Godmorgon finaste ni, just nu sitter jag hemma i soffan och äter frukost. Börjar en timma senare idag på kontoret då vi ska iväg på en kampanjfotografering. Så roligt! Så ska snart fixa mig snabbt och hitta en outfit för dagen, hur skönt att man kan ha lager på lager igen? Gillar ändå att kylan har kommit, men den sänkte sig lite väl fort bara. Men i helgen blir det 19 grader och sol igen, så det blir mys! Tänker mig en promenad i hagaparken och att strosa runt i stan. Samt söndags mys med tjejerna.

Söndagsmys var iallafall det som redan inplanerads igår när jag, @JohannaKindbom och @merelleyakoub fikade efter jobbet. Vi trotsade verkligen kylan när vi satte oss på uteserveringen.

Tips på café i Stockholm: Pascal! Varit här några gånger redan och varit lika nöjd varje gång, igår tog jag en cappuccino och en magisk mandel pain au chocolat. Asså wow wow wow!

Nu ska jag fixa mig för dagen, ha en underbar torsdag!

Gillar

Kommentarer

Hej finaste ni, nu känns det som en evighet sedan jag skrev något här men det har bara gått två dagar. Men sedan dess så har jag hunnit fylla år (igår) och börjat på mitt nya jobb!
Så helt okej anledningar till min frånvaro, right?

Firade min födelsedag med frukost tillsammans med killen innan jag gick till mitt nya kontor, där blev jag så fint uppvaktad med både blommor och tårta! Efter jobbet tränade jag, samt gick ut och åt tillsammans med D. Men nog om min födelsedag, mitt nya jobb som marknadskoordinator och projektledare känns verkligen så bra! Trivs verkligen så bra på Bjurfors, så känns kul att jag kunde byta från Göteborgskontoret till Stockholm.

Ser så mycket fram emot denna höst som innefattar så mycket nytt!

Gillar

Kommentarer

Hej finaste, nu ska jag visa vad jag gjorde igår (!!) Hade verkligen en helt fantastisk dag, startade upp med sovmorgon tillsammans med killen, gick sedan till Greasy Spoon och åt frukost. Därefter packade ihop mina saker för att checka in på Hobo hotell tillsammans med @JohannaKindbom. Där vi fixade oss innan vi begav oss till bussarna som skulle ta oss till fotografiska!

Vi skulle nämligen gå på Nellys brunch som dom styrde för att fira att dom fyllde 15 år! Hur roligt? Var ca 200st personer som var inbjudna och dom hade styrt upp allt så fint! Ni har säkert sett en hel del på sociala medier, artister, god mat m.m.

Såhär gick jag klädd igår, i en klänning från Nelly som ni kan hitta HÄR. Jag körde den bak och fram för tycker den blev finare så!

Det var verkligen en sådan underbar stämning hela kvällen, alla var så glada och taggade!

Annars: Idag har jag mått som jag förtjänar. Vaknade upp på hotellet och åt hotellfrukost, så gott! Sedan har jag inte gjort många knop, promenerade hem och har chillat i soffan hela dagen. Nu har vi precis ätit tacos här hemma och kollar just nu på parlamentet. Ändå en mysig söndag!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer