Contains affiliate links

Det börjar bli kallt ute och solen lyser mindre och mindre. Jag går redan i vinterjackan och fryser vilket för en svettmaja som jag är ut över det vanliga. Imorgon är det FREDAG! Helgens planer handlar om mysigheter, imorgon kväll ska jag chillaxa hos Linus och på lördag ska jag bara vara hemma äta gott städa rummet och kanske ta ett bad.

Onlineshopping har jag tyvärr fastnat för men inte för kläder utan för onödiga grejer som bara kommer samla damm senare....men ta mina pengar då!! Det förekomma att man kollar på lite jackor och skor speciellt nu i höst och till vintern som exempel:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är en bra dag. Jag är i skolan,

Vi ar börjat komma igång med allt schemat ser bra ut och skolan är en plats jag börjar känna mig trygg i, att vara trygg i skolan är viktigt för att vilja gå till skolan och få den utbildningen man har rätt till. för att något sådanat ska funka så måste man som elev känna sig välkommen i skolan och klassen. Jag börjar känna den känslan, jag mår bra men allt kan vändas upp och ner men för tillfället känns allt helt okej.

kram på de som bryr sig <3

Likes

Comments

hej igen för 54e gången ber jag om ursäkt för usel uppdatering men mitt liv har gått lite i slowmotion.

Jag är ingen person som egentligen ska ha blogg för:

1 jag är dålig på att uppdaera när jag borde.

2 jag är ingen som vill höra på ointressanta saker från andra och tänker att allt jag gör och tycker är ointressant.

3 inte mycket händer när man inte mår toppenbra.

Ibland får man helt enkelt bita i det sura äpplet och gå utanför sin "comfortzone" vilket har gjort att jag är absolut på bättringsvägen vilket jag inte skulle våga göra utan mina nära vänner och min pojkvän som pushat mig till att göra något jag inte riktigt vågat förut, ta för mig i andra personers närvaro.

Jag ska bli en gladare människa!

Likes

Comments

Godmorgon! Egentligen är det alldeles för tidigt för mig men efter en stor frukost i loungen på Arlanda så är jag hyfsat vaken. Är så redo för utlandet och värme!!!

Likes

Comments

Igår var det midsommar som jag firade som vanligt hos min morfar i Allmänninge. Midsommar firades med närmsta släkten på mammas sida och Linus. I år blev det ingen dans runt stången men vi vann fina priser i lotteriet.

Hoppas du hade en bra midsommar, Kram!

Likes

Comments

Vad är meningen att beskylla någon annan för att ha gjort något och sedan göra det själv?
Exempel att beskylla någon för att ha spridit rykten om någon, sedan göra det själv eller att beskylla någon för att aldrig höra av sig, fast man aldrig gör det själv.

Well well, soon I'll leave this hell.

Allt jag vill är att flytta, gå vidare, börja leva! Jag vill bara ta studenten för att sedan ta mitt pick och pack och bara dra.

Håkan Hellströms konsert i Gävle var ju en härlig upplevelse, jag jobbade dock så kunde kanske inte ta in konserten på samma sätt som de i publiken kunde. Jag är dock glad bara över att få ta del av Rullande Åska turnén

Puss!

Likes

Comments

Vad gör man när man ser att en person som är så liten i sig själv blir dirigerad av en annan?

Vet så många som har en svans men kallar den kompis det syns klarare än vad de tror när de ger direktiv till sin följeslagare. Jag tycker det är fult att vara den som har "makten" över den/de andra på grund av olika anledningar. Det är fult att vara den som bossar över någon man vet att inte vågar ha sin egen talan.

Vi har grupper i klassrummen för att få ett fungerande teamwork och dela sina tankar och åsikter får att få ett bättre resultat. Men finns det en person i en relation som bestämmer vad du kan ha på dig eller inte, när du ska sitta, var du ska sitta, vem du ska tycka om, vad du inte bör säga etc. Jag tycker det är fult att vara den som endast är med de man kan bossa över.

Är man i en relation med en boss och en "kompis" så finns inget teamwork, ta dig genast ur relationen och spring fort som fan åt andra hållet!

Kram!

Likes

Comments

Idag var sista dagen av en upplevelsefull resa. Vi hade massa dötid innan båten skulle gå så vi gick på ett museum angående KGB. KGB var svärdet och skölden för kommunistpartiet i Lettland, vi gick igenom deras högkvarter.

Där fanns ståceller, förhörsrum, fängelseceller, kök, bakgård och utegård för fångarna. Allt låg gömt för grannar att se allt utom "The cornerdoor" där man visste att den som fördes in där förmodligen inte skulle komma ut igen. Nästan alla fångar var oskyldiga, att vara skyldig kunde innebära att man packade in bröd i en tidning med Stalins porträtt på eller att man sjungit en Lettisk låt.

Det är billiga priser att få en guidad tur genom korridorer och celler i källaren som man ej får göra som gratis gäst.

Likes

Comments

Idag börjar avfärden mot Riga, Lettland. Först blir det båtfärd till Riga där vi stannar i 2 nätter sedan blir det båtresa och bussresa hem igen.

Likes

Comments

Idag var en seg dag men som började på bästa sätt tillsammans med Linus innan vi båda skulle iväg på olika håll. Han på match och jag på introduktionskurs. Vilket innebär att jag lyssnade på prat om trafiken, säkerhet och annat kul...

Jag är 17 år vilket kanske är liite sent eller helt perfekt tid att börja övningsköra, jag hade planer på att göra det mycket tidigare men planer ändras på grund av olika anledningar.

Dagen har vart lång men nyttig, tyvärr så låg kursen alldeles vid lunch så jag var vrålhungrig i bilen hem.

Likes

Comments