Header

Hej! Har tagit en bra lång paus från bloggandet. Men, nu är jag äntligen tillbaka efter många om och men. Det har hänt mycket sedan jag bloggade sist. Jag har tagit studenten, skaffat hund, började jobba, slutade jobba, flyttade till Luleå, bli arbetssökande, you name it.

Har som sagt gått runt under en lång tid och inte haft något att göra då jag är arbetssökande. Så igår när jag skulle krypa i säng tänkte jag, varför inte börja blogga igen? Jag har all tid i världen nu, plus att jag tycker det är skitkul samt att jag får någonting att göra om dagarna förutom att söka jobb. Så win,win.

Jag hoppas att mina gamla läsare hittar tillbaka till bloggen, samt välkomnar jag nya läsare! Hoppas ni finner mitt bloggande och mitt liv nog intressant att läsa om. Ha en fin dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna vecka har jag verkligen varit på bra humör, rent utsagt lycklig. Saker och ting går bra nu, har börjat ta körkortet, har livet under kontroll (verkar det som iallafall), flyter på i skolan och har praktik på kommun huset i fyra veckor.

Nu börjar det verkligen min 18-års dag närma sig (!!), börjar verkligen kännas att livet blir iallafall, lite mer på allvar, från det positiva perspektivet då!

När jag kom hem från praktiken, gick jag en promenad med hundarna, sedan gav jag hundvalparna mat och rengjorde hos dem, gjorde mat till mig, hängde upp tvätt osv, ja hussysslor som inte är något vidare intressant att läsa om. Men nu ska jag se på en serie jag har fastnat för: Once upon a time. Verkligen spännande i min mening, älskar fantasy.

Ha en bra Tisdag!

​Mitt lilla 

Likes

Comments

Blev inte alls som jag ville i helgen

Skotern gick sönder, det var snö storm osv. Vilket resulterade till att jag satt inne i stugan och myste med en te kopp och en Narnia bok, även lite skissning. Varit riktigt skönt att få koppla av denna helg och lägga vardagslivet bakom sig. Men nu är det nya tag, är riktigt motiverad efter denna återhämtande helg! 

Lev och njut!


DreamCarcher

Likes

Comments

Har verkligen varit en lång dag idag med långa hål och redovisningar. Imorgon är det prov på naturkunskap, så kvällen kommer bestå av mina ögon sten fokuserade i en bok. Känner inte alls att jag är klar i huvudet, jobbigt att sätta sig att plugga då. Men! Det är bara att dricka en kopp kaffe och rycka upp sig!

Hoppas ni alla haft en bättre torsdag än jag!

Likes

Comments

..och äntligen 

så var också min almanacka här, skulle verkligen vilja tipsa alla om att designa och köpa en egen, det är verkligen inte samma sak som att ha en vanlig almanacka, det blir så mycket mer roligare att ha en mer personligare!

​Klicka på bilden nedan för att komma till hemsidan! 


Likes

Comments

Fredag! Vilket betyder helg,ett plus i kanten är ju att det är strålande väder ute! Försökte sitta ute och få lite färg men insåg tillsist att det inte var en sån bra idé eftersom febern steg. Så jag gick in och städade i ordning rummet och ritade lite. 

Ska göra skolarbete nu, så jag inte hamnar allt för mycket efter! Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjenamors, har haft fullt upp på påsklovet och har inte hunnit med att blogga eller så har jag inte haft internet, påsken började jag hos min pappa och vi for upp till Åttonträsk och var där från torsdagen till söndagen sen sovde jag hemma någon kväll och tog det lugnt, sen begav jag mej till Älsklings stuga som ligger utanför Slussfors, och nu ligger jag hemma och har feber, kan säga att lovet var jätte bra, förutom att jag nu har ont i hela kroppen och inte kan träna vilket jag har längtat efter. ''aja de är en dag i morrn å'' - Morran

OBS: De flesta bilderna är lånade från min storasyster www.burvalls.blogg.se (alla tagna i Åttonträsk)Likes

Comments

Idag är det onsdag, drygaste dagen på veckan. Många lektioner och korta raster, enligt mig inte den bästa kombinationen. Ikväll så ska jag sova hos Jesper, och i morgon är det sovmorgon. Känns så skönt att inte behöva kliva upp tidigt och känna sig trött. Efter lunchen så ska jag skriva prov, har gjort bort allt ogjort denhär veckan så det känns verkligen som jag håller på att gå in på rätt spår igen!


Likes

Comments