Header

Hej igen ❤️


Nu er klokken 8.14 og jeg sidder i bussen på vej til træning. Jeg vil nu fortælle lidt om de to sidste dage og hvad der er sket.

Tirsdag.

I forgårs på anden dag, stod jeg op udhvilet og klar til træning. Det var en meget varm dag, med sol og en masse vand. Jeg spiste morgenmad, tog min taske og gik ind i bussen mod træning med resten af holdet. Da vi ca en time senere ankom til FCB, sad vi ude foran på trapperne i en stund, og gik derefter ned og skiftede skoene ud med støvler.

Selvom det var rigtig varmt, havde jeg drukket rigtig meget vand (tak Ravn😉) og derfor gik det fint til træningen, hvad det angår.
Træningen dernede er rigtig god. Den er jo samme som i Danmark, men når man er under andre forhold og er i Spanien, er der en helt anden disciplin. På akademiet i Danmark er der også mange regler og måder man skal være på, men det hele er lidt mere “ekstremt” her i forhold til hvad vi er vant til. Nu skal jeg give nogle eksempler.

1. Vi får at vide at vi skal hente materialerne fra banen efter en øvelse, såsom bolde og kegler - først efter må vi drikke vand, og hvis nogle har hentet bolde langt væk skal man vente på de kommer tilbage, før man må drikke vand.

2. Vi skal have trøjen nede i bukserne og sokkerne under knæene.

3. I kampene hernede er der ikke så meget fysik, alt handler om bolden, derfor giver man altid hånden efter en tackling, hvis modspillere har vist nogle tegn på at have ondt eller at de mener noget er unfair. Det kan være svært for os danskere, som er vant til at spille mod meget fysiske hold, og måske ikke er vant til at give hånden, ligemeget hvor oprevede vi er. I hvertfald er det svært for mig.

4. Vi går i en linje mod træning og går ikke og snakker, det foregår i omklædningsrummet.

5. Hvis vi står i en rundkreds til træning enten midt i eller til sidst, må man ikke sætte sig ned, med mindre alle gør det. Så enten står alle eller så sidder alle.

6. Der er langt mere respekt i en kamp, fx i går vred en dreng armen om, og spillet blev stoppet indtil de fik ham ud. Hvis nogle bare ligger sig ned sætter man tempoet på kampen ned, ind til man kan bedømme om spilleren bliver liggende eller rejser sig op.

Mange af de ting kender vi fra derhjemme, men det er mere stramt hernede. Det er rigtig godt, og man lærer at arbejde som et hold og have respekt for både sine med-og modspillere.

Så alt i alt var træningen rigtig god.

Vi spiste hos “manuel’s” og hyggede efter i parken ved siden af.

Da vi kom hjem om aftenen, stod den på afslapning og aftensmad. Jeg var ret træt og gik derfor i seng direkte efter aftensmaden.

Onsdag.

Dagen efter var onsdagsturen.
Vi startede ud på La Masia hvor alle FC Barcelonas talenter bor og træner. Det blev desværre ikke nogle glimt af Messi og de andre i år, men vi mødte og snakkede lidt med Line Røddik, som var igang med at komme tilbage fra skade. Så så vi også de andre FCB kvindefodboldspillere og fik set Dani mit holds gamle træner, som nu er træner for Line, Lieke og de andre 1. holdskvinder, ret sejt!

Derefter tog vi i “Football Mania” som vidst nok er Europas største fodboldbutik. Der fik jeg købt nogle støvler, som i kan se i næste indlæg og nogle andre ting.
Da vi var færdige der, tog vi ud og spise på “Wok” som jeg tror at alle havde glædet sig ret meget til. Jeg var helt vildt sulten og fik også sagt hej til chokoladefontænen..

Da maverne var ved at sprække tog vi bussen hjem. Da vi var tilbage pakkede vi taskerne og slappede af. Klokken 18 tog vi ud til kamp, hvor jeg godt vidste jeg ikke ville spille rigtig. Kampen var mod nogle 17-18 drenge i divisionen hernede. I starten kørte de os rundt indtil vi fik styr på deres spillemåde og vores egen. Det er som sagt svært at være vant til danske hold, som bare sparker bolden op på en tonsser, til at have et hold, som knap rør os, men spiller vildt hurtigt. Vi kom derfor bagud 1-0 og udlignede så til 1-1. Det begyndte i halvvejen at tordne og lyne, og vi blev underligt nok ved med at spille, noget som man åbenbart gør i Spanien. I Danmark var den blev stoppet, med det samme, men her blev vi ved. Jeg kom ind til sidst, hvor det begyndte at styrte ned. Så jeg fik ikke rigtig noget ud af det. Men det var fedt at stå på banen igen. Drengene vi spillede mod var meget hurtige, så jeg forstår godt jeg ikke kom ind før til sidst. Det er logik når jeg ikke har spillet kampe i 6 måneder. Desværre ikke som man havde visualiseret, men det var fint.

