Header

Hej søde læsere..

Jeg er ked af at jeg ikke får opdateret jer flere gange om ugen som andre bloggere. Min begrundelse er simpelthen at jeg har virkelig travlt. Som nogle af jer nok ved begyndte jeg på Niels Brock JTP gymnasium i går. Det var spændende at få nye rammer, møde nye mennesker og se hvordan Niels Brock fungerer. Om det er mig vides ikke endnu.

Jeg er kommet i en idrætklasse med to ugentlige morgentræninger som jeg bruger nede i Fysiq royal fitness hos Mikkel de første måneder. Jeg skal have møde med min skole og akademiet om jeg må have morgentræninger med fodbold senere på året. Det håber jeg på. Derudover har jeg helt vildt travlt med træning nu. Jeg kommer nu op på 6 træninger om ugen, og da jeg ikke er i 100% form endnu og jeg træner med tunge vægte er jeg virkelig træt. Efter hver træning er jeg helt rød i hovedet og helt våd af sved. Det bliver benhårdt at komme 100% tilbage, men jeg kæmper meget hårdt for det. Jeg har blandt andet ikke taget i Kongens have de to sidste dage med gymnasiet, fordi jeg har haft træning. Det er okay og det har jeg accepteret ved at dyrke elitesport.

Husk piger og drenge (til jer der går i idrætsklasser) aldrig begynd at drikke eller andre ting bare pga klassen gør det. Jeg ved at det er svært for jer ikke at komme med til alle fester og være den "tørre og pligtopfyldende" men det giver jer så meget i sidste ende, at det er det værd. Jeg tør fint at indrømme at jeg slet ikke er perfekt. For over et år siden, begyndte min klasse at drikke, og jeg synes selv det var spændende især det, at gå til fester. Jeg fik lavede et par branderter og lærte af det. Jeg ved mange af jer selv har gjort det. Og derfor vil jeg råde alle jer der ikke er begyndt eller prøver at fravælge det. Lad være. Jeg kom heldigvis hurtigt væk fra det og stoppede helt. I dag går jeg stort set ikke til fester. En sjældent gang i mellem gør jeg det og hygger mig uden at blive beruset. For der er slet ikke noget galt med det, det er helt naturligt, det er nemlig også vigtigt at socialisere sig. Jeg vil ikke råde jer til slet ikke at tage til fester, for så bliver det som mig, som i 8-9 klasse var SÅ ivrig efter at komme ud og afprøve fordi jeg altid var fanget i et "nej" eller "der er kamp imorgen" så jeg eksploderede og i en måned ikke lavede andet. Tag til en fest engang i mellem, drik en cola, hold din venindes hår mens hun brækker sig, hav det sjovt, så du ikke føler dig ude af selvskabet. Men husk at sige fra! Hvis en af klassens drenge kommer og næsten tvinger dig til en drink så sig nej. Hvis du vil blive den næste Messi, Caroline Wozniacki, Nadia Nadim, LeBron James og lad det motivere dig.

I dag har jeg valgt at fokusere 100% på min fodbold. Man kan nemlig sagtens have det sjovt uden at drikke, det har jeg i hvertfald. I næste uge efter træning tager jeg i dyrehaven med klassen og hygger mig med en cola og godt selvskab, det håber jeg også i kan/vil gøre.


Knus håber i kan relatere.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej drenge og piger!

Nu er der kun 1 dag til at jeg igen begynder i Barcelona Academy. Det at komme tilbage fra en så lang skade, har virkelig givet mig min spilleglæde igen og jeg er topmotiveret. Jeg skal til møde i morgen hvor der skal planlægges nogle ting som VIRKELIG glæder mig til at dele med jer!!!!!! Det bliver for vildt.

Jeg træner lige pt et par gange om ugen hos min fantastiske fysioterapeut/træner Mikkel Hjuler hos Fysiq Royal, som jeg ikke anden kan end at rekommandere. Han har styr på det hele og jeg er langt foran mit program. I fredags testede vi mine svagheder som er mine ankler samt skadede ben. Vi fik nogle gode resultater og jeg fik overbevist mig selv om at jeg sagtens kan det her.

