Hej finaste, här sitter jag i bilen påväg ut till min svärfar för 60års fest. En dusch, smink och byte av kläder är första prio för att få någon som helst ork. För nu är det gjort - flytten.
De senaste dagarna har allt fokus varit på flytten till Stocholm och i torsdags tog jag och @AmandaWibergs flyttbilen upp.
Även fast det var mycket som gjordes i lägenheten så hann vi även med att gå på ett eventet, äta middag på Nobis, ta ett glas på en bar, ikea, luncha och strosa på stan. Ja vi är effektiva om något. Men mer bilder från detta får ni i dagarna, när tiden finns.

Nu ser jag faktiskt fram emot att komma upp till Sthlm imorgon igen. Att landa i vårt nya hem och koppla av tillsammans med min kärlek.
Här ovan ser ni lite av piffet vi gjorde, att förvandla en annans hem (hyr i andra hand av en vän) till ens egna är ibland lite svårt. Men tyckte vi verkligen fick till det, en del kvar men här får ni en sneak peak. Hoppas ni gillar det, själv är jag förälskad i denna guldiga/gula kulör.

Just det, ovan ser ni ju en bild på mig. Har kapat av håret igen. Mycket förändring just nu, men så roligt!

Gillar

Kommentarer

Två oredigerade bilder från min farmor och farfars gård.

Hej finaste, vilken mysig helg jag har tillsammans med min familj. Njuter verkligen av tillvaron och lugnet här. Startade dagen med att jag och pappa gick en mil innan frukost. Därefter gjorde vi lite ärenden och jag fick hjälpa till att välja ut kulörer för deras hus, de renoverar hela. Så gått runt i snickarkläder mest hela dagen och målat, så harmoniskt egentligen.
Nu på kvällen har vi varit hos min farmor och farfar och haft en liten kräftskiva. Så gott! Man får passa på nu innan man lämnar västkusten.

Imorgon startar vi dagen med en mil igen, den egentiden med pappa är ju ändå svårslaget. Sedan bär det av till Göteborg igen för storfix i lägenhet. Allt måste packas ner och sorteras, fyra dagar kvar innan avfärd.

Hoppas ni har en mysig helg!

Gillar

Kommentarer

Hej underbaraste ni, denna vecka har dagarna sprungit iväg och jag försöker hinna med allt och lite till. För snart är det ju dags för att ta flyttlasset till Stockholm, min bästa @AmandaWibergs tar flyttbilen upp redan torsdag morgon. Där stannar vi till fredag eftermiddag och åker sedan ner till Göteborg igen. Sedan tar jag och D tåget upp på söndagen och då blir det på riktigt, då kommer vi bo i huvudstaden. Det känns lite konstigt att det äntligen är dags, vi har planerat detta några månader och nu är det bara nio dagar kvar till nytt hem, ny stad och nya rutiner.

Men har verkligen försökt njuta dessa senaste dagarna och hunnit med att träffa vänner som man inte kommer se på ett bra tag. Fått en välbehövlig massage på Viscus, tips boka Viktor där han är verkligen så duktig! När man kommer tillbaks till kontoret efter semester så låser sig verkligen axlarna, så att trycka ut lite knutor är man alltid i behov av. Spänningshuvudvärken släpper på köpet också, så 10/10. Idag efter jobbet åker jag även ut till ön för att hänga med familjen hela helgen. Så mysigt och behövligt!

Lite oklart inlägg, men då har ni iallafall en läges update.
Hoppas ni får en fantastisk helg!

Gillar

Kommentarer