Heej
idag är jag ledig och jag har tänkt städa mitt rum och kolla klart på Harry Potter har kanske en timme kvar på halvblodsprinsen sen är det dödsrelikerna del 1&2 kvar. Jag ska även sätta upp två hyllor som jag ska ställa lite fotoramar på men nu ska jag börja städa hejdå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej länge sen
Har inte kommit på något att skriva men denna vecka har jag vart ledig måndag och tisdag så idag onsdag är jag i skolan har slutat nu imorgon är jag ledig för att matteläraren är sjukskriven sen på fredag har jag en lektion sen tar jag helg 🎉🎉🎉
Väldigt kort inlägg men kommer skriva mer i helgen

Likes

Comments

Min helg har varit helt ok somnade väldigt tidigt på kvällarna vilket jag aldrig brukar göra och vaknade även tidigt som aldrig händer.
Var även på Marieberg på lördagen och shoppade lite olika saker
Som ett lås till skåpet i skolan,
Ett nytt puder och ett par nya tränings "byxor" fast dom kommer jag ha under en klänning för att det är så korta så man kan ha dom som short under en klänning.
Nu ska jag duscha och sen hoppa i säng skola
imorgon you know
Godnatt❤️

Likes

Comments

Hej jag vet jag är så dålig på att uppdatera bloggen men idag ska visa vad jag har på mig och mitt smink

Nu när det är sommar så använder jag inte lika mycket smink som jag gör i skolan, men det jag använder är ett ögonbryns puder från glam of Sweden och ett ögonbryns gel från hm.
Sen har jag bara lite mascara och det är the rocket volum' express sen inget mer väldigt lite men när det är varmt ute vill inte jag ha jätte mycket smink på för jag vill att min hud ska kunna andas och den är mycket finare nu under sommaren än vad det var i skolan.

Mina kläder är denna mysig ljusgrå tröja från bik bok
Mina tränings byxor är från newbody och jag älskar dom så mycket.
Hoppas ni gillade att jag visar er mitt smink och kläder
Och gilla om ni vill ha flera såna blogginläg

Likes

Comments

Hafft det jätte bra idag ute på sjön med vattenskotern
Skulle egentligen måla plankor till min gammel mormors altan men det var för varmt så ska ta det nästa vecka
Jag skrev väldigt lite men det är för jag är så trött kl är nästan halv två så godnatt❤️❤️

Likes

Comments

God morgon
Idag har jag tänkt att jag ska städa mitt rum eftersom det ska regna nästan hela dagen
Men först ska jag äta frukost

Man kanske skulle kunna göra något sånt här till mellanmål gud så gott det skulle bli

Likes

Comments

Min helg började med att det började brinna i en lampa i garage och det var två brandbilar och en polisbil här vi vet inte riktigt vad som gjorde så det började brinna i lampan men det var tur att mamma kollade ut genom fönstret när hon skulle börja laga maten och såg att det ryker från garage för annars hade garage exploderat för vi har olja bensin gastuber till grillen m.m där inne och det kunde bli en stor explosion.
Och detta hände mellan kl 18:00-21:00.

Sen igår var jag och min bästis elin på utflykt till en badplats nära min mormor och morfar och där tog jag lite finna kort ut på vattnet och vid stranden men bilderna vid stranden försvann
Nu orkar jag inte skriva mer
Hejdå❤️❤️❤️

Likes

Comments

hej idag är det måndag och en ny vecka, och jag har tänkt berätta om mina stora skriv och läs problem

jag har alltid haft svårt att skilja på om det ska vara en eller två lika bokstäver i ett ord fast jag vet hur dom uttalas, jag börjar gymnasiet till hösten och linjen frisör och det ska bli jätte spännande. Men det var inte det jag ska skriva om.

