Header

Hejhej!
Gud känns redan på nått sätt att veckorna går så fort fast det bara är onsdag imorgon och femte veckan i skolan. Åkte jätte spontant till Stockholm och mötte upp Viktor igår, jätte konstigt! Inte alls lik mig att åka iväg från Eskilstuna sådär spontant haha (tråkiga jag). Men gillar och planera och så för tycker sånt är så kul haha. Så när jag mötte upp Viktor igår gick vi till Åhléns och kollade massa köks grejer och inredning, vi älskar verkligen och kolla på det nu på sistone.
Sen gick vi vidare till alla standard ställen tex NK, gallerian mm. Sen tänkte vi äta middag för jag kom till Stockholm rätt sent så va ju framme där lite efter 4 så det slutade med middag på subway. Och sen åkte vi hem efter ett tag.

På NK hittade jag mina dröm skor från Sandro. Vill verkligen ha dom! Och dom är så mycket snyggare i verkligheten ni förstår inte!! Jag har ju ett sko beroende känner jag också haha. Va typ ca 2 veckor den jag fick hem två par typ likadana skor och nu vill jag ha dessa. Fast gud dom ska verkligen bli mina hur fina som helst.
Ville ju nästa gråta när vi skulle dra därifrån.
Innan vi gick till tåget köpte vi lite munkar och delade på en stor Chai latte, rekomendrar för er som inte har smakat! Det är som att dricka jul.

Efter skolan idag somnade jag direkt! Vaknade vid middagstid och sen bara legat i sängen och kollat Youtube. Så tråkigt väder idag och försöker fortfarande att bli frisk.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello! Idag har jag bara vart med Viktor. Vi handlande för vi var hemma själva så då blev det taco mys och så. Fortsatte våran Harry Potter maraton för vi har ej hunnit sett alla filmer haha😅
Vi har haft det huuur mysigt som helst idag, inte alls taggad på att det är söndag imorgon...
Redan skoltrött 😭

Så just nu sitter vi hemma hos Viktors syster, kollar film och är hundvakt. Vi testade Celsius nya smak, Dragon Fruit 4/5 får den faktiskt ! Riktigt god men eftersom jag fortfarande är lite förkyld känner jag inte smakerna 100% så när jag är frisk kanske den är godare eller vem vet?
Vi kommer sitta här resten av kvällen/natten för senare ska vi skjutsa hem lite vänner och så för dom är och partajar.

Likes

Comments

Mys hela kvällen blev det idag, verkligen behövligt! Blir Harry Potter maraton och glass med pojkvännen min. Vi testade en ny glass, peanut butter cup från ben&jerry. Rekomenderar starkt om man gillar jordnötssmör.
Känner att inläggen inte blir så långa men vet inte riktigt vad jag ska skriva så skulle gärna vilja ha lite förslag hihi.

Likes

Comments

Min lilla outfit idag som jag har i skolan. Väldigt tråkig med hur snygga är inte skorna?! Från nelly.com!!
Dålig start på morgonen och hoppas dagen blir lite bättre iallafall.

Likes

Comments

Första inlägget wiho! Tänkte nu försöka mig på lite det här att blogga, hihi. Min dag idag har vart väldigt tråkig. Skola på dagen, sen hämta jag ut ett paket med mina nya skor. Sen somna jag direkt efter (såklart). Känner att min motivation till skolan är redan på noll och det har bara gått 2 veckor. :(
Aja det är mitt sista år nu så ska ej klaga ;)

Likes

Comments