Likes

Comments

Hej igen <33

Jeg er nu taget til Qatar som er placeret i mellemøsten. Som jeg har sagt før er min far pilot for Qatar Airways, som i nogle tilfælde har sine goder, mange teenagere vil bare være alene hjemme hele tiden, men min far er ikke meget hjemme og det er ikke særlig sjov for ham eller mig. Derfor har jeg for lidt over et år siden da jeg spillede i min gamle klub hele tiden besøgt ham hernede omkring engang om måneden. Nu er det snart et år siden jeg har været her fordi jeg ikke må tage så meget ud og rejse for klubben. Så det er dejligt at være tilbage, meeeen her er 46 grader..! Når man går ude bliver man våd af luftfugtigheden. Det er sygt. Jeg bliver ofte syg hernede pga det store temperaturskift fra når man er ude til at man går ind. Jeg landede i går nat og brugte hele dagen i går på at flytte med min far. Det var ikke særlig sjovt når det er så varmt. Og nej det er ikke dejligt, plus hernede skal man have tøj på skuldrene, knæene og anklerne pga deres religion. Så jeg var ved at smelte. Vi har flyttet til et dejligt hus hvor nogle af vores venner bor, så min far får noget selvskab når han er hernede.

Vi har så valgt at tage en far-datter tur til Oshkosh som ligger tre timer fra Chicago i USA. Der er verdens største flyveshow som vi skal se. Piloterne kalder byen for "piloternes mekka" og der kommer omkring 15.000 fly. Der bliver så travlt at der skal lande 3 fly på banen samtidig. Det bliver vildt fedt. Derudover skal vi besøge nogle af vores venner som bor i Chicago, så det bliver hyggeligt. Vi har ikke helt bestemt os hvor langt tid vi er herovre, men vi regner med at være her 4-6 dage..

💗💖💘
Hav det godt 💘

Likes

Comments

Hej søde læsere <33

Jeg har nu været tilbage fra Lanzarote og Tyskland i en uge og vil fortælle lidt om min 12 dages tur...

Jeg startede med at flyve til Frankfurt med min mor. Der besøgte vi nogle venner som bor nogle timer væk derfra i en by, som hedder Sprentlingen. Ikke langt fra Frankrig. Der var rigtig varmt og dejligt, vi lavede ikke noget specielt udover at shoppe, hygge og slappe af.. et par dage efter tog vi så flyet til Lanzarote.

Først og fremmest var det ikke en normal badeferie. Som i ved har jeg haft brækket benet i snart 4 måneder og er ved at være i den fase, hvor jeg kan rigtig meget, men ikke skal forhaste mig, derfor fik jeg at vide at en uge på La Santa ville være super for mig. Jeg fik i løbet af ugen dyrket: Yoga, styrketræning, fodbold, paddle tennis, windsurfing, paddle boarding, løbetræning, hoola hop mm. Jeg fik brugt langt de fleste muskelgrupper, som bliver en fordel i min genoptræning.

I løbet af ugen kunne jeg mærke stor forskel på hvor hurtigt jeg fik ondt i mit ben. Det meste jeg lavede da jeg spillede fodbold var, at skyde på mål, ikke noget kompliceret. Jeg skulle nemlig finde ud af hvor lang tid jeg kunne holde til, at belaste mit ben med det,4 som er hårdest (når man skyder bliver 3x ens kropsvægt lagt på ens støtteben) uden at blive træt, og det blev bedre og bedre.

Samtidig med at det var en genoptræningsferie, hvor jeg i det hele taget levede rigtig sundt, fik jeg også nået andre ting. Jeg var blandt andet i Timanfaya national"park" som lægger en halv time fra resortet. Der fik vi kørt rundt med en guide og så alle gamle vulkaner og nye liv som var i gang med at vokse på øen, vi fik også besøgt en meget berømt restaurant som lægger oppe på et bjerg med udsigt til alle vulkanerne i nationalparken. Lanzarote ligner månen, det er helt anderledes natur og er nok nået af det smukkeste landskab, som findes. Vi besøgte også vingårde med dyrkede druer fra øen, den grønne sø og en del andet. Om søndagen tog vi til et marked som lægger i Teguise. Markedet er kendt for at have en masse smykker og sten fra øen, som jeg selvfølgelig fik købt for meget af...

Vejret var generelt ikke særlig godt. Der var overskyet hver dag, hvor der to af dagene kom sol midt på dagen. Det var helt fint for os da vi ikke ville træne i varmen. Da solen så kom frem slappede vi bare af ved poolen. Det var en super god ferie med lækker mad, faciliteter og oplevelser.

