Følg gjerne reisen min videre på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT: LINNEABRATLI

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • BALI 2017

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp pakket en del av tingene mine, noen bøker, og fått i meg noe frokost. Om et par timer drar Thea og jeg til en villa vi har leid ikke så langt unna det hotellet vi bor på. Kjenner det skal bli deilig å sove alene i egen seng og på eget rom, for har ikke sovet alene siden jeg kom hit - altså på fem uker. Ganske rart hvor fort det blir en vane å ha mennesker rundt seg døgnet rundt, men det skal bli deilig å være litt alene (nesten alene) i et par døgn nå kjenner jeg!

Hvis det er noe dere lurer på angående turen er det bare å spørre! Dere kan også gjerne følge reisen min videre på:

INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

  • BALI 2017

Likes

Comments

God søndag-ettermiddag herfra!💛 I går var Thea og jeg på Café Organic. Vi så den på Instagram, og det så ut som de hadde utrolig god mat/smoothies/fruit bowls der, så endelig tok jeg meg tid til å teste det ut. Den er veldig populær, så vi dro dit tidlig for å slippe å stå i kø for å få sitte.

Når vi kom frem var jeg skikkelig kvalm og hadde egentlig null matlyst. Matlysten er ganske annerledes her enn hva den vanligvis er hjemme. Hatt matforgiftning to ganger nå, så har blitt litt forsiktig med hva jeg spiser, samtidig som jeg prøver å spise lite og ofte, i stedet for større og tunge måltider. Jeg hadde derfor alt spist et par brødskiver en stund før vi dro dit, så jeg var ikke spesielt sulten når vi kom dit. Kjøpte derfor kun en fruit bowl som dere ser på bildene over. Såå godt med litt frukt igjen! Ble anbefalt av legen her nede å droppe å spise frukt mens jeg var matforgiftet, så jeg har spist lite frukt mens jeg har vært her. Hjemme drikker jeg ofte hjemmelagde smoothies, så å holde meg unna alt av frukt har vært en smule vanskelig.

Anbefaler virkelig å ta turen innom her hvis dere er i Bali eller skal til Bali i fremtiden! 💛🥝🍌

Følg gjerne reisen min videre på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

Likes

Comments

Hei og god morgen herfra! 🖤🐠
I og med at jeg har vært ganske dårlig til å oppdatere her, så er jeg likevel veldig aktiv på Snapchat. Over kan dere se noen av bildene fra Snapchaten min, og et par bilder fra noen andre sin Snapchat. Legger ut både en del filmer og bilder på mystoryen min, så det er bare å følge om dere er interessert i hva som skjer her nede. Har åpen Snapchat, så alle kan se storyen min + sende meg snaps uten at jeg godtar forespørselen. Bare å legge meg til👇🏼

Følg gjerne reisen min på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

Likes

Comments

Heii dere!🖤 Herregud som tiden flyr!! Føles ut som det var i går at roomien min og jeg tenkte at vi måtte begynne å lese masse fordi det kun var tre uker igjen til eksamen - og nå er det kun to uker igjen.

Er en del stoff som er vanskelig å forstå, og andre ting som er vanskelig å huske. Tenker å trappe ned på soling og bading de neste to ukene, og heller bruke mer tid på lesing. Har planer om å stå på alle eksamenene, så da må jeg dessverre lese en god del og. De skal nok gå veldig greit så lenge jeg leser på de tingene jeg synes er vanskelig innen anatomi og fysiologi. Men kjenner jeg gleder meg veeldig til den første er overstått, for er den jeg gruer meg mest til.

Tiden går som sagt veldig fort, og det går mye i det samme. Skole, trening, soling og bading. Bloggingen blir vanskeligere når det skjer mye av det samme. Har vært et par arrangement her, som poolparty og valentines-fest. Mulig jeg blogger om det senere. Har droppet en del turer og slikt frem til nå, men etter den første eksamen er overstått tenker jeg å dra på flere. Skal prøve å være flinkere til å oppdatere.

Følg gjerne reisen min videre på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

  • BALI 2017

Likes

Comments

Hei, og god morgen! Vi ligger syv timer før Norge, så flesteparten av dere ligger nok godt plantet i sengen nå regner jeg med. Her har vi alt hatt to timer skole, og om noen minutter begynner neste time. Vi er nå ferdig med anatomi, det eneste som gjenstår er eksamen om tre uker. Nå skal vi ha fysiologi og PT-rollen i stedet.

I går tok forresten Birte og jeg "hang loose" tatovering. En minnetatovering herfra!🤙🏼 Vi tok den hos @babayaga_tattoo (sjekk ut instagrammen deres), fordi tatovøren min i Norge anbefalte dem. Utrolig flinke!

