.. men plånboken säger nej :(


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Denna veckan har jag varit förkyld. Första dagen jag vaknade upp med förkylningen så kände jag, fan. Nu kommer jag vara förkyld i månader, kul. Men icke sa nicke! Jag var förkyldfri efter TRE dagar. Ett mirakel.

Ett annat mirakel är också att jag har gått ner 6 kg! Så skönt! Ser inte någon direkt skillnad på kroppen, men det kommer väl det också.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!

Likes

Comments


Funderar på att göra gardinlugg, tycker det är så himla fint!

Ja/Nej?

Likes

Comments

Hejsan!

Tänkte göra en liten lista med mina favoritträningar!

- Bodybalance. En blanding av yoga, thai chi och pilates. Det jag älskar med denna träning är att det känns verkligen som man går igenom hela kroppen! Du känner dig starkare, smidigare och avslappnad i hela kroppen. Och det bästa är också att bara efter FEM pass så kan du redan känna skillnad. Amazing!

- Spinning. En rolig konditionsträning! Du cyklar till bra med musik och ett gäng som är lika taggade som dig själv. Och du kan cykla till din egna förmåga. Konditionen blir bättre snabbt med denna träning.

- Easyline. En cirkelträning baserat på styrka. Denna styrketräning passar perfekt för mig! En rolig träning med människor rumt omkring sig som peppar varandra. Kan inte bli bättre.


Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen. Jag tänkte prata lite mer ang bucket list med er. Har ni en bucket list? Varför har ni det i så fall?Har funderat på att skaffa en, känns som en rolig grej för att ha koll på sina mål! Att man känner att man åstadkommer något och kommer framåt här i livet. Har samlat ihop några punkter och förhoppningsvis så kommer den att byggas på!

- Komma in på högskolan

- Gå ner i vikt

- Bli nöjd med min kropp

- Skaffa en Youtube- kanal

- Kunna nå händerna i golvet (yoga)

- Att få jobba med något jag verkligen älskar

- Klara av att springa en mil utan paus

- Åka till USA

Det är några mål jag har just nu, att uppnå detta i mitt liv är något jag verkligen strävar efter. Om jag når dom imorgon eller om flera år det vet jag inte, men någon gång kommer jag att nå dom. Det är det som är det härliga med en bucket list.


Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen jag kikade in här. Hoppas ni har haft en fin sommar. Min sommar har varit bra men man kunde ju haft lite finare väder, men men. Detta är min sista dag på semestern så nu är det tillbaka till verkligheten. Och vad passar inte bra då med ett nyare hälsosammare liv!

Jag ska börja leva mycket hälsosammare och börja träna mycket mer. Det kommer bli så att jag tränar efter vad jag äter så att jag kan gå ner i vikt och känna att jag trivs bättre med mig själv.

Har därför ändrat mina matvanor något enormt! Ska börja äta mer grönsaker och frukt och minska på köttet. Delvis är det bra för kroppen och för vår miljö. Så två flugor i en smäll!

Så bloggen kommer bli lite som min dagbok. Kommer skriva av mig här hur det går för mig, recept, träningstips och lite tips!

Så nu kör vi och så hoppas jag att ni har det kalasbra!

Likes

Comments

Hej på er! Igår så var vi på Magnus Uggla, det var verkligen superkul! Så himla kul när man kan dansa och sjunga med i varje låt! Så det var i alla fall jätteroligt!
Idag består dagen utav jobb. Haft en sådan där vecka när man bara jobbar känns det som. Men nästa vecka så blir det lite lugnare. Hoppas ni får en fin söndag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er. Här ekar bloggen tom. Har just nu ingen större motivation för bloggen just nu tyvärr. Men tänkte ändå göra ett litet inlägg så det inte ekar alldeles tomt här.

Igår så var vi på 20-års fest så idag mår man lite som man förtjänar. Så idag blir det en lugn dag. I nästa vecka får vi se vad som händer. Jobb står på schemat i alla fall. Sedan ska jag också fylla på mina fransar. Sedan är det bara 3 veckor kvar till semestern! Längtar <3

Ha en fin dag, kram.

Likes

Comments

Likes

Comments