Header

Igår var jag med Jess vars klass hade klassfest. Hade en grym kväll med grymt folk. Kom hem runt klockan 3 o gick o la mig direkt. Har inte gjort något speciellt idag, måste iaf ta tag i plugget och ta en promenad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

igår var jag på en 18 års fest för Conrelia och Matilda. Dem hade gjort det så fint o jag kom hem runt halv 2 och vaknade innan klockan 11. Ska hinna med att plugga matye idag innan jag drar vidare på helgens andra fest

Likes

Comments

​I foto 1 har vi jobbat med att i Photoshop göra oss till små "figurer". Jag valde att använda mig av min syrra och min pappas fot för att försöka förmedla hur små och nedtryckta man kan känna sig. Som om någon skulle trampa på en. Jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet.

Likes

Comments

Hade en väldigt lung dag i skolan, gick nästan direkt till gymmet efter jag slutade o möte upp Jess med för att träna tsm. Ligger nu hemma i sängen o kolla på vänner. Ska bara ta det lungt ikväll och får se vad som händer imorgon.

Likes

Comments

Totalt älskar Nelly, o dessa kläder från NYL trend by Lisa Olsson. Älskar setet precis här ovanför. Kan inget annat än längta till sommaren så man kan gå barbent!!

Likes

Comments

Från en finare vinterdag

Hello, ligger in sängen och är sjukt trött. Fick runt 5 timmars sömn inatt så har varit slö hela dagen. Skulle ha tränat egentligen efter skolan med pga sovit dåligt så åkte jag hem och hängt framför tv:n. Har hunnit fixat med en media uppgift, annars har jag inte orkat med så mycket. Dra förhoppningsvis till gymmet imorgon efter skolan. Ska väll ta två avsnitt av vänner innan jag somnar. Puz

Likes

Comments

Besökte gymmet idag med Jess efter skolan. Har precis duschat och sitter nu barnvakt åt min lillasyrra. Ska förhoppningsvis hinna plugga lite med innan jag somnar.

Likes

Comments

Om 176 dagar drar jag och mina brudar ner till Rhodos en vecka. Längtar såå mycket, bästa veckan helt klart!

Likes

Comments

Hej, efter mycket om o men harjag fått största blogg lusten igen. Får väl försöka se till så det håller i sig!
Idag har jag inte gjort så mycker mer än skola, shoppade lite inna jag drog hem där jag har rensat kläder och pluggat. Ska fixa lite här på bloggen innan jag dra på ett avsnitt av friends innan läggdags.

Likes

Comments

För er som har missat Rebecca Stellas egna klädmärke och smink kollektion så tycker jag att ni borde kolla in den HÄR , Grymt snygga kläder och blir fett sugen på att testa hennes smink. Tyvärr så skriker plånboken tomt just nnu men annars hade jag lätt klickat hemma någon av dessa klänningar

Likes

Comments