Da vi kom hjem fik vi aftensmad klokken 21:30 og jeg gik på hovedet i seng.

❤️💙💛❤️💙💛Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen ❤️

Jeg er nu i Barcelona!
Noget jeg har kæmpet for i 6 måneder.

Vi mødtes i går den 15. oktober kl 7:45 ude foran Danske Bank i Kastrup Lufthavn. Der fik vi tjekket ind og taget flyet til Stockholm, hvor vi skulle mellemlande. Alt gik heldigvis nogenlunde glat og vi landede så i Barcelona kl 16, godt smadrede. Desværre skulle vi vente på nogle andre fra akademiet, som havde haft problemer med at flyve afsted i rette tid. Det resulterede i noget ventetid. Vi ankom til hotellet ved en 18-19 tiden, et helt anderledes sted end de andre år, med et ressort for os selv. En time væk fra FCB. 😄
Vi får spist aftensmad lidt senere, og jeg fik mindst spist en halvt tallerken med tun😂
Jeg har så grundet de to sidste hårde uger ikke haft så meget tid til at få lavet min afsætningsafleverings, som skulle afleveres kl 23:55, da vi har haft mange andre. Hmm den startede jeg så med kl 20, og den var ikke lige så let, som jeg havde regnet ud. Jeg kom i seng og afleverede afleveringen 23:50.. 😩

Jeg vågner så kl 5.30 af de skrigende og løbende 07’ere så der var super.. Da vi havde spist, skulle vi med vores bus til træning, som var en time forsinket. Det gjorde, at vores træningspas blev rykket en halv time og vi fik rigtig travlt. Da vi kom til Mini Estadi, skyndte vi od ned og klædte om. Derefter trænede vi hårdt. Jeg havde ikke fattet, at når jeg træner i 26 grader med sol lige i ansigtet, er det ikke en god ide at tage “rondo” = “smørklat” frivilligt og for andre. Der skete så det at jeg fik det virkelig dårligt og blev svimmel. Jeg synes det var mærkeligt at gå ud efter 15 minutter og blev derfor ved og deltog i næste spil hvor jeg selvfølgelig startede i midten. TAK👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😃😃😃😒..
Da jeg så løber mere og mere dunkede mit hovede vildt meget.. I kender den helt sikkert. Så ubehageligt. Heldigvis får vi en lille pause, hvor jeg får vejret. 😂

Vi går så over et sted, hvor vi traditionen tro altid spiser i pausen, men eftersom vi rykkede det ene pas havde vi ikke så lang tid. Så jeg gik nu på banen, med mega ondt i maven og en sol, som nu bagte endnu mere.
Super træning, dog. En god træner, en god stemning og godt boldspil.

Nu sidder jeg i bussen på vej til hotellet, glad, men træt og skal restituere og hygge. ❤️

Linnéa

Likes

Comments

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, skal jeg for tredje år i streg med Barcelona Academy til Barcelona.

Men mange forstår ikke helt hvad det præcist er vi laver, og det vil jeg fortælle.

Vi tager afsted i 7 dage. Det et ikke nogen badeferie, det er en rigtig hård ferie hvor vi træner to gange om dage, med andre trænere fra Barcelona end dem vi normalt har. Træningen foregår på FC Barcelonas baner, ikke på La Masia, men der hvor ungdomsspillerne spiller inden La Masia. Det ligger meget tæt på Camp Nou og man kan kigge på stadionet når man spiller. Træningen er hård og meget intensiv. Når vi ikke træner restituerer vi og hygger. Nogle dage er der tid til at bade i havet eller poolen, mens der andre dage er andre aktiviteter. Midt på ugen er der en hel hviledag hvor vi tager til Camp Nou og ser det, tager i Futball Mania, som er en af verdens største fodboldsbutikker og så slutter vi af med at spise på "Wok", som er en lækker restaurant med en kæmpe buffet. Forrige år så vi FC Barcelona spille kamp, om vi skal det i år vides ikke endnu.

