Header

Hej igen allesammen

Jeg har gået lidt og tænkt om det er noget jeg vil dele på min blog, og det er jeg kommet frem til at jeg gerne vil gøre, da jeg har hørt andre have familiemedlemmer der har været ude for det samme.

Min far fik sidste sommer en blodprop i hjertet i Qatar, mens jeg var i Sverige. Jeg blev ringet op af min søster, som allerede var hoppet på et fly til Qatar. Min far som er pilot lever et meget stresset liv, med 16 timers lange ture og et ansvar for utrolig mange mennesker. Lige så snart min far havde 2 fridage tog han hjem for bare at være hjemme en dag. Han havde derudover ikke den bedste livsstil med rygning, vin og snus. Da han sad i et fly i Qatar og skulle til at sætte sig til rette begyndte han at svede og det begyndte at trække i brystet. Stewardessen skulle lige til at lukke døren så flyet kunne køre ud på en bane, men min far nåede tage fat i en anden medarbejder, som hurtigt kunne se at den var gal. Min far nåede i sidste minut at komme ud af flyet inden det var for sent. Han blev kørt direkte på hospitalet hvor de konkluderede at nogle af hans hjerteblodkar var blevet lukket så blodet ikke kunne strømme igennem. Min far var meget heldig at det var i Qatar det skete eftersom det er det rigeste land i verden. De havde det nyeste udstyr og de bedste læger til at tage sig af ham og han fulgte selv med i operationen på en kæmpe skærm, mens de kørte et lille rør ind i hans hjerte og fjernede noget der sad i vejen.

Det var forfærdeligt at sidde i Sverige helt uden at gøre noget. Det værste var at jeg lige havde været uvenner med ham og hvis jeg nu mistede ham, hvordan skulle jeg nogensinde tilgive mig selv. Heldigvis klarede han den fint, men fik at vide at han i fremtiden skulle stoppe rygningen og ikke flyve hjem på de få fridage han får engang i mellem. Jeg havde meget svært ved at forstå hvad der skete på daværende tidspunkt, men det var helt forfærdeligt.

Min far har det i dag godt og lever meget sundere. Min farmor flyttede ind i vores lejlighed under huset og har gået og passet ham som en skytsengel i et helt år og givet ham den rigtige kost. Han er kommet tilbage og har nu fløjet i et halvt år stadig for Qatar. Jeg er lykkelig over stadig at have ham, og firmaet lægger heldigvis ikke ligeså hårde arbejdsplaner som de har gjort.


kram Linnéa <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

https://www.matas.dk/giorgio-armani-si-edt-50-ml?itc=raptor

Kombinationen af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter gør duften elegant og unik. Jeg elsker den her perfume og har gået med den i snart 2 år. Den kan fås i overstående link til 620 kr for 50ml. Den er super god og er en duft som falder i mange folks smag.

Sko i en prisklasse på under 1000kr er en god til at ønske sig. De her sko går til stort set alt og er virkelig flotte. Air force er specielt gået meget på mode igen og de kan virkelig gøre vidunder for et outfit.

Links:

Nike Air force: https://store.nike.com/dk/en_gb/pd/air-force-1-07-shoe/pid-10005880/pgid-12174286

Vans old skool: https://www.junkyard.dk/skor-old-skool-1


Hvis man vil give/have en lidt mere personlig gave er mærket Jane Kønig et meget populært ønske. Et lovetag er meget populært og er en rigtig god gave at give til sin kæreste eller mor. Man kan gøre den personlig ved at vælge et vedhæng i enten gul eller sølv med et indgraveret bogstav, som eksempelvis kan være forbogstavet på personen eller en selv. Derudover er skjoldringen meget populær, den ligger dog i den mere dyre ende, men er virkelig smuk.


Skjoldring 950kr: https://www.janekoenig.dk/shield-ring-black-rhodium.html?gclid=Cj0KCQiAgZTRBRDmARIsAJvVWAvau--foM11oDKV8y9GlSfXJjhGUZsAWZuDUtetx8pqaEcsDsgBRYcaAsv7EALw_wcB

Kombination af ankerkæde og 1 lovetag 550kr: https://www.janekoenig.dk/lovetag-ankerkaede-i-forgyldt-solv-4204.html

De her mine køleskabe er seriøst for seje og jeg ønsker mig selv et haha. At have et på sit rum med snacks og drikkevarer kunne være for cool.

