shopping, personligt

Nu när jag hade tänk satsa lite mer på bloggen och blogga lite mer och ta lite bättre bilder så har jag köpt en ny kamera.

Detta är en Canon 750D och jag är sååå glad över denna!! Den är så fin och den tar underbara bilder och det finns så mycket olika saker man kan göra och det finns minst 1000 inställningar och saker för att bilderna ska bli ännu bättre. Jag ser verkligen sååå mycket fram emot att ta massa fina bilder man denna kamera.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Info

​Jag vet att jag inte har uppdaterat på nästan två månader, men jag har bara helt enkelt inte haft någon inspiration eller motivation och inte vetat vad jag skulle blogga om. Men nu har jag fått några idéer till nya inlägg och tror att jag kommer ha ,mer att skriva om och mer motivation att blogga.

Jag kan inte lova att jag kommer uppdatera regelbundet med massa inlägg hela tiden men jag ska försöka mitt bästa att uppdatera så ofta jag kan, hinner och orkar.

Om det är någonting speciellt ni vill läsa om eller vill att jag ska blogga mer om så får ni jättegärna kommentera det så ska jag absolut försöka fixa det!!

Ha en bra dag, puss<3<3

Likes

Comments

DIY

För att göra en sådan tavla behöver du:


En tavla (valfri storlek)

Tejp

färger

Pensel eller svamp

Börja med att tejpa på tavlan där du inte vill ha fägen.

Stämpla eller måla på färgen i dom icke tejpade områderna

Sen drar du bara bort tejpen och så har du din helt egna unika diamant tavla.

Likes

Comments

Allmänt

Onsdagar är den bästa skoldagen för vi har bara chillämnen 

 så man slipper typ tänka så mycket, haha.

Vi slutade 13,30 idag så jag har varigt hemma en stund och gått en promenad med min hund,

tagit lite bilder och råkade somna en liten stund, alltså inte alls mycket.

Just nu finns det ju kanske inte jättemycket att skriva m när det gäller  vad jag gör eftersom att jag bara går i skolan så om ni har något förslag på vad ni vill läsa om så får ni jättegärna kommentera det!!

Likes

Comments

Skönhet, Smink, Glossybox, Recension

Glossybox är en prenumeration där du får hem en box med fem skönhetsprodukter varje månad. Den låter dig testa nya produkter och nya varumärken.

Det är ett kul sätt att vidga sina vyer i skönhetsvärlden och inte minst lite vardagslyx!

Man får också varje månad med en tidning som heter glossymag där det typ står om produkterna.

Detta var vad jag fick i månadens box!

Jag väldigt nöjd med dom flesta produkterna men vill se mer om dom så fortsätt läs!

Detta är en test på en av deras masker som jag faktiskt har tänkt att köpa för jag har hört bra saker om en å detta var parfekt att få! Lite dåligt att det bara är en test dock.

Detta är en skrubb som jag inte har hört så mycket alls om innan men ska bli jätterolig att testa! Den är från märket: FORMULA10.0.6

Nästa produkt är en ögonskugga från NABLA! Det är en jättefin lila skimmrig jättepigmenterad skugga. Det som är dåligt är att den bara är ögonskuggan och ingen "förpackning" till den, men jag ska köpa en sådan box man sätter in sånna ögonskuggor i!

Detta läppstiftet ser jag jättemycket fram emot att testa för jag tycket att det har en så cool färg, men än så länge kan jag inte säga så mycket om det mer än att det ser coolt ut.

Sista produkten var ett färgat bryn gel från benefit som också ser så spännande ut.

Likes

Comments

Andra dagen i skolan var väldigt bra! Jag har haft väldigt roligt med mina kompisar och vi har påbörjat (enligt mig) roliga områden inom dom olika ämnena. Dock hade vi spanska vilket jag hatar, devis för att jag inte fattar det och inte kan någonting typ och för att jag inte har någon av mina vänner som jag umgås med där :(

Nu har vi också delat upp båda 8:orna i 4 grupper så att vi ka jobba mer med andra klassen. Jag hamnade i en jättebra grupp med mig bästavänner vilket jag tycker är jjättekul, annas hade nog inte detta året slutat så bra alls.

Jag är också väldigt nöjd med schemat, i år har vi mycket fler men kortare lektioner och det tycker jag är jättebra för då kan man koncentrera sig mycket bättre längre.

Likes

Comments

Back to school!, Skönhet, Mode, Outfits

Då var det tillbaka till skolan igen då, kan ju säga helt ärligt att jag inte har längtat över huvud taget. Det kan bero på att jag känner att jag inte har hunnit göra någonting i sommar och skulle vilja ha ett till lov på mig att typ träffa dom personerna och kompisar som jag ville eller att jag typ inte trivs sådär jättebra i skolan just nu. Jag gillar min klass och mina klasskompisar men det känns ändå inte helt rätt men jag tror det kommer lösa sig.

Men här har jag i alla fall satt ihop två Back To School outfits! Hoppas ni gillar dom!

Vilken är eran favorit? Komentera?!

Min favorit är outfit nr. 1


Likes

Comments

Favoriter, Recension, Skönhet, Smink

Detta är mina 3 favorit mascaror som jag använder hela tiden. Det är två "vanliga" och en vattenfast. Jag gillar inte vattenfasta lika mycket för dom är så jobbiga att ta bort och det orkar inte på kvällen/natten när jag vill gå och lägga mig, haha.

"Rollet lash" från benefit är en jättefin mascara som ger mycket böjda fransar och håller uppe böjen väldigt länge.

MIDen är dock väldigt dyr. Jag fick min i glossybox vet inte om jag kommer käpa den i full size för det finns andra och den är som sagt väldigt dyr.

Miss manga från L'Oréal Paris ger väldigt mycket och fin volym enligt mig

Detta är en väldigt bra budget mascara. Pris: nu 95 kr på Cocopanda.se.

 2000 Calorie​ från Maxfaktor är en jättebra mascara om det är en regnig dag och jag nu "behöver" använda en vattenfast mascara så är detta den jag använder.

Detta är också en mascara som ger väldigt mycket och bra volym. Pris: nu 74 kr på .Fyndiq.se


Hoppas ni tyck´te om detta inlägg, tryck gärna på gilla om ni vill ha fler sånahär typer av inlägg?!

Love U, byyeee❤

Likes

Comments

Back to school!, DIY

Det jag använde för att göra denna Goals list var följande: Stort hårt rosa prickigt papper, vanligt ljusrosa A4 papper,

Post-its, sax, bokstavsklistermärken och en bläckpenna.

Börja med att klippa A4 pappret så det blir en lagom form och storlek för att passa bra på det stora pappret, man kan ha vilken form eller klippa den hur man vill men jag valde bara en vanlig rektangel. Sedan kan man tejpa eller limma fast det på det stora pappret.

Jag mätte sedan ut var Posti-itsarna skulle sitta och måsade små svarta streck runt omkring dom och satte på bokstäverna (Goals for) och skrev "this week" på lappen brevid.

Sist men inte minst satte jag bara upp den på väggen och fyllde i alla post-itsarna med saker jag ska göra denna veckan.

Hoppas ni gillade denna DIY så kan jag absolut göra fler sådana inlägg  

Love U, byyeee

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw