Hej, det var ett tag sen. Hur mår jag? Jag mår sådär, hur mår ni? Det känns lite som jag går på en reservtank. Jag får lägga all energi på att jag ska klara av en vanlig dag, att det inte ska synas för någon att jag mår så här. Därför lägger jag all energi på att jag ska klara av jobbet så träningen har minskat något enormt och jag mår inte så bra av det egentligen att träningen är den som drabbas, men jobbet går först.

Så detta gör att jag tar en liten paus ifrån bloggandet. Får se när jag kommer tillbaka.

x Linnéa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Är fortfarande sjuk, usch.. Så det som står på schemat är att bara att vila upp sig.

Har haft en tanke ett bra tag nu är att jag vill verkligen börja med youtube. Tycker att det verkar så kul! Jag kollar ju väldigt mycket på youtube och det är väl lite därför jag har fått upp intresset för att börja med det själv. Så jag ska nog göra lite research och se vad som behövs för att börja med youtube.

Min favorit på youtube är ju ingen överraskning direkt, Therese Lindgren. Tycker om alla hennes videos och hela hennes liv typ haha. En stor förebild och vem vill inte vara som sin förebild?


x Linnéa

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, jag har åkt på en riktig förkylning.. igen. Men denna gången hostar jag och har feber också, usch. Så denna dag består bara utav att vila. Så får vi hoppas på att jag blir frisk snabbt!

Nu när jag sitter här och bara tar det lugnt så inser jag att snart är det jul. Haha, kanske inte så snart men det börjar att närma sig! Och jag kan personligen säga det att jag älskar julen. Det är det bästa som finns. Och detta året blir också min och Erics första riktiga jul tillsammans! Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar haha.

Nä men jag hoppas ni får en fin dag så ska jag fortsätta med att göra ingenting.


x Linnéa

Likes

Comments

Hej!

Visst är det härligt med regn! På förmiddagen var jag ute och gick med min kusin och hennes man och då började det att regna, och jag tyckte det var så härligt. Har också upptäckt att jag älskar hösten. Så himla mysig årstid! Idag är jag ledig eftersom jag har jobbat hela helgen. Så idag ska jag försöka att hinna med allt som jag inte hinner med när jag jobbar. Låter roligt va?

Ikväll på gymmet så är det "prova på" pass på gymmet. Så jag har bokat in tre pass som jag ska köra. Ska bli väldigt roligt och spännande! NU ska jag göra mig två mackor med tomat, mums! Hoppas ni får en fortsatt fin höstdag!


x Linnéa

Likes

Comments

x Linnéa

Likes

Comments

Hej!

Idag så slutade jag jobbet vid 15. Så jag har varit hemma nu en stund och har bara andas lite, tagit det lugnt. Det är något jag känner av att jag gör alldeles för lite. Mitt jobb tar väldigt mycket av min energi, mer på ett negativt sätt, tyvärr. Känner att jag vill vidare i mitt liv och därför trivs jag inte alls bra med mitt jobb nu.

Och den energin jag har kvar efter en arbetsdag lägger jag på träning. Idag är det spinning som gäller!

Jag hoppas så mycket att jag kommer in på högskolan så att jag kan gå vidare i mitt liv! Men det är bara att vänta och se.Det jag vill ha just nu:

- MAT

- Donuts <3

- En resa bort härifrån

- En hund <3<3

- Churros..

x Linnéa

Likes

Comments

Godis eller chips?

Godis alla dagar i veckan.

Hur lång är du?
178 cm.

Ett boktips:
Harry Potter. Är en liten Harry Potter nörd.

Bästa låten?

Det varierar. Just nu så lyssnar jag mycket på Run Run Run med Junge Junge fast den akustiska versionen. Men annars är ju alla låtar med Queen det bästa.

När går du upp på morgonen?
När jag jobbar så går jag upp 06.00.. men en ledig dag försöker jag vara upp innan 09.00 i alla fall!

Om du skulle haft en superkraft, vilken skulle det vara?
Hmm, att kunna vara osynlig tror jag.


x Linnéa

Likes

Comments

Hej!

I fredags fyllde min mamma år. Världens bästa mamma. Så igår hade vi kalas för henne, så då åt jag massor utav gott! Jag har sagt det till mig själv att på helgerna så ska jag inte vara lika noga med kosten, så exempel om det är kalas så ska jag kunna äta vad jag vill utan att få dåligt samvete.

Idag så står det spinning på schemat! Så behövligt och roligt! Annars så sitter jag här och spelar LOL. En riktigt seg söndag. som kan vara väldigt behövligt ibland också.

Tänkte också berätta vad jag har sökt för utbildningar på högskolan!

- Grundskolelärare

- Förskolelärare

- Socionom

Jag känner så här att det egentligen inte spelar någon större roll vad jag kommer in på. Är lika intresserad utav alla dessa utbildningar! Men jag får verkligen hoppas att jag kommer in överhuvudtaget! Det är bara att vänta och se.

Men hoppas ni får en fortsatt fin dag, nu ska jag fortsätta att spela!


inspobilder från tumblr

x Linnéa

Likes

Comments

.. men plånboken säger nej :(


x Linnéa

Likes

Comments

Hej allihopa!

Denna veckan har jag varit förkyld. Första dagen jag vaknade upp med förkylningen så kände jag, fan. Nu kommer jag vara förkyld i månader, kul. Men icke sa nicke! Jag var förkyldfri efter TRE dagar. Ett mirakel.

Ett annat mirakel är också att jag har gått ner 6 kg! Så skönt! Ser inte någon direkt skillnad på kroppen, men det kommer väl det också.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!

x Linnéa

Likes

Comments