Hej finaste, satte mig precis på tåget påväg hem. Har verkligen haft mysigaste helgen och igår det var verkligen en idyll. Vi åkte ut mot Ingarö, la oss på klipporna och bara njöt. Hade köpt med lite baguetter, skagen och jordgubbar. Var verkligen helt magiskt!
Därefter blev det en iskaffe i hamnen innan vi åkte ut mot Lidingö för att grilla. Alicias pojkvän fick stå vid grillen medans vi tjejer njöt i kvällssolen. Allt blev verkligen så gott och kvällen va så mysig!

Idag har vi mest varit i stan och dött i värmen, men mer om det imorgon.

Hoppas er helt har varit fantastisk!

Just det, måste även tipsa om att Hunkemöller just nu har rea, så passa på att köpa er sommarbikini där. Min hittar ni HÄR, tycker den är så fin! HÄR finns även matchande underdel.

Hunkemöller.se

Gillar

Kommentarer

Hej finaste ni, njuter verkligen av min lilla vistelse i Stockholm. Igår spenderades dagen först på Stockholmskontoret och därefter väntades aw på Lydmar innan vi gick och åt på Kommendören. Rekommenderar starkt att äta deras tonfisksallad, säger bara wow wow wow! Därefter blev det ett glas aperol på Hallwylska och sedan drog vi till Mono en stund innan det blev hemgång.

Idag drog vi direkt till havet för sol och bad och nu väntas en mysig grillkväll på Lidingö. Livet är ju ändå helt magiskt!

Hoppas ni har en fantastisk sommar!

Gillar

Kommentarer

Hej finaste, standard så går livet i hundra. Har försökt få gjort så mycket gjort denna vecka (ja och onsdagen har bara börjat) men kommer åka upp till Sthlm imorgon kväll och stanna tills på söndag. Så vill få gjort allt hemma, hinna packa och jobba på ordentligt, så allt är i fas.

Dagens planer är att jobba, träna, packa och ikväll väntas det bio med killen. Ja ni hör ju, mycket men härligt! Och är ju överdrivet taggad på Sthlm, kommer bli helt fantastiskt!

Förresten, som ni ser ovan har jag fortfarande mängder av bilder kvar från paris. Hope you like it!

Gillar

Kommentarer