Da vi så skulle hjem...

Lanzarote er svært at flyve fra og til. Min mor og jeg havde valgt at være på et andet hotel nogle dage efter vi havde været på La Santa hvor vi fik set noget nogle grotter og fik shoppet. Der går altså kun et direkte fly fra København derhen og omvendt en gang i mellem. Eftersom det ikke passede med vores tidsplan blev vi nød til at mellemlande i Frankfurt igen. Vores fly var så to timer forsinket så vi fløj først kl 21:30. Det gjorde at den lufthavn vi skulle lande i var lukket... optur.. så vi blev nød til at mellemlande i Köln. Kl 2 om natten. Da vi landede skulle vi med en bus til Frankfurt, som vi så ikke kunne finde fordi personalet ikke viste vej. Vi var så lige ved ikke at komme med, før jeg lige spottede bussen som var i gang med at lukke alle døre. Da vi så når til Frankfurt er kl 4 og vi er rigtig trætte. Vores fly går kl 8:55 så vi venter i lufthavnen i næsten 5 timer hvor vi prøver at sove, umuligt. Har aldrig fråset så meget før. Det var forfærdeligt. Men vi kom heldigvis helskindede hjem, men der var godt nok den værste flyvetur jeg har haft. 😅😂🤔

Knus Linnea <33

Likes

Comments

Hej bloggen

Jeg er nu kommet til La Santa sport hvor jeg skal træne en masse, samt nyde det gode vejr. Det er virkelig en fed mulighed for at gøre begge dele. I dag har vi planlagt at gå op til en vulkan og ride på kameler resten af vejen op. Derefter skal jeg i fitness og træne, og så slutter jeg af med noget fodboldtræning, som i går. I pauserne ligger jeg mig ved poolen og slapper af. Det er i mine øjne den perfekte ferie for mig. Jeg hader nemlig de ferier, hvor man skal køre rigtig langt for at se en seværdighed, med 109 grader i bilen. Derfor er det mega fedt, at kunne gøre alt herfra. I morgen skal jeg ud og windsurfe, spille tennis og fodbold.

Det går meget fremad med mit ben, jeg kan løbe nu, dog højst en halv time, inden jeg begynder at halte meget, derudover kan jeg noget, som kommer som en stor overraskelse for mig, jeg kan skyde på mål??? Det forstår jeg ikke... jeg kan faktisk sparke ret hårdt nu, selvfølgelig ikke som jeg har plejet, men det er som om jeg sparker hårdere for hver træning, næsten hvert skud. Men at kunne drible og løbe kniber.. jeg har svært ved at løbe i fart og stadig koncentrere mig om bolden. Det træner jeg hos min genoptræner i København, men det er stadig ikke på plads. Jeg håber på at være bedre til det i slutningen af denne uge, det træner jeg i hvertfald meget.
Jeg håber i nyder jeres ferier hver og en!

Knus <3

Likes

Comments

Hej igen.
Nu er jeg tilbage efter at have haft virkelig travlt med genoptræning, eksamner og andre ting.

I dag vil jeg skrive om min yndlings form for afslapning når vejret ikke er til at man er ude, nemlig netflix serier. Jeg er en af de helt store seere og jeg har set RIGTIG mange serier.

Her er mit bud på de 5 bedste serier på Netflix.

Friends (venner)
En ældre serie, men nok en af de aller bedste serier jeg har set. Der er en rød tråd gennem alle de 10 sæsoner og hovedpersonernes personligheder er altid de samme. Serien indeholder meget humor og er bestemt værd at se. Derudover er det bedste med den nok, at den er så god og lang og jeg føler virkelig det er sjældent at en serie holder sin kvalitet i alle sæsoner og ligesom bliver ved med at være sjov.

Gossip Girl.

Denne serie er nok kender nok de fleste.
En super fantastisk serie som handler om dramaet i New York med de rige teenagere Blair og Serena og Gossip Girl som bliver ved med at skabe problemer. En serie perfekt til piger som elsker drama og kærlighed.

The 100

The 100 handler om at menneskeheden er blevet udslettet på jorden af atombomber og der er flygtet en del op i rummet. 100 kriminelle fangere oppe i rummet bliver så mange år senere sendt ned til jorden for at se, om man kan bo der. Helt fantastisk serie, som fanger en meget hurtigt.

