Klockan är 00:07 och jag bestämmer mig för att ringa dig. Jag tänker inte ens på att du kanske ligger och sover eller är i sällskap med någon annan. Jag tillåter mig själv att vara självisk för det enda jag tänker på är dig. Det enda jag vill är att höra din röst. Det var så längesedan vi pratade att jag hade glömt bort hur den låter. Efter några signaler hör jag ett trött och svagt "Hallå?" Shit! Han svarade. Helvete vad ska jag säga? Efter några sekunder samlar jag modet för att få fram ett litet generande "hej... hehe" Jag visste inte då vad jag ville komma men det där samtalet, jag vet fortfarande inte det. Det var så välbehövligt att prata med dig trots att du inte sa så mycket. Utan du lyssnade mest och det är väl det jag behöver. Någon som lyssnar på mig utan att avbryta mig för att prata om sig själva. Jag behöver någon. Rättare sagt behöver jag dig. Jag behövde det där samtalet. Även om det bara varade i en halvtimma så var det tillräckligt för mig.

Sist gång vi pratade så skrev du "Det var kul att lära känna dig. Hör av dig när du förstår dig på mig, vi hörs". Jag gör det nu. Efter åtta månader förstår jag äntligen vad du menade. Jag förstår äntligen vad fan du ville och hade hoppats på. Jag hoppas att det inte är för sent. Snälla baby, ge mig en ny chans.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

"I know that there's others that deserve you. But my darling, I am still in love with you"

Trots att det är ett tag sedan Ed Sheeran släppte sitt nya album har jag gått och blivit helt förälskad. Jag har så länge jag kan minnas alltid tyckt om hans musik men aldrig haft orken eller ens tänkt tanken att gå på hans konsert. En dag när jag satt på bussen hem ringde min storasyster Camilla och frågade om jag ville ha en 18-årsdagspresent lite tidigare - gå på hans konsert i Globen den 30 mars OCH spendera tre dagar i Stockholm. Jag var redan såld över att gå på Sheeran men när jag fick höra "tre dagar i Stockholm". Enligt mig världens bästa stad. Min drömstad. Självklart sa jag ja. Det fanns inte på kartan att inte följa med. Mina absolut favoritlåtar som jag hoppas att han spelar är Happier, Perfect, One, Give Me Love och Thinking Out Loud. Egentligen älskar jag alla låtar men dessa fem ligger mig varmt om hjärtat. Dom är lite speciella. Om bara fem dagar är jag äntligen tillbaka i min favoritstad för att se en utav världens bästa artister.

Likes

Comments

"I won't glorify or romanticize heartbreak, for me it was a kind of death and I was forced to keep living"

Man tror att man går vidare. Man tror att man är glad igen. Man tror att allting är bra. Yes! Äntligen tänker jag, fan vad gött att livet är på väg att bli bra igen. Jag mår ändå helt okej trots omständigheterna. Det är inte så tråkigt att leva. Det är faktiskt roligt. 

Jag sitter på bussen en tidig solig fredagsmorgon med hörlurarna i öronen med favoritlistan på. Rätt som det är kommer den där låten. Den där som jag har undvikit i över ett år. För den påminner mig om honom alldeles för mycket. Det är våran låt. Autumn leaves. När Kendrick börjar rappa bryter jag ihop. Fan också. Det börjar svartna, jag känner blodsmak i munnen samt att svetten rinner längs ryggen på mig. Efter ett tag så kommer jag på mig själv att jag gråter och ångesten är tillbaka. Värre än vad den brukar vara. Där var den dagen förstörd. Jag är tillbaka på ruta ett igen. Precis där jag var för över ett år sedan. När han bestämde sig för att min psykiska ohälsa var i vägen för oss.

Likes

Comments