Hej! Det var ett tag sedan. Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag bl a inte har haft något att skriva om, har fortfarande inte riktigt det och att jag jobbat om dagarna, 9-18. Så har varit trött och inte orkat funderat ut något. Hoppas allt är bra med er, med mig är det bättre. Har börjat lämna svackan och oroar mig nu lite inför gymnasiet. Kommer vara såå förvirrad och helt lost de första veckorna, hehe. Tur att det inte bara är jag.

Har också märkt att det börjat bli lite kallt under de senaste dagarna. Så idag bestämde jag mig för ljus i mitt rum, riktigt mysigt.

Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som ni kanske märkte i andra inlägget så är jag inne i en svacka. Antigen gråter jag eller så är jag hur kall och obrydd som helst. Jag försöker skriva något bra inlägg men jag tycker det bara är för deep och det kommer inte ge er någonting. Absolut är livet inte alltid en fest med det finns också en gräns om vad jag vill skriva. Det är bara mycket som snurrar i mitt huvud, som vanligt. Så får se hur uppdateringen blir inom snarast framtid. Skriv gärna förslag, allt från mode, till tankar om kärlek, vänner och politik. Älskar att få utmaningar att skriva om. Kram och trevlig fredag på er!

Likes

Comments

En gång i månaden brukar jag få en rejäl svacka, PMS. Vilket är ganska vanligt i samhället. Mitt låga självförtroende sjunker ännu längre ner, ner till botten. Jag är just nu i denna svacka och jag kan inte förstå ibland hur vår egna kropp kan göra så här mot mig och oss.

Jag blir ett monster. Ett monster som inte tar emot vad du är vacker idag eller tack för att du finns från vänner och familj. För att jag inte tror på det och inte vill ta åt mig, fast jag behöver det som mest. Vill inte ha dem nära och se mig såhär. Jag blir också kall och ute efter bråk för att bli av med ilska som jag mest har på mig själv, att jag inte vet bättre. Att jag är hur bra som helst egentligen. Minsta lilla detalj någon gör fler uppmärksammar jag och kan argumentera i en timme om. Mitt temperament går upp till 1000 på en sekund.

Och jag skäms så mycket. Skäms som mycket när jag ska förklara varför jag skrev rätt ut eller slängde något i golvet. För att alla människor kan förstå eller vill förstå PMS. Jag säger aldrig att jag är stolt för det jag gjort men jag skäms och blir så fursterad när människor inte förstå topparna och dalarna.

Vill bara skriva av mig i detta inlägget, känna att jag inte är ensam. Att ni inte är ensamma och framför allt inte dumma i huvudet. Vill också säga tacksam för mycket inom mens och PMS. Även om jag har mina dalar, har jag också mina toppar när jag har PMS. När jag blir glad är jag lyckligaste tjejen på jorden. Att jag har chansen att skaffa barn under så bra förhållande med preventivmedel och mensskydd i Sverige.

Tack, karm <3


Likes

Comments

Godkväll fina! Sista jobbdagen avklarad denna veckan, så skönt. Har märkt att jag inte alls kommit in i någon rytm. Så imorgon får jag lite sovmorgon. En sak jag har tänkt på dessa dagarna är att jag får höra på många låtar under dagen pga radion. Både nya och gamla, som man glömt, riktigt kul. Älskar att få in ny musik, en form av nystart för mig. Hittade bland annat denna låten idag. Inte den nyaste men såå mysig,  som jag addat på min sova lista.

Kram

Likes

Comments

Att vara positiv som människa är något jag strävar efter men sällan är. Jag ser mycket från den mörka sidan och kan ärligt säga att det kan vara riktigt skönt. Jag säger ofta till mig och andra att man inte ska förvänta sig något eftersom man då inte heller kan bli besviken. Vilket är en väldigt tråkig tanke. Speciellt när det inte är samma sak, fast det lätt blir så. För tänk hur härligt det skulle vara positiv till mycket? Eller ivarjefall inte se mycket som något negativ eller mörk?

Lite av det som snurrat i mitt huvud idag! Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Godkväll! Nu ikväll gick jag och mamma en kvällspromenad med hunden, lite svalt faktiskt men skönt att bara gå och andas frisk luft. Tog lite bilder under promenaden. Hoppas ni haft en bra måndag! Kram


Likes

Comments

Hej fina! Jag har just ätit en kyckling och hallomisallad till lunch, hyfsat nyttigt, enkel att laga och super gott. Planerna för resten av dagen är att åka in till stan för att umgås med en saknad vän och sedan lägga mig i tid eftersom jag ska jobba imorgon. Längesedan jag jobbade och känner redan ångest av att gå upp tidigt imorgon.

Kram

Likes

Comments

I höst, eller snarare den 19 augusti börjar jag gymnasiet och jag känner att jag behöver en uppfräschning i min garderob då jag under högstadiet bara drog på mig något som låg på stolen, men nu känner jag lite högre press haha.


En söt top från Zara. Älskar Zara, enligt mig ett vådligt stylish märke som inte är allt för dyrt.


Fick med mig en bikini också, från odd molly. Äntligen äger jag också en mönstrad bikini!

Kram

Likes

Comments

Hej hej! Idag blev det en chill söndag för mig. Vädret var inte på topp, molnet och en aning regn.Så jag vaknade vid 10, gick upp och åt frukost sedan stack jag och städade jobbet. Annars har jag bara små pysslat lite, rensat garderob och fotat lite m.m. Nu ska jag fortsätta kolla klart på The freedom writers, än så länge en riktigt bra film.

Här är min dag i bild.

Ha en underbar söndag kväll, kram

Likes

Comments