Allmänt

Godmorgon!

Denna morgon vaknade jag relativt tidigt av att regnet smattrade på mina fönster. Jag kände väl mest att det var oerhört skönt att jag har planerat att bara stanna i min lägenhet idag, så regnet gjorde mig nästan lite glad. Det är ju lite mysfaktor på det.

Idag har jag mest skolarbete och pluggande inplanerat. Jag känner att jag ligger något efter i min planering på grund av att jag inte pluggade alls mycket förra veckan i och med att jag flyttade då.

Nu ska jag sätta full fart med mitt pluggande i hopp om att komma så långt så att jag kan hinna städa i ordning lite och se ett, eller två, avsnitt av Gåsmamman innan dagen är slut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Jaha, då var det väl dags. Jag skapade den här bloggen i juli, men har inte tagit tag i att skriva det första inlägget förrän nu. Det har väl mest berott på att jag har tvekat och ångrat mig gång på gång.

Jag heter Linnea, är 20 år gammal och har nyligen flyttat till Kalmar för att studera. Jag skapade den här bloggen dels för att mina vänner hemifrån, och från andra städer, ska kunna ha lite mer koll på vad jag har för mig nu för tiden, och dels för att jag själv vill kunna kolla tillbaka på mitt liv.

Här i Kalmar läser jag Journalistik och Medieproduktion. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag vill jobba med i framtiden, men jag tror att jag är på rätt spår i alla fall, vilket känns skönt.

Jag har ingen aning om hur mycket jag kommer uppdatera här, det beror helt på hur mycket jag känner att jag har tid med och hur mycket jag orkar i och med att jag pluggar på heltid. Jag får testa och se lite hur det blir helt enkelt.


Likes

Comments