Header

Enda sen vi kom till Thailand hade jag ett mission, att hitta den perfekta sarongen. Dem är så himla smidiga, tunna, torkar snabbt och är sååååå galet fina! Andra dagen på stranden gick det en försäljare som hade så himla många fina saronger att jag ville köpa alla. Men gillar det stilrena så fick bli denna vita med svart mönster.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland får jag nypa mig själv i armen för att förstå att vi verkligen är här i värmen. Har sett fram mot denna resar så länge och nu får vi äntligen njuta. Dagarna går så himla fort och jag vill hinna med så himla mycket. Blir så ivrig och vill göra allt på en och samma gång. Men försöker att koppla av och ta vara på dagarna, ta det som dem kommer.

Såg att det var snö hemma, hoppas det är ligger kvar tills jag kommer hem. Vill ha lite vinter fotograferingar!

Likes

Comments

Thailand är helt fantastiskt. Maten är överförväntan väldigt god, mycket mer smak än vad thailändsk mat har hemma i Sverige. Blev ett besök till Karon Beach idag vilket var en fantastisk strand med härligt vatten, men oj så mycket människor. Hoppas hitta en strand med lite mindre turister på de kommande dagarna.

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara!
Jag har inte riktigt kommit in i dygnsrytmen än här i Thailand, vi ligger ju 6 timmar före er där hemma, klockan är nu 9:38 men 3:38 hemma. Vi lyfte från Landvetter 14:50 i fredags och landade igår klockan 8 ungefär om jag minns rätt. Vi sov helt enkelt inte så himla mycket på flygresan vilket resulterade till en väldigt slö dag igår med mycket sovande.

Jag och Kevin vaknade VÄLDIGT tidigt i natt och bestämde oss för att ta en promenad ner till havet för att kolla på soluppgången som dock aldrig kom pga moln.... men var mysigt ändå. Frukosten är i magen och vi ska snart dra oss till stranden.

Likes

Comments

Om några timmar befinner vi oss på planet ner till Thailand! Kan inte med ord beskriva hur skönt det känns att få komma till en ny miljö med annat än svensk mat, att få upptäcka ett nytt land och bara koppla av. Men mest ser jag fram mot alla det fina bilder jag kommer kunna dela med mig av!

Likes

Comments

För någon vecka sedan gick min gamla adobelicens ut som jag fick på gymnasiet, vilket gjorde att jag fick ta och köpa egen licens....Inte det roligaste att lägga pengarna på när man haft det gratis några år... MEN samtidigt som jag skaffade programmen fick jag ju tillgång till de nya uppdateringarna av Photoshop och Lightroom, det vill säga CC versionerna.

Jag har ju tidigare tipsat er om att skaffa Lightroom appen [ni hittar inlägget här], just för att det är en grymt bra app att redigera sina bilder i, den har nu blivit MYCKET bättre.

För er som har Lightroom CC på datorn borde verkligen skaffa Lightroom CC på mobilen. Just för att bilderna ni redigerar på datorn får ni direkt in i appen... i mobilen!

Detta betyder att:
• Redigerar jag en bild i Lightroom på datorn får jag den automatiskt i mobilen.
• Redigerar jag en bild i Lightroom i mobilen får jag den automatiskt in i datorn.

Bilder ovanför är från mobilen.
Bilde nedanför är från datorn.

Detta är för mig väldigt smidigt då jag sorterar ut mina bilder i Lightroom och kan nu mera göra det via mobilen vart jag än är. Med tanke på att jag importerar mina bilder från kameran in till Lightroom så har jag alla samlade både på datorn och på mobilen. Raderar jag en bild i appen försvinner den också från datorn. HUR BRA ÄR INTE DETTA?!

Likes

Comments

Emelie Knutson 

I sommar blir det en tripp till Varberg för att utforska dess alla fina ställen som gömmer sig. Mötte upp @emelieknutson i Varberg förra veckan för en fotografering och det var så himla kul! Vädret var lite grådassiga men det fanns så många färgglada byggnader som vägde upp vädret.

Ni har väl inte glömt bort min instagram!? och att det bara är att slänga iväg ett mail om ni är intresserade av en fotografering med mig!

Likes

Comments

Hallojsan alla trogna läsare!
Det är tisdag för er som inte redan vet det och jag är ledig, vilket betyder att en hel del andra saker ska göras idag. Jag som ÄLSKAR att skriva listor missar självklart inget tillfälle att få göra det. Jag gillar att ha min dag planerad så att på slutet av dagen känns det att jag gjort någon nytta istället för att bara kasta bort dagen på ingenting.

TISDAG 9 JANUARI 

• Städa rummet / Tvätta alla kläder som ska med till Thailand
• Skicka iväg bilder
• Föra över bilder från fotograferingar till datorn
• Svara på mail
• Planera blogginlägg
• Planera mitt instagram feed
• Packa inför Thailand

Likes

Comments

2017 var året då jag reste en del, mer än vad jag tidigare gjort och även året som jag utvecklades mer som fotograf. Jag tänkte lista upp mina högpunkter under året som gått.

UPPGRADERADE MITT KAMERAHUS

Året började väldigt bra med en uppgradering från min 7D till min drömkamera, 5D mark III. Har snart haft den i ett år och detta var helt klart det bästa köpet från förra året.

BILADE TILL NORGE

Jag och Kevin bilade ner till Bergen i Norge. Kan nog vart den läskigaste men också finaste resan jag gjort. Vi åkte när det var som mest snö och vägarna var fyllda med snö, förvånad över att man inte körde av vägen. Nästa gång vi åker till Norge blir det på sommaren!

KROATIEN MED MAMMA

Jag åkte på min första resa utomlands med mamma! Första gången i Kroatien för oss båda och det var så himla fint och lugnt. Rekommenderar verkligen att åka till Kroatien runt maj för då har inte alla turister kommit riktigt än.

BERLIN MED KEVIN OCH KOMPISAR

Direkt efter Kroatien fick jag en födelsedagsöverraskning av Kevin som slutade i en weekend i Berlin. En väldigt fin stad med mycket att utforska.

FOTOGRAFERING BLAND KÖRSBÄRSBLOMMORNA

Hade ett väldigt roligt samarbete med modellen Axelia Hamrén och makeup artisten Emma. Älskar att få träffa nya människor att arbeta med och detta kommer jag satsa väldigt mycket mer på under 2018.

INSPIRERAD BRUDFOTOGRAFERING

Jag hade en sjukt rolig fotografering med @landeback och Makeup artisten Hanna Fogler samt blomsterbutiken Oscarshöjd i Floda. Är så himla nöjd med denna fotograferingen. Det ligger så mycket planering bakom den. Bara älskar att få slutföra en fotografering som det legat så mycket tid bakom.

LEFKAS MED KEVIN

Jag fick äntligen hänga med Kevin till Lefkas och vi besökte en av Europas finaste stränder, Porto Katsiki. Har aldrig vart i Grekland innan och han har tjatat så mycket på att jag måste se denna fina plats. Kan säga att det verkligen inte är sista gången jag besöker Lefkas.

Utöver detta så har jag gjort en hel del härliga fotograferingar, träffat mycket nya människor. Nu ser jag fram mot vad 2018 har att erbjuda. Vet att en resa till Thailand och Paris finns att bocka av.

Likes

Comments