Mina föreldrar har pratat med alla lärare jag haft sen trean om att få göra en utredning SEN TREAN  det är 6 år, men mina lärare har alltid vetat att jag är seg på att läsa högt och det hjälper inte så mycket att vara rädd för att stå framför klassen och prata under en redovisning, då man ska läsa texten som jag själv har skrivit men hakar ändå borde inte lärare fatta att det är något fel, då jag själv tycker att lärare i mellanstadiet borde prata om det med barnets föräldrar så dom kan be barnen läsa högt i en liten kort bok på kvällen eller efter middagen. Så dom hör att det också hakar när man läser

Jag gick på Järntorgsskolan i Nora  lite utanför Örebro och den skolan får man Absolut  inte den hjälp men behöver visst du får va i en liten grupp men för det får du ingen bättre hjälp än att sitta i sitt klassrum med resten av sin klass. 

Men så började jag på karlsängskolan i Nora i årskurs 7 och där förstod min svenka lärare som heter titti direkt att jag behöver hjälp för titti var min mammas klassföreståndare när mamma gick på karlsäng och både mamma och pappa är dyslektiker. Jag fick äntligen den hjälp jag har behövt  hela min skolgång fast bara på svenskan och på so:n för titti och våran so lärare Johan pratade väldigt mycket och johan var även svenska lärare så dom vill jag tacka jätte mycket men jag behövde den hjälpen i alla ämnen men det fick jag inte, men sista terminen i nian så gjorde skolan en läs och skriv utredning på mig och de ville absolut skicka det vidare och jag fick välja då med att skicka det vidare till lindesperg och vänta två till tre ÅR på svar eller upp till stockholm och få svar inom två till tre MÅNADER jag valde så klart stockholm så just nu väntar jag på svar!! 

En sak som jag har tyckt vart jobbigt i skolan var om det var ett jätte lätt mattetal och dom "smartaste" svarade på en gång medans dom hade börjat på ett annat tal då satt jag fortfarande  med det föra och tänkte hur de räknade  ut det och jag har fått höra kan du inte det här svaret det är ju jätte enkelt och då har jag känt att det är inte värt att jag är här för jag kan ju ingeting, jag har tänkt flera gånger att jag är hopplös jag klarar ingeting tills vi gjorde nationella (årskurs 9) i svenska då vi skrev uppsatts och jag fick ett c jag vart chockad och jag kände att jag klarar det här men det var ju lite sent efter tre år har jag försökt behållt mina E:n medan  andra har försökt att höja sig ifrån E till D eller D till C. Tänk dig att våran skoldag är som att du ska bära en kasse med 20 kilo i och du orkar bära den men sen kommer jag där och måste bära den 20 gånger för att klara av en skoldag. Dom skoldagarna vi gick till halv fyra var värst för jag somnade då när jag kom hem på en gång och var vaken på kvällen sent istället så jag orkade aldrig riktigt hänga med på lektionerna och lära mig saker. ​Jag är stolt över mig själv för att jag klarade att behålla mina E:n under alla tre åren och sjukt tacksam för all hjälp jag har fått av min närmsta vänner och dom två bästa lärarna på Karlsängskolan titti och johan ta k så sjukt mycket för hjälpen och allt stöd jag har fått ​och med detta så är detta inlägg tyvärr slut men ni får ställa frågor i kommentarerna och det gör inget om de är personliga för ni undrar ju saker och det är tillåtet att svara

Likes

Comments

Midsommar spenderade jag med min familj och min bästis elin.
Vi åt det vanliga som man brukar äta på midsommar
Potatis, sill( som jag inte äter), skinka och grönsaker.
Vi sköt även en del med luft geväret på flaskor och aluminium burkar

Likes

Comments

Lördags frukosten är ett glas oboy med två nutella mackor med jordgubbar på som mellanmål dricker jag en smoothie gjord av färska jordgubbar fryst hallon och mjölk. Men nu ska jag och min familj åka ut till mormor och morfar och fika.
Men nu ska vi åka så vi hörs imorgon igen.❤️❤️

Likes

Comments