Jag och Helena vaknade runt 12 idag och kände att vi ville käka en superfrukost aka red velvet pancakes. Seriöst detta var något av det godaste hittills i London, enorma pannkakor med frosting och bär på. Vi behöver inte äta någonting mer nu på i alla fall 3 veckor. The Diner på Carnaby street, KEEP IN MIND.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • London
  • 20 Readers

Likes

Comments

Hej igen! Denna helgen bestod av 75% jobb och 25% ledighet så den har varit helt okej. Jag jobbade fredag och lördag men idag har jag varit ledig. Så jag passade på att utforska staden med Helena, bott här i 4 månader men har knappt sett hälften. Vi gick från Cambridge circus, igenom soho, Carnaby street, regent street, piccadelly och slutligen till Covent garden. Tro mig vi London-bor skäms nästan över att gå den rundan för det blir inte mer turistigt (är det ett ord?) än så.

Något man sällan tänker på här i London är alla smågator bakom de stora mittpunkterna. Tro mig ni kan hitta de absolut finaste restaurangerna gömda där bakom. Jag och Helena ville bara låna toaletten för med vår budget kan vi inte äta ute hur mycket som helst.

Likes

Comments

Idag är vi väldigt lyckliga för vädret i London är heelt amazing. Det har varit 20 grader och sol i snart fyra dagar, och oj vad vi i London uppskattar fint väder. Åkte till Shoreditch idag med Cissi och tog en fika på fika, haha stället heter alltså fika och serverar svenska köttbullar och kladdkaka. Ett supermysigt ställe mitt i Shoreditch. Shoreditch är ett område med mycket personligthet, extremt mycket variation angående mat, pubbar och affärer. Jag älskar shoreditch för varenda gång vi har gått ut där så har vi alltid stött på de skönaste människorna.

Ikväll ska jag Clara, Helena och Alexandra ut på No.41 och få gratis sushimiddag (tackar aldrig nej till gratis käk). No.41 är en sjukt cool klubb men se till att hitta en promoter som fixar in er på lista för inträdet ligger på 20 pund, svindyrt haha. Alexandra har precis flyttat hit så de ska bli kul att visa henne det bästa av London, bland annat den bästa klubben då.

Dags att fixa sig, haa dee.

Likes

Comments

Hej där! Så detta är alltså mitt första inlägg på min blogg. Vad ska jag skriva för att få detta intressant och läsvärt är frågan. Tänker att skitsamma, jag kommer att skriva om precis vad jag vill skriva om, det blir säkert skitbra. Ska jag skriva skit en gång till kanske, skit.

Jag fyller 20 år om nästan exakt en månad och det är jag otroligt taggad inför eftersom hela min familj kommer hit på besök. Jag nämner det i min beskrivning att jag bor i London och jag flyttade hit den 16:e juni i år. Det är det absolut bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv, hittills. Mitt liv här i London är nästan intill obeskrivligt, men jag ska försöka så gott jag kan att få med alla detaljer. Jag bor här med mina två bästa kompisar, Cornelia och Helena. De flyttade hit 3 månader innan mig så när jag kom hit var allt i princip fixat (tack och lov för jag hade aldrig klarat det själv haha).

Dessa första 4 månader i London har varit en sjuk resa. Jag fick jobb efter 3 veckor här och jobbar nu som säljassistent på Ben Sherman, en herrbutik som är EXTREMT brittisk. Butiken ligger på en av Londons mer välbesökta gator, Carnaby street. Jag trivs otroligt bra på jobbet och har de skönaste kollegorna. Haha i början kände jag att jag behövde skaffa skägg eller en tatuering för att passa in, så det blir nog en tatuering så småning om!

Ja det var det första inlägget!

Likes

Comments