Header
View tracker

Vi har nu landat, handlat lite frukost till morgondagen och letat efter den snabbaste vägen till stranden. Vädret är inte på topp men trotts molnen är det faktiskt väldigt varmt. Hoppas på bättre väder imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Snart sitter jag uppe i luften och väntar på att få en hel veckas avkoppling. Har väntat ett helt år på detta och nu äntligen. Kameran ska med och Gopron även så! kommer bli mycket bilder att visa varje dag. Hittar jag wifi så kommer bloggen uppdateras näst in till varje dag/kväll.

Likes

Comments

View tracker

Idag fyller mannen i mitt liv 20år, han väcktes idag med frukost på sängen och nu väntas en hel dag full men överraskningar.

Likes

Comments

Det är första advent och jag hoppas ni alla haft en trevlig söndag. Köpte hem lite saker så jag kunde göra mina egna adventsljus, tycker det är så himla mysigt att sitta och pyssla såhär på kvällen.

På tal om ingenting så slipper jag snart detta kalla vinter vädret och för flyttar mig till värmen en vecka. Bara 8 dagar kvar sen så får jag lite "semester".

Likes

Comments

Såå jag tror inte att någon missade att det var Black Friday igår... som många andra var jag i alla butiker och trängdes för att just få tag på det man länge kollat på. Hem fick jag med mig en Choker, off shoulder topp och ett par high waisted byxor!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Har länge letat efter den perfekta kappan för mig och väl i Stockholm hittade jag den! Är så galet nöjd, det var även 20% på den så jag passade på. Fanns även en till jag ville köpa med det får bli ett senare köp.
Tycker den sitter så himla fint på, denna kappa och mina nya klackar [som jag ej visat er] som ni ser en skymt av på bilden är så himla fint tillsammans.

Måste även ge cred till Kevin som tagit dessa bilder på mig, han har ju lärt sig av den bästa!

Likes

Comments

Jag äter ingefära som om det vore glass känns det som...finns det något som innehåller ingefära och är bra då är jag där och äter det. Gör allt just nu för att inte bli sjuk, dels för att... jag vill inte bli sjuk! Sedan åker jag utomlands om ungefär 18 dagar exakt, och vill gärna inte behöva vara hemma från jobbet dessa dagar.
Så snälla förkylning... FÖRSVINN!

Några tips för att hålla sig frisk? 

Likes

Comments

Modell: @FeliciaM

Kan vi bara stanna upp och kolla in denna pingla! Hur galet grym är hon inte framför kameran...inte nog med att det är grymt kul att fotografera med henne, det blir ju så jädrans bra bilder också.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jag har en hel del bilder på datorn som bara ligger och "skräpar" så tänkte att jag skulle kolla igenom och rensa lite... tills jag stötte på dessa godingar och var tvungen att redigera och visa er.

VAD TYCKER NI?

Likes

Comments