Følg reisen min videre på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT: LINNEABRATLI

  • BALI 2017

Likes

Comments

Hei, dere!🖤 Begynner å bli en god stund siden jeg oppdaterte dere sist. Hadde planer om å blogge hver eneste dag etter jeg ankom Bali, men nå har det vel alt gått to uker.

Har hatt mer å gjøre enn jeg trodde jeg ville ha. Er en del arrangementer, fester, skole, og andre ting som skjer hele tiden. Har derfor lagt det å fikse internett på Macen til side, for har ikke hatt bruk for det i noe annet enn bloggsammenheng.

Etter jeg kom til Bali fikk jeg nytt sim-kort, så jeg har "4G" på iPhonen. Av en eller annen grunn har "delt-internett"-knappen forsvunnet. Fikk noen til å fikse det, men nå er den vekk igjen. Det vil si at jeg ikke får nett på Macen min, og derfor har jeg ikke fått blogget etter jeg kom hit.

Nå har jeg fått rotet meg til å laste ned appen til Nouw, og dette var mye enklere enn jeg trodde! Burde gjort det lenge før, men trodde det ville bli like tungvint som det er å blogge for blogg.no på mobilen. Er ikke så fan av å blogge fra mobil, for føler det blir mye dårligere enn hva det ville blitt fra Macen - men det får gå enn så lenge.

SNAPCHAT @ LINNEABRATLI // INSTAGRAM: LINNEABR

  • BALI 2017

Likes

Comments

... Or nah.

Kom frem til Gardermoen for et par timer siden. Hun jeg skal sove på hotell med i natt, og som jeg også faktisk skal bo med på Bali, var allerede kommet når jeg var fremme. Hotellet ligger rett ved siden av Gardermoen, så slipper heldigvis å styre med buss og sånn i morgen tidlig. Etter vi hadde gått til hotellet og hadde satt fra oss koffertene på rommet tok vi oss en tur bort til flyplassen for å spise. Skulle egentlig hilse på søsteren min, kjæresten hennes, og tantebarnet mitt som skulle lande i sted, men så kom det opp på skjermen at flyet deres var forsinket. Skulle gjerne møtt de en gang til før jeg reiser, men det var så kaldt å sitte der, at vi til slutt gikk tilbake til hotellet.

Frokosten vår er klokken 05 i morgen tidlig, og vi skal være på flyplassen klokken 06 for å møte de andre vi skal reise med. Kjenner jeg er veldig klar for å reise nå, men at det kommer til å bli en ganske slitsom tur. Gleder meg veldig til å komme ned og komme meg på plass!


Følg gjerne reisen min videre på:

INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

Likes

Comments

Hei, dere! ♥ I skrivende stund sitter jeg på toget på vei til Gardermoen. Er ikke fremme før om et par timer, så tenkte jeg kunne ta opp Macen og oppdatere litt, siden jeg ikke fikk gjort det i går. Hadde så utrolig mye å gjøre, så den eneste gangen jeg fikk satt meg ned var når jeg spiste middag. Utenom det drev jeg å stresset rundt som en gal.

Gårsdagen gikk ut på å stresse rundt og få gjort alt jeg måtte gjøre før avreise. Stod opp i syvtiden for å ta de to siste dosene med vaksine, så nå trenger jeg kun en dose til av hver om et år. Etter det dro jeg rett til Stathelle for å sette på vipper hos flinkeste Enni som holder til hos Amy Cliphouse. Utrolig flink! Blir like fornøyd hver gang. Etter det var jeg hjemom en tur for å spise middag, før jeg dro på trening. Deretter hadde jeg besøk av en venninne mens jeg drev å pakket kofferten, og i mellomtiden måtte jeg innom bestefar en tur for å si hade før jeg reiser. Ble en veldig stressende dag der alt skulle skje veldig fort, og der alt måtte bli gjort. Etter jeg hadde gjort alle ærendene mine pakket og veiet jeg kofferten om hverandre frem til jeg la meg. Ikke akkurat så lett å ikke få overvekt når man skal være vekk så lenge, og kun kan ha med seg 30 kg. Nå håper jeg bare at vekten er riktig, og at det ikke viser seg at jeg har overvekt når jeg kommer på Gardermoen i morgen tidlig.


