Idag fyller mamma år!

Födelsedagar firas inte jättemycket i vår familj. Inte för att vi inte har något emot det eller så, men det blir som inte riktigt av. Haha klart att det blir presenter och god mat osv, men av naturliga skäl så är det inga släktingar som kommer. Om man nu inte fyller jämt det vi säga.

Mamma firades med sushi, vin och några presenter. Presenterna bestod av böcker, ostkrokar, två par sockar och snus. Haha! Det fick hon av oss brudar.

Nästa år fyller hon ju jämt så då slår vi på stort istället. Vin och sushi är ju ändå inte dåligt.

Nu ska njuta av sällskapet, kanske lite kort eller något sker sedan. Man vet aldrig med den här familjen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår fick jag nog på mitt långa, slitna och extremt tjocka hår.. det är så tungt och varmt. Därför jag helst vill ha det uppsatt. Sedan är det så att när jag jobbar så får jag inte, av hygienskäl, ha håret utsläppt. Så igår ringde jag mamma och frågade var hon hade saxarna. Hon är den som förstått mitt problem enda sedan jag var liten, så jag vet att hon vågar klippa mer än många frisörer vågar.

Ett problem när jag går till frissan är att det känns så bra där och då, men efter att jag tvättat håret själv en gång så känns det inte som att jag ens klippt mig. Man måste verkligen klippa JÄTTEMYCKET på mig. Sagt och gjort, mamma tunnade ur ordentligt samt tog bort ett par cm. Så skönt!

Det roliga med allt detta är att vi alltid blir full i skratt då hon gör det. Det håret som blir borttaget räcker gott och väl till en peruk. Och man tror att det inte finns nått kvar på huvet, men det finns tre gånger så mycket hår kvar och det märks inte att man klippt jättemycket då man tittar jag i spegeln, förutom att det är lite fräschare.

man ser knappt sopskyffeln, det är hur mycket som helst!

Likes

Comments

Idag blev det inte som planerat, tänkte lite åka hem efter jobbet och ta det lite lugnt. Sedan njuta av kvällen tillsammans med mamma och fixa lite inför ett möte imorgon. Men så blev det inte. Istället blev det en delad tur, vilket innebär att man får rast i 4 h och sedan tillbaka för att jobba. Men istället för att stanna kvar på jobbet så åkte jag hem och vilade. Nu sitter jag med mamma, syrran och Ida vid köksbordet och snackar skit om surakärringar bakom ratten osv. Skrattanfall delux!

Likes

Comments

Så var semestern förbi och vardagen är åter här. Skönt att starta med några dagars kortpass. Känns så konstigt. Från party och fullt ös till trött som få och arbetskläder på. Men jag svävar ändå på moln efter helgen.

Åkte förbi Eve ikväll och kikade på deras lägenhet, superfin! Det komma bli kanon. En liten blomma som inflyttningspresent var ju givet. Haha.

Likes

Comments

Igår var en av de absolut bästa dagarna! Igår var dagen som varit planerad så länge äntligen kommen. Och vilken fantastisk dag det blev! Så mycket kärlek hela dagen.

Jag vill tacka Eve, Amanda och Frida för all hjälp med planeringen inför mitt livs största uppdrag. Utan er hade det inte blivit så bra som det blev. Tack även till Kicki som kom med så fina tips och mycket pepp inför kvällens uppdrag.

Men inte att förglömma, ett stort Tack till Sofia och Andreas. Tack för det fina uppdraget jag fick!❤ Hoppas verkligen ni är nöjda över mitt jobb.


Herr och fru Hägglund❤

Älskade ni💖

Så fantastisk dag! Lyckligt lottad över dessa fina människor!❤

Likes

Comments

Idag är allt färdigt inför morgondagen, sista dagen som ogifta. Sista kyssen som ogifta❤

Dagen har varit fylld av kärlek och pyssel. Allt i lokalen är fixat och alla är bara förväntansfulla inför morgondagen.

Nu ska jag sova så jag orkar med imorgon!😊

Likes

Comments

I byn jag kommer från finns det en byalokal, en gammal skola. Där var det till exempel söndagsskola osv. Var och hjälpte pappa med att bära lite bord som skulle till den lokalen. Och i den lokalen så finns det en massa gamla kort på barnen som gått, tex söndagsskola, där. Bland annat min pappa, faster, farfar och gamla faster Siv (min farfars syster).

Farfar Sten som liten pojke.

Min pappa och min faster. Så söta!

På vissa kort så ser jag verkligen likheten mellan mig och pappa. (Han längst upp i mitten är pappa)

Pappa och hans äldsta vänner Stefan och Lennart.

Alltså titta!!😍 Haha, han har haft hår!

Cool farfar. Haha, om kag bara visste vad som hände denna dag. Varför är alla klädda i piratgrejer?

Såhär mitt augusti så bjuppar jag på en fin luciabild. Haha

Likes

Comments

Eftersom den e x t r e m t klantiga jag ramlade och slog av 4 naglar + två som blev klämda och gick av så fick fantastiska Frida rycka in igen. Haha. Fick även träffa Mila idag. Lite närmare än senast. Söt unge nanting!!

Hämtade upp mamma pch pappa på flyget och ålte sedan hem och gjorde middag. Pappas kusin från Borås och hans sambo mellanlandar här över natten. Mycket surr om gamla minnen och så vidare. Trevligt trevligt!

Två dagar kvar, bäst jag sover så tiden går fortare. Haha, såå taggad nu.

God natt!

Likes

Comments

Här sitter jag idag. Blir till att dra ut några papper och sedan fixa det sista.

Det är många som säger "oj så duktig du är, men...", "att du orkar lägga så mycket energi på det" eller "har du inte tagit dig lite vatten över huvudet?" Mm. Men såhär är det. Jag må ha gjort mycket "invecklade" grejer och gjort (ibland) mer än jag behöver, men jag vill verkligen att detta ska bli Andreas och Sofias bästa dag i livet. En dag de kan blicka tillbaka på och bara känna glädje och lycka. För visst vill man att brudparet ska vara lycklig, känna glädje, kärlek och må bra av de överraskningar de får på sin stora dag?! Det är iaf så jag känner! Jag har lagt ner mycket tid på planering osv inför deras dag, men jag vet att jag kommer få så mycket kärlek tillbaka.

Nog har jag strukit mycket saker, för att jag inte hinner eller har "ork" till det. Men bättre att de saker jag gör är gjort med hjärta och själ och blir bra än att det blir tusen saker som inte ens blir halvdant. Jag kan medge att jag ibland låtit "negativ" och klagat, men samtidigt så finns det inget jag ångrar att jag gör/gjort inför detta. Jag ska bara försöka hålla nerverna i styr under den dagen och hoppas på att Andreas och Sofia är nöjd med mitt arbete.

Så ni som inte förstår vad vänskap för mig betyder, hur mycket just mina vänner betyder för mig. Snälla, sluta ifrågasätta! Jag gör detta för att jag vill, inte för att någon tvingar mig. Jag är tacksam att jag fått förtroendet och lovar att göra det bästa jag kan!❤

Likes

Comments

Då föräldrarna roar sig i huvudstaden så myser jag och syrran till det ordentligt! God mat, mycket skratt pch dåliga skämt som alltid. Vi avslutar dagen med brasa och en film under filten.

Titta så vackert det är här! Förtrollade vackert!

Likes

Comments