Header
View tracker
View tracker

Idag ska jag bara vila. Håller på att knäcka mig själv känns de som och jag vägrar bli sjukskriven.

Så jag kör på en datafrukost framför youtube och sen ska jag spela Fallout NV i princip tills Pontus kommer hem. Ska utforska några nya locations, gå in på The Strip och kanske utforska några caves.

Livet som Linnea, välkommen till en typical dag på Fallout NV.

Likes

Comments

View tracker

Börjar jobba imorgon efter 4 dagars ledighet, skönt. Älskar att jobba men älskar också att sitta vid datorn, vilket jag gjort i princip 4 dagar förutom att äta och sova. Tur Luna är en supporter och ligger bredvid datorn när jag spelar.

Vet egentligen inte vad mer jag ska skriva. Vet inte om jag ska inrikta bloggen på något speciellt eller bara skriva massor. Har egentligen massa jag vill berätta men jag kommer aldrig mig för. Typ att jag köpt 2 nya kjolar som är ganska fina. Eller att jag köpte Fallout 4 till datorn iförrgår, men jag är mer en konsol-människa så det är nog bäst på PS4 iallafall. Eller att ikväll ska jag göra currykyckling som är supergott.

Livet som Linnea.

Likes

Comments

Det här mina läsare är Lilla Luna. Knappt 4 månader gammal och helbusig. River sovrummet på nätterna. Men ack så söt hon är. Men nu känns Fia och Maja stora och tunga jämfört med lilla Luna som känns lättare än en smörpaket.

Likes

Comments

Ja allt rullar på. Nästan. Vissa saker rullar bara ner i diket känns det som.

Men jobbhelgen gick bra. Äntligen måndag och jag fick hämta min underbara lilla Luna. Nu har jag 3 katter, crazy cat lady. Hjälpte en kompis att sälja hans katt med ungar så jag delade ut min lilla Luna, Mysan, Timbus, Gösta och deras mamma Nina. (de nya ägarna döpte ungarna och inte jag.) Tur de finns nära så jag kan hälsa på dom!

Fick vara ledig tisdag men jag hann bara lägga mig på soffan oså var det onsdag och dags att gå på jobbet igen. Nu är det bara torsdag och fredag kvar innan jag får vara ledig en hel helg! Hela lördag och söndag. Då ska jag hitta på något roligt känner jag.

Likes

Comments

Jag lyckades till slut kurera mig någorlunda från det värsta av förkylningen. Nu är det dags för jobb helg och jag är faktiskt peppad! Vet inte om det är för att det är dom 3 sista dagarna i juli eller? Jag älskar när det blir ny månad för då känns det som att yes ännu 31 dagar att ge järnet ungefär. Men däremot flyger tiden ännu snabbare när jag tänker så..

När jag vaknade imorse gick allt emot mig. Det kändes rent av som att luften ville trycka ner mig i sängen igen. Men efter ett 9h pass på jobbet är jag lagomt trött igen. Kom hem för ca 1h sen och på den timmen har jag hunnit träna utomhus i regnet, duscha och ska nu kvällsfika.
Ny jobbdag imorgon!

Likes

Comments

För att få känna lite frisk luft i näsan så följde jag med Fia på en promenad ner till sjön. Vi kollade in pappas gamla båt, drack vatten och gömde oss i det höga gräset. Sen gick vi hem och åt Mixi Ducks. Inte jag då men Fia. Sen satt vi på bron i 2h och väntade på att mannen i huset skulle komma hem.
Näsan blev lite renare.

Likes

Comments

Verkar som det går en sommarförkylning just nu med feber och en väldans hosta.
Jag hann jobba onsdag, kände mig dålig på torsdag, var sjuk på fredag. Som tur var fick jag ledig dag på lördag och söndag. Men var tvungen att sjukanmäla mig idag, och då tappar jag pengar! Vill inte vara sjuk.. Det är bara jobbigt.

Men innan jag blev sjuk hann jag faktiskt på några miniutflykter i veckan. Som till Spegeldammet och Renbron (men där hade jag inte telefon med mig). Tycker om den fina naturen på sommaren. Bara jag blir frisk ska jag bada i massor!!!

Likes

Comments

Igår var sista dagen på marknaden, nu är det bara 360 dagar kvar tills nästa gång. Jag och mitt squad ägnade hela dagen åt att gå omkring och köpa nödvändiga saker och godsaker. Jag, Olivia, Christoffer, Nella och Johan. Vi hade riktigt roligt. Texmex till lunch och thaimat till middag.

Idag skulle bli en städdag men jag struntar i det och tar en slappardag istället. Måste ladda batterierna, hinna umgås med mina syskon som faktiskt är här nu och bara vila. Imorgon kallar jobbet igen, det är mycket nu.

Likes

Comments

Min irritation gick över i fredags, det där med mensilska är lurigt alltså.

Marknadsveckan drog igång i onsdags, vem kan ha missat det liksom. Jag har dock jobbat precis hela veckan och det känns faktiskt skönt. Jag har raggat en sväng alla kvällar förutom lördagkväll för och se om det varit nå drag. Har jobbat jävel istället så det känns så skönt att vara ledig måndag OCH tisdag. Jäklar vad jag ska vila upp mig alltså! Ska ägna hela måndagen åt att gå på marknaden som jag missat, köpa sockar, munkar och massa mat och godsaker!!

Finkväll utanför jobbet under denna marknadsvecka

Likes

Comments