Header

Foto, Vardag, Musik

Eftersom dagarna går har jag hunnit med en väldans massa. Har hunnit inviga att jag börjat sista året på gymnasiet, fått elva hundvalpar att gosa med, firat marknaden, tagit initiativet att börja plugga till körkortet.

Men också hunnit få panik över att om 6 dagar, är min 18-års dag. Jag har inte ens stannat och tänkt till vad det innebär. Det är dags att börja ta ansvar, flytta hemifrån, betala räkningar, köpa tråkiga saker som diskmedel. Men jag känner också att jag inte är en sådan person som brukar oroa sig för framtiden, allting kommer lösa sig. Men ändå att allting har gått så jädrans snabbt, jag var ju typ 12 igår?


Bilder från i somras.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Foto, Vardag

Denna vecka har jag verkligen varit på bra humör, rent utsagt lycklig. Saker och ting går bra nu, har börjat ta körkortet, har livet under kontroll (verkar det som iallafall), flyter på i skolan och har praktik på kommun huset i fyra veckor.

Nu börjar det verkligen min 18-års dag närma sig (!!), börjar verkligen kännas att livet blir iallafall, lite mer på allvar, från det positiva perspektivet då!

När jag kom hem från praktiken, gick jag en promenad med hundarna, sedan gav jag hundvalparna mat och rengjorde hos dem, gjorde mat till mig, hängde upp tvätt osv, ja hussysslor som inte är något vidare intressant att läsa om. Men nu ska jag se på en serie jag har fastnat för: Once upon a time. Verkligen spännande i min mening, älskar fantasy.

Ha en bra Tisdag!

​Mitt lilla 

Likes

Comments

Vardag, Foto

Idag for jag hem tidigt från skolan

Eftersom jag har lyckas blivit smittat av något som ingen vet vad det är, Men kunde inte hjälpa att stanna av bilen och ta kort av den fina utsikten som jag såg, dimman har legat så fint nu på morgonen.

Kvällen erbjuder massa plugg, har matte prov på torsdag, känns jätte passande nu när jag fått feber (eller inte). Håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Träning

Nu börjas det igen

Snacket om att vara i form till beachen varenda eviga år, och varje år försöker man också ta ställning till att uppnå sina mål, och oftast, iallafall för mig, så går det åt skogen! Man tappar motivationen och väljer att ligga hemma istället. Men i år, så ska jag verkligen go all in. Därför ska ja ge er andra som har lätt för att tappa motivationen tips!1. Skaffa en träningskalender, eller vilken kalender som helst, det kan vara en anteckningsbok, vad som helst. Det viktigaste är att du skriver ner efter varje träning vad du har gjort, efter ett tag så kan jag ana att blocket kommer vara smockat. Så när du känner att du håller på att tappa motivationen så kollar du på allting du har gjort, och tänk, om du ger upp nu så är allt ditt jobb förgäves.


2. Skaffa ett mål. Skriv ner i ditt block (eller kalender), all den motivationen du hade från början. Och vilka mål du vill uppnå. Det viktigaste är att du hittar träningen som passar dig. Det gör att du får mera motivation till att komma till saken. Till exempel, gym passar inte för alla, du kan prova dig fram vilken träning som skulle få den största platsen i ditt hjärta.3. Du måste gå in i detta helhjärtat, det går inte att bara gå in i det halvhjärtat. Innan du börjar med din träning måste du också vara medveten om de problem och fall gropar som kan komma upp på vägen, det enklaste är att du innan påbörjar din träning är att redan hitta lösningar på dem då.4. Fråga dig själv frågorna:

-Vad är det exakt du vill uppnå? (Detta är en ganska ledande fråga, men va realistisk när du svarar på den, och var inte så hård mot dig själv!).

-Varför vill du just uppnå det? (Om svaret på denna fråga är för något/någon annan än dig själv, tänk om,tänk rätt!)5. Ät rätt! Det är något av de allra viktigaste, släng chips påsen och ät något mer vitaminrikare. När du är som allra sugnast på chips eller godis, eller kanske nutella. Så fokusera istället på din framgång, ät något som är bra för din kropp och bli propp mätt så du inte är sugen på något som kan förstöra allt för dig!

Likes

Comments

Vardag

​Nu så är äntligen fredagen här! 

Helgen erbjuder festligheter med mina underbara vänner. Förhoppningsvis så kommer jag hinna med en massa annat också som jag har ogjort. 

Hoppas eran fredag kommer bli acceptabel!


Love

Likes

Comments

Vardag

Blev inte alls som jag ville i helgen

Skotern gick sönder, det var snö storm osv. Vilket resulterade till att jag satt inne i stugan och myste med en te kopp och en Narnia bok, även lite skissning. Varit riktigt skönt att få koppla av denna helg och lägga vardagslivet bakom sig. Men nu är det nya tag, är riktigt motiverad efter denna återhämtande helg! 

Lev och njut!


DreamCarcher

Likes

Comments

Resa

​Just nu har jag tagit en paus från packandet till stugan. Ska blir riktigt skönt att få komma bort en liten stund iallafall och fokusera endast på att ta det lugnt, koppa bort onödiga tankar och stress. 

Dom helgerna är ju ändå bäst!

Likes

Comments

Vardag

Har verkligen varit en lång dag idag med långa hål och redovisningar. Imorgon är det prov på naturkunskap, så kvällen kommer bestå av mina ögon sten fokuserade i en bok. Känner inte alls att jag är klar i huvudet, jobbigt att sätta sig att plugga då. Men! Det är bara att dricka en kopp kaffe och rycka upp sig!

Hoppas ni alla haft en bättre torsdag än jag!

Likes

Comments

Vardag

​Idag är det söndag vilket innebär att jag ska fara till min älskade pappa. Det som känns lite surt är att jag måste spendera tid med mina skolböcker istället för familjen. Men jag ska mata mig igenom allt skolarbete som är kvar nu, sen njuta av livet bara! 

Ha en bra kväll! 

Likes

Comments

Vardag

Är på det humöret att bara vilja fara ut och släppa all stress och dansa mig genom natten. Men till att komma dit skon klämmer så har jag fyra prov kommande vecka som jag ska spika, så blir inge sådant.

Morgonen började iallafall bra, jag, Johanna, Albin och Emmy bestämde oss för att fara till ishallen och åka skridskor, var väldigt härligt! På vägen hem köpte vi pizza som vi gottade oss till lunch, så morgonen var helt okej faktiskt!

Och ja, jag älskar svartvitt, black is a happy color.

Likes

Comments