Shooter

Serien som er lavet efter filmen Shooter er en serie for dem, som godt kan lide serier som Prison Break med drama, skyderi og folk der flygter og er "undercover" virkelig en gennemarbejdet serie, som har den vildeste røde tråd. Serien er simpelthen en, som man ikke kan nøjes med at se et afsnit, men ender med at have set fem.

Reign

Serien er for dem, som elsker romantik. Jeg har aldrig grædt så meget til en serie før. Reign handler om dronningen af Skotland som gifter sig med den franske kronprins, men der opstår mange problemer da en spåer mener at dronningen vil blive kongens død. Derudover er dronningen af Frankrig (kronprinsens mor) en kold kvinde som laver mange problemer. Virkelig værd at se piger.

Likes

Comments

Hey så er jeg tilbage!

Jeg er ked af, at jeg ikke poster så meget for tiden, men det er grundet eksamen og alt stress det medfører..

Det jeg vil fortælle i dag er en meget stor del af mit liv og er noget jeg har brugt ekstremt meget tid på.

Jeg startede som 2 årig med, at spille fodbold omme i baghaven med min storebror. Derefter startede jeg som 4-årig i Kastrup Boldklub, hvor jeg spillede sammen med drenge. Allerede nogle måneder efter ville jeg starte til spejder og stoppede derfor til fodbold. Da jeg så blev 9 år besluttede jeg mig for at tage med en veninde til fodbold. Jeg begyndte at interessere mig for det igen og startede så i Sundby Boldklub. Sundby var en meget god klub at starte i. Efterhånden som månederne gik fik jeg nye venner og oplevelser. Da jeg så blev de 13 år, gik det op for mig, at jeg faktisk var blevet ret dygtig, førhen havde jeg driblet rigtig meget og nærmest ikke spillet bolden. I nogle tilfælde var det godt og i andre dårligt. Jeg kom på DBU U14 talentcenter, hvor jeg spillede mini-turneringer, som nogle af jer fodboldpiger derude måske har været med til. Jeg spillede bare fordi jeg elskede det. Da jeg blev 14 år begyndte det at blive mere seriøst. Jeg spillede for Sundby Boldklubs akademi som både var meget sjovt, blandede årgangene godt sammen og rykkede mit spil meget. Det var drenge og piger blandet sammen.

Efter jeg stoppede på akademiet, begyndte jeg også at spille med Sundbys drenge. Jeg spillede selvfølgelig stadig sammen med pigerne 2-3 gange om ugen og have så 1-2 træninger med drengene. I sæsonen spillede jeg kampe for dem og blev godt udfordret. Men da jeg i sommerferien kom til F.C Barcelona Escola Camp åbnede jeg øjnene op for noget jeg syntes var meget spændende. Jeg trænede en uge med Fc. Barcelonas spillestil og jeg elskede det! Udover igen at spille som eneste pige følte jeg, at jeg blev meget bedre udfordret. Da campen var ovre, blev jeg tilbudt at tage med ned til Barcelona med 50 drenge og træne dernede i en uge. Det ville jeg meget gerne og tog afsted. Efter jeg havde været afsted var jeg slet ikke motiveret i min egen klub og det gik rigtig dårligt. Det eneste jeg tænkte på var at spille den spillestil. Jeg var så træt af lange bolde hvor jeg bare skulle løbe efter bolden på en total tilfældig måde. Jeg ville have system, teknik og det store sammenspil. Derudover var de drenge jeg spillede med selv meget motiverede så det hele var bare lettere i et stort elite miljø. Derfor besluttede jeg mig efter blod, sved og tårer fra alle sider at skifte til det helt nyoprettede FC Barcelona Traning Academy i Ballerup, med de trænere, instruktører og nogle spillere jeg kendte. Bare at få lov til at spille fast med drenge på elite niveau i 15-års alderen gjorde at jeg gav 100% til hver eneste træning. Det at spille med drenge kan være svært. Nogle af dem har en stor stolthed at bevare, og synes ikke det er sjovt at blive taget af en pige og for den sags skyld at høre folk grine af der spiller en pige med på ens hold, hvorimod andre drenge synes det er mega fedt og er meget støttende. Sådan var det. Men mest udefra, med folk der ikke troede på, at jeg kunne spille med drengene i mere end et par måneder. Jeg kæmpede meget hårdt for at få deres respekt og det endte med at lykkes. Det med at gå fra at have 5 minutter til fodbold til at skulle med offenlig transport i næsten en time frem og tilbage, var et stort ryk. Det med at gå fra at have det sjovt i omklædningsrummet, til at sidde i omklædningsrummet alene, var et stort ryk. Og det med at gå fra at have alt træning på dansk til at have den på engelsk, var et stort ryk. Alt sammen med i min plan om at være den bedste. Jeg trænede i måneder og spillede en masse kampe. Efter sommerferien gav mit arbejde pote og jeg blev udtaget til U16 landsholdet. I efterårsferien tog jeg igen til Barcelona med hele akademiet og trænede på escola. Der mødte jeg flere af de spanske trænere og trænede intensivt i 10 dage. Derefter trænede jeg vinteren over med kolde aftner hjem i sne og regn. I dag et halv år efter træner jeg hver dag for at komme tilbage til fodbolden. Jeg spiller stadig for BTA over et helt år efter på drengeholdet. Jeg er desværre blevet skadet og er ude i noget tid. Men det skal man også huske høre med i at dyrke sport. Det er hårdt fysisk og psykisk og det skal man være indstillet på hvis man dyrker sport. Jeg har lært meget ved at blive skadet, jeg har indset hvad man kan og hvad man ikke kan som atlet. Jeg har mit fokus det helt rette sted. Jeg arbejder hårdt og jeg ved at det altid ender med at give pote hvis man lige tager de to ektra armbøjninger som ikke står på styrkeprogrammet. Nu gør jeg mig mentalt og fysisk klar til at tage til Barcelona for 3. år i streg til efterårsferien og sparke røv.