Det er en vildt fed ferie, og man kommer i rigtig god form når man har været på træningslejren. Mit mål er, at spille kampe igen som det første, når jeg kommer hjem fra turen. Jeg regner stærkt med at være 100% på toppen der.

--- Instagram : Linnea.borbye

Likes

Comments

Hey søde piger og drenge ❤️

I dag vil fortælle hvordan jeg har udviklet mig det seneste år, som elite-fodbold spiller og som person.

Som I ved bor jeg i København, hvor der sker meget hele tiden. For omkring 1 1/2 siden med mine små 15 år og mig selv fanget i at have spillet fodbold med fulde ambitioner i 5 år, var det på tide for mig at bryde mine mønstre. Jeg havde simpelthen brug for at afprøve en masse ting, som mange andre gør og som I helt sikkert genkender. Jeg endte ud i at være sammen med mennesker, som ikke gavnede mig fodboldsmæssigt og personlighedsmæssigt. Jeg var stadig seriøs med min fodbold, men troede ikke nok på mig selv, selvom jeg udstrålede en stor selvtillid. Det at jeg ikke blev helt på sporet, havde mest at gøre med at jeg var i min gamle klub, som jeg ikke kunne tilfredsstilles i ang fodboldniveau og måden jeg ville spille på. Det resulterede derfor i at jeg mistede flammen og min selvtillidsfulde rolle, som jeg helt fra barnsben har haft. Det drive der fik mig til at yde til hver træning og kamp, og køre ekstra hårdt på hvis jeg lavede fejl, var der ikke på samme måde. Jeg eksperimentere derfor med fester i ferierne omkring 2-3 gange om måneden, som for mig var rigtig meget.

Da jeg så fik lavet mine fejl, lå og havde det dårligt dagen efter, blev jeg enig med mig selv, at det her ikke var mig. Jeg kom igennem en helt normal fase i livet. Heldigvis kom jeg tidlig igennem den fase i forholdet til mange af mine venner, som går i gennem den nu.

Selvom jeg ikke er glad for at have været der hvor mit fokus ikke skulle være, har det udviklet mig meget som person. Jeg er en energisk pige, som elsker at have det sjovt med mine venner. Men at have hovedet det rigtige sted er det vigtigste, som min dygtige fysioterapeut Mikkel altid siger. Det er dejligt at have startet i en idrætsklasser på gym, så de andre har en anden forståelse.

Da jeg startede på Barcelona Academy fik jeg motivationen tilbage og arbejdede røven ud af bukserne mildt talt.

Det har været det mest krævende og personlighedsudviklende nogensinde i mit liv, at spille på et drengehold fuldt ud. I sær mental er det vildt krævende. At skulle være en af gutterne og følge med i det sociale har jeg været overraskende god til. At hive mig selv op fra en dårlig periode har derimod været svært. Også det med at ingen af drengene forstår hvordan det er at være en 16 årig pige blandt drenge. Med drengene kan man heller ikke på samme måde skille sig ud, hvilket også har været en ting der har gået mig på. I min gamle klub kunne jeg skille mig ud ved at løbe fra de andre eller drible. Nu er de andre større eller ligeså store og de fleste ligeså hurtige. Jeg har nu tre gange ud af 1 1/2 år skiftet træner. Hver gang har jeg skulle bevise mig selv. Hver gang jeg har haft en dårlig træning er jeg ikke blevet skånet for tacklinger eller kommentarer. Man får ikke plads til at have en dårlig træning.

Men jeg er ikke nede over det.

Da jeg brækkede benet stod jeg på en fodboldbane 3 måneder efter med bold og støvler og havde jordens største flamme og motivation. Jeg vidste jeg ville det her og at jeg skulle arbejde mig tilbage.

Nu er jeg godkendt til at spille kampe og er så stolt over min kamp tilbage. De sidste 6 måneder har været de hårdeste for mig nogensinde. Jeg har valgt mine tætteste veninder og venner om mig. Jeg har styrketrænet uafbrudt og blevet ved og ved, mens jeg har gået i 1G. Jeg tog på kun 2 måneder 6 1/2kg muskelmasse på og jeg husker mange gange hvor jeg knap har kunnet gå hjem fra træning på grund af mine ben har rystet så meget.

