Header

Sov verkligen såå dåligt inatt, vaknade ungefär en gång i timmen vilket var as jobbigt. Nattens dåliga sömn är nog anledningen att jag varit lite trött och grinig idag. 

Är mycket piggare och gladare nu än i morse iallafall vilket är skönt. ingen jobbig skoldag plus att jag slutade hyfsat tidigt. Sen när jag kom hem hade mamma ett par nya byxor som jag fick testa. Dem satt perfekt så behöll dom, kan se om jag lyckas ta någon bra bild på dem. Byxorna är svarta och kommer från ett märke, tror är danskt, som heter isay. Dem sitter inte lika tight som ett par vanliga jeans utan är en aning hängigare, men tyckte iallafall dem var skit snygga

resten av dagen består endast av träning för min del, så ska få i mig något att äta för att sen dra in till handbollsträningen som börjar runt sju

kramis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter atm i min säng med en chipsskål och kollar på en svin bra serie jag börjat med, homeland. Om det är någon av er som behöver en serie att kolla på och älskar spänning så tycker jag ni borde kolla in Homeland. Den var lite långtråkig i början men ju längre fram man kommer desto bättre blir den. Jag är helt fast i den iallafall och har kollat hela 4 avsnitt idag.

Men klockan börjar bli mycket nu, nog dags att stänga ner datorn och försöka somna. Helt omöjligt när man varit vaken till typ tre de senaste dagarna. Skolan börjar alltså i morgon för mig och får väl se om jag lyckas ta mig upp imon, ställt massa alarm men när jag är trött stänger jag av dem i sömnen typ (??). Kan väl inte säga att jag är jätte exited att börja igen efter ett skönt och bra lov, men det ska ju självklart bli roligt att få träffa alla classmates igen.

Natti

Likes

Comments

Jag är en tjej på 15 år som bor på en liten halvö som heter Onsala och ligger precis utanför Kungsbacka,

På denna bloggen tänkte jag visa er lite allt möjligt såsom min vardag, träning, resor. shopping, skönhet och annat kul.

kramis

Likes

Comments