Hej på er! Igår när jag kom hem från jobbet så kom jag hem till pizza, tända ljus och en riktigt bra kille. Kändes så himla bra. Nu sitter jag här och har precis duschat efter ett arbetspass. Ska sätta mig ner och kolla lite på datorn tänkte jag :)
Vet att bloggen är rätt så tråkig nu utan bilder men det kommer så fort jag har fått min nya kamera!
Ha det bäst

Likes

Comments

Dagen är här som jag har väntat på. Idag flyttar världens bästa person in! Vi kommer ha fullt upp med flytten idag så ha det så bra alla därute!!

Likes

Comments

Hej på er! Igår som sagt så var jag och handlade lite till lägenheten. Fick med mig mycket fina och praktiska saker hem så jag är riktigt nöjd!
Imorgon så flyttar han äntligen in! Har längtat något oerhört och jag hoppas verkligen att flytten går bra imorgon :)
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hallå! Här hemma i lägenheten håller jag på för fullt med att städa och flytta runt saker så dom hamnar på rätt plats. Denna lägenheten ligger mitt i centrum, precis nästan vid fest gatan. Så på helgerna är det nästan omöjligt att sova på grund av allt ljud utifrån, perfekt läge? Det är underbart att bo här när man är ledig på helgerna men inte så kul när man jobbar på helgerna..

Men hur började det med denna lägenhet? Det var så här att jag var rätt trött på att bo hemma, mina föräldrar bor på en gård mitt i ingenstans och närmsta busshållplats är ca 1 mil bort. Jag kände att jag vill bort, bo mer centralt och bo närmare mitt jobb. En kompis förslog då till mig att ska vi inte flytta ihop! Lyckan över att bo mitt i stan i en stor trea med min kompis kunde inte bli bättre.

Jag är uppväxt med min mamma, pappa och en storebror, så att bo ihop med en tjej i min egen ålder var en prövning för mig. Kände att det var mycket svårare än vad jag trott. Men det är inget jag ångrar idag, en erfarenhet starkare!

När visste jag att jag ville flytta ihop med min kille? Direkt när han kom med förslaget. En dröm att bo ihop med sin kärlek, kan det bli bättre? Så på söndag flyttar han in hit!!!!

Ikväll så ska jag iväg och köpa gardiner, mattor och mera inredningsprylar, att bygga något nytt med honom känns som en dröm.

Likes

Comments

​Hej på er! New fresh start they say? Nu har jag bestämt för att ta upp det här med bloggandet igen. Har tidigare bloggat på devote men mitt bloggande dog långsamt ut. Men nu ska jag börja här istället på nouw tänkte jag!

Jag är en tjej på 20 år som bor i Skövde. På söndag händer något som jag bara har kunnat drömma om, jag flyttar ihop med världens bästa kille. Och då tänkte jag att det kan vara ett tema på denna bloggen. Hur det är att flytta hemifrån, bo i lägenhet, dela allt med en annan och det typiska sambolivet. 

Detta var bara ett litet inlägg för att bloggen inte skulle eka tom, kommer bli finare inlägg med bättre text och bilder framöver! Ha en fortsatt bra dag :)

Likes

Comments