Det hele har været en proces, som har hjulpet mig til at finde mig selv. Selvfølgelig går der år endnu før jeg ved hvem jeg er helt. Men jeg er godt på vej. Jeg ved i dag hvem jeg er bedre end for 1 1/2 år siden. Jeg har en kæreste, de veninder og venner jeg skal bruge og en familie som bakker mig op. Jeg tager en sjældent gang i mellem med til en fest, som er helt okay. Men lever 120% op til hvad der kan forventes af mig som fodboldspiller.
Jeg tør nemt at sige nej for gruppepres, nej tak til at drikke og feste uden at tage mig af hvad der bliver sagt til det. Jeg ved at mange derude bukker under eller går med til festerne bare for at være en del af fællesskabet. Men helt seriøst? Hvis I vil blive hjemme og se Netflix, så er der dybt seriøst ikke noget galt med det. Folk har så travlt med at bliver voksne og mange glemmer at værdsætter dem der altid er der for en.
Husk at brug tid med jeres familier mens de er der, de vil jer det bedste.

I overmorgen rejser jeg til Barcelona med en følelse af at jeg gjorde det. Jeg spiller min første kamp dernede i 6 måneder og jeg er så stolt over det.

Følg jeres drømme og udlev dem. Aldrig lyt til folk der fortæller dig du ikke kan, det er dem der er bange for du gør det. Som jeg sagde som 10-årig, så vil Messi og jeg blive kollegaer. Tro på det, lad folk grine og se hvem der griner sidst.


Knus Linnéa ❤️💛💙

Likes

Comments

Hej bloggen

Jeg skriver i dag lidt om hvad der sker for tiden med skole, kæreste og fodbold

Jeg har desværre ikke været så aktiv på det sidste fordi jeg simpelthen ikke har haft energi til det. Jeg har rigtig hård træning for tiden fordi Barcelona er lige om hjørnet. Jeg rejser på søndag og blev ikke godkendt af min fysioterapeut for 3 uger siden til at spille kampe. Min operation som skulle have været ingenting, blev pludselig værre end den skulle have været. Det resulterede i 5 dages fravær fra skolen og en masse jeg skulle læse og aflevere. Nu har jeg de sidste uger trænet både 100% styrke og stabilitet hos Fysiq, samtidig fodboldtrænet 100% og gået i skole, hvilket har været rigtig hårdt. Jeg sidder nu i bussen på vej til morgentræning i Fysiq med hårdt styrke, derefter skal jeg i skole og videre til fodboldtræning.

Udover en masse stress med fodbolden, har jeg først sat mig ind i, at jeg skal op til eksamen dagen efter jeg lander fra Barca hvilket bliver sygt svært at forberede, da jeg træner to gange om dagen og knap har tid for mig selv før sent på aftenen. Virkelig ærgerligt, også skulle det selvfølgelig være mine to dårligste fag - Almen sprogforståelse og Økonomisk Grundforløb. Både skriftligt og mundtligt. Jeg ved at jeg ikke kommer til at lægge i den høje ende, da jeg har misset en del lektier og timer på det sidste pga fodbolden, men sådan er det, den tæller heldigvis meget lidt på eksamensbeviset.

Heldigvis har jeg min dejlige kæreste jeg har taget hjem til meget på det sidste for at få hovedet væk fra alt, hvilket har været virkelig rart.
Han er der altid for mig, selv da jeg brækkede benet blev han med mig i Kolding i 4 dage og blev væk fra skole og træning. Albert spiller også fodbold på højt niveau i b93 og vi har kendt hinanden i over 10 år. Vi startede sammen på Filipskolen og gik i klasse sammen i omkring 8 år. Nu er vi så heldige at vi er kommet ind i samme klasse igen. Der er mange der snakker om hvor nederen det ville være hvis de var i samme klasse som deres kæreste, men sådan har vi det egentlig ikke. Vi har jo været vant til at gå i samme klasse, og vi står ikke op af hinanden 24/7 på gym. Det er rart at have ham der og vide hvad hinanden laver hele tiden og så hygge når vi kommer hjem.

Det var lidt om hvad der sker for tiden, der kommer snart nyt op.. kyss 😘

Likes

Comments

Hej bloggen så er jeg tilbage efter to uger.

Der er sket meget siden sidst, blandt andet er jeg blevet opereret i benet, nærmere sagt har jeg fået fjernet 2 skruer som sad og irriterede. Det var virkelig en forfærdelig oplevelse, som jeg ikke vil prøve igen.

