Hej allihopa! I fredags var min första sommarlovs dag. Det var en jättekul dag med bad, kompisar och glass. På bilden är det jag och Elsa. Hopas ni också fick en jättebra första sommarlovs dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas att ni mår bra idag för jag kan inte prata. Idag drog jag ut en tand. Det gjorde inte ont men det var lite obehagligt. Jag har aldrig dragit ut en tand förut så det här var första gången. Jag blir jättetrött när jag tar bedövningen.

Likes

Comments

Hej Allihopa hoppas ni mår bra. Idag är jag,Nomie och Laurah 😃 på picknick. Det sägs att det kommer bli över 15grader. Det är så sjuk varmt idag för att vara mars.

Likes

Comments

Hej jag hoppas verkligen alla mår bra idag. Ida och jag har varit på stan. Det var jättekul. Där köpte jag Dr rescue (baby lips) , en mössa och tuggummi.

Likes

Comments

Hej allihopa hoppas ni haft en bra dag. Idag hände något märkligt, efter skolan löstes brandlarmet ut i gympasalen och en brandbil kom. Jag och Ida trodde först att det där med branden var ett skämt. Vi vet fortfarande inte om det är ett sant eller falskt.

Likes

Comments