De kan købes her til 529kr: https://www.coolstuff.dk/Minikoleskab

https://www.oplevelsesgaver.dk

Oplevelser.dk er et sted hvor man kan vælge mellem en masse forskellige oplevelser til meget gode priser, helt klart et sted at tjekke ud!

Likes

Comments

Hey søde følgere <3 <3

I dag er ret hård dag for mig. Den startede med at jeg havde kigget forkert på tiderne og troede altså at jeg skulle være i Fysiq kl 7.00, det vil sige at mamma og jeg stod op 5.55 og gjorde os klar. Da jeg så tilfældigvis finder ud af at det er klokken 8.00, så var jeg ved at flå hovedet af mig selv, amen altså ahhaaha.

Jeg sover derefter videre og vi tager afsted. Da vi ankommer bliver jeg modtaget af Hanne, som arbejder for Team Danmark og Fysiq og har mange års erfaring af denne form for test. Jeg får taget prøver af mit fedt, kropsvæske, vægt, højde mm. Da det er gjort går vi op i træningsrummet og jeg bliver testet i hvor højt jeg kan hoppe på begge ben. Derefter skal jeg løbe på løbebånd med 7km/t i 4 minutter hvor jeg samtidig med jeg løber får taget en blodprøve. Da der er gået de fire minutter bliver maskinen sat op på 9km/t og jeg bliver ved med at løbe og få taget blodprøver sådan bliver jeg ved med 11km/t og 13km/t sidst skal jeg blive ved med at løbe og løbe til jeg ikke kan mere. Jeg løber med en sele, som kan gribe mig hvis jeg snubler eller andet, fordi jeg løber med så høj fart. Jeg får til sidst så meget besvær med vejrtrækningen, at jeg stopper med en puls på 214. Jeg var helt færdig, men havde fået nogle rigtig gode resultater, som jeg kan bruge i næste test til at sammenligne med. Oplevelsen var meget professionel og Hanne er simpelthen en af de sødeste og mest støttende personer jeg har prøvet at have. Det er klart noget jeg kan anbefale til jer der stræber efter jeres sport. Jeg kunne efter resultaterne evaluere, at jeg skulle have mere protein lige efter en træning, at jeg skulle træne mere at hoppe højt på mit højre ben og at jeg skal løbe træne hårdere, hvor jeg har pulsen helt oppe. Super til at se om min træningsmængde passer, om jeg spiser rigtig, sover nok og en masse andre ting, SÅ brugbart. Jeg samarbejder stadig med Mikkel Hjuler, som er den bedste fysioterapeuter jeg kender. Sammen kombinerer Hanne og ham hvordan min træning ser ud og hvad jeg kan arbejde på. Jeg glæder mig til at arbejde mere med dem og se flere resultater på længere sigt! Hold forresten øje med deres Facebook side “Fysiq sport” der kommer blandt andet en video op fra dagens tests. Nu sidder jeg i bilen på vej til træning med drengene og har det okay, eftersom jeg har proppet mig med vand og mad hele dagen. Men jeg kommer nok til at gå træt i seng i dag. ⚽️⚽️⚽️


Hav en fantastisk aften. Vi ses snart 💖

Likes

Comments

I dag vil jeg fortælle om hvad jeg skal til Marts.

Jeg skal nemlig til New York i USA og spille stævne med drengene. Noget som bliver en kæmpe oplevelse. Vi skal ud og til FC. Barcelona derovre, som er en klub og ikke et akademi som jo også var meningen med os. DBU stoppede jo Barcelona i at starte FC Barcelona op i Danmark som en klub og blev derfor et akademi som hører under en klub. Derover er det deres helt eget og de har et kæmpe anlæg og vildt mange talentfulde spillere. Vi skal bo på Manhatten og spille kampe hvilket bliver vildt fedt. Hvilke hold vi skal spille mod ved jeg ikke endnu, men det bliver i hvertfald virkelig krævende for mig, da drengene bliver større og hurtigere hele tiden. Der er i hvertfald sket en stor ændring i de to år jeg har spillet med dem, men jeg kan sagtens stadig spille med.
Vi skal være der i 10 dage og vi kommer helt sikkert også til at tage i de fede butikker på Manhatten og udforske byen. New York er en af de fedeste byer da der er så mange seværdigheder, som man kan se. Derudover er det en vild god shoppeby. Priserne er dog meget højere end hvad man kan finde i andre byer i USA som for eksempel Chicago eller Washington.
Men det bliver virkelig fedt og nok den sidste tur for mig med Barcelona Training Academy så jeg glæder mig helt vildt. 🇺🇸🇺🇸