Jeg aftalte en uge før med Bispebjerg Hospital, at skruerne skulle ud og at det ville være en lille operation. Det var også meget klart i samtalen, at jeg ville kunne træne 2-3 dage efter uden nogle komplikationer.

Jeg kommer så ud på hospitalet den 11 september kl 7 om morgenen og er klar til at jeg skal opereres 9.40. Der sker så det, at der en som er syg. Det gør at jeg venter til kl 20 og aftenen. Det skal så siges at jeg har fastet fra kl 20 dagen før. Det var helt forfærdelig ikke at spise i 24 timer..

Da jeg så endelig kommer ind på operationbordet, har jeg hele dagen koncentreret mig og at skulle ind til operationen, ikke hvordan selve operationen skulle være.

Da jeg så kommer ind blive jeg bedøver med at få en masse sprøjter i benet så mit skinneben ikke kan mærkes. Derefter sætter lægerne et segl over min mave så jeg ikke kan se hvad der sker. Da de så går i gang er det forfærdelig psykisk. Jeg snakkede hele tiden for ikke at gå i panik og hyperventilere. Flere gange havde de glemt at bedøve mig og jeg fik så en mega stor smerte, som ikke kan beskrives.

De blev ved i over en time med prøve at få et søm ud, og grunden til at de ikke kunne få mine skruer ud var, at jeg allerede efter 4 måneder havde begyndt og træne, og helede derfor meget hurtigere. Skruerne havde derfor sat sig fast i min knogle. De stod så 3-4 læger og hev hver sig vej i benet og det var så ubehageligt. Hvis nogle af jer har prøvet at få hevet en tand ud, så kender i på en måde følelsen. Det at man kan mærke og høre hvad der sker, selvom det ikke gør ondt, er forfærdelig og så var det bare x1000.

Så efter operationen kom jeg hjem og var helt færdig, men vågnede op til min mor og Albert.<3 Dagen efter var endnu værre. Jeg havde det rigtig dårligt fordi jeg skulle tage morfin og blev derfor hjemme fra skole i 4 dage. Jeg trænede først en uge og 1 dag efter hvor jeg havde det okay.

Nu to uger senere træner jeg igen 100% og min fysioterapeut og jeg skal have min endelige test for om jeg må spille kamp med drenge om 1 uge og 1 dag. Jeg føler jeg er der og jeg er SÅ spændt på resultaterne.

Om ca 3 uger tager jeg til Barcelona med drengene og skal helst være klar til at kunne spille kamp. Det ville være perfekt og en ekseptionel måde at komme både i kampform på. Vi kommer til at træne 2 gange om dagen i ca en uge og have kampe.


Efter operationen.

Likes

Comments

Hej bloggen <3

Jeg er netop taget afsted fra Bispebjerg hospital, hvor jeg har været til tjek med mit ben. Det endte med at blive til mere end jeg havde håbet på. Lægerne var meget positive og overraskede over hvor godt mit ben er blevet, så godt at de sagde det var perfekt nu. Brudet er vokset helt sammen, og mit ben er dobbelt så stærkt som før. Jeg har fået al min muskelmasse og funktion tilbage. Det kører på skinner på nær, at jeg har to skruer som irriterer mig når jeg spiller. Jeg snakkede med lægerne om det, som sagde at der intet problem er ved at tage alt ud nu, som jeg ellers havde fået at vide først kunne ske til marts. Jeg har nu fået en tid på mandag den 11, hvor jeg har aftalt med Bispebjerg, at jeg skal have fjernet de 3 inderste skruer UDEN at få nogen smerte. Det eneste som kommer til at ske er, at de lokalbedøver mig, dvs de bedøver området hvor jeg bliver skåret op, og tager skruerne ud. (jeg er altså vågen under hele operationen) Derefter bliver jeg syet og skal bare hvile i en dag eller to og så kan jeg træne igen.

Jeg kommer altså til at have maversømmet tilbage og en skrue. Maversømmet er i min knogle og skal ud på et andet tidspunkt, men det er en større operation, derfor venter jeg til at jeg har været i Barcelona, som jeg skal lidt over en måned.

Jeg håber i har det som i ser ud <3 <3


billedet er fra i dag, grundet til den store bule, er at min knogle har overproduceret knoglevæv, og derfor er stærkere end før.

Likes

Comments

Mine to bedste veninder tog på efterskole her for et par uger siden, og det er så hårdt ikke at have dem her.

