idag fyller min mamma 53, och jag har lovat att jag ska komma förbi med tårta och blommor. Jag vet inte hur jag ska hantera situvationen. Ska jag säga att jag mår illa, eller hetsäta tills jag inte får ner en enda kaka till. Men oron över att jag inte kommer få upp vart enda smula ger mig ångest. Jag försöker ligga på kaloriunderskott varje dag. Igår gymmade jag bort 600 kcal utan qtt röra en enda matbit, men bara för det innebär det inte att jag kan äta hur jag vill. Får försöka hålla mig till kaffet. Nu ska jag få i mig en kopp te och kanske få någon ordning på mitt liv.


Likes

Comments

Det är första gången jag skapar en alldels egen blogg. Inte för att den ska hamna om mitt personliga liv utan mer vad min kropp koncumerar och gör av med. Kortfattat helt enkelt.

Förra veckan fick jag nog på min kropp, så jag slutade äta helt. Något enstaka äpple och mängde med pepsi max. Igår va jag iväg hos min mamma så då ville jag inte vara för oförskämd så jag åt någon bit suchi 38kcal i varje. Jag tänkte mest bara samman fatta det första inlägget och återkommer senare mot kvällen.

Likes

Comments