Just nu gör jag lite förberedelse för en dundermiddag. Idag bjuds det på bönpasta med pesto och till det en god kycklingwok.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Odd Molly

I lördags när jag jobbade passade jag på att köpa hem dessa tjusiga gästhanddukar. Helt kär i färgkombinationen!


Vi på Odd Molly firade hela 15år och med de gav vi ut 15% rabatt på valfria varor i butik. Jag arbetar på Odd Molly Bromma Blocks och det är faktiskt den enda Odd Molly butiken som har fått in Odd Molly Home, tycker ni alla borde komma förbi och kika på allt fint vi fått in!

Likes

Comments

Breakfast

Likes

Comments

Lager 157

Hej på er! Äntligen har jag fått hem mina efterlängtade paket ifrån Lager157. Bomberjackan har jag mest längtat efter, kommer bäras mycket denna vår kan jag lova. De 3 T-shirtsen är mest för slit och släng men väl behövligt.

Likes

Comments

Har precis ätit en jättegod middag tillsammans med killen min och unnar mig nu ett glas vin i ett utav Carolina Gynnings rödvinglas. Ovanlig vardagslyx!

Likes

Comments

Citronträd

Är det bara jag som älskar citronträd? Det kan pryda upp ett rum så fint och dessutom ser det så fantastiskt fräscht ut. Jag ska garanterat köpa ett citronträd denna vecka, så fort jag får tid över. Det lär pryda vårt kök perfekt!

@Bilderna tagna ifrån Google.

Likes

Comments

Starkt rekommendation till er som bor eller besöker Stockholm, restaurangen Käk. Deras burgare är så ruskigt goda! Blev bjuden av killen min dit idag och jag har sen tidigare inte varit särskilt förtjust i hamburgare men har nu blivit tokförälskad i just deras. Såå goda! Restaurangen ligger på söder, Hornsbruksgatan 24. För mer info om restaurangen, meny m.m hittar ni HÄR.

Likes

Comments

@Foton tagna av mig

Likes

Comments