Jeg har kendt Julie og Anna i rigtig mange år. Anna har jeg kendt siden 0. klasse, mens jeg har kendt Julie siden 5-6 klasse cirka. Det er vildt hårdt ikke at have dem at ringe til hurtig for at snakke, eller hvis jeg har tid til at ses. Jeg har førhen haft rigtig mange venner og veninder, som jeg har brugt meget tid med, men jeg har efterhånden fået færre, eftersom jeg har så meget træning, og ikke prioriterer det sociale lige så meget mere. Derfor er det meget lettere for mig at have få, men meget tætte venner. Jeg ses selvfølgelig med de andre, men slet ikke ligeså meget.

Jeg håber i har en god weekend. I dag har jeg 6 måneders dag med Albert, som vi skal ud og fejre, med lækkert mad og så skal vi have en box med fra ismejeriet.


Likes

Comments

Hej søde læsere..

Jeg er ked af at jeg ikke får opdateret jer flere gange om ugen som andre bloggere. Min begrundelse er simpelthen at jeg har virkelig travlt. Som nogle af jer nok ved begyndte jeg på Niels Brock JTP gymnasium i går. Det var spændende at få nye rammer, møde nye mennesker og se hvordan Niels Brock fungerer. Om det er mig vides ikke endnu.

Jeg er kommet i en idrætklasse med to ugentlige morgentræninger som jeg bruger nede i Fysiq royal fitness hos Mikkel de første måneder. Jeg skal have møde med min skole og akademiet om jeg må have morgentræninger med fodbold senere på året. Det håber jeg på. Derudover har jeg helt vildt travlt med træning nu. Jeg kommer nu op på 6 træninger om ugen, og da jeg ikke er i 100% form endnu og jeg træner med tunge vægte er jeg virkelig træt. Efter hver træning er jeg helt rød i hovedet og helt våd af sved. Det bliver benhårdt at komme 100% tilbage, men jeg kæmper meget hårdt for det. Jeg har blandt andet ikke taget i Kongens have de to sidste dage med gymnasiet, fordi jeg har haft træning. Det er okay og det har jeg accepteret ved at dyrke elitesport.

Husk piger og drenge (til jer der går i idrætsklasser) aldrig begynd at drikke eller andre ting bare pga klassen gør det. Jeg ved at det er svært for jer ikke at komme med til alle fester og være den "tørre og pligtopfyldende" men det giver jer så meget i sidste ende, at det er det værd. Jeg tør fint at indrømme at jeg slet ikke er perfekt. For over et år siden, begyndte min klasse at drikke, og jeg synes selv det var spændende især det, at gå til fester. Jeg fik lavede et par branderter og lærte af det. Jeg ved mange af jer selv har gjort det. Og derfor vil jeg råde alle jer der ikke er begyndt eller prøver at fravælge det. Lad være. Jeg kom heldigvis hurtigt væk fra det og stoppede helt. I dag går jeg stort set ikke til fester. En sjældent gang i mellem gør jeg det og hygger mig uden at blive beruset. For der er slet ikke noget galt med det, det er helt naturligt, det er nemlig også vigtigt at socialisere sig. Jeg vil ikke råde jer til slet ikke at tage til fester, for så bliver det som mig, som i 8-9 klasse var SÅ ivrig efter at komme ud og afprøve fordi jeg altid var fanget i et "nej" eller "der er kamp imorgen" så jeg eksploderede og i en måned ikke lavede andet. Tag til en fest engang i mellem, drik en cola, hold din venindes hår mens hun brækker sig, hav det sjovt, så du ikke føler dig ude af selvskabet. Men husk at sige fra! Hvis en af klassens drenge kommer og næsten tvinger dig til en drink så sig nej. Hvis du vil blive den næste Messi, Caroline Wozniacki, Nadia Nadim, LeBron James og lad det motivere dig.

I dag har jeg valgt at fokusere 100% på min fodbold. Man kan nemlig sagtens have det sjovt uden at drikke, det har jeg i hvertfald. I næste uge efter træning tager jeg i dyrehaven med klassen og hygger mig med en cola og godt selvskab, det håber jeg også i kan/vil gøre.


Knus håber i kan relatere.

Likes

Comments

Hej drenge og piger!

Nu er der kun 1 dag til at jeg igen begynder i Barcelona Academy. Det at komme tilbage fra en så lang skade, har virkelig givