Header
View tracker

Ni har väl inte missat tillskottet av länkar i menyn? Är nu mera stylist hos Hvisk, tänkte testa på, verkar så himla kul. Kika gärna in på min profil

genom att klicka på direktlänken.

Likes

Comments

View tracker

Modell: @landeback

Igår hann jag även med en fotografering med Isabella. En halvtimmas fotografering och mina fingrar var istappar efteråt... inte så jättekul att fotografera i denna årstid, men oj vad fint det bli!
Är väldigt nöjd med gårdagens resultat och hur bra blir hon inte på bild då?? LOVE IT!!

Likes

Comments

View tracker

ÄNTLIGEN!!!! 

Okej så kan bokstavligen talat säga att jag har stått framför spegeln hela dagen och bara spanat in mina fina tänder. YEESSS, min tandställning är borta och hade jag vetat att det bara var ett år hade jag gjort det mycket tidigare...

FÖRE: 
EFTER: 

Kolla skillnaden!!!

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag och avnjuter en frukostbuffé på Ediths i Alingsås, vilket för övrigt var väldigt billig enligt mig, 59kr för frukt, yoghurt, kaffe, olika sorts nybakat frallor, juicer, müsli etc.
Ska möta upp Isabella för en fotografering vid 12.00 så passade på att äta lite när jag ändå var här.

Likes

Comments

Att fotografera stilleben är något jag inte direkt har erfarenhet i....men det är verkligen något jag skulle vilja göra mer ofta och bli bättre på. Att sitta och pilla med ett föremål och massa rekvisita är skitkul och avkopplande.

Här ovanför fotograferar jag en produkt för ett samarbete jag har. Väldigt kul faktiskt, ni kommer självklart få se bilderna när de är klart.

Likes

Comments

View tracker

Modell: @landeback

I slutet av December hade jag ju en fotografering med Isabella, och är så galet nöjd med just denna delen av fotograferingen. Gillar hur naturligt det ser ut och hur färgerna går ihop med varandra.

Likes

Comments

Har inte sovit en blund inatt i princip. Näsan är täppt, halsen river och en hosta som vägrar att försvinna.
Är det något jag verkligen avskyr så är det att inte kunna göra något, speciellt när jag har så mycket jag vill göra....

Likes

Comments

Jag har försökt intala mig själv att det inte är någon mening att sätta upp mål för varje år som kommer. Det håller inte i längden utan man satsar sten hårt de första månaderna sen så misslyckas man. Men sen känner jag att det hade vart så galet kul om man lyckades med att uppnå sina mål.

År 2016 satte jag inga mål och jag känner inte heller att det var MITT år...
vilket får mig att känna att jag vill göra 2017 till MITT år!

Utvecklas mer som fotograf 

Just nu är jag inte nöjd med hur lite jag marknadsför mig själv som fotograf och att jag inte tagit tummen ur hand och försökt starta eget. Det har länge vart en dröm och man kan säga att 2016 var en liten prövning av hur det skulle kunna gå till. Jag vill börja bygga på en portfolio. Hitta olika kreativa personer att samarbeta med.

Spara till en kontantinsats 

Detta är verkligen en dröm! Att kunna köpa min egna lägenhet. Under 2016 sparade jag en hel del, men det är lätt att bli bekväm, köpa det man länge suktat efter. Men det räcker inte bara med kontantinsatsen...ett jobb med tillräckligt med timmar är även en viktig del.

Bila - Road trippa 

Upptäcka vår fantastisk fina värld. Det behöver inte vara långt bort. Att bila genom Sverige och upptäcka alla fina platser vi har här hade vart fantastiskt att upptäcka.

Lära mig laga mat 

Okej så tro inte att jag inte kan laga mat....men jag vill kunna laga mer avancerad mat. Brukar vara med Kevin i köket och lärt mig lite av honom. Men tänk att vilja ställa sig i köket och tillaga sig en god och avancerad lunch. Blir så himla lätt att man bara brer en macka till lunch eller äter gårdagens middag.... Gillar inte simpelt.

Bli mer strukturerad 

Så 2016 var ett rätt stressat år. Nu i slutet har jag inte haft någon koll på dagarna. Glömt av olika fotograferingar, dubbelbokat mig FÖR många gånger och det håller inte i längden.
Varför ha en kalender när man inte använder den?


Så jaa...lite finns det ju at förbättra och ser fram mot att se vad 2017 har att erbjuda.

Likes

Comments

Modell: @FeliciaM

Var jag inte sjuk innan så kan jag säga att jag är det nu efter denna fotografering.
Frusna fötter, händer och öron, vad gör man inte för att få bra bilder...
Tyvärr har det inte snöat så mycket som vi hoppades på men vissa saker kan man bara inte påverka.

Likes

Comments

Majas Cottage 

Okej så vet ni hur svårt det är att få tag på 70x70 kuddfodral...galet svårt.... men efter mycket letande hittade jag ett. Jag har länge suktat efter detta kuddfodral men velat vänta då det är rätt dyrt, men idag när jag och mamma åkte in till stan hittade jag det i butik och kunde inte låta bli. Tycker den är så galet fin och stor. ÄLSKAR DEN!
Beställde hem en till då dem bara hade en i butik.

Likes

Comments