Header

Drawings, Vardag

Ikväll har jag suttit och pratat med Anna en sväng, vi försökte få ihop de lilla sista av boken som vi ska göra till vårt UF- företag, kommer mer information om det senare! Sedan ville jag koppla bort stressen som jag känt, över i princip allt, så klart jag tar tag i pennan då och ritar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Drawings

Hej allesammans!

Idag har det snöat här i Knaften, kändes rent utsagt så jävla bra! Har längtat så länge på att snön ska falla, och alla mysiga kvällar, dagar när man far och grilla, fara till stugan och köra skoter. U name it. Har även varit barnvakt till min älskade lillasyster.


Gå gärna in och följ på insta: https://www.instagram.com/artofnea/

Likes

Comments

Drawings

Denna Tisdag har jag varit på ishallen med min little s och big s. Vi åkte ett tag, sen for vi hem och åt. Sen har jag faktiskt inte gjort nått mer vettigt.

Har öppnat ett instagram konto: artofnea , där tänker jag lägga ut teckningar som jag har ritat. Det är ett av alla mina stora intressen, ba gripa tag i en penna och måla. Så gå gärna in och kika!

Likes

Comments

Vardag, Inspo

Nu är höstlovet äntligen här!


Detta höstlov ska jag verkligen lägga fokus på att uppleva saker. Känns som att jag har fastnat i någon ond cirkel där det är samma rutiner varje dag. Alltså det är ju verkligen inte nyttigt, inte för en person som mig iallafall. Jag mår verkligen jätte dåligt om inte jag få fara på ett ställe som verkligen laddar mina batterier. Känns så skönt att lovet är här, så man får tid för sådant. Känns verkligen underbart. Jag hoppas ni också använder detta lov till att göra det ni mår bra av.

Likes

Comments

Festligheter

Tjenahejsan, satt just och pluggade till körkortet. I min mening så är vissa frågor väldigt överskattade, ser inte betydelsen i vissa av dem. Men allt ska man väl göra mer komplicerat än vad det är nu för tiden.

Nog med denna negativitet, har hunnit fylla 18, vilket känns väldigt befriande. Kan bara tänka mig hur det kommer att kännas att ha körkortet i handen, med vetskap om att jag kan ta mig vart fan jag vill utan att behöva krångla med busstider. Spara en massa tid på att ha körkortet också, istället för att vänta på bussen och dralla runt på stan när jag slutat tidigt, så kan jag istället fara hem direkt och göra någon nytta hemma. Få mer tid till annat helt enkelt. Superskönt .

Nu är snart halloween här, jag har själv beställt en romersk gudinna dräkt med Lina, kanske lite lätt töntigt, men om man inte är så fruktansvärt kreativ får man ta det första bästa som dyker upp. Men kommer ändå nog bli bra ändå!

​Klicka på plaggen för att komma till länken där dessa två skönheter säljs! 

Likes

Comments

Foto, Vardag, Musik

Eftersom dagarna går har jag hunnit med en väldans massa. Har hunnit inviga att jag börjat sista året på gymnasiet, fått elva hundvalpar att gosa med, firat marknaden, tagit initiativet att börja plugga till körkortet.

Men också hunnit få panik över att om 6 dagar, är min 18-års dag. Jag har inte ens stannat och tänkt till vad det innebär. Det är dags att börja ta ansvar, flytta hemifrån, betala räkningar, köpa tråkiga saker som diskmedel. Men jag känner också att jag inte är en sådan person som brukar oroa sig för framtiden, allting kommer lösa sig. Men ändå att allting har gått så jädrans snabbt, jag var ju typ 12 igår?


Bilder från i somras.

Likes

Comments

Foto, Vardag

Denna vecka har jag verkligen varit på bra humör, rent utsagt lycklig. Saker och ting går bra nu, har börjat ta körkortet, har livet under kontroll (verkar det som iallafall), flyter på i skolan och har praktik på kommun huset i fyra veckor.

Nu börjar det verkligen min 18-års dag närma sig (!!), börjar verkligen kännas att livet blir iallafall, lite mer på allvar, från det positiva perspektivet då!

När jag kom hem från praktiken, gick jag en promenad med hundarna, sedan gav jag hundvalparna mat och rengjorde hos dem, gjorde mat till mig, hängde upp tvätt osv, ja hussysslor som inte är något vidare intressant att läsa om. Men nu ska jag se på en serie jag har fastnat för: Once upon a time. Verkligen spännande i min mening, älskar fantasy.

Ha en bra Tisdag!

​Mitt lilla 

Likes

Comments

Vardag, Foto

Idag for jag hem tidigt från skolan

Eftersom jag har lyckas blivit smittat av något som ingen vet vad det är, Men kunde inte hjälpa att stanna av bilen och ta kort av den fina utsikten som jag såg, dimman har legat så fint nu på morgonen.

Kvällen erbjuder massa plugg, har matte prov på torsdag, känns jätte passande nu när jag fått feber (eller inte). Håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Träning

Nu börjas det igen

Snacket om att vara i form till beachen varenda eviga år, och varje år försöker man också ta ställning till att uppnå sina mål, och oftast, iallafall för mig, så går det åt skogen! Man tappar motivationen och väljer att ligga hemma istället. Men i år, så ska jag verkligen go all in. Därför ska ja ge er andra som har lätt för att tappa motivationen tips!1. Skaffa en träningskalender, eller vilken kalender som helst, det kan vara en anteckningsbok, vad som helst. Det viktigaste är att du skriver ner efter varje träning vad du har gjort, efter ett tag så kan jag ana att blocket kommer vara smockat. Så när du känner att du håller på att tappa motivationen så kollar du på allting du har gjort, och tänk, om du ger upp nu så är allt ditt jobb förgäves.


2. Skaffa ett mål. Skriv ner i ditt block (eller kalender), all den motivationen du hade från början. Och vilka mål du vill uppnå. Det viktigaste är att du hittar träningen som passar dig. Det gör att du får mera motivation till att komma till saken. Till exempel, gym passar inte för alla, du kan prova dig fram vilken träning som skulle få den största platsen i ditt hjärta.3. Du måste gå in i detta helhjärtat, det går inte att bara gå in i det halvhjärtat. Innan du börjar med din träning måste du också vara medveten om de problem och fall gropar som kan komma upp på vägen, det enklaste är att du innan påbörjar din träning är att redan hitta lösningar på dem då.4. Fråga dig själv frågorna:

-Vad är det exakt du vill uppnå? (Detta är en ganska ledande fråga, men va realistisk när du svarar på den, och var inte så hård mot dig själv!).

-Varför vill du just uppnå det? (Om svaret på denna fråga är för något/någon annan än dig själv, tänk om,tänk rätt!)5. Ät rätt! Det är något av de allra viktigaste, släng chips påsen och ät något mer vitaminrikare. När du är som allra sugnast på chips eller godis, eller kanske nutella. Så fokusera istället på din framgång, ät något som är bra för din kropp och bli propp mätt så du inte är sugen på något som kan förstöra allt för dig!

Likes

Comments

Vardag

​Nu så är äntligen fredagen här! 

Helgen erbjuder festligheter med mina underbara vänner. Förhoppningsvis så kommer jag hinna med en massa annat också som jag har ogjort. 

Hoppas eran fredag kommer bli acceptabel!


Love

Likes

Comments