Følg gjerne reisen min videre på:

INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI


Likes

Comments

Det hele startet ved at en venninne tok et bilde av meg som hun spurte om hun kunne legge ut på "mystory" på Snapchat. Jeg ville egentlig bare svare tvert nei,sånn at jeg slapp å vise alle fellesvennene våre, i tillegg til hennes venner, hvor utrolig fæl jeg så ut. Jeg spurte om hun kunne ta et nytt et i stedet, men innså fort at jeg trodde det neste bildet kom til å bli enda verre, så jeg lot hun poste det. Jeg ville egentlig bare ta mobilen hennes ut av hendene på hun og slette hele bildet, men jeg lot være. For det er slitsomt å alltid skulle være pen. Bare det å gå ut døren en dag som man ikke føler seg vel er en stor utfordring i seg selv, så det å skulle dokumentere det med et bilde slik at alle kunne se det gjorde ikke det hele noe bedre akkurat. Selvfølgelig kunne jeg bare sagt at hun ikke skulle legge ut bildet, men det hele fikk meg til å tenke i stedet.

Når jeg legger ut et bilde på Instagram så er det bilder jeg selv har valgt å legge ut, og bilder jeg selv er fornøyd med. Det å få kommentarer om hvor pen man er, er selvfølgelig noe man setter stor pris på og blir glad for. Men det å få en kommentar på Instagram om hvor pen man er, er ikke alltid like greit. Man setter da forventninger til seg selv om at det er slik man må se ut for å være pen. Det er i hvert fall slik jeg tenker, og slik jeg føler det. Etter hvert føler man seg verken fin eller vel dersom man ikke ser like pen ut som på bildene. Man begynner å tenke over hvordan håret ligger, hvordan klærne ser ut, og hvordan vippene ligger så fort man går ut døren. Hele tiden leter man etter feil som ikke skal være der. Noen ganger vil jeg bare bli innendørs fordi jeg ikke føler meg pen nok til å være meg. Jeg føler folk setter forventninger til meg om hvordan jeg skal se ut, uansett hvor dumt og absurd det må høres ut. For at forventningene skal overholdes så setter man på falske vipper og ønsker som det å fylle leppene dukker opp, osv. For man vil jo være pen til alle døgnets tider, ikke sant? Latterlig.

Overalt hvor man går så møter man stadig ulike blikk fra alle mulige personer. Og man forventer alltid å få en bekreftelse fra de rundt seg om at man ser bra nok ut. Dersom man har pyntet og stelt seg for å møte en kjæreste/en venninne/en eller annen du forventer reaksjon fra, og man ikke får et ekstra blikk som bekrefter at det var verdt å stelle seg litt ekstra, så føler man umiddelbart at man ikke er pen nok. Men det er ikke slik at man kan forvente at kjæresten skal snu seg etter deg hver gang man har stelt seg når man har vært sammen en stund. Egentlig så burde man jo bare ta det som et kompliment; at han/hun synes du ser pen ut uansett om du akkurat har stått opp eller om du akkurat har stelt deg. Noen liker deg akkurat som du er, og av og til så burde man lære av det.

For tiden er jeg i bedre humør enn noen gang, og jeg har aldri følt meg bedre. Jeg føler meg penere enn noen gang. Vet dere hvorfor? Fordi jeg er glad. Ikke fordi jeg nettopp har fylt opp klesskapet med nye og fine klær, eller fordi jeg endelig har fått farget håret i en ny og fresh farge. Det er kun fordi jeg er gladere enn før. Selvfølgelig skulle jeg gjerne fylt opp skapet med masse nye klær, og farget håret og etterveksten. Men denne gangen har jeg faktisk oversett at jeg har ettervekst og at jeg kunne hatt behov for å farge det litt. I stedet har jeg følt at jeg ikke trenger å bry meg så mye, fordi jeg er glad. Jeg vet ikke om det er det at jeg har begynt å bry meg mindre om hva andre tenker om meg, og begynt å akseptere meg som jeg er som har gjort at jeg har blitt gladere enn før - eller om det er det at jeg er gladere enn før som har gjort at jeg har sluttet å bry meg like mye som før. Det spiller ingen rolle, for det funker begge veier.

Vi må gi oss alle sammen. Vi må slutte å lete etter feil, og slutte å se etter det perfekte. Det du ikke liker ved deg selv er det noen andre som er glad i, som de sier. Og vet dere hva? Jeg tror det er helt rett. Ingen prøver å finne feil ved deg eller tenker over noe som helst dersom du bare sitter der og er deg selv. Vær den som vennene dine liker å være rundt. Gi litt faen. Du lever bare en gang, og den ene gangen bør du kunne være fornøyd med deg selv, uansett hva andre tenker eller mener om deg. Du er deg, og det burde være mer enn nok. Du er god nok som du er.

INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

Likes

Comments