Hej finaste ni, kom på att jag har ju helt glömt av att visa bilderna från i torsdags när jag var med tjejerna på Pigalle. Vi startade upp med bubbel och plock på suiten.

Vad jag hade på mig kvällen till ära // fina @JohannaKindbom & @Maawl

Min fina fina vän och jag!

Efter någon timme i suiten så drog vi upp på rooftopen, älskar verkligen pigalles rooftop, Den är verkligen så fin och mysig.

Fina @mariellelindahl som styrde allt då hon fyllde år, tack för en magisk kväll!

Eftersom vi hade ätit en del plock innan så var jag inte alls hungrig, så tog bara in en förrätt. Men oj vad god den var!! En perfekt råbiff om ni frågar mig.

Tack för en underbar kväll tjejer!

Gillar

Kommentarer

Hej underbaraste ni, hoppas allt är bra! Måndag och ny vecka, jaa ni som har semester har nog ingen aning om vad det är för dag. Men det har jag, v.31 och måndag, jag har jobbat min första dag efter semester och det känns faktiskt helt okej ändå! Skönt att väcka huvudet på liv igen och bli lite produktiv. Drog sedan för att hämta paket, handlade mat och drog till gymmet. Sedan gick jag och D ner till Levantine för att äta middag tillsammans med @isabelalden och Micheal. Så mysigt att träffa dom igen, då de annars bor i Manchester så vi ses inte så ofta. Var ju och besökte dom i maj och skulle gärna åka dit snart igen.

Förresten, just nu har jag ett samarbete tillsammans med Beos och jag säger bara wow för dessa produkter, 10/10. Ser verkligen resultat efter två tvättar, lilla maskinen som kallas Idun Glow är så lätt att använda och den kombinerar rengöring, massage & ljusterapi.

Den har ett exfolierande borsthuvud som rengör & avlägsnar upp till 99,5% av alla orenheter i huden. Den slätar ut fina linjer & motverkar rynkor genom sitt anti-aging system med massage & extra stora behandlingsyta av rött ljus och har ett effektivt blått ljus eliminerar akne & andra infektioner med sin antibakteriella effekt.

Jag fick även hem denna 24k guld ansiktsrengöring, som är så återfuktande och perfekt att använda till borsten. Den har djuprengörande egenskaper & är skonsam mot huden. Avlägsnar effektivt orenheter & smink. Innehåller 24 karats guld som ger huden en vacker lyster & verkar antiinflammatoriskt. Med både kollagen & hyaluronsyra får du starka återfuktande egenskaper som ger dig fast & vacker hud.

Hur bra produkter?
Jag älskar dom verkligen genuint! Jag har även fixat en kod som ger er 15% rabatt: LINNEACASANDRA. Så bara att beställa om ni är intresserade av dessa magiska produkter!(Klick)

Gillar

Kommentarer