Instagram : linnea.borbye

Barcelona 2016 med BTA - - - - - - - - - - - - Barcelona vinter camp 2015 - - - - - - - - - Tyskland med U16 landsholdet

- - - - - - - Kamp for Sundby Boldklub U15 piger - - - - - - - - - - - - - - - - - Dana Cup 2015 med Sundby piger U16 - - -

Barcelona vinter camp 2015 - - - - - - - - - Future cup 2015 w. sundby piger U15 - - - første Barcelona camp 2015 - - - -

Sundby boldklub U15 piger - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sundby Boldklub U15 pige

Barcelona Training Academy i Barcelona 2016 - - - - - Barcelona camp 2015 - - - - - - - - - - DBU U15 - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - Barcelona Camp 2016 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Barcelona vinter camp 2015 - - - - - - - - - - -

- - - - Sundby boldklub piger u15 - - - - - - - - - - - Fc Barcelona 2015 - - - - - - - - - - - - - - - - - - DBU U15 - - - - - - - - -

Barcelona Training Academy

Barcelona 2015 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - U16 landsholdet - - - - - - - - - - - - - - - - - - Barcelona camp 2015 - -

Barcelona Training Academy team Aleix - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sundby Boldbklub U15 - - - - - - - - - - - - - - - -

Likes

Comments

Hej kære læsere

I dag vil jeg skrive lidt om min stil...
Jeg har en meget blandet stil. Jeg elsker at gå i High-end nogle dage og street andre. Den ene dag kan jeg have en nederdel, Toga Pulla og en lækker t-shirt på, og den anden nogle ripped jeans, vans og en palace trøje.. Jeg kan godt lide begge dele, dog er jeg begyndt at hælde mere i retningen High-end og er mere begyndt at have street på som afslapningstøj. Jeg kan godt lide at have nogle sorte kontorbukser på, et par sneakers med samme farve/stil som fx min tee, generelt bare hvor man mixer lidt uden det ser dumt ud.. Jeg synes at mange køber supreme, palace osv bare for at "have stil" men det er virkelig ikke sådan det fungerer. Sådan har jeg også selv været for hvad et år siden eller noget i den retning. Jeg har fundet min stil og kan sagtens gå i Hm, Zara, Saint tropez osv og stadig finde noget fedt, som jeg kan sætte sammen med noget andet. Jeg har med min økonomi valgt at bruge mange penge på sko og tøj, det er jo en prioritering. Nogle går mere op i make-up og skønhed end mig, og bruger deres penge på det, sådan er det jo. Nogle synes det er sindssygt, at jeg går ud og bruger 3-4000 på et par sko, men så bruger jeg dem måske ikke et andet sted, hvis i kan se det sådan.