Likes

Comments

Hej igen - jeg har i dag valgt at give jer nogle råd til nogle lækre og hyggelige cafeer beliggende inde i København.

Jeg har efterhånden tilbragt rigtig mange timer og penge på cafeer og har derfor fundet nogle rigtig gode som mange ikke kender. Hvis I kommer til København er det også nogle gode cafeer hvis nu I ikke vil spise for dyrt.


1. Cafe Vivaldi - er en super hyggelig cafe hvor man kan få en lækker brunch der til en fornuftig pris.

Axeltorv 1, 1609 København V


2. Cafe Hoppes - super hyggelig cafe, hvor man både kan sidde inde eller ude i deres hyggelige gård. Cafeen ligger midt i byen ved storkespringvandet, så den er i den dyrere ende. Men alt i alt er det en rigtig god cafe hvor man kan få lækker mad.

Læderstræde 11, 1201 København K


3. Den franske cafe, er en af mine favoritter eftersom den ligger med udsigt til vandet. Gode fair priser, cafeens mad er rigtig lækker. De har jordens bedste crossainter og chai latte. Derudover har de en rigtig lækker morgenmad. Cafeen ligger lige ved søerne på Østerbro, som man let kan komme hen til med 1A.

Sortedam Dossering 101, 2100 København Ø


4. Greasy Spoon er en hyggelig restaurant/cafe, som der ikke er så mange der kender. Den ligger inde i byen tæt på Nørreport, på en af sidegaderne. Greasy har en god pris og laver lækkert amerikansk mad. Jeg har været der mange gange og de sælger lækre burgere og pandekager. Derudover sælger de pommes fritter til 30kr i stedet for 50, som mange af de andre cafeer gør.

Studiestræde 14, 1455 København K


5. Paludan's Book & Cafe er en hyggelig cafe tæt på Nørreport. Cafeen er rigtig hyggelig at lave lektier i og byder på lækkert mad og drikke til rimelige priser.

Fiolstræde 10, 1171 København

Likes

Comments

Hej sweeties <3


Jeg er nu kommet hjem fra Barcelona og er vildt stresset over eksamen, som er i denne uge.

Torsdag

Dag 4 altså torsdag startede med, at jeg tidligt stod op og spiste morgenmad, som de andre træningsdage. Derefter tog vi bussen til træningsbanerne, hvor jeg kunne få en halv søvn. Da vi trænede, var det en rigtig god træning. Jeg fik lært en masse om "passing lines" som er hvor man på banen skal spilles for at have en fordel, med den plads man har. Eller rettere sagt, fik jeg lagt det mere på rygraden end jeg før har haft, og det giver mig klart en fordel i mit midtbanespil. Udover det fik jeg bare forfrisket tingene mere op efter skaden og følelsen at jeg er tilbage. Jeg har fået at vide at jeg skal passe på med at starte for hurtigt op så mine led kan følge med, og jeg slipper for skader. Ellers skete der ikke så meget nyt den dag, vi tog hjem og spiste og så gik jeg i seng med det samme.

Fredag

Den sidste træningsdag forløb sig cirka på samme måde. Vi stod op, fik morgenmad og kørte med busserne, trænede, fik mad hos Manuel´s og sluttede af med en ceremoni man har hos Escola hvor man får taget billeder og der holdes taler. Træningen har været rigtig god og har motiveret mig meget. Vi sluttede fredagen af med hygge og se Barcelona spille på hotellet.

Lørdag

Lørdag var fridag, hvilket vi nød godt af efter en god træningsuge. De yngre årgange skulle ind og spille mod Fc Barcelona, som vidst nok gik blandet. 01,02 og 01 blev på hotellet og hyggede os. Da klokken blev omkring 11 gik vi alle ned til byen, hvor vi gik i supermarkedet og videre til stranden hvor folk badede og solede sig. Vi spillede også Volleyball, men fik konkluderet, at det nok er bedst vi holder os til fodbold.. Da vi havde været der nogle timer, tog vi tilbage til hotellet og var i poolen. Da solen forsvandt bag bjergene kom de små hjem og vi 01´ere havde planlagt med trænerne at der skulle være et uhyggeligt løb senere på aftenen. Efter aftensmaden delte vi os i hold, og spredte os rundt i bjergområdet. Hassan og jeg gik op til et af de mest uhyggelige steder lang oppe på bjerget. Vi havde ikke tænkt på at vi måske også kunne blive skræmte selv. Længere oppe boede nogle vagthunde og det var et sted man bare vidste der var slanger. Jeg skreg og fik skræmt en del. En time senere cirka kom en af de sidste grupper, så jeg beslutter mig at løbe ned mod dem og skræmme dem, uden at tænke på terrænet. Det resulterede i en tur i kaktusbusken og ikke andet end pigge i benene. Stærkt Linnéa .. Da vi sluttede, begyndte vi at pakke og så film.

Søndag

Klokken 4:30 ringede alarmen og vi stod op og pakkede bussen med kufferter. Vi var vildt trætte og faldt derfor med det samme i søvn i bussen. Jeg gjorde i hvertfald. Da vi kom til lufthavnen, tog det 1000 år at tjekke ind, så da vi kom gennem security kom vi direkte ind i flyet. Vi landede cirka klokken 11 til dansk vejr. Puha så ville man gerne tilbage, men det var alligevel rart at være hjemme.

Alt i alt var det en god tur. Jeg fik meget ud. af træningen, og fik hygget mig. <3
Likes

Comments

Hej igen ❤️


Nu er klokken 8.14 og jeg sidder i bussen på vej til træning. Jeg vil nu fortælle lidt om de to sidste dage og hvad der er sket.

Tirsdag.

I forgårs på anden dag, stod jeg op udhvilet og klar til træning. Det var en meget varm dag, med sol og en masse vand. Jeg spiste morgenmad, tog min taske og gik ind i bussen mod træning med resten af holdet. Da vi ca en time senere ankom til FCB, sad vi ude foran på trapperne i en stund, og gik derefter ned og skiftede skoene ud med støvler.

Selvom det var rigtig varmt, havde jeg drukket rigtig meget vand (tak Ravn😉) og derfor gik det fint til træningen, hvad det angår.
Træningen dernede er rigtig god. Den er jo samme som i Danmark, men når man er under andre forhold og er i Spanien, er der en helt anden disciplin. På akademiet i Danmark er der også mange regler og måder man skal være på, men det hele er lidt mere “ekstremt” her i forhold til hvad vi er vant til. Nu skal jeg give nogle eksempler.

1. Vi får at vide at vi skal hente materialerne fra banen efter en øvelse, såsom bolde og kegler - først efter må vi drikke vand, og hvis nogle har hentet bolde langt væk skal man vente på de kommer tilbage, før man må drikke vand.

2. Vi skal have trøjen nede i bukserne og sokkerne under knæene.

3. I kampene hernede er der ikke så meget fysik, alt handler om bolden, derfor giver man altid hånden efter en tackling, hvis modspillere har vist nogle tegn på at have ondt eller at de mener noget er unfair. Det kan være svært for os danskere, som er vant til at spille mod meget fysiske hold, og måske ikke er vant til at give hånden, ligemeget hvor oprevede vi er. I hvertfald er det svært for mig.

4. Vi går i en linje mod træning og går ikke og snakker, det foregår i omklædningsrummet.

5. Hvis vi står i en rundkreds til træning enten midt i eller til sidst, må man ikke sætte sig ned, med mindre alle gør det. Så enten står alle eller så sidder alle.

