Halloj! idag är det torsdag och vi slutar tidigare idag! redan 12.20 härligt härligt! Ska till körskolan efter skolan och ha körlektion. Sedan blir det hem och plugga.. Varför är det alltid så att alla lärare ger massa uppgifter precis innan lov??.. Dålig planering.. haha aja snart är det slut på det. Ha det bra allihop! :D

Likes

Comments

​Äntligen fredag! Idag ska jag vara med lite kompisar ska bli kul och imorgon bär det av mot Göteborg! kommer bli en grym helg! :D <3

Likes

Comments

Gårdagens kvällsmys, varm oboy och kanellknäcke! 

Likes

Comments

​Halloj! Första skoldagen denna veckan! hade kompensationsdag för öppethus i måndags så var det studidag igår! en riktigt skön start å veckan. Dessutom gick jag bara till 12.20 idag vilket vverkligen var jätteskönt! nu har jag pluggat lite sedan jag kom hem så nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på serier, kanske även baka lite.. får se vad som sker! 

Likes

Comments

Mysigt att vakna upp till ett litet snölandskap haha ha en toppen fredag allihop! 😃❄️

Likes

Comments

Länge sedan jag bloggade nu men har inte riktigt haft motivationen eller tiden så får se om jag kan försöka bli lite bättre på de. Iallafall så är det ny vecka! slutar 16 idag, ikväll kommer nog Becca, Simon och lilla Felicia hem! det blir skoj! 

Annars är denna veckan ganksa lugn på skolfronten och i helgen bär det av till Vadstena med pappa för att hälsa på sysslingarna vilket ska bli riktigt kul det med! ha en fortsatt fin mångad allihop! kraaam! 

Likes

Comments

En ny blus från odd molly jag köpte i Göteborg i onsdags när jag var där med bästaste Linn! ❤️

Lunchade även på Jensens, mums!

Likes

Comments