vardag

Nu är min och pappas vecka i Los Angeles slut. Vi har varit på Universal Studios, tatuerat oss, shoppat, åkt längst 101 från Los Angeles till San Diego, varit i San Diego under en dag, ätit gott, varit på bio och bara tagit det lugnt.

Likes

Comments

Ja, julen närmar sig. Imorgon ska jag arbeta 08-18 och sedan på fredag ska jag bara arbeta några få timmar på kvällen. Sedan blir det att träffa pappsen. I söndags var det fjärde advent och den spenderade jag och Linnéa med att lägga oss i en park på Coronado med utsikt över bron, segelbåtar och Downtown, och efter det en sväng till Fashion Valley. På kvällen firade jag Julafton med min värdfamilj då jag är iväg med pappa på riktiga julafton. De senaste dagarna har sett väldigt olika ut då barnen har jullov. I måndags spenderade pojken sin förmiddag på ett lasertagkalas, jag och tjejen lunchade så länge och eftermiddagen spenderades med spelen Clue och Pictopia innan jag började med middagen och slutade sedan vid 21.00. Igår hade jag och barnen picknick med utsikt över Downtown, Coronado Bron och Mission Bay med drakflygning och fotboll. När vi kom hem slutade jag och åkte då ut för att köpa lite saker för de närmsta veckorna. Idag har jag och barnen träffat deras farmor för en fika på Starbucks och sedan hade Emmett en playdate med hans bästa vän.

Likes

Comments

vardag

Idag tog jag och Linnéa bilen till Salvation Mountain som ligger ca 3 timmar sydöst om San Diego. Vägen dit var jättevacker med bergstoppar, öken och man fick också se lite av Mexiko då man körde längst gränsen.

Likes

Comments

vardag

Mycket har hänt sedan mormor och mamma åkte hem tillbaka till Göteborg. Det har varit Thanksgiving här i USA vilket var mycket roligt att uppleva. Här i USA vet ingen vad kryddning är så maten smakade inte så värst mycket. Men det är jag van vid efter 6 månader i USA. Mina favoriter på bordet var sötpotatisgratängen och pekannötspajen. Min värdfamilj har släkt över hela världen så det är lite svårt att samla alla + att min värdmamma har 10 syskon. Så släktingarna som bodde här i San Diego kom hit men också min värdpappas syster som bor i Kanada var här över helgen. På kvällen var jag på Black Friday som var helst hysteriskt! Roligt att ha upplevt.

Jag har också spenderat några dagar i Ojai, som ligger mellan Los Angeles och Santa Barbara, med värdfamiljen som spenderades bland bergen med min värdmamma då vi hikeade, upptäcktsfärd i Downtown Ojai och med spa.

Sedan dess har dagarna här rullat på med jobb och ledighet på helgerna. Nu är det julafton om tre veckor och då kommer pappa hit och en annan resa börjar. Kan man få en bättre julklapp än att ens pappa kommer hit? Nej.

Likes

Comments