View tracker

Kommer att testa dessa tabletter i 60 dagar nu, så återkommer om jag märker skillnad!
Skall bli så spännande, för vem vill inte få bättre kvalite på hår, hud och naglar?

Den här dagen skall gå i välmåendes tecken.

Startade dagen med sovmorgon och godfrukost med min man.
Skall strax packa och göra iordning oss för en dag på Sankt Jörgen Spa, följt av middag hemma hos hans farmor. Så en mysdag helt enkelt! xx

Ett litet tips till alla:

Gå till affären och köp en stor ingefära, två citroner och honung.
För det är dags att göra ingefärsshots som du tar morgon och kväll, bra för immunförsvaret och leder.
Mixa ner ingefäran med skal på, häll i en kastrull med 1 liter vatten. Få upp till 60 grader, häll i 1 dl honung.
Rör runt och låt ligga ett tag.
Sila ner allt i en kanna, och pressa ut saften från två citroner. KLART!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Datenight with my man.

Vilken mysig fredagskväll jag har haft. Träffade killen på gymmet, drog sedan hem och fixade iordning oss och gick ut för att äta. Blev en fantastisk middag på Made in China som ligger på tredje lång här i Göteborg.
Första gången för båda och besvikna blev vi inte.

Sitter nu hemma i soffan med en skål lösgodis och kollar på Blacklist. Hoppas ni haft en bra fredag, xx

Likes

Comments

View tracker

Case from idealofsweden.com

Vaknade idag med ångest och huvudvärk, får det ibland när jag känner att jag inte hinner med alla mina måsten. Så valde att stanna hemma från dagens föreläsning, ha en lugn morgon samt få gjort en del av sakerna på min "to do" lista. Har hunnit med tvätten och dammsugit/dammat än så länge, vilket kändes väldigt välbehövligt.

En sak som jag inte har berättat på bloggen tidigare är att jag har ett eget företag nu, där jag jobbar med marknadsföring för företag. Just nu jobbar jag endast med en kund, Rapsodine.
Men trivs verkligen, då jag själv har använt deras produkter i flera års tid. Så är kul att se hur dom utvecklas på den digitala biten. Skriver även på kontrakt för New Minds nästa vecka, då jag även skall jobba några timmar i veckan med deras marknadsföring. Känns kul och utmanande! Men allt detta tar tid, pluggar ju även på heltid och har kvar mitt extra jobb på ICA.
Får inte glömma av att njuta och leva livet. Lyssna på mig själv. Ge kärlek till nära och kära. xx

Likes

Comments

Här är min söndag i bilder.
Har spenderat dagen och kvällen med julbak tillsammans med E och K. Trillingnötter, white christmas, cornflakes kakor, lussekatter och garnering av pepparkakor fick det bli.
December månad är inte bra för figuren, men mysfaktorn är störst. Tända ljus, julmusik, mängder av godsaker tillsammans med fina vänner. Vore dumt att klaga, xx

Likes

Comments

Du är så välkommen!
Kommer spendera denna förmiddag i skolan och dra sedan direkt till gymmet. Kommer sedan spendera kvällen i soffan tillsammans med Erica. Längtar!
Godis, film och kortspel - en lugn kväll! xx

Likes

Comments

Let's do a check list:
  • Tentan ✔
  • Köpt alla julklappar ✔
  • Klätt granen (tidigt men vad gör det) 
  • Tvättat/sorterat kläder ✔
  • Beställt nya glasögon ✔
  • Plock städat ✔
  • Lagat matlådor ✔

Skall man ta en lite nytt tag i livet?
Imorgon väntas kursintroduktion och kvällsjobb, skulle verkligen önskat att det stod ledig på schemat men icke.. Men bara att göra! Har checkat av många saker på min "stress/to do"-lista, vilket gör att jag nu kan fokusera på mitt egna företag och annat viktigt, äntligen. xx

Likes

Comments

Äntligen är sista dagen kommen, imorgon gör vi äntligen tentan. Allt har släppt denna helgen och börjar känns mig säker. Kommer spendera några timmar till hos @kajsasahlberg och mata in det sista, för att sedan köra bodybalance på gymmet.

Så lovar bättre uppdatering efter imorgon, har verkligen varit kass. xx

Likes

Comments

En liten snabbvisit på bloggen denna trötta torsdag.
Spenderade hela morgonen och förmiddagen i skolan, intensivt och effektivt tentaplugg. Kände dock att det mesta släppte idag, vilket var riktigt skönt! Inte kunnat greppa det helt innan.. Men nu så!

Annars har dagen erbjudit en shoppingtur med killen och middag i soffan. Skall försöka tvinga oss till gymmet alldeles strax, trots att jag nästan dör av trötthet..

(snart är tentan gjord och jag kan sluta tjata om detta..förlåt) xxLikes

Comments

everything from zara

Kliade lagom i shopping fingrarna när jag kollade igenom Zaras hemsida. Detta ovan hade gärna fått flytta in hos mig... Så sjukt mycket fint just nu verkligen!

Annars: Spenderat hela dagen i skolan. Redovisning och sedan tenta plugg, kommer vara gött sliten efter denna veckan. Eller efter tentan som är på tisdag.. Så mycket information som måste in på kort tid, men skall tänka positivt - detta skall gå! xx

Likes

Comments

Efter att jag skrev gårdagens inlägg fick jag faktiskt smått ångest, lät ju inte alls som mig själv. Träningen är så viktig för mig, vem försökte jag lura? Så drog mig igår kväll till gymmet och körde ett hårt konditionspass med killen, drog även på yoga tidigt idag. Så känner att det är dags att sätta lite hälsomål:

1. Starta dagen med en ingefärsshot och ett stort glas ljummet citronvatten.

2. Inte låta mig och mannen bli "sambotjocka", är allt för lätt att hamna i ett dåligt mönster och unna sig allt för ofta - välja soffan framför gymmet.

3. Laga hälsosamma middagar, med mycket grönsaker. (Yes, massa soppor kommer det bli - Yum!)

4. Köra minst 3 kvällspass med killen i veckan, där vi har fokus på cardio.

5. Boka in mig på minst 1 bodybalance/yogapass i veckan.

6. Äta med jämna mellanrum, 5ggr om dagen. Detta är svårt att lyckas med då alla dagar ser annorlunda ut, men måste bli bättre på det.

7. Få i mig 8 stora glas med vatten under dagen.
Jag är verkligen sämst på detta, men dags för förändring!

xx

Likes

Comments

Instagram@linneacasandra