Hej finaste, nu ska jag visa vad jag gjorde igår (!!) Hade verkligen en helt fantastisk dag, startade upp med sovmorgon tillsammans med killen, gick sedan till Greasy Spoon och åt frukost. Därefter packade ihop mina saker för att checka in på Hobo hotell tillsammans med @JohannaKindbom. Där vi fixade oss innan vi begav oss till bussarna som skulle ta oss till fotografiska!

Vi skulle nämligen gå på Nellys brunch som dom styrde för att fira att dom fyllde 15 år! Hur roligt? Var ca 200st personer som var inbjudna och dom hade styrt upp allt så fint! Ni har säkert sett en hel del på sociala medier, artister, god mat m.m.

Såhär gick jag klädd igår, i en klänning från Nelly som ni kan hitta HÄR. Jag körde den bak och fram för tycker den blev finare så!

Det var verkligen en sådan underbar stämning hela kvällen, alla var så glada och taggade!

Annars: Idag har jag mått som jag förtjänar. Vaknade upp på hotellet och åt hotellfrukost, så gott! Sedan har jag inte gjort många knop, promenerade hem och har chillat i soffan hela dagen. Nu har vi precis ätit tacos här hemma och kollar just nu på parlamentet. Ändå en mysig söndag!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon, äntligen fredag! Vaknade upp utvilad och taggad på dagen. Idag ska jag alldeles strax ta en pw i hagaparken tillsammans med @merelleyakoub. Sedan ska vi sätta oss på ett café och jobba, så härlig med lite miljöombyte när man jobbar. Vad som händer ikväll återstår att se!

Förresten hur fin är inte denna blus? Älskar den!

Blusen jag har på mig kommer från ett nytt klädmärke som heter Cras cph, älskar min blus. Har även den matchande kjolen och den vita tshirten som ni nog kommer få se på inom snar framtid.

Ne nu måste jag springa så Merelle slipper vänta på mig, standard att jag fastnar vid datorn.. Ops!
Ha världens bästa fredag, unna er något extra för det är ni värda.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar
1 / 2 / 3 / 4

Hej finaste, har ju känt att jag klätt mig lite mörkt det senaste så slängde ihop lite kollage med massvis av inspiration för hur man kan klä dig lite roligare denna höst. Mönster, färg och ljusa toner - ja tack!

Godmorgon förresten! Sitter just nu och dricker kaffe, ska fixa mig strax lite snabbt för att möta upp @johannakindbom för att ta en morgon promenad innan det blir dags för jobb.

Hoppas ni får en fin torsdag!

Gillar

Kommentarer