Instagram@linneacarlsson_

Idag blev det inte jätte mycket gjort, jag har pluggat litegrann och levererat kakor som vi säljer för fotbollen. Sen skulle mamma, pappa och Adam iväg till en släkting, men jag hade faktiskt ingen ork att sitta där i 3-4 timmar. Så jag beställde sushi och satte mig och kollade youtube, bloggade lite och städade mitt rum! Så nu ska jag snart göra mig redo för läggdags för jag la mig väldigt sent igår och känner mig lite halvkrasslig. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello again! Okej i fredags skulle jag och 2 av mina bäst tjejkompisar på något event med DJ osånt. Vi fixade oss lite, sen kom vi dit en halvtimme in i eventet och det var kanske 30 pers där, 03:or. Alltså två år yngre än mig som sprang runt och lekte, ingen var på dansgolvet alls. Så vi var där i 5 min och sen drog vi till donken haha.
Efter donken drog vi och träffade några andra och sen drog jag och träffa en killkompis.

Igår var det en ganska Chill dag, gjorde inte jätte mycket åt pannkakor och pluggade typ. Men senare på kvällen åkte vi till några familjekompisar och åt middag, inte världens mest fancy upplägg jag gjor men men.

Idag får jag se vad dagen bjuder på!

Likes

Comments

Igår var det en hyffsat vanlig skoldag, ingen sovmorgon, håltimme och slutade vid 15:20. Under hålrummen drog jag och 3 av mina tjejkompisar till pizzerian i närheten av skolan. Jag bjöd på pizza vilket var jätte gott!
Sen efter skolan åkte jag hem till Sara och så såg vi på film, the babadock. Skitläskig!! Sen kom jag hem och gjorde inte så mycket mer.

Idag har vi sovmorgon till 09:25 och sen har vi skoljoggen efter lunch men jag ska inte vara med eftersom jag är förkyld och har öroninflammation!<3

Likes

Comments

Idag har det vart en väldigt Chill dag, vi började 11:10 och hade endast idrott och en dubbellektion med svenska och engelska så då var skit chill. Dock har jag öroninflammation så kunde inte vara med på idrotten men men. Nu har jag precis ätit middag och ska sätta mig med plugget en stund.
Här var iaf ootd-> jacka: pull&bear hoodie: gina byxor ginaoch skor: adidas

Likes

Comments

Hejhej!
Igår var jag och tre av mina bästa tjejkompisar ute på stan och shoppade lite eller Aa, jag köpte en hoodie från GINA och några proteinbarer som alltid är bra att ha ifall man blir hungrig!
Sedan skulle vi till pinchos men vi hade glömt att boka bord så det slutade hos vapiano! Skitgott verkligen! Även där träffade vi Magnus Englund som var med i idol förra året.
Kul men det var lite stelt att fråga om bild men han var jätte trevlig!
Idag ligger jag i sängen och är sjuk med öroninflammation och förkylning:/
I förrgår var jag även på Liseberg med två kompisar och där träffade jag sammanlagt 47 personer jag känner, helt sjukt!
Så vi mötte upp några kompisar där och åkte lite med dom!

Likes

Comments

Förlåååååt!!!
Anledningen till att jag har varit inaktiv på min blogg är att jag har inte mått så bra. Jag mår fortfarande inte jättebra, men det är inget jag vill prata om.

Iaf detta är lite bilder från tiden jag varit borta.


Nu ligger jag i sängen för som ni kanske ser på mitt schema så har jag sovmorgon tills 10:00 idag!! Superhärligt! Så nu ska jag gå upp och göra iordning mig och sen drar jag till skolan! Ha en bra dag! Ly!!

Likes

Comments