Chanel "boy bag" ca 30 000kr

Budget- Nelly.com 399kr

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det min och Jonathans "ett års dag", vi har alltså varit tillsammans i ett helt år. Helt otroligt. Tiden går så snabbt. Vägen har varit krokig och full med hinder men här står vi. Jag är så glad över att jag hittat någon som är som Jonathan, lojal, snäll, romantiskt och har en helt fantastisk personlighet. Han är osjälvisk och helt otrolig. Det finns inga ord som helt kan beskriva vilken otrolig människa han är men jag kan säga så här, jag hoppas att alla ni som läser detta (även de som inte gör) hittar en kille som Jonathan, en kille som sätter er före, en kille som inte utnyttjar er och som ni alltid kan prata med. För det tycker jag att alla tjejer och killar förtjänar.
Jag vet att du kommer läsa detta Jonathan, jag älskar dig.

Likes

Comments

iZombie

"En gång var hon en lovande läkare med en utstakad karriär. Nu är Liv Moore en zombie som löser brott och får insikter genom att äta mordoffrens hjärnor."

Jättebra serie med mycket humor och drama.

THE 100

"Det har gått 97 år sedan ett kärnvapen kärnvapenkrig utplånade allt liv på jorden. Men uppe i rymden i en omloppsbana fanns bemannade rymdstationer som slog ihop sig till en enda stor som kallas "Arken". Där försöker mänskligheten att överleva i väntan på att jorden ska bli beboelig igen så att alla kan återvända. MEN Arken är döende och syret håller på att ta slut så vad ska dem göra? Ledningen bestämmer sig för att skicka 100 kriminella ungdomar ner till jorden för att undersöka om det går att leva där nere. Väl nere på jorden inser "de 100" att allt liv på jorden är långt ifrån utplånat. De är inte ensamma! Ungdomarna blir testade av sig själva, av naturen och av människorna som lever nere på jorden. Det är många hinder som ska övervinnas om dem ska kunna bygga en ny civilisation där nere."

Gossip girl

"Serien utspelar sig i new York på Upper East side där alla är rika. Det handlar om ungdomar som är bortskämda, avundsjuka, bär på stora mörka hemligheter och ett kärleksproblem efter det andra, stora familjehemligheter och skandaler. Ena sekunden står de bakom varandra och i nästa sekund sviker de varandra – sticker kniven i ryggen på sin såkallade bästavän då de fått press mot sig fastän de dyrt och heligt lovat att aldrig yttra ett ljud om den enorma hemligheten eller skandalen. Samtidigt som allt detta pågår finns en bloggerska som kallar sig Gossip Girl som har följt ungdomarnas liv sedan grundskolan. Hon vet allt om dem och med hjälp av sina medhjälpare så håller hon koll på ungdomarna dag som natt."

Likes

Comments

Igår var jag på gröna draken på Mälardalens högskola. Det var väldigt intressant, man fick lyssna på föreläsningar om bland annat miljö och psykisk (o)hälsa. Det var även folk från grön ungdom (miljöpartiets ungdomsförbund), dem berättade lite om miljöpartiet och sen fick man en tatuering.
Just nu sitter jag hemma och kollar på gossipgirl för 5e gången, haha. Det är en ganska bra serie dock.

Likes

Comments

Recept

Proteinpannkakor från FAST. Super goda vegetariska pannkakor med hög proteinhalt, perfekt att äta innan eller efter träning. Eller bara som en god måltid. 

Likes

Comments

Hola! Det var ett tag sen jag skrev här, men nu är jag tillbaka.
Imorgon har jag skolfoto och är supernervös inför det. Har även väldigt svårt att välja vad jag ska ha på mig. Runt den här tiden förra året hade jag en väldigt grå period och det kan man verkligen se på förra årets klassfoto. Är rädd att det ska gå lika dåligt igen haha. Men man ska ju alltid tänka positivt så det är väll vad jag ska göra.
Jag åker även till Sollentuna imorgon för att sova hos Jonathan. Så nu håller jag på att packa inför det och inför rudbeckslunken. Jag har rudbeckslunken på torsdag, det är en promenadrunda på 6km som vi har på min skola för att samla in pengar till välgörenhet varje år. Den klass som samlar in mest pengar eller har mest närvarande elever vinner pizza buffé för hela klassen på pizza hut.


