Header

Vardag, Inspo

Nu är höstlovet äntligen här!


Detta höstlov ska jag verkligen lägga fokus på att uppleva saker. Känns som att jag har fastnat i någon ond cirkel där det är samma rutiner varje dag. Alltså det är ju verkligen inte nyttigt, inte för en person som mig iallafall. Jag mår verkligen jätte dåligt om inte jag få fara på ett ställe som verkligen laddar mina batterier. Känns så skönt att lovet är här, så man får tid för sådant. Känns verkligen underbart. Jag hoppas ni också använder detta lov till att göra det ni mår bra av.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Festligheter

Tjenahejsan, satt just och pluggade till körkortet. I min mening så är vissa frågor väldigt överskattade, ser inte betydelsen i vissa av dem. Men allt ska man väl göra mer komplicerat än vad det är nu för tiden.

Nog med denna negativitet, har hunnit fylla 18, vilket känns väldigt befriande. Kan bara tänka mig hur det kommer att kännas att ha körkortet i handen, med vetskap om att jag kan ta mig vart fan jag vill utan att behöva krångla med busstider. Spara en massa tid på att ha körkortet också, istället för att vänta på bussen och dralla runt på stan när jag slutat tidigt, så kan jag istället fara hem direkt och göra någon nytta hemma. Få mer tid till annat helt enkelt. Superskönt .

Nu är snart halloween här, jag har själv beställt en romersk gudinna dräkt med Lina, kanske lite lätt töntigt, men om man inte är så fruktansvärt kreativ får man ta det första bästa som dyker upp. Men kommer ändå nog bli bra ändå!

​Klicka på plaggen för att komma till länken där dessa två skönheter säljs! 

Likes

Comments

Foto, Vardag, Musik

Eftersom dagarna går har jag hunnit med en väldans massa. Har hunnit inviga att jag börjat sista året på gymnasiet, fått elva hundvalpar att gosa med, firat marknaden, tagit initiativet att börja plugga till körkortet.

Men också hunnit få panik över att om 6 dagar, är min 18-års dag. Jag har inte ens stannat och tänkt till vad det innebär. Det är dags att börja ta ansvar, flytta hemifrån, betala räkningar, köpa tråkiga saker som diskmedel. Men jag känner också att jag inte är en sådan person som brukar oroa sig för framtiden, allting kommer lösa sig. Men ändå att allting har gått så jädrans snabbt, jag var ju typ 12 igår?


Bilder från i somras.

Likes

Comments

Foto, Vardag

Denna vecka har jag verkligen varit på bra humör, rent utsagt lycklig. Saker och ting går bra nu, har börjat ta körkortet, har livet under kontroll (verkar det som iallafall), flyter på i skolan och har praktik på kommun huset i fyra veckor.

Nu börjar det verkligen min 18-års dag närma sig (!!), börjar verkligen kännas att livet blir iallafall, lite mer på allvar, från det positiva perspektivet då!

När jag kom hem från praktiken, gick jag en promenad med hundarna, sedan gav jag hundvalparna mat och rengjorde hos dem, gjorde mat till mig, hängde upp tvätt osv, ja hussysslor som inte är något vidare intressant att läsa om. Men nu ska jag se på en serie jag har fastnat för: Once upon a time. Verkligen spännande i min mening, älskar fantasy.

Ha en bra Tisdag!

​Mitt lilla 

Likes

Comments

Vardag

​Nu så är äntligen fredagen här! 

Helgen erbjuder festligheter med mina underbara vänner. Förhoppningsvis så kommer jag hinna med en massa annat också som jag har ogjort. 

Hoppas eran fredag kommer bli acceptabel!


Love

Likes

Comments

Vardag

Blev inte alls som jag ville i helgen

Skotern gick sönder, det var snö storm osv. Vilket resulterade till att jag satt inne i stugan och myste med en te kopp och en Narnia bok, även lite skissning. Varit riktigt skönt att få koppla av denna helg och lägga vardagslivet bakom sig. Men nu är det nya tag, är riktigt motiverad efter denna återhämtande helg! 

Lev och njut!


DreamCarcher

Likes

Comments

Vardag

Har verkligen varit en lång dag idag med långa hål och redovisningar. Imorgon är det prov på naturkunskap, så kvällen kommer bestå av mina ögon sten fokuserade i en bok. Känner inte alls att jag är klar i huvudet, jobbigt att sätta sig att plugga då. Men! Det är bara att dricka en kopp kaffe och rycka upp sig!

Hoppas ni alla haft en bättre torsdag än jag!

Likes

Comments

Vardag

​Idag är det söndag vilket innebär att jag ska fara till min älskade pappa. Det som känns lite surt är att jag måste spendera tid med mina skolböcker istället för familjen. Men jag ska mata mig igenom allt skolarbete som är kvar nu, sen njuta av livet bara! 

Ha en bra kväll! 

Likes

Comments

Vardag

Är på det humöret att bara vilja fara ut och släppa all stress och dansa mig genom natten. Men till att komma dit skon klämmer så har jag fyra prov kommande vecka som jag ska spika, så blir inge sådant.

Morgonen började iallafall bra, jag, Johanna, Albin och Emmy bestämde oss för att fara till ishallen och åka skridskor, var väldigt härligt! På vägen hem köpte vi pizza som vi gottade oss till lunch, så morgonen var helt okej faktiskt!

Och ja, jag älskar svartvitt, black is a happy color.

Likes

Comments

New in, Tips

..och äntligen 

så var också min almanacka här, skulle verkligen vilja tipsa alla om att designa och köpa en egen, det är verkligen inte samma sak som att ha en vanlig almanacka, det blir så mycket mer roligare att ha en mer personligare!

​Klicka på bilden nedan för att komma till hemsidan! 


Likes

Comments