Glöm inte!
Imorgon är sista dagen som min kod är aktiv, in och shoppa sommarens bikini! 15% off!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är det nationella proven i Svenska och Matte muntligt. Det betyder frukt och myskläder. Jag har nästan alltid myskläder när det är stora prov på schemat så jag ej koncentrerar mig på att något kliar eller sitter lite fel, det gör att jag kan lägga fokus på provet.
Ett tips till de som kanske inte kan sitta helt still på stolen eller har dålig fokus på grund av att man är obekväm, ta myskläder eller något annat man kan röra sig i.

Lycka till under alla framtida prov! Kram!

Likes

Comments

Halloj! Idag är det tisdag vilket betyder sovmorgon för mig, skönt! Den avnjuter jag alltid med en hemmagjord frappé och ett avsnitt av någon av alla serier jag kollar på. Sedan mammas lunch, mums! Det är en lugn och bra start för mig.

Kram!

Likes

Comments

Vill passa på och tacka alla som gör mig upprörd på olika sätt för ni ger mig energi och ord till bloggen. Ingen behöver egentligen läsa min blogg jag vill bara uttrycka mina åsikter om agerande, åsikter om olika trender osv, berätta vad jag gör och kanske ett tips här o där.

Men detta inlägg går ej till mina läsare (ledsen för det) men jag vill bara tacka mina nära, främlingar och alla andra som hamnar i min väg genom vardagen ni inspirerar mig varje dag med ilska eller glädje!

Tack och bock, Kram på er!

Likes

Comments

Tänkte bara lite snabbt ladda upp dagens outfit, basic men asfint meeen kanske lite kallt egentligen...

Jeansjackan är från mammas gamla garderob
Klänningen HÄR

Likes

Comments

Har uppdaterat dåligt för är ju så otroligt oinspirerad. Det som kan inspirera mig, konstigt nog, är härliga bilder på utlandet och rum med fin inredning?

Likes

Comments

Äntligen har vi fått lov och slipper skolan några dagar. Meeeen nej, Uppgifter och prov som ska göras direkt efter lovet gör att jag inte blir helt ledig dessutom med allt rabalder i Stockholm så går det bara inte att koncentrera sig på annat.
Ikväll tar jag ledigt från allt och alla (mestadels för att mamma vill ha mig hemma) men man kan ju låtsas som att det är ens egna val att vara hemma :))
Kul lov med plugg, tur man blir klar någon gång ändå.

Likes

Comments

Idag är det första April och som sagt vid tolvslaget gjorde jag och Linus en liten bakelse som inte alls var komplicerad. Vi följde bara ett snabbt recept från Tasty. Tasty är dom mest irriterande videorna på Facebook som gör en extremt sockersugen. Vilket fall som helst så var det lätt att göra och här är resultatet!

Likes

Comments

Idag är det 31 mars och inatt blir det April, jag och min pojkvän har haft ett löfte till varandra att inte äta bakelser, godis, chips, pizza, pommes etc och inte eller dricka läsk denna månad. Så ikväll ska vi rigga upp för trycka i oss 40 olika grejer typ samtidigt. Denna månaden har faktiskt reducerat mitt sockersug...men det kommer de bli ändring på efter inatt 00.01!

MUUUUUMS!

Likes

Comments

Halloj! Update på min telefon som jag i princip krossade för ca 1 månad sedan. Den skickades såklart på lagning men det visade sig att den var för skadad för att reparera så istället för att få hem min gamla telefon med ny skärm så fick jag en HELT NY telefon! Så skönt att kunna vara social och slippa dras med min usla reserv telefon.
Happy me!

Likes

Comments