6. Der er langt mere respekt i en kamp, fx i går vred en dreng armen om, og spillet blev stoppet indtil de fik ham ud. Hvis nogle bare ligger sig ned sætter man tempoet på kampen ned, ind til man kan bedømme om spilleren bliver liggende eller rejser sig op.

Mange af de ting kender vi fra derhjemme, men det er mere stramt hernede. Det er rigtig godt, og man lærer at arbejde som et hold og have respekt for både sine med-og modspillere.

Så alt i alt var træningen rigtig god.

Vi spiste hos “manuel’s” og hyggede efter i parken ved siden af.

Da vi kom hjem om aftenen, stod den på afslapning og aftensmad. Jeg var ret træt og gik derfor i seng direkte efter aftensmaden.

Onsdag.

Dagen efter var onsdagsturen.
Vi startede ud på La Masia hvor alle FC Barcelonas talenter bor og træner. Det blev desværre ikke nogle glimt af Messi og de andre i år, men vi mødte og snakkede lidt med Line Røddik, som var igang med at komme tilbage fra skade. Så så vi også de andre FCB kvindefodboldspillere og fik set Dani mit holds gamle træner, som nu er træner for Line, Lieke og de andre 1. holdskvinder, ret sejt!

Derefter tog vi i “Football Mania” som vidst nok er Europas største fodboldbutik. Der fik jeg købt nogle støvler, som i kan se i næste indlæg og nogle andre ting.
Da vi var færdige der, tog vi ud og spise på “Wok” som jeg tror at alle havde glædet sig ret meget til. Jeg var helt vildt sulten og fik også sagt hej til chokoladefontænen..

Da maverne var ved at sprække tog vi bussen hjem. Da vi var tilbage pakkede vi taskerne og slappede af. Klokken 18 tog vi ud til kamp, hvor jeg godt vidste jeg ikke ville spille rigtig. Kampen var mod nogle 17-18 drenge i divisionen hernede. I starten kørte de os rundt indtil vi fik styr på deres spillemåde og vores egen. Det er som sagt svært at være vant til danske hold, som bare sparker bolden op på en tonsser, til at have et hold, som knap rør os, men spiller vildt hurtigt. Vi kom derfor bagud 1-0 og udlignede så til 1-1. Det begyndte i halvvejen at tordne og lyne, og vi blev underligt nok ved med at spille, noget som man åbenbart gør i Spanien. I Danmark var den blev stoppet, med det samme, men her blev vi ved. Jeg kom ind til sidst, hvor det begyndte at styrte ned. Så jeg fik ikke rigtig noget ud af det. Men det var fedt at stå på banen igen. Drengene vi spillede mod var meget hurtige, så jeg forstår godt jeg ikke kom ind før til sidst. Det er logik når jeg ikke har spillet kampe i 6 måneder. Desværre ikke som man havde visualiseret, men det var fint.

Da vi kom hjem fik vi aftensmad klokken 21:30 og jeg gik på hovedet i seng.

❤️💙💛❤️💙💛Likes

Comments

Hej allesammen ❤️

Jeg er nu i Barcelona!
Noget jeg har kæmpet for i 6 måneder.

Vi mødtes i går den 15. oktober kl 7:45 ude foran Danske Bank i Kastrup Lufthavn. Der fik vi tjekket ind og taget flyet til Stockholm, hvor vi skulle mellemlande. Alt gik heldigvis nogenlunde glat og vi landede så i Barcelona kl 16, godt smadrede. Desværre skulle vi vente på nogle andre fra akademiet, som havde haft problemer med at flyve afsted i rette tid. Det resulterede i noget ventetid. Vi ankom til hotellet ved en 18-19 tiden, et helt anderledes sted end de andre år, med et ressort for os selv. En time væk fra FCB. 😄
Vi får spist aftensmad lidt senere, og jeg fik mindst spist en halvt tallerken med tun😂
Jeg har så grundet de to sidste hårde uger ikke haft så meget tid til at få lavet min afsætningsafleverings, som skulle afleveres kl 23:55, da vi har haft mange andre. Hmm den startede jeg så med kl 20, og den var ikke lige så let, som jeg havde regnet ud. Jeg kom i seng og afleverede afleveringen 23:50.. 😩

