Som förmodligen de flesta har förstått så stod bocken i lågor inatt. Jag vet att många satsar pengar på vilken dag bocken kommer brinna men tycker ändå att den måste få stå kvar lite så man får känna lite julkänsla.
Jaja vi närmar oss December och julafton har hittills inte köpt några julklappar då lilla jag har fattigt med idéer på julklappar till alla... jag ska inte ens köpa till så många.
Julklappar tycker jag handlar om kvalité inte kvantitet så alltså köper jag några få julklappar för lite dyrare priser till de närmsta.
Jag känner inte att jag behöver visa mina andra släktingar att jag uppskattar dem och att de köper julklappar till mig med julklappar eller pengar tillbaka. Jag uppskattar allt jag får och alla som är med på julafton och det tycker jag absolut duger, att visa lite extra kärlek bara.

Likes

Comments

Älskar att vara onyttig!
Det är inte så att jag älskar att äta onyttigt varje dag men ibland är man värd att få gåtta sig lite. Tror helt seriöst att man borde gö det, unna sig något onyttigt ibland. Bara för att typ må bra i slutändan. Så idag när jag kom hem från skolan bakade jag och lillasyster en kladdkaka till familjen.

Likes

Comments

Detta väder gör mig galen! Inte galen, glad och sprallig utan blir mer deppig och trött. Ni vet när det inte spöregnar och är riktigt oväder så att vädret bidrar till mysfaktorn utan när det bara är kallt, grått och småregn ute. Dagar som dessa så brukar jag kolla på mysiga filmer eller kolla igenom bilder från sommaren.
Det brukar få mig på lite bättre humör eller bara att jag inte tänker på vädret utanför fönstret. Kanske bara leka lite kreativ och skriva eller göra något pyssligt sånt är riktigt mysigt enligt mig.

Likes

Comments

Idag stannade jag hemma eftersom jag är sjuk och standard när jag är sjuk är att göra hemmagjord vaniljyoughurt med frysta bär. Det får mig alltid på bättre humör kanske inte asnyttigt men såå gott och så enkelt! Man blandar bara 1 portion naturell youghurt med 1-2 matskedar florsocker och jag använder äkta vanilj men det går lika bra med vaniljsocker, klaaart!

Likes

Comments

Den supermysiga tröjan hittar ni HÄR
Byxor från ONLY HÄR
Tycker detta är en typiskt höstig outfit men det är så skönt!!

Likes

Comments

Igår la jag ut ett inlägg om något som gör mig upprörd vilket resulterade i att jag inte somnade med ett lugn och jag vaknade i ett helvete. Imorse 05.25 så vaknade jag av att jag storgrät. Det var inte bara tårar utan jag fick verkligen andnöd och så höll jag på i nästan 10 min sedan vart jag helt tom. Tom på tårar tom på känslor nu känner jag mig bara som en köttbit som inte gör någon nytta. Jag vet att jag drömde om samma sak jag skrev om igår men åh vad jag inte vill gå o lägga mig o vara oense med någon igen, man tappar all motivation på morgonen.
Nu behöver jag någon som kramar om mig och tar med mig till skolan.

Likes

Comments

Fick idag höra att jag ibland kan klä mig utmanande.
Utmanande för vem? Vem tycker att en mage, en arm eller bara lite hud är utmanande?
Typ psychon men vart är dom under dagtid? Inte i närheten av mig och mina vänner iallafall. Jag är lyckligt lottad som bor i Sverige där vi har en otroligt stor frihet att göra i princip vad vi vill. Trots att det ser bra ut till det yttre så finns mörka siffror och statistiker på skillnader mellan inkomsten hos män och kvinnor, våldtäkter och annat relaterat till kvinnor och män i samhället. Med mörka siffror och statistiker så menar jag dolda nummer på antal offer.
Min åsikt angående ett sådant samhälle som vi lever i idag är att det är fullkomlig bullshit! Alla ska vi anses vara lika mycket värda för det är vi. Vi ska ha samma rättigheter yadayadayada, detta är sådana självklara saker som vissa inte förstår sig på...
Däremot för att vi ska kunna uppnå ett jämställt samhälle så behöver vi tyvärr göra ett uppror vi behöver ta i med hårdhandskarna. Det går inte att bara be om saker eller komma med förslag för att ens åsikt ska gå igenom, man måste ta i och stå upp för sig själv speciellt när de som anses vara starka ledare redan ligger "ovanför" oss så måste vi slå igenom med en mindre revolution för att få det jämställt.
Feminist.
Inte "Jämnställdist"

Likes

Comments

Kunde ha lagt ner mer tid på dom men nu är dom klara så nu ska jag dra mig mot stan och Eve!!

Likes

Comments

Ojojoj vad skönt det är att känna sig klar, klar med uppgifter i skolan, klar med serier, klar med planer ALLT! Glad att jag har det ganska lätt i skolan så jag får massa tid till annat än plugga så nu ska jag sätta mig ner och fixa lite nails. Och hörni...min telefon kom igår, har äntligen ny fungerande iPhone 7, wheey!!

Cred till Eve som lånade min kamera

Likes

Comments

Jag har fått ett prel datum på när telefonen kommer komma hittills är det den 24/10, en månad från idag. Räknar såklart ner till dagen då jag äntligen får den(!!)

men just nu finns massa annat i mitt huvud, massa inlämningar i skolan, saker som måste göras och typ allt annat. Stressar ihjäl mig så bli osugen på att göra saker vilket är tråkigt, ikväll blir dock kul. Inte för att kvällen är så planerad men hur jag än gör så blir det ASNICE!

Likes

Comments