Følg gjerne reisen min videre på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT: LINNEABRATLI

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp pakket en del av tingene mine, noen bøker, og fått i meg noe frokost. Om et par timer drar Thea og jeg til en villa vi har leid ikke så langt unna det hotellet vi bor på. Kjenner det skal bli deilig å sove alene i egen seng og på eget rom, for har ikke sovet alene siden jeg kom hit - altså på fem uker. Ganske rart hvor fort det blir en vane å ha mennesker rundt seg døgnet rundt, men det skal bli deilig å være litt alene (nesten alene) i et par døgn nå kjenner jeg!

Hvis det er noe dere lurer på angående turen er det bare å spørre! Dere kan også gjerne følge reisen min videre på:

INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

Likes

Comments

(Sorry for elendig bildekvalitet)

I dag er det kun seks dager igjen til eksamen, og jeg kjenner jeg gruer meg en smule. Stoffet er mye vanskeligere enn jeg trodde før jeg kom hit, samtidig som det er veldig interessant. Skulle bare ønske vi kunne ha noen små hjelpemidler på eksamen. Noen få stikkord, hehe. Er så ekstremt dårlig på å huske nye fagbegrep, så jeg håper hukommelsen min gidder å spille litt på lag de neste dagene - sånn at jeg kan bestå den eksamen her og endelig bli ferdig med den. Har et håp om at jeg kan se tilbake på det innlegget her om en uke og sitte igjen med en følelse av at jeg bestod, og at det ikke var nødvendig å gå å grue seg. Men, alle er vel litt nervøse før en eksamen.


På torsdagen etter eksamen har vi bestilt oss villa på Giliøyene. Vi skal til øyen Trawangan, og bli der fra torsdag til søndag. Ser så utrolig fint ut der, og skal bli deilig å kunne slappe av og feste uten å ha en eksamen å tenke på. Thea og jeg vurderer faktisk å leie en villa denne helgen også, sånn at vi kan sitte å lese i fred. Er så lett å få lyst til å dra ut når alle andre drar ut, og vanskelig å lese når det er vors her + at man bor så tett oppi hverandre at det er umulig å sette seg et sted helt alene. Folk lærer jo på forskjellige måter, men jeg klarer ikke lese med folk rundt meg.


Følg gjerne reisen min videre på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT: LINNEABRATLI

Likes

Comments

God søndag-ettermiddag herfra!💛 I går var Thea og jeg på Café Organic. Vi så den på Instagram, og det så ut som de hadde utrolig god mat/smoothies/fruit bowls der, så endelig tok jeg meg tid til å teste det ut. Den er veldig populær, så vi dro dit tidlig for å slippe å stå i kø for å få sitte.

Når vi kom frem var jeg skikkelig kvalm og hadde egentlig null matlyst. Matlysten er ganske annerledes her enn hva den vanligvis er hjemme. Hatt matforgiftning to ganger nå, så har blitt litt forsiktig med hva jeg spiser, samtidig som jeg prøver å spise lite og ofte, i stedet for større og tunge måltider. Jeg hadde derfor alt spist et par brødskiver en stund før vi dro dit, så jeg var ikke spesielt sulten når vi kom dit. Kjøpte derfor kun en fruit bowl som dere ser på bildene over. Såå godt med litt frukt igjen! Ble anbefalt av legen her nede å droppe å spise frukt mens jeg var matforgiftet, så jeg har spist lite frukt mens jeg har vært her. Hjemme drikker jeg ofte hjemmelagde smoothies, så å holde meg unna alt av frukt har vært en smule vanskelig.

Anbefaler virkelig å ta turen innom her hvis dere er i Bali eller skal til Bali i fremtiden! 💛🥝🍌

Følg gjerne reisen min videre på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

Likes

Comments

Hei og god morgen herfra! 🖤🐠
I og med at jeg har vært ganske dårlig til å oppdatere her, så er jeg likevel veldig aktiv på Snapchat. Over kan dere se noen av bildene fra Snapchaten min, og et par bilder fra noen andre sin Snapchat. Legger ut både en del filmer og bilder på mystoryen min, så det er bare å følge om dere er interessert i hva som skjer her nede. Har åpen Snapchat, så alle kan se storyen min + sende meg snaps uten at jeg godtar forespørselen. Bare å legge meg til👇🏼

Følg gjerne reisen min på:
INSTAGRAM @ LINNEABR // SNAPCHAT @ LINNEABRATLI

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@linneabr