Jeg vågner så kl 5.30 af de skrigende og løbende 07’ere så der var super.. Da vi havde spist, skulle vi med vores bus til træning, som var en time forsinket. Det gjorde, at vores træningspas blev rykket en halv time og vi fik rigtig travlt. Da vi kom til Mini Estadi, skyndte vi od ned og klædte om. Derefter trænede vi hårdt. Jeg havde ikke fattet, at når jeg træner i 26 grader med sol lige i ansigtet, er det ikke en god ide at tage “rondo” = “smørklat” frivilligt og for andre. Der skete så det at jeg fik det virkelig dårligt og blev svimmel. Jeg synes det var mærkeligt at gå ud efter 15 minutter og blev derfor ved og deltog i næste spil hvor jeg selvfølgelig startede i midten. TAK👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😃😃😃😒..
Da jeg så løber mere og mere dunkede mit hovede vildt meget.. I kender den helt sikkert. Så ubehageligt. Heldigvis får vi en lille pause, hvor jeg får vejret. 😂

Vi går så over et sted, hvor vi traditionen tro altid spiser i pausen, men eftersom vi rykkede det ene pas havde vi ikke så lang tid. Så jeg gik nu på banen, med mega ondt i maven og en sol, som nu bagte endnu mere.
Super træning, dog. En god træner, en god stemning og godt boldspil.

Nu sidder jeg i bussen på vej til hotellet, glad, men træt og skal restituere og hygge. ❤️

Linnéa

Likes

Comments

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, skal jeg for tredje år i streg med Barcelona Academy til Barcelona.

Men mange forstår ikke helt hvad det præcist er vi laver, og det vil jeg fortælle.

Vi tager afsted i 7 dage. Det et ikke nogen badeferie, det er en rigtig hård ferie hvor vi træner to gange om dage, med andre trænere fra Barcelona end dem vi normalt har. Træningen foregår på FC Barcelonas baner, ikke på La Masia, men der hvor ungdomsspillerne spiller inden La Masia. Det ligger meget tæt på Camp Nou og man kan kigge på stadionet når man spiller. Træningen er hård og meget intensiv. Når vi ikke træner restituerer vi og hygger. Nogle dage er der tid til at bade i havet eller poolen, mens der andre dage er andre aktiviteter. Midt på ugen er der en hel hviledag hvor vi tager til Camp Nou og ser det, tager i Futball Mania, som er en af verdens største fodboldsbutikker og så slutter vi af med at spise på "Wok", som er en lækker restaurant med en kæmpe buffet. Forrige år så vi FC Barcelona spille kamp, om vi skal det i år vides ikke endnu.

Det er en vildt fed ferie, og man kommer i rigtig god form når man har været på træningslejren. Mit mål er, at spille kampe igen som det første, når jeg kommer hjem fra turen. Jeg regner stærkt med at være 100% på toppen der.

--- Instagram : Linnea.borbye

Likes

Comments

Hey søde piger og drenge ❤️

I dag vil fortælle hvordan jeg har udviklet mig det seneste år, som elite-fodbold spiller og som person.

Som I ved bor jeg i København, hvor der sker meget hele tiden. For omkring 1 1/2 siden med mine små 15 år og mig selv fanget i at have spillet fodbold med fulde ambitioner i 5 år, var det på tide for mig at bryde mine mønstre. Jeg havde simpelthen brug for at afprøve en masse ting, som mange andre gør og som I helt sikkert genkender. Jeg endte ud i at være sammen med mennesker, som ikke gavnede mig fodboldsmæssigt og personlighedsmæssigt. Jeg var stadig seriøs med min fodbold, men troede ikke nok på mig selv, selvom jeg udstrålede en stor selvtillid. Det at jeg ikke blev helt på sporet, havde mest at gøre med at jeg var i min gamle klub, som jeg ikke kunne tilfredsstilles i ang fodboldniveau og måden jeg ville spille på. Det resulterede derfor i at jeg mistede flammen og min selvtillidsfulde rolle, som jeg helt fra barnsben har haft. Det drive der fik mig til at yde til hver træning og kamp, og køre ekstra hårdt på hvis jeg lavede fejl, var der ikke på samme måde. Jeg eksperimentere derfor med fester i ferierne omkring 2-3 gange om måneden, som for mig var rigtig meget.

