Hej underbaraste ni, hoppas ni har haft en fantastisk söndag! Min dag har verkligen varit så mysig tillsammans med D. Vi startade dagen med sovmorgon, följt utav lite serier i sängen. Sedan fixade jag lite frukost som vi åt i soffan innan det var dags för en lång promenad, vi ville nämligen utforska vår nya stad lite. Så promenerade bort till Djurgården och gick runt där en stund, innan vi gick tillbaks mot city och vasastan igen. Kollade precis hälsoappen i mobilen och enligt den har jag gått 15,9km och tagit 22.209 steg. Ja det är ju en del och det känns i benen just nu, ska bli spännande på morgondagens pass på Barrys.

När vi var tillbaks inne i city så behövde vi en kaffebreak, fick bli starbucks då jag såg att de äntligen hade fått in pumpkin spice latte, drack jämt det när vi var i New York. Något speciellt med den smaken, hösten och honom.

När vi kom hem så blev det tacos, så gott! & nu har vi båda gjort lite ansiktsmask osv, precis så som jag vill ha det en söndag, Avrunda veckan och bli redo för en ny!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
,
Vilken mysdag, helt i min smak😍 Starbucks Pumpkin Spice Latte har jag varit sugen på att testa, får minsann beställa en sådan nästa gång jag åker in till Malmö (närmsta Stabucks😅)!
Kram🍂
nouw.com/myjjohansson
Olssonsanna
,
Ville bara meddela att Starbucks tyvärr har stängt i Malmö 😭nouw.com/olssonsanna
merelleyakoub
,
linneacasandra
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra