Idag hände något jag som jag aldrig skulle tro hända igen. Jag har varit fri ifrån detta i 2-3 år men jag kom in i det igen och fick en impuls. Jag hann stoppa mig själv innan det blev allvarligt men samtidigt trodde jag aldrig att jag skulle sjunka så lågt ner igen. Jag trodde jag var ifrån det. Jag var inte stark nog att stoppa mig och det kändes skönt i max 2 sekunder men ändå. Men jag är fortfarande stolt över mig själv. Jag stoppade det själv och jag höll inte på så länge som jag kunde göra innan. Jag är också glad för att jag inte känner någon impuls av det nu. Men jag känner just nu att inget går min väg. Och börjar tänka dåliga tankar om mig själv som jag tar ut på andra.

Du är bäst som du är, kramar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varför skulle jag duga precis som jag är? Varför skulle folk vilja vara med just mig? Varför skulle någon någonsin tycka jag är söt eller snygg förutom mamma och pappa? Jag söker alltid en anledning varför. Och när jag väl får det så tar jag bara emot det för en sekund. Det går inte enda in. Inte så långt in att jag kan luta mig tillbaka på det.

Detta leder till att jag sabbar alla relationer. För att jag trycker emot. För att jag tycker så och när jag tycker så så är det så, för mig. Du kan inte säga emot mig. Ibland undrar jag om jag ens vill må bra, fast jag verkligen vet att jag vill det. Jag stretar emot allt och folk tröttnar. Jag är glad att jag har vänner överhuvudtaget, fast jag vet att jag inte ska tänka så. Att INGEN ska tänka så, aldrig någonsin. Men jag tänker så. Och nu har det blivit en vana. Jag skrattar till och med åt det. Vilket jag tycket är ett enormt steg på vägen, jag har accepterat att jag är så men självklart inte att jag ska vara så. Det är en av mina kamper just nu!

Kram

Likes

Comments

Hej på er! Nu är första ljuset tänt i adventsljusstaken och jag har bara börjat att känna julstämningen komma. Jag har hållit julen inom mig i typ en månad nu och äntligen var det dags. Mitt fokus fram till jul är att ta tillbaka och vårda om mina relationer med människor. Och såklart bara njuta i sällskap med nära och kära!

Kramar

Likes

Comments

Jag känner just nu att jag inte har några vänner överhuvudtaget. Så fort någon glömmer bort mig eller frågar hur jag mår osv så känner jag att jag inte är älskad och alla hatar mig. Fast jag varje dag sitter och skrattar tills jag får ont i magen på lunchen och lektionerna. Jag kan på riktigt noja över vad som helst, fast jag ändå tycks jag veta att det inte är så? Hur sjukt vore det inte om alla var emot mig? Jag antar att det är hoppet som talar. Detta är mina dalar.

Men sedan när hoppet växer, någon frågar om vi ska göra något eller någon som jag inte känner börjar prata med mig så är jag världens bästa människa och ingen kan stoppa mig. Alla som hatar mig kan får ett finger upp i ansiktet. Men efter ett tag är vi där igen. Jag börjar noja, ifrågasätta varför folk skulle gilla mig?

Jag lever i kampen mellan mitt dåliga självförtroende och mig, min verklighetsbild.

Ha en underbar dag kompisar! Ta hand om dig och alla andra <3Likes

Comments

Hej kompisar! I detta inlägget kommer jag skriva av mig lite. Vill först och främst säga att det känns som hela livet är emot mig just nu. Inget går som jag vill känns det som, drama efter drama, bråk efter bråk och svek efter svek.

Jag vet inte var jag ska börja min text, som vanligt, just eftersom jag inte tänker på vad jag riktigt skriver. Det bara flödar massor av tankar i mitt huvud. Men något jag ville ta upp är hur jag ibland jag bli så fursterad för att jag inte har något att "skylla" på när jag mår dåligt? Hur sjukt äckligt är inte det? JAG VILL INTE HA NÅGON DIAGNOS!!! Bara en anledning till jag mår som jag mår! För ibland undrar jag djupt om jag har det? Sedan försöker jag förtränga det och tänker att jag bara behöver uppmärksamhet och trycker ner mig själv ännu mer. Varför är man så dum och tänka så? Jag litar inte på folk, inte ens dem som bara är snälla. Jag har inte varit nerd om något sådär jättejobbigt i mitt liv eller något som får mig att ha det svårt att lita på folk? Känner mest att jag leker min egna psykolog!

Hoppas ni inte tyckte det var för förvirrande!


Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sedan. Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag bl a inte har haft något att skriva om, har fortfarande inte riktigt det och att jag jobbat om dagarna, 9-18. Så har varit trött och inte orkat funderat ut något. Hoppas allt är bra med er, med mig är det bättre. Har börjat lämna svackan och oroar mig nu lite inför gymnasiet. Kommer vara såå förvirrad och helt lost de första veckorna, hehe. Tur att det inte bara är jag.

Har också märkt att det börjat bli lite kallt under de senaste dagarna. Så idag bestämde jag mig för ljus i mitt rum, riktigt mysigt.

Kramar

Likes

Comments

Som ni kanske märkte i andra inlägget så är jag inne i en svacka. Antigen gråter jag eller så är jag hur kall och obrydd som helst. Jag försöker skriva något bra inlägg men jag tycker det bara är för deep och det kommer inte ge er någonting. Absolut är livet inte alltid en fest med det finns också en gräns om vad jag vill skriva. Det är bara mycket som snurrar i mitt huvud, som vanligt. Så får se hur uppdateringen blir inom snarast framtid. Skriv gärna förslag, allt från mode, till tankar om kärlek, vänner och politik. Älskar att få utmaningar att skriva om. Kram och trevlig fredag på er!

Likes

Comments

En gång i månaden brukar jag få en rejäl svacka, PMS. Vilket är ganska vanligt i samhället. Mitt låga självförtroende sjunker ännu längre ner, ner till botten. Jag är just nu i denna svacka och jag kan inte förstå ibland hur vår egna kropp kan göra så här mot mig och oss.

Jag blir ett monster. Ett monster som inte tar emot vad du är vacker idag eller tack för att du finns från vänner och familj. För att jag inte tror på det och inte vill ta åt mig, fast jag behöver det som mest. Vill inte ha dem nära och se mig såhär. Jag blir också kall och ute efter bråk för att bli av med ilska som jag mest har på mig själv, att jag inte vet bättre. Att jag är hur bra som helst egentligen. Minsta lilla detalj någon gör fler uppmärksammar jag och kan argumentera i en timme om. Mitt temperament går upp till 1000 på en sekund.

Och jag skäms så mycket. Skäms som mycket när jag ska förklara varför jag skrev rätt ut eller slängde något i golvet. För att alla människor kan förstå eller vill förstå PMS. Jag säger aldrig att jag är stolt för det jag gjort men jag skäms och blir så fursterad när människor inte förstå topparna och dalarna.

Vill bara skriva av mig i detta inlägget, känna att jag inte är ensam. Att ni inte är ensamma och framför allt inte dumma i huvudet. Vill också säga tacksam för mycket inom mens och PMS. Även om jag har mina dalar, har jag också mina toppar när jag har PMS. När jag blir glad är jag lyckligaste tjejen på jorden. Att jag har chansen att skaffa barn under så bra förhållande med preventivmedel och mensskydd i Sverige.

Tack, karm <3


Likes

Comments

Godkväll fina! Sista jobbdagen avklarad denna veckan, så skönt. Har märkt att jag inte alls kommit in i någon rytm. Så imorgon får jag lite sovmorgon. En sak jag har tänkt på dessa dagarna är att jag får höra på många låtar under dagen pga radion. Både nya och gamla, som man glömt, riktigt kul. Älskar att få in ny musik, en form av nystart för mig. Hittade bland annat denna låten idag. Inte den nyaste men såå mysig,  som jag addat på min sova lista.

Kram

Likes

Comments

Att vara positiv som människa är något jag strävar efter men sällan är. Jag ser mycket från den mörka sidan och kan ärligt säga att det kan vara riktigt skönt. Jag säger ofta till mig och andra att man inte ska förvänta sig något eftersom man då inte heller kan bli besviken. Vilket är en väldigt tråkig tanke. Speciellt när det inte är samma sak, fast det lätt blir så. För tänk hur härligt det skulle vara positiv till mycket? Eller ivarjefall inte se mycket som något negativ eller mörk?

Lite av det som snurrat i mitt huvud idag! Kram

Likes

Comments