Godmorgon! Egentligen är det alldeles för tidigt för mig men efter en stor frukost i loungen på Arlanda så är jag hyfsat vaken. Är så redo för utlandet och värme!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det midsommar som jag firade som vanligt hos min morfar i Allmänninge. Midsommar firades med närmsta släkten på mammas sida och Linus. I år blev det ingen dans runt stången men vi vann fina priser i lotteriet.

Hoppas du hade en bra midsommar, Kram!

Likes

Comments

Vad är meningen att beskylla någon annan för att ha gjort något och sedan göra det själv?
Exempel att beskylla någon för att ha spridit rykten om någon, sedan göra det själv eller att beskylla någon för att aldrig höra av sig, fast man aldrig gör det själv.

Well well, soon I'll leave this hell.

Allt jag vill är att flytta, gå vidare, börja leva! Jag vill bara ta studenten för att sedan ta mitt pick och pack och bara dra.

Håkan Hellströms konsert i Gävle var ju en härlig upplevelse, jag jobbade dock så kunde kanske inte ta in konserten på samma sätt som de i publiken kunde. Jag är dock glad bara över att få ta del av Rullande Åska turnén

Puss!

Likes

Comments

Vad gör man när man ser att en person som är så liten i sig själv blir dirigerad av en annan?

Vet så många som har en svans men kallar den kompis det syns klarare än vad de tror när de ger direktiv till sin följeslagare. Jag tycker det är fult att vara den som har "makten" över den/de andra på grund av olika anledningar. Det är fult att vara den som bossar över någon man vet att inte vågar ha sin egen talan.

Vi har grupper i klassrummen för att få ett fungerande teamwork och dela sina tankar och åsikter får att få ett bättre resultat. Men finns det en person i en relation som bestämmer vad du kan ha på dig eller inte, när du ska sitta, var du ska sitta, vem du ska tycka om, vad du inte bör säga etc. Jag tycker det är fult att vara den som endast är med de man kan bossa över.

Är man i en relation med en boss och en "kompis" så finns inget teamwork, ta dig genast ur relationen och spring fort som fan åt andra hållet!

Kram!

Likes

Comments

Idag var sista dagen av en upplevelsefull resa. Vi hade massa dötid innan båten skulle gå så vi gick på ett museum angående KGB. KGB var svärdet och skölden för kommunistpartiet i Lettland, vi gick igenom deras högkvarter.

Där fanns ståceller, förhörsrum, fängelseceller, kök, bakgård och utegård för fångarna. Allt låg gömt för grannar att se allt utom "The cornerdoor" där man visste att den som fördes in där förmodligen inte skulle komma ut igen. Nästan alla fångar var oskyldiga, att vara skyldig kunde innebära att man packade in bröd i en tidning med Stalins porträtt på eller att man sjungit en Lettisk låt.

Det är billiga priser att få en guidad tur genom korridorer och celler i källaren som man ej får göra som gratis gäst.

Likes

Comments

Idag börjar avfärden mot Riga, Lettland. Först blir det båtfärd till Riga där vi stannar i 2 nätter sedan blir det båtresa och bussresa hem igen.

Likes

Comments

Idag var en seg dag men som började på bästa sätt tillsammans med Linus innan vi båda skulle iväg på olika håll. Han på match och jag på introduktionskurs. Vilket innebär att jag lyssnade på prat om trafiken, säkerhet och annat kul...

Jag är 17 år vilket kanske är liite sent eller helt perfekt tid att börja övningsköra, jag hade planer på att göra det mycket tidigare men planer ändras på grund av olika anledningar.

Dagen har vart lång men nyttig, tyvärr så låg kursen alldeles vid lunch så jag var vrålhungrig i bilen hem.

Likes

Comments

Imorse la jag ut en text som jag kände att var väldigt dyster och less därför tänker jag försöka kompensera det med lite tips på några produkter jag använder!

För att behålla de kalla tonerna i min ombre använder jag en hårinpackning från Revlon i färgen 1002 White Platinum. Den ska verka i endast 3 minuter och är smidig med dess pump, den finns även på tub.

Dessa två produkterna är mina absoluta favoriter för min torra vinterhud! Tuben är en nattmask som endast ska användas någon gång i veckan. Burken är en vanlig moisturizer. De båda gör under för min hy.

Likes

Comments

Igår var en dålig dag.
Inte på grund av dåligt väder, dålig hårdag eller något sådant ytligt igår insåg jag att jag förtjänar bättre. Jag är en person som det är lätt att bli kompis med men jag har svårt att vara den som tar kontakt då jag känner att jag tränger mig på och bara är dryg och i vägen.

Säg inte att min pojkvän har förändrat mig, det vet jag. Han förändrade mig till en person som ser sanningen i folk nu. Han gav mig röntgensyn och jag ser att du har en orm innanför skalet. Jag och min pojkvän gör planer i absolut sista stund så jag är inte upptagen med honom okej?! Även om jag var det så ska man väl ändå kunna vara med andra människor också? Jag har väldigt ofta tid över till annat!
Men när man hör att någon som stått en nära inte ens frågar mig utan är med en annan som inte alls är så nära som vi brukade vara, då brister det. Mitt hjärta brast.

Personen klarar alltså inte av att vara med mig längre. Jag har tagit upp frågan förr men det slutar bara med att det är mitt fel, ge mig något bra exempel på hur det är mitt fel och jag kan rätta mig, absolut!
Men kalla mig inte något fint om du inte tänker behandla mig som det. Igår gick mitt hjärta sönder och tårar rann men du bryr dig inte ett piss så varför finns du ens i mina tankar? Mår skit på grund av dig.

Släng alla slemmiga kräk, kram!

Likes

Comments

Snapchat har spridit sig som en löpeld genom hela världen och alla åldrar. Det är en app som de flesta känner till då man skickar bilder till varandra med en tillhörande text om man vill. En grej med Snapchat är att man kan använda sig av olika filter som gör bilden lite roligare men några av de nuvarande filtren är bara så irriterande i mina ögon.

1. Jag tycker man kan vara rolig och sprida glädje genom snap.
2. Det för mig innebär alltså att majoriteten av bilderna man tar ska vara roliga händelser eller när du själv ser glad/rolig ut.
3. BIG NO: Video på dig själv när du försöker vara så snygg som möjligt utan syfte.
4. SKICKA ALDRIG NÅGOT DU KOMMER ÅNGRA!

Dessa två får mig att se riktigt konstig ut men dom kan även skänka de längsta skrattanfallen till än själv och de man skickar till

Dessa tre är exempel på filter man kan vara snygg i eller välja att göra en rolig grimasch i. Man kan inte alltid vara sjukt snygg men dessa filter kan hjälpa en på traven men som ovan tycker jag att det är roligare att göra något med bilden också.

Till sist de jag ser för ofta...

Hundfiltret aka Hoefilter: Ni hör på namnet att det är som gjort för hoes, eller småbarn de gillar tydligen detta filter. Finns det ett filter att använda så ska man självklart få använda det utan att bli stämplad "Hoe" i pannan. Go for it!
Blommkransen: Detta filter gör mig bara deprimerad för ja Snapchat, jag vet redan att jag är blek okej?! Sen om andra använder det är ingen big deal om man följer punkterna ovan.

Om man av någon anledning inte tycker om att le på bild så ska man såklart få ta vilken bild man själv vill. Men vill bara uppmana alla som använder sig av snap dagligen att försöka spegla sitt inre i de bilder man tar, det kan för många vara mer attraktivt än att se på någonting påklistrat.

Tack för mig. Kram!

Likes

Comments