Jag är ju så nöjd över att jag kommit igång med träningen så idag när jag börjar 11.45 så kunde jag dra iväg o träna lite. Jag ser mig inte som kunnig inom träning men efter en tid på gymmet så svettas jag o då gör man väl något rätt? ;)
Hoppas detta gör mig full av energi resten av dagen, vissa säger ju att man blir otroligt energisk och positiv vi får se hur det går under dagen... Nu ska jag bara göra mig klar för start med lite god mat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags kom jag äntligen igång med träningen som jag tidigare inte behövt eller hunnit med då alla lediga timmar gick åt till att träna ”utanför boxen” och finslipa på koreografier. Jag köpte äntligen ett verkligt gymkort med hittills bra inställning till träningen. Tips från coachen: ha en gymkompis om du inte finner motivation själv så finns den nog hos den andre.

Jag har märkt av hur mycket jag tappat i styrka från att jag slutade tävlingsdansa. Nu dansar jag 1 gång i veckan vilket märks av på idrottslektioner och nu när jag kommit tillbaka till träning med vikter eller antal reps. Jag klarar inte alls lika mycket som förut.

Nu är jag igång igen, Yaay!

Min gymkompis, som själv inte behöver gymma...

Likes

Comments

Idag såg jag ett inlägg på facebook där en vuxen man gjort narr av trenden #metoo han menade att hashtaggen handlar om att kvinnor söker uppmärksamhet vilket gjorde mig rasande! Det handlar inte om att få uppmärksamhet utan om att uppmärksamma vad som händer i samhället. Jag själv tycker att hashtaggen är för den som vill berätta sin historia eller bara upplysa andra att de hänt dem och att man inte är ensam OAVSETT KÖN! Män har all rätt till att berätta sin historia genom taggen oavsett hur liten procent av männen som blir utsatta så är de också en del av kampen mot sexualbrott och ofredanden. Tack till Tryckfrihetsförordningen för att du ger mig rätten till att skriva detta. Tack till Yttrandefrihetsgrundlagen för att jag får yttra mig verbalt angående detta. Båda grundlagarna innefattar att man aldrig ska kränka någon annan, så står du i kampen mot ojämlikhet men kallar en man för korkad när han säger vad han tycker eller kallar en kvinna för idiot för hon skriver om detta i hennes blogg så är du odemokratisk och bryter mot Sveriges grundlagar.

Detta är en kamp vi borde stå i tillsammans, jobba då inte emot varandra. <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det börjar bli kallt ute och solen lyser mindre och mindre. Jag går redan i vinterjackan och fryser vilket för en svettmaja som jag är ut över det vanliga. Imorgon är det FREDAG! Helgens planer handlar om mysigheter, imorgon kväll ska jag chillaxa hos Linus och på lördag ska jag bara vara hemma äta gott städa rummet och kanske ta ett bad.

Onlineshopping har jag tyvärr fastnat för men inte för kläder utan för onödiga grejer som bara kommer samla damm senare....men ta mina pengar då!! Det förekomma att man kollar på lite jackor och skor speciellt nu i höst och till vintern som exempel:

Likes

Comments

Idag är en bra dag. Jag är i skolan,

Vi ar börjat komma igång med allt schemat ser bra ut och skolan är en plats jag börjar känna mig trygg i, att vara trygg i skolan är viktigt för att vilja gå till skolan och få den utbildningen man har rätt till. för att något sådanat ska funka så måste man som elev känna sig välkommen i skolan och klassen. Jag börjar känna den känslan, jag mår bra men allt kan vändas upp och ner men för tillfället känns allt helt okej.

kram på de som bryr sig <3

Likes

Comments

hej igen för 54e gången ber jag om ursäkt för usel uppdatering men mitt liv har gått lite i slowmotion.

Jag är ingen person som egentligen ska ha blogg för:

1 jag är dålig på att uppdaera när jag borde.

2 jag är ingen som vill höra på ointressanta saker från andra och tänker att allt jag gör och tycker är ointressant.

3 inte mycket händer när man inte mår toppenbra.

Ibland får man helt enkelt bita i det sura äpplet och gå utanför sin "comfortzone" vilket har gjort att jag är absolut på bättringsvägen vilket jag inte skulle våga göra utan mina nära vänner och min pojkvän som pushat mig till att göra något jag inte riktigt vågat förut, ta för mig i andra personers närvaro.

Jag ska bli en gladare människa!

Likes

Comments

Godmorgon! Egentligen är det alldeles för tidigt för mig men efter en stor frukost i loungen på Arlanda så är jag hyfsat vaken. Är så redo för utlandet och värme!!!

Likes

Comments

Igår var det midsommar som jag firade som vanligt hos min morfar i Allmänninge. Midsommar firades med närmsta släkten på mammas sida och Linus. I år blev det ingen dans runt stången men vi vann fina priser i lotteriet.

Hoppas du hade en bra midsommar, Kram!

Likes

Comments

Vad är meningen att beskylla någon annan för att ha gjort något och sedan göra det själv?
Exempel att beskylla någon för att ha spridit rykten om någon, sedan göra det själv eller att beskylla någon för att aldrig höra av sig, fast man aldrig gör det själv.

Well well, soon I'll leave this hell.

Allt jag vill är att flytta, gå vidare, börja leva! Jag vill bara ta studenten för att sedan ta mitt pick och pack och bara dra.

Håkan Hellströms konsert i Gävle var ju en härlig upplevelse, jag jobbade dock så kunde kanske inte ta in konserten på samma sätt som de i publiken kunde. Jag är dock glad bara över att få ta del av Rullande Åska turnén

Puss!

Likes

Comments

Vad gör man när man ser att en person som är så liten i sig själv blir dirigerad av en annan?

Vet så många som har en svans men kallar den kompis det syns klarare än vad de tror när de ger direktiv till sin följeslagare. Jag tycker det är fult att vara den som har "makten" över den/de andra på grund av olika anledningar. Det är fult att vara den som bossar över någon man vet att inte vågar ha sin egen talan.

Vi har grupper i klassrummen för att få ett fungerande teamwork och dela sina tankar och åsikter får att få ett bättre resultat. Men finns det en person i en relation som bestämmer vad du kan ha på dig eller inte, när du ska sitta, var du ska sitta, vem du ska tycka om, vad du inte bör säga etc. Jag tycker det är fult att vara den som endast är med de man kan bossa över.

Är man i en relation med en boss och en "kompis" så finns inget teamwork, ta dig genast ur relationen och spring fort som fan åt andra hållet!

Kram!

Likes

Comments