Her er lige nogle billeder af nogle få outfits.

Følg med på:

Instagram: linnea.borbye & Snapchat : linnea_borbyeKnus. <33

Likes

Comments

Hey piger <3

Disse sko synes jeg selv er fede og dem har eller vil jeg have til sommer, håber i får noget inspiration.
Vans Old Skool, sort - 649,95- kr,

en virkelig simpel, lækker og klassisk sko, som går til stort set alt i tøjskabet. Helt perfekt til hvis man er i en tøjkrise og ikke ved hvad der passer til ens outfit.

https://www.stylepit.dk/vans-sort-hvid-ua-old-skool-black-w-223788-1502

Raf Simons x Stan Smith, cream - 2.083,02- kr,

En lidt mere "rare sko" med et simpelt look. Den cremede farve får ens sommerfarve på benene til at gløde.

https://www.wrongweather.net/shop/product/adidas-x-raf-simons-cream-stan-smith-sneakers?gclid=Cj0KEQjwxPbHBRCdxJLF3qen3dYBEiQAMRyxS3ZRPOuwoEvg8skDTgHW-83teCDXg5QD-cqpCkbsozQaAohQ8P8HAQ

Alexander McQueen, hvid - 2.938,56- kr,

Denne sko er nok mit næste køb og jeg kan rigtig godt lide looket med den store hæl. En virkelig lækker sommersneaker!!

http://www.mytheresa.com/euro_en/alexander-mcqueen-leather-sneakers-771424.html?gclid=Cj0KEQjwxPbHBRCdxJLF3qen3dYBEiQAMRyxS9NuukgNnly5vuO6vGvo4_SBv04k6A6h27gnmya9jwkaAjk48P8HAQ

Adidas Ultra Boost, hvid - 1.395- kr,

Adidas Ultra boost er en meget behagelig sko. Det føles som at gå på en madras når man har dem på. Derudover er de fantastiske til at peppe et kedeligt outfit op.

https://www.zalando.dk/adidas-performance-ultraboost-neutrale-lobesko-white-crystal-white-ad542a2bj-a11.html?gclid=Cj0KEQjwxPbHBRCdxJLF3qen3dYBEiQAMRyxS3ApgotWe_45oQt9QbeKgGehs46pADPoyPK4NwEWk98aAlPL8P8HAQ&size=41 1/3&wmc=SEM45_CR_DK_2103106.&atc=SEM45_DK_NAWBNARGNB_ZL.GO_PLA.&opc=2211&ef_id=WP5PYAAAAOedKdsr:20170424192525:s


Toga Pulla ruskinds støvler, sort - 2.950- kr,

En meget elegant støvle, som er meget flot med en farverig kjole eller nederdel til sommeren.

https://www.miinto.dk/p-1181472-toga-pulla-ruskinds-stovler-sort?gclid=Cj0KEQjwxPbHBRCdxJLF3qen3dYBEiQAMRyxSyuT5wDXR3FQStDmg8-8YZ58GNivUVI-MPALZWCPmP0aAq1h8P8HAQ

Isabel Marant Bobby, hvid - 3.051,22- kr,

Isabel Marant i hvid er en meget moderne sko. Den populære sko kan man tage på til stort set hvad som helst.

http://www.mytheresa.com/euro_en/etoile-bobby-suede-wedge-sneakers-687834.html?gclid=Cj0KEQjwxPbHBRCdxJLF3qen3dYBEiQAMRyxS3Np_nS_kQIRLLok8ug_o6m26-Kymdmzrd8IRw6Hn3MaAmwj8P8HAQ

Likes

Comments

Halløj

Jeg skriver egentlig for at fortælle hvor glad jeg er for det her tracksuit fra H&M. Synes altid h&m er blevet set som et dårligt mærke, men jeg går mere og mere i deres tøj. Bukser, undertøj og nu tracksuit er det jeg normalt køber i h&m. Jeg stødte helt random ind i dette sæt fornylig, og købte det med det samme. Ikke kun pga udseendet, men også pga stoffet. Det er virkelig lækkert og ikke sådan et stof man bare sveder mega i og kradser. Det er mega behageligt til at tage på i skole eller bare når man er hjemme og hygger. Derudover kan jeg godt lide at udseendet er lidt ekstremt og skiller sig ud.

Xx

Likes

Comments