Da jeg så fik lavet mine fejl, lå og havde det dårligt dagen efter, blev jeg enig med mig selv, at det her ikke var mig. Jeg kom igennem en helt normal fase i livet. Heldigvis kom jeg tidlig igennem den fase i forholdet til mange af mine venner, som går i gennem den nu.

Selvom jeg ikke er glad for at have været der hvor mit fokus ikke skulle være, har det udviklet mig meget som person. Jeg er en energisk pige, som elsker at have det sjovt med mine venner. Men at have hovedet det rigtige sted er det vigtigste, som min dygtige fysioterapeut Mikkel altid siger. Det er dejligt at have startet i en idrætsklasser på gym, så de andre har en anden forståelse.

Da jeg startede på Barcelona Academy fik jeg motivationen tilbage og arbejdede røven ud af bukserne mildt talt.

Det har været det mest krævende og personlighedsudviklende nogensinde i mit liv, at spille på et drengehold fuldt ud. I sær mental er det vildt krævende. At skulle være en af gutterne og følge med i det sociale har jeg været overraskende god til. At hive mig selv op fra en dårlig periode har derimod været svært. Også det med at ingen af drengene forstår hvordan det er at være en 16 årig pige blandt drenge. Med drengene kan man heller ikke på samme måde skille sig ud, hvilket også har været en ting der har gået mig på. I min gamle klub kunne jeg skille mig ud ved at løbe fra de andre eller drible. Nu er de andre større eller ligeså store og de fleste ligeså hurtige. Jeg har nu tre gange ud af 1 1/2 år skiftet træner. Hver gang har jeg skulle bevise mig selv. Hver gang jeg har haft en dårlig træning er jeg ikke blevet skånet for tacklinger eller kommentarer. Man får ikke plads til at have en dårlig træning.

Men jeg er ikke nede over det.

Da jeg brækkede benet stod jeg på en fodboldbane 3 måneder efter med bold og støvler og havde jordens største flamme og motivation. Jeg vidste jeg ville det her og at jeg skulle arbejde mig tilbage.

Nu er jeg godkendt til at spille kampe og er så stolt over min kamp tilbage. De sidste 6 måneder har været de hårdeste for mig nogensinde. Jeg har valgt mine tætteste veninder og venner om mig. Jeg har styrketrænet uafbrudt og blevet ved og ved, mens jeg har gået i 1G. Jeg tog på kun 2 måneder 6 1/2kg muskelmasse på og jeg husker mange gange hvor jeg knap har kunnet gå hjem fra træning på grund af mine ben har rystet så meget.

Det hele har været en proces, som har hjulpet mig til at finde mig selv. Selvfølgelig går der år endnu før jeg ved hvem jeg er helt. Men jeg er godt på vej. Jeg ved i dag hvem jeg er bedre end for 1 1/2 år siden. Jeg har en kæreste, de veninder og venner jeg skal bruge og en familie som bakker mig op. Jeg tager en sjældent gang i mellem med til en fest, som er helt okay. Men lever 120% op til hvad der kan forventes af mig som fodboldspiller.
Jeg tør nemt at sige nej for gruppepres, nej tak til at drikke og feste uden at tage mig af hvad der bliver sagt til det. Jeg ved at mange derude bukker under eller går med til festerne bare for at være en del af fællesskabet. Men helt seriøst? Hvis I vil blive hjemme og se Netflix, så er der dybt seriøst ikke noget galt med det. Folk har så travlt med at bliver voksne og mange glemmer at værdsætter dem der altid er der for en.
Husk at brug tid med jeres familier mens de er der, de vil jer det bedste.

I overmorgen rejser jeg til Barcelona med en følelse af at jeg gjorde det. Jeg spiller min første kamp dernede i 6 måneder og jeg er så stolt over det.

Følg jeres drømme og udlev dem. Aldrig lyt til folk der fortæller dig du ikke kan, det er dem der er bange for du gør det. Som jeg sagde som 10-årig, så vil Messi og jeg blive kollegaer. Tro på det, lad folk grine og se hvem der griner sidst.


Knus Linnéa ❤️💛💙

Likes

Comments

Instagram@linnea.borbye