I söndags var det kröning i kyrkan. Alla brudarna var såå himla fina! Jag grät lite lätt ett antal gånger för att det var så fint.

Och nu har jag fått hänga med detta härliga gäng i snart en vecka. Alltid lika roligt, synd bara att tiden går så fort och att det snart är slut.

Titta så vackra de är😍

Järngänget❤️

​Detta är verkligen en jultradition. Man får verkligen julstämning av detta! 

Jag låste bara få skryta lite. Vi gör det verkligen JÄTTEBRA. Närmare 70 ställen lussar vi på. Ibland kan jag inte vara med pga jobba och likande, men lucia med tärnor är på ALLA ställena. Med ett leende på läpparna. Fantastiskt! 

Sedan att vi drar in pengar till Lions välgörenhetsorganisation är också fantastiskt!❤️

Nu ska vi lussa vidare👌🏼✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min kära vän Sofia fick sätta färg och saxen i mitt hår idag. Länge sedan jag var så nöjd! Hon fick fria händer och oj så snyggt det blev!!

Före

​Och så sjukt snyggt efter😍

Tack än en gång älskade vän! ❤️

Likes

Comments

Idag har jag fått mysa med denna lilla goding. Första mötet med Greta😍

Nästan 3 och en halv timme i min famn. Länge sedan jag var så lugn och njöt så mycket på samma gång. Endast 11 dagar gammal och du har charmat mig fullständigt!

Snacka om att det är en energiboost att sitta med nått så litet i famnen och bara titta. Hade du inte varit så beroende av don mamma så hade jag tagit med dig hem. Det blir bättre också då självaste modern är fantastisk också. Vi hann prata om mycket, vilket också är välbehövligt. Somnar med ett leende på läpparna!

Tack för att jag fick besöka er idag. Den första av många vistelser!❤️

Likes

Comments

Så stod det klart vem som blir årets lucia i Övik. Min kära syster!❤️

Vi satt hemma och spelade kort och lyssnade på julmusik utan att någon som helst tanke på att det eventuellt skulle knacka på dörren. Visst hade jag det i bakhuvudet, men jag var inte alls säker. Så fick jag bara en feeling av att jag skulle plocka bort det som låg på bänken. Så knackar det på dörren och jag förstår direkt, så jag ber Alice öppna dörren. När Alice var halvvägs ut i hallen så säger jag ”det kan ju hända att du blivit lucia!” Och så var det. Vilken fantastisk kväll det blev!

En galet nöjd syster och det är huvudsaken det.

​​

Detta året kommer att bli fantastiskt roligt. Alla tjejerna är så fina ch vem det än hade blivit så hade detta året blivit toppen ändå. 

Äntligen är tiden inne, den tiden man med så lite får sprida så mycket värme och kärlek. Och efter denna underbara lilla luciabubbla så är det bara dagar till att det är jul. 

Jag ska bara njuta av allt, fantastiska tid!❤️​

Likes

Comments

Morgonen började med monopol i morgonrock. En bra start som slutade i ett mindre krig. Jag blev sur, syrran blev sur och sedan var vi irriterade på varandra mest hela eftermiddagen. Haha. Men som tur är så går det inte att vada långsur på henne. Jag försöker vara för att jag vill ”visa att jag var allvarlig”, men det skiter sig alltid.

Tanken var att vi skulle baka lussebullar så vi åkte och införskaffade ingredienserna som fattades, men när vi väl kom hem så var vi för hungriga.

​Det blev lite ”snabbmat”, fyllda tortillas och chips med smält ost. Sedan satte vi upp lite mer julbelysning hemma. En riktig hit kan jag säga. Vi hamnar som alltid på att julpynta eftersom mamma och pappa är på resande fot, men det gör oss inget. Då får vi bestämma och göra det lilla extra som vi vill. Sedan är det alltid roligt att få lite ”beröm” för allt det fina vi hittat på då dom kommer hem. Det är aldrig sig riktigt likt då de kommer hem. 

