Hej finaste ni, det går inte en dag utan att jag tänker på framtida planer, oj vad jag längtar och känner en lycka till livet. Om två veckor åker jag till Paris med min kärlek, fick denna resa i 25 års present och nu blir den äntligen av.

Samt om 93 dagar så flyttar han och jag till Stockholm, det blir ett nytt äventyr för oss båda och det känns så spännande och härligt. Jag är verkligen redo för nya gator och rutiner, jag som person gillar inte alls när veckorna är sig allt för lika. Det ska hända saker, man ska utvecklas och se nytt. Håller ni inte med mig? Så en ny stad med honom ger mig fjärilar i magen.

Har ni något speciellt som ni ser framemot?

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

​Hej finaste ni, vilket fantastiskt väder Göteborg bjuder på (skämt åsido). ​Idag startade jag och D dagen med en härlig sovmorgon, följt utav bananpannkakor till frukost. Älskar verkligen de dagar jag får sova ut och äta frukost med D, de dagarna är allt för sällan.

Nu har vi precis kommit hem från gymmet, måste snart hoppa in i duschen för att göra mig redo för middag hemma hos hans farmor. Så mysigt! 

Hoppas ni har en underbar torsdag (lyx med lite ledighet en vardag)

Gillar

Kommentarer

dress - here

Hej underbaraste ni, ville mest titta in och tipsa om denna fantastiska klänning som jag bar idag. Fick verkligen så mycket beröm på jobbet för denna, ni ser här nedan mönstret och färgerna i den. En ny favorit helt klart, idag körde jag på sneakers till den idag men ser fram emot att bära den till platåklackar nästa gång, kommer bli snäppet bättre då vill jag lova.

Dagens detaljer fick bli denna kombination av halsband, nyaste tillskottet är den tunna kedjan från Safira (här) de andra två är från lebalina & mavela.

Annars så har dagen bestått utav jobb i vanlig ordning, mötte sedan upp @AmandaWibergs & Jenny för en snabb fika på Da Matteo innan det var dags att dra bort till Viscus tillsammans med @fashiondreamzz. Vi båda var lite krassliga men kämpade på bra ändå och jag tror faktiskt jag mest svettades bort bakterier, så tror det gjorde gott. Är ju lite som en rysk roulette att träna krasslig, antingen avfyras bakterierna och man blir dödssjuk eller så klarar man sig undan.

Nu väntas det mys med D i soffan, perfekt sätt att avrunda dagen: Kärlek och en bra serie.

Gillar

Kommentarer