Header

Mycket bilder nu från olika fotograferingar. Men tycker det är så roligt att visa er!
Borde börja fotografera mer i vardagen, är så himla dålig på det med tanke på att jag inte alltid orkar bära runt på min jättebebis. 

Ska nu i alla fall åka ut med Kevin och greja lite. Hoppas ni har en trevlig dag allesammans! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Fotograferade @landeback  i lördags, vi var på en plats jag tidigare fotograferat på med Felicia [bilder ser ni här ​], är verkligen galet nöjd med dessa bilder och hur ljuset blev, med tanke på den vita bakgrunden plus Isabellas kläder blir det sån himla bra kontrast och fokusen hamnar bara på henne. 

Likes

Comments

Är så galet nöjd med färgen! Verkligen så jag vill ha det.
Ljuslyckan var från början vit som ni kan se på bilderna och nu är den rosé guld! I LOVE IT!!

Likes

Comments

I torsdags fotograferade jag Johanna som ni fick se en lite smygtitt på.
Första platsen att fotografera på var Göta älv bron. Hon hade en hel del packning med sig, vilket var kul!

Vi insåg efter att ha kommit upp på bron att vi hamnade på fel sida då vi ville ha läppstiftet i bakgrunden...
Så med all packning fick vi springa över en fyra filig väg där bussar, spårvagnar och bilar kör... när vi väl kom över på andra sidan stängs bommarna....

... jag som inte är från landet har aldrig i hela mitt liv vart med om detta...visst jag har sätt det på tv men aldrig upplevt det...vi stod i alla fall i mitten av bommarna, helt andfådda efter att ha sprungit över en stor väg.... men vi kom över och vi fick nog en hel del bilister roade i alla fall.

...Men är galet nöjd med resultatet av bilderna vi fick där trotts lite smått panik.

Likes

Comments

​Fick hem denna sjukt snygga sprayfärgen igår och längtar efter att få fylla mitt rum med detaljer i rosé guld. 
Är verkligen helt kär i rosé guld, ser så fint ut med en gnutta av exklusivt. 
 

Likes

Comments

LOOK AT THIS LOCATION!
​Okej, först och främst...hur snygg är hon inte... jag menar hur matchande är inte outfiten med denna location! Trotts kylan som var igår så fick vi till så galet bra bilder  

Likes

Comments

Klockan ett åkte jag in och mötte upp Johanna
för lite fotografering i stan. Vi åkte runt över allt i stan, från läppstiftet till korsvägen och lite platser där emellan. Väldigt kul men väldigt kallt, gjorde ett väldigt dumt val...tog skinnjacka istället för vinterjacka med tanken att jag skulle bli varm av att fotografera....vilket jag verkligen inte blev!

Lärdom inför nästa fotografering - bär fingervantar och ha på varma kläder! Ingen sommar i sverige längre.

Likes

Comments

​Har länge velat skaffa denna stora klocka som skärmsläckare och härom dagen förstod jag äntligen hur man skaffade den...tog ett bra tag för mig att förstå! Datorn gör sig så galet snygg på bilder med denna skärmsläckare. Eller vad tycker ni? 

Likes

Comments

Hade egentligen en inbokad fotografering idag men vädret var inte på vår sida så istället fick min kreativitet användas här hemma. Mitt rum är just nu ett renoveringsobjekt. Är trött på att ha sängen som arbetsplats så det står högst upp på to do-listan just nu! Att göra en liten "arbetshörna". 

Likes

Comments

Jag har världens minsta rum känns det som, har så mycket saker men så lite plats.... 
Hela morgonen har jag suttit framför Pinterest, som för övrigt är världens bästa inspirations sida, och letat massor med inspiration till hur jag vill ha mitt rum.  
I alla fall så hittade jag massor med snygga wall prints som jag skulle vilja dekorera mitt rum med, har dock inte lust att betala 100kr för ett litet A4 papper med en text på... så istället satte jag mig framför photoshop och gjorde mina egna. Jag själv använder bara PS när jag redigerar mina bilder så det var riktigt kul att arbeta på detta sätt för omväxlingens skull! 

Likes

Comments