Nu fattas bara en adventsgran och lite lussebullar, men det tar vi på söndag. ✨

Likes

Comments

​Igår fick jag vara barnvakt en stund åt denna goding. Snacka om full fart och bara 100% kärlek. Snart ska vi bygga pepparkakshus och det blir bara roligare och roligare för varje år med denna underbara varelse. Från då du satt på golvet och tyckte det vara roligt med ”tittut” tills idag då man faktiskt kan prata med dig så du förstår. 😍

Likes

Comments

N börjar de hektiska tiderna. Då alla protokoll, årsmöten osv skall lämnas in ordentligt. Samt att allt med julen börjar ta fart. En mysig årstid men ibland kan jag tycka att det blir lite väl mycket hysteri.

Snart sätter iaf Lucia igång, den årliga jultraditionen. Underbart! Då får man riktig julkänsla medan man också gör en god gärning, det gillar jag!


​Det verkar bli en vit jul iaf. Det är mysigt. Men jag tycker att det räcker som det är nu. Haha

Likes

Comments

I lördags var det århundradets bästa kväll. Jag är helt varm och lycklig i själen. Vilken magisk kväll! På alla sätt och vis. Fantastiska människor, fantastisk mat och bara heeelt galet bra afton!

Det blev dans, sång, mycket skratt, gråt och megamycket kärlek!

Mina stiliga föräldrar♥️


Kärleken till dessa är oändlig. Blir jag hälften så bra som ni är så är jag fantastiskt stolt!

Jag var så snyggt sminkad av Julia och min snygga uppsättning av håret gjorde Sofia. Alla påpekade hur vacker jag var och jag kände mig även snyggare än vanligt. Så stort tack till er brudar!♥️

Denna magiska kväll kommer jag att leva länge på. Tack alla inblandade! ♥️

Likes

Comments

När det gäller julen och dess olika traditioner så har jag varit väldigt principfast. Jag ogillar att dricka glödd, äta lussebullar, lyssna på julmusik, dricka julmust och framförallt äta skumtomtar innan 1a december. Det är verkligen ett BIG no. No! Jag ska erkänna att jag har ätit pepparkakor tidigare i år, och även en saffranskaka (inte lussebulle), men där är det stop!

Något jag däremot har gjort är att beställa hem konstiga julklappar inför årets julklappslek. Denna gång från wish. Och med tanke på att jag gärna har del innan jul så måste man ju vara ute i god tid pga leveranstiden.

Så ja, jag har syndat för mig själv i år. Jag gillar det inte, men det är som det är. Hoppas bara att det blir lite av en once in a lifetime det händer.

Snart drar även lucia igång, så mysigt varje år att åka runt och lussa för alla. I år tycker jag det är lite extra roligt då syrran är Luciakandidat. Jag tror snart alla pensionärer och även större delen av personalen har röstat på henne. Inte lätt för mina kollegor att säga nej då både jag och mamma jobbar på samma hus. Dom har som inget val. Haha.

Rösta gärna  genom att skicka LÖ2 + ditt för och efternamn till numret under presentationen av henne på bilden.❤️​

Likes

Comments

Idag är det älskade Carolines rätta födelsedag❤️

Kära Caroline, du kom in i mitt liv med värme, kärlek och en massa skratt. Sedan dagen vi träffades för första gången fram till idag så har du varit en kvinnlig förebild i mycket. Du tänker alltid med hjärtat först, vilket är beundransvärt! Ingen stund med dig är jobbig eller tråkig. Du bringar så mycket lycka i ens liv, det är GALET!

Du kom in som en frisk fläkt och sedan dess håller jag dig hårdare och hårdare för varje gång. Allt behöver inte vara perfekt huvudsaken alla i din närhet mår bra, vilket man också ALLTID gör. Då dagarna är trist och tråkig eller verkligen tipptopp så blir det alltid så mycket bättre med din närvaro.

Vi har redan många galna minnen och jag kan lova att innan någon av oss ligger i graven så har det skapats 100 gånger mer minnen än vad vi redan har. Alla minnen är inte roliga, men alla är fyllda med så mycket kärlek!

Hoppas att din 40årsfest blev allt du drömde om, att du alltid känner dig älskad för just den extremt vackra människan du är och att du fortsätter med det för resten av livet!!❤️


Älskar dig!!❤️❤️

Likes

Comments