View tracker

vardag

Mycket har hänt sedan mormor och mamma åkte hem tillbaka till Göteborg. Det har varit Thanksgiving här i USA vilket var mycket roligt att uppleva. Här i USA vet ingen vad kryddning är så maten smakade inte så värst mycket. Men det är jag van vid efter 6 månader i USA. Mina favoriter på bordet var sötpotatisgratängen och pekannötspajen. Min värdfamilj har släkt över hela världen så det är lite svårt att samla alla + att min värdmamma har 10 syskon. Så släktingarna som bodde här i San Diego kom hit men också min värdpappas syster som bor i Kanada var här över helgen. På kvällen var jag på Black Friday som var helst hysteriskt! Roligt att ha upplevt.

Jag har också spenderat några dagar i Ojai, som ligger mellan Los Angeles och Santa Barbara, med värdfamiljen som spenderades bland bergen med min värdmamma då vi hikeade, upptäcktsfärd i Downtown Ojai och med spa.

Sedan dess har dagarna här rullat på med jobb och ledighet på helgerna. Nu är det julafton om tre veckor och då kommer pappa hit och en annan resa börjar. Kan man få en bättre julklapp än att ens pappa kommer hit? Nej.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker