Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I LOVE DONUTS

Likes

Comments

Hallå därute! Äntligen känner jag att jag börjar bli frisk, så skönt att man äntligen kan börja leva lite igen. Så idag efter frukosten så tog jag mig en lång behövlig powerwalk.

Under denna härliga powerwalk så lyssnade jag på två poddar. Två stycken som jag tycker är väldigt peppiga och även väldigt roliga. Therese och Zäta och Josefin och Vanja. Therese och Zätas podcast har jag följt sen den började, den är ju i och för sig inte så gammal. Men gud så roligt och härligt det är att lyssna på den, jag verkligen längtar tills det kommer ut ett nytt avsnitt. Man känner verkligen igen sig i deras samtal och det får mig att känna att jag är med i samtalet själv.

Sen har vi Josefin och Vanjas podcast. Det är en podcast jag kan lyssna på om jag mår skit och genast må mycket bättre efter att ha lyssnat på dom. Dom får mig att älska mig själv, tänka mer positivt och självklart "dream big". Sedan kan dom också få en att skratta så mycket så man kissar på sig, haha.

Men detta är fyra kvinnor som jag tycker alla därute kan ta sig tid och lyssna på. Fyra förebilder för alla kvinnor därute.


Therese och Zätas podcast kan ni hitta på Spotify och Josefin och Vanjas podcast hittar ni på Acast.


Likes

Comments


Det här med att jag har fått ett intresse för smink det kan jag säga att det svider i plånboken. Men måste säga det i allafall att ett av mina favoritmärken inom smink måste vara Anastias Beverly Hills. Svider i plånboken men om man vill va fin så får man ju lida pin (i plånboken i mitt fall då)

Likes

Comments

Hej på er. Nu börjar det äntligen att släppa i halsen, känner att jag äntligen kan känna lite smak och att jag har lättare för att andas. Så förhoppningsvis är detta över efter helgen.

Idag har jag packat lite. Det kanske jag inte nämnt här på bloggen än är att vi ska flytta? Jo vi ska flytta till en större och finare lägenhet, jippi! Det enda som är ett litet minus är att vi flyttar tillbaka till den lilla orten som vi är ifrån, haha. Nä men det ska bli jätteskönt och mysigt att flytta. Vi flyttar till en 4:a och det innebär att jag och E kommer få ha var sitt egna lilla rum för oss själva. Så jag kommer få mig ett eget rum som ska vara kontor/sminkrum/walkincloset. Längtar så till att få plats med alla mina grejer.

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på youtube tänkte jag. Ha en fortsatt fin kväll, kram.


Detta fick jag hem i brevlådan. Dessa highlighters är guuud så fina, rekommenderar dessa starkt!

Likes

Comments

Ni kanske undrar varför jag inte har några egna bilder på bloggen? Jo, det är så här. Jag äger ingen kamera förutom min mobilkamera. Och den är inte så bra, det är en samsung galaxy 6. Jag tycker inte alls att det blir fina bilder med den. Visst jag skulle kunna sitta och redigera mina bilder med det är inget jag känner att jag vill lägga min tid på.

Så jag har tänkt mig att köpa mig en kamera. Den kameran som jag har spanat mest på är en Sony A5000. En smidigare systemkamera som är inte så superdyr. Tänkte faktiskt lägga lite av de pengar jag får utav skatteåterbäringen på kameran så jag väntar och väntar på att de ska rulla in på kontot snart.

Så de flesta bilder som kommer upp här på bloggen är ifrån min tumblr. Och I WISH IT WAS ME IN THE PICTURES, but no honey it´s not me.

Så ni får stå ut med mina tumblr bilder ett litet tag till, men dom är ju ändå fina.


RIHANNA LOOKS AMAZING

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Jag är fortfarande sjuk men börjar gå mot bättringsvägen. Det värsta är nog halsen, känner fortfarande ingen smak och har därför ingen matlust. Försöker iallafall att få i mig lite.

Jag har legat och kollat på youtube hela eftermiddagen och jag har fått en ny favorit. Sandra Lindahl. Gud vilken rolig människa. Kollade på hennes haul ifrån Stockholm och det fick mig att shoppa lite, puh.. måste sluta med mitt internetshoppande haha. Men iallafall, jag beställde det på bilderna ovanför ifrån Zara. Min nya favorit butik, helt klart.

Hoppas er kväll blir superbra!


Den första är Sandras haul ifrån Stockholm och den andra videon är hennes syster Fannys haul ifrån Stockholm

Likes

Comments


Hej på er! Hoppas er påsk har varit helt underbar! Min var väldigt mysig tills jag åkte på en dunder förkylning. Är fortfarande sjuk och sängliggandes. Spenderar mest mina dagar nu åt att kolla på film och youtube.

Tänkte passa på att fråga er om era bästa tips för halsont. Jag har ätit halstabletter, druckit honungsvatten och ätit glass men det är inget som riktigt lindrar. Har någon av er därute någon riktig husmorskur som ni kan rekommendera?

Hoppas ni får en fin vecka!

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hej på er! Hoppas er dag har varit bra. Själv så har den varit långtråkig. Vi har nämligen fått hit maginfluensa här hemma, usch!

Tänkte bjuda på lite fina bilder som passar väldigt bra in nu när det börjar närma sig påsk och allt.

Gult, det är en färg jag alltid har haft svårt för. När någon har frågat mig vilken färg jag inte tycker om så har det varit gult. Men det har börjat växa lite på mig och jag börjar faktiskt tycka att det är en fin färg.

Har inte så mycket mer att dela av mig med er med tanke på att denna dagen inte varit så händelserik. Hoppas i alla fall ni har haft en fin dag!

Likes

Comments