Header

Det lullar o de går. Händer så mycket bra just nu så jag är thrilled på framtiden. Jobbar och står i för att arbeta upp och om jag har tur blir det mer jobb framöver. Sen jag blev frisk från influensan har andra blivit sjuka så jag är nöjd att jag får hoppa in och jobba då. Vill ha mycket cash, vill ha ett sparkonto som är tätt.

Snart är det Mars också, inte länge tills jag fyller 21 år. Men det händer inte så mycket speciellt ändå så, ska försöka mig på att baaaka.

I helgen jobbar jag OCH om jag har tur får jag jobba 4 helger i rad. Jättebra ju! Men jag försöker klämma in kompisar och städning emellanåt vilket inte är de lättaste när man är en upptagen multiwoman. Inser också att min blogg mest handlar om jobb, men jag älskar jobbet so what's the big deal liksom?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej 2017 var inte mitt år.
Legat i influensan över 12 dagar, varit borta från jobbet 2.5 vecka och blev sjukskriven av läkaren 1 vecka till för något virus i halsen som kom i samband med influensan men inte ville släppa. Jag kommer inte få några pengar, ååååh. Dessutom är det neddragningar inom vården så min vikarie-rad drogs ner, åååh. Hur fan ska jag leva livet utan pengar? Qué?

Det går INTE bra just nu. Katterna har blivit jävliga denna vecka och kissat i gästsängen, datorn som jag beställde åt Gustaf fungerar inte korrekt OCH jag glömde tvätten i tvättmaskinen i typ 8h idag. Upptäckte ikväll när jag borstade tänderna att OJ LINNEA du tvättade visst efter lunch idag. Ett stort jävla ÅH. Juste, glömde bort att min bil också är helt jäääävla värdelös. Kuk

Varför, varför? Tror den store Demonkungen är emot mig. (Ni som läst Nana fattar vinken, hehe.)
Hoppas det snart händer något bra iallafall, typ att det blir extrapris på fläskfilé i veckan.

Likes

Comments

Om man jämför för 1 år sen så förändras man ganska lagomt.
2016:
- hatade vin
- hatade snus
- rökningen var mitt liv
- skulle aldrig flytta in på samhället
- skötte hushållet sisådär, gick många veckor emellan sysslorna
- skulle samla på mig så mycket skrot det bara gick
- visste inte vad jag ville göra med mitt liv

2017:
- har börjat dricka vin och tycker faktiskt det kan vara gott
- snusar för fullt
- slutat röka (4 veckor rökfri!)
- bor i en 5a på samhället och lämnade mitt lilla hus i Nore
- städar som aldrig förr, nu vill jag ha fint vars jag än tittar
- säljer iväg allt skrot jag inte behöver
- vet exakt vad jag vill med mitt liv.

Jag vill leva och må, trivs i min lägenhet, älskar mitt jobb, har världens bästa vänner, allt rullar på och jag ska bara njuuuta.

Likes

Comments

Kände för att bli en cool gamer så jag köpte en till dataskärm. Nu är jag officiellt fränast i detta kvarter.

Är asnöjd! Nu kan jag se allt jag gör i bakgrunden medans jag spelar, hehe. Har testat några dagar nu och det känns bra.

Likes

Comments

Har haft en ledig men ändå proppad helg. Storstädade hela fredag, hockey och umgicks med min andra familj på lördag och idag har jag gjort alla hushållssysslor inför veckan eftersom jag är en perfect housewife, åt mig själv. Haha! Men jag har bara mått bra, dock sovit lite för jag spelat så mycket och igår var jag och Ralle ute sent. Men annars har jag bara myst omkring i min nya pyjamas och druckit nåt glas vin ibland.


Dags för 6dagars jobbvecka, men snart kommer löööön. Om typ 2,5 vecka. Åh


#allastorlekarärvackra

Likes

Comments

Jag har hunnit flytta till lägenhet inne på samhälle under dessa månader också. Saknar att bo på landet men det är inget fel på lägenhetslivet! Så skönt att ha nära till allt och kunna promenera när jag ska någonstans, tex på jobbet. Har bott här i precis 1 månad idag men det har varit så fullt upp att jag inte hunnit komma iordning riktigt. Men idag tog jag tag i saken och har tömt alla flyttlådor och storstädat. Nu är jag nöjd, nu är det fint.

Likes

Comments

Ny dag, nya tag. Jag är tillbaka i livet igen, lite starkare än förut. Det har hänt mycket på 4-5 månader. Mitt liv är, har varit och kommer alltid vara en fucking bergochdalbana. Men under de senaste månaderna har jag lärt mig att leva med det. Det är okej att vara komplicerad och svår som jag. Psykisk ohälsa är okej. Jag är okej precis som jag är.

I augusti fick jag den största panikångestattacken jag någonsin fått och var på psyk i Umeå. Sen blev jag sjukskriven 7 veckor från jobbet. Jag orkade ingenting, åt ingenting och bara isolerade mig i sängen. Värken blev 100x värre och allt bara föll isär. Men hjälp fick jag och det blev sakta bättre och bättre.
Nu har jag en rad som jag vikarierar på, älskar mitt jobb, äter mediciner både för värk och psyket, går regelbundet hos läkare, på Vuxenpsyk i Lycksele och hos psykolog varje vecka. Allt blir bättre.

Jag har lärt mig mycket under detta halvår men tack vare all hjälp och mediciner är jag mycket bättre idag. Det var då jag kom på att jag hade en blogg som jag satt i timeoutläge. Från och med nu kommer jag nog använda denna blogg igen, skriva en trudelutt och lägga ut bilder. Men framförallt ska jag ta vara på mig själv och gå min fucking väg!

Inget krossar en drottning! / Queen Linnea

Likes

Comments

Hejdå, hörs hej.

Likes

Comments

Idag ska jag bara vila. Håller på att knäcka mig själv känns de som och jag vägrar bli sjukskriven.

Så jag kör på en datafrukost framför youtube och sen ska jag spela Fallout NV i princip tills Pontus kommer hem. Ska utforska några nya locations, gå in på The Strip och kanske utforska några caves.

Livet som Linnea, välkommen till en typical dag på Fallout NV.

Likes

Comments

Börjar jobba imorgon efter 4 dagars ledighet, skönt. Älskar att jobba men älskar också att sitta vid datorn, vilket jag gjort i princip 4 dagar förutom att äta och sova. Tur Luna är en supporter och ligger bredvid datorn när jag spelar.

Vet egentligen inte vad mer jag ska skriva. Vet inte om jag ska inrikta bloggen på något speciellt eller bara skriva massor. Har egentligen massa jag vill berätta men jag kommer aldrig mig för. Typ att jag köpt 2 nya kjolar som är ganska fina. Eller att jag köpte Fallout 4 till datorn iförrgår, men jag är mer en konsol-människa så det är nog bäst på PS4 iallafall. Eller att ikväll ska jag göra currykyckling som är supergott.

Livet som Linnea.

Likes

Comments