Likes

Comments

I veckan har jag sovit hos Jonathan då jag inte velat vara ensam hemma. Det har varit jättemysigt, vi har lagat middag tillsammans, spelat Ds och kollat på olika filmer.
Vi har även jobbat varje dag. Nästa vecka är sista veckan för oss att jobba och efter det tar vi sommarlov på riktigt. Ska bli jätteskönt att bara få ta det lugnt och bara chilla. Jag har varit så trött den senaste tiden så ska bli skönt att sova ut.
Kommer dock att sakna, att jobba då det är väldigt kul att jobba där jag jobbar.

Började min morgon med lite träning och skam.
Jag vaknade för en stund sen och var jättesugen på att träna och eftersom jag inte har gymkort så kan jag bara träna hemma om jag inte vill gå ut, och jag kände inte för att gå ut.
Jag tänkte dela med mig vad jag gjort, jag har inte gjort något speciellt och jag säger inte på något sätt att det här är en "bra workout" det är bara det jag har gjort idag. Jag är inte heller så bra på vad olika övningar heter på svenska så jag har bara skrivit på engelska.
- 100 jumping Jacks
- 100 crunches
- 100 squats
- 30 fire hydrants (30 varje ben)
- 30 donkey kicks (varje ben)
- 30 lunges (ben)

Likes

Comments

Testa på djur? Experimentera på dem? Vad tycker ni om det?

Jag personligen försöker att använda så lite djurtestade produkter som möjligt. Jag hatar det faktum att många djur blir skadade och rent av misshandlade för att vi ska få läppstift, puder etc. Jag tycker att det finns så många märken som är cruelty free och veganskt så varför ska man köpa från just de märken som påverkar djuren på ett dåligt sätt?

Tips på några märken som inte testar på djur.

  • Nyx (ägs av l'oreal men all vinst går till nyx)
  • Isadora
  • Make up store
  • Dermalogica
  • The body shop
  • Elf

(Bilderna tagna från pinterest)

Likes

Comments

Vardag

Idag var det meningen att jag skulle börja sommarjobba. Jag hade inte fått någon information om vart jag skulle vara eller vilken tid jag skulle vara där, så jag gick upp 05.40 för att göra mig klar till kl 07.00 för att jag skulle åka till arbetsförmedlingen där jag sökt sommarjobbet. När jag kom dit var det ingen som kunde svara på vart jag skulle vara utan gav bara mig ett telefonnr till personen som hade listan på vart alla skulle vara. Jag ringde honom och fick då reda på att jag inte fanns med på listan men att jag skulle få sommarjobba, men jag behövde ringa till det ställe som personen tänkte att jag kunde jobba på. Jag ringde flera gånger men ingen svarade.. Jag ska försöka imorgon igen och hoppas att jag får svar då.

Nog om det. I helgen har jag varit i Sollentuna med Jonathan och då passade vi på att åka in till Stockholm under lördagen, jag är så otroligt dålig på att shoppa, men hittade en ansiktsmask från Lush jag ville testa. Jag testade den idag och den var väldigt skön på huden och huden kändes så len efteråt. (Förlåt för mitt trötta ansikte och mina mörka ringar, sov ca 5 timmar under natten)

Just nu sitter jag och kollar på pretty little liars, men ska snart sova.

Godnatt:)

Likes

Comments

Hola!
Igår kom jag hem från en veckas semester i Spanien. Jag har under resan inte haft någon ork att skriva då vi hela tiden gjort något. vilket gjorde att man för det mesta var rätt trött. Jag åkte med Jonathan och hans några från hans familj. Vi bodde i Estepona i södra Spanien. Det var verkligen jättemysigt. Vi åkte även in i Gibraltar, som är en brittisk koloni i Spanien. Där åkte vi upp på ett berg och kollade på apor. :) Sedan åkte vi ner till staden och shoppade.

Igår kom jag hem och är fortfarande supertrött, så nu sitter jag och kollar på säsong 5 av oitnb.

Likes

Comments