Innehåller affiliate-länkar

Hej bästa, hoppas er dag har varit underbar! Själv har jag haft det verkligen så bra, startade som sagt dagen hemma med jobb. Tog sedan en break i det fina vädret för att träffa @merelleyakoub på en fika. Bilder från den kommer imorgon! Men världens mysigaste tjej, så roligt att lära känna nya personer med samma intressen. Vi klickade verkligen direkt och kändes som vi hade känt varandra länge, så roligt när det blir så! Så dagens tips blir att våga fråga någon ny om en fika, det är så inspirerande att lära känna nya människor.

Sedan kom Tuva hit för middag, vi lagade poke bowl och bara pratade ikapp om allt. Så fantastiskt att vi äntligen bor i samma stad! Vi har ändå känt varandra i 5-6 år nu, så det är på tiden att vi kan umgås mer frekvent.

shirt - here , sneakers - shoe biz copenhagen, sunnies - nakd

Här ser ni förresten vad jag hade på mig idag, slängde på mig en oversize skjorta från nelly som jag hämtade ut i morse, tillsammans med lite andra godbitar. Vann nämligen en drömig tävling, men mer om det nästa vecka (för det var inte bara kläder), så taggad!

Nu: mys med killen innan det blir bums i säng!
Natti

Gillar

Kommentarer

elinmnsson
,
Snygga bilder!!nouw.com/elinmnsson
Agnesaahlenius
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra