Den supermysiga tröjan hittar ni HÄR
Byxor från ONLY HÄR
Tycker detta är en typiskt höstig outfit men det är så skönt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår la jag ut ett inlägg om något som gör mig upprörd vilket resulterade i att jag inte somnade med ett lugn och jag vaknade i ett helvete. Imorse 05.25 så vaknade jag av att jag storgrät. Det var inte bara tårar utan jag fick verkligen andnöd och så höll jag på i nästan 10 min sedan vart jag helt tom. Tom på tårar tom på känslor nu känner jag mig bara som en köttbit som inte gör någon nytta. Jag vet att jag drömde om samma sak jag skrev om igår men åh vad jag inte vill gå o lägga mig o vara oense med någon igen, man tappar all motivation på morgonen.
Nu behöver jag någon som kramar om mig och tar med mig till skolan.

Likes

Comments

Fick idag höra att jag ibland kan klä mig utmanande.
Utmanande för vem? Vem tycker att en mage, en arm eller bara lite hud är utmanande?
Typ psychon men vart är dom under dagtid? Inte i närheten av mig och mina vänner iallafall. Jag är lyckligt lottad som bor i Sverige där vi har en otroligt stor frihet att göra i princip vad vi vill. Trots att det ser bra ut till det yttre så finns mörka siffror och statistiker på skillnader mellan inkomsten hos män och kvinnor, våldtäkter och annat relaterat till kvinnor och män i samhället. Med mörka siffror och statistiker så menar jag dolda nummer på antal offer.
Min åsikt angående ett sådant samhälle som vi lever i idag är att det är fullkomlig bullshit! Alla ska vi anses vara lika mycket värda för det är vi. Vi ska ha samma rättigheter yadayadayada, detta är sådana självklara saker som vissa inte förstår sig på...
Däremot för att vi ska kunna uppnå ett jämställt samhälle så behöver vi tyvärr göra ett uppror vi behöver ta i med hårdhandskarna. Det går inte att bara be om saker eller komma med förslag för att ens åsikt ska gå igenom, man måste ta i och stå upp för sig själv speciellt när de som anses vara starka ledare redan ligger "ovanför" oss så måste vi slå igenom med en mindre revolution för att få det jämställt.
Feminist.
Inte "Jämnställdist"

Likes

Comments

Kunde ha lagt ner mer tid på dom men nu är dom klara så nu ska jag dra mig mot stan och Eve!!

Likes

Comments

Ojojoj vad skönt det är att känna sig klar, klar med uppgifter i skolan, klar med serier, klar med planer ALLT! Glad att jag har det ganska lätt i skolan så jag får massa tid till annat än plugga så nu ska jag sätta mig ner och fixa lite nails. Och hörni...min telefon kom igår, har äntligen ny fungerande iPhone 7, wheey!!

Cred till Eve som lånade min kamera

Likes

Comments

Jag har fått ett prel datum på när telefonen kommer komma hittills är det den 24/10, en månad från idag. Räknar såklart ner till dagen då jag äntligen får den(!!)

men just nu finns massa annat i mitt huvud, massa inlämningar i skolan, saker som måste göras och typ allt annat. Stressar ihjäl mig så bli osugen på att göra saker vilket är tråkigt, ikväll blir dock kul. Inte för att kvällen är så planerad men hur jag än gör så blir det ASNICE!

Likes

Comments


denna helgen vart just snäppet sämre :(

i mitt förra inlägg så skrev jag att jag hade en surprise till mig själv, denna surprisen skulle komma idag men det visar sig att Telias personal har klantat sig så min reservation vart aldrig av...Detta gör att jag får min suprise senast 31 oktber?!

Skulle alltså få en iPhone 7

vart rasande och riktigt besviken på virrpannan på andra sidan luren whaaaa!!!! helgen blir nog bra ändå ska på bio nu sen hem o gråta över min telefon...

Likes

Comments


i lördags var första tävlingen det gick inte så bra... det var dock askul att få vara tillbaka på golvet och få göra det jag gör bäst. Längtar dock till kommande helg ;) Har en liten surprise...till mig själv haha.

Likes

Comments


Jag är ledsen om min juridiklärare på något sätt läser detta, men tror inte någon tycker om juridiklektionerna...

i min klass så har vi kaosat på dessa lektioner på grund av prov och okunnighet. jag vet även andra klasser som inte klarar av dess lektionerna tyvärr men ja ingen kommer ju välja juridik om inte någon självmant jobbar och tycker det är intressant osv. men jag kommer i alla fall inte göra det, dels för att jag inte fattar något och dels för att inget vi gör på lektionerna är roligt så man gör helt enkelt inget. Nyss satt jag och försökte plugga till juridikprov imorgon men jag fattar typ inget så det var ingen idé att en försöka. Jag vet typ inte hur man gör när man pluggar/lär sig saker.

jag vill bara börja vårterminen i trean, det är allt jag vill.

Likes

Comments

Många människor överskrider gränserna och respekterar inte vad som är mitt och vad som är ditt.

Våldtäkter.

Jag hatar våldtäkter det hoppas jag att folk förstår varför och håller med. Jag har min kropp och du har din kropp visst kan vi dela njutning men inte om en part är ovillig. Om jag har en godispåse med MINA godisar och du har en med DINA godisar så kan vi självklart dela med oss och få en gemensam njutning av varandras godisar. Men kan någon förklara vad det är för fel på de människor som tar godis från någon utan att fråga eller ens sluta när man kämpar emot. Det handlar inte om att jag är snål som inte delar med mig av mitt godis, det handlar om att du har inget att erbjuda mig jag vill inte ha ditt godis. Jag vill kunna se en främmande man i ögonen och le och känna gemenskap jag vill inte få kalla kårar eller knyta näven om nycklarna. jag vill kunna gå hem själv utan minsta oro i kroppen. Jag vill kunna göra allt du kan, du som är man.

Låt mig vara. Jag är tjej.

Jag har godis och du med men jag är inte intresserad, så låt mig vara.


Likes

Comments