vardag

Idag har jag andats ut. Varit för mig själv och inte gjort ett skit. Tog bilen till La Jolla för att se solnedgången, men annars har jag bara varvat ner. Man är alltid på högvarv för man vill se och göra så mycket i denna stad men sedan behöver man också ta in allt och ladda om.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

vardag

Hallå där. Just nu rullar veckorna på ganska snabbt vilket jag tycker om. Har nu varit här i 4 månader vilket känns både bra och dåligt. Jag tycker som sagt om att tiden går fort för jag har en jobbig period just nu med hemlängtan men har i alla fall haft en mycket bra tid har i USA än så länge och jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och lärt mig mycket av händelser som har uppstått.

På vardagarna jobbar jag snabbt på morgonen och har sedan förmiddagarna lediga eller så handlar jag mat eller tvättar barnens kläder. När jag har slutat vill jag oftast slappna av till en serie eller film men det blir ju en och annan kaffe i det mysiga "höstvädret" med vänner. Ja, Kalifornien kan vara "kallt". På kvällarna nu när det är oktober så är det perfekt då det är ca 18 grader så man kan ha på sig en kofta och "frysa" lite och då sitter en kaffe perfekt. 

Mina helger spenderas med vänner med mycket upptäckande, solhäng och bilturer med sång. Har det väldigt bra helt enkelt. Idag har det varit drygt 30 grader här i San Diego, helt underbart. Känns konstigt då det är oktober, snart november, och att det snart är Thanksgiving och Jul. 

Mamma och mormor kommer om TVÅ VECKOR, vilket jag är överlycklig för och pappa kommer om två månader. Känns som det var igår mamma och mormor skulle komma om två månader så det kommer säkert gå lika snabbt tills pappa är här. Ska bli så härligt att få krama om dem. Sedan är det bara 5 månader kvar när pappa har åkt härifrån och det känns ännu sjukare. Men ni där hemma får ha det bra så hörs vi, puss!

Likes

Comments

musik

Nu har min brors band Amongst Men äntligen släppt sina första låtar, lyssna!

Likes

Comments

vardag

Igår vaknade vi upp efter en dag på Six Flags och åkte in till Los Angeles. Vi gick på Hollywood Walk of Fame, promenerade mellan Venice beach och Santa Monica pier, Åt magiska hamburgare och njöt som bara den.

Likes

Comments

vardag

I fredags träffade jag Linnéa vid 22.30 och sov över hos henne för i lördags gick vi upp klockan 05.00 för att kunna börja åka till Los Angeles vid 06.30. Det var jag, Linnéa, Alma och Johanna. Efter drygt 2 timmar var vi framme i drömmarnas stad och då var det dags för frukost på Denny's och kaffe på Starbucks. Six Flags öppnades 10.30 och då var det 28 grader ungefär och under hela dagen ökades det så att det slutade med att det var ca 35 grader hela dagen. Min favoritattraktion Tatsu har jag åkt innan på dagtid men nu åkte jag den när det var mörkt ute så man såg hela Los Angeles tända ljus, det var så vackert! På kvällen var det Fright Fest då det är oktober månad så det var fullt med rökmaskiner, neonljus och "monster" som kom fram och skrämde en hela tiden, skitroligt. På kvällen blev det Domino's pizza på sängen, toppenbra dag!

Likes

Comments