Jag skulle nog absolut säga att jag är en samlare på glas av olika slag. Älskar alltifrån karaffer i glas till ljusbehållare i glas. Inte för att låta som en poet eller liknande men det är så vackert att skåda! Läckert och enkelt att dekorera till exempel ett tråkigt kök. Du ger lyster med att ställa dit en härlig karaff med två glas framför eller bara två ljusbehållare i glas, eller kanske en vas med en härlig grön växt i? I och med att det reflekteras ljus så blir det mer lyster i rummet.

Likes

Comments

Förra veckan fick jag med denna underbart rymliga och snygga väska ifrån H&M för ynka 200 lappen. Föll för det svarta "krokodilmönstret" och till det den röda inredningen inuti. Enda nackdelen är väl att det endast finns ett innerfack men ändå relativt stort fack. Praktisk väska om man vill ha lite mer grejer än vanligt med sig en dag på stan etc. Ni hittar den HÄR.

Likes

Comments

​Som de flesta kanske förstått så samlar jag på Carolina Gynning, just nu har jag 3 glas och en bricka. Tokkär i hennes motiv och stil. 

Likes

Comments

​Länge har jag nu ritat i den så kallade stilen popart i Black'N White. Alla dessa bilder har jag i och för sig målat av, alltså inte ett eget motiv men EJ kalkylerat! Jag har kommit på en ide jag ska försöka starta med nästa månad och det är faktiskt att måla dessa motiv fast på glas, kanske whiskeyglas, vinglas m.m. Jag tror att det skulle bli sjukt snyggt, ska i alla fall ge det ett försök, lär behöva öva rätt mycket. 

Likes

Comments

"I love to sleep because it's like a time machine to breakfast" är ett citat jag brukar tänka på och som stämmer in helt klart på mig. Frukosten är den måltiden jag inte klarar mig utan, skulle jag vakna upp på morgonen och åka iväg till jobbet eller göra andra ärenden utan att fått i mig frukost skulle man se en stor skillnad gentemot när jag ätit frukost. Sur, trött, totalt 0% energi...njaa tror inte riktigt "skippa frukost" är något tänkbart. Nog om det, jag tycker i alla fall att dom som äter frukost alltid ska lyxa till det lite extra då det du äter är det som ger dig energistarten för din dag. 

Likes

Comments

Förra veckan kom dessa hem med posten. Beställde faktiskt för första gången ifrån Wish och må säga att den appen faktiskt är riktigt bra! Dessa heels köpte jag för endast 112kr. Det enda som inte stämde riktigt var färgen, trodde dessa skulle vara beiga men i stället en babyrosa färg har inget emot det i och för sig då jag tycker babyrosa är en extremt fin färg så är nöjd ändå! Ni hittar skorna HÄR.

Likes

Comments

Green Smoothie. Otroligt fräsh smak av ingefära, äpple, bladspenat, apelsin och chiafrön. Lite andra småingredienser är också i.

Likes

Comments