Hej mina älsklingar!! Längesedan jag var här inne och skrev några meningar till er om mitt liv. Ett bra tag har jag känt att jag vill börja blogga igen men alltid tvekat fram och tillbaka. Men nu är suget tillbaka så det är väl bara att köra antar jag!

Onsdag idag, bästa dagen på veckan enligt mig. När jag jobbade i somras så uppskattade jag onsdagar mer och mer då det går så himla fort tills det är helg. Man vet att det bara är två dagar kvar sen får man ledighet. Kanske bara är jag som tycker så haha men onsdagar är allt najs. Idag stannade jag hemma från skolan, skulle börjat klockan nio med skoljoggen och sen gått på föreläsning om droger (tror jag det var) vid 12. Men jag har så mycket plugg som jag måste få gjort så jag tog ett vettigt beslut och pluggar idag istället. Eller aa, jag har redan blivit klar med dom flesta inlämningarna så nu ligger jag i sängen med en kopp svart och vill så gärna onlineshoppa. Hehe.. Lovat mig själv att inte köpa så mycket innan jag åker till huvudstaden nästa fredag. Går la sådär om jag ska vara ärlig... Men kul att få lite inspiration vad man vill ha! 

Om 30 minuter ska jag ta bussen in till stan för att träna lite. Känns riktigt skönt att jag har kommit igång med träningen igen! Annars har jag inga planer för idag. Vet iallafall att jag måste bli klar med min skräcknovell i engelskan och städa mitt rum. Packa upp väskorna m.m. Nu ska jag byta om och tagga igång, lol. Vi hörs sen finaste ni <3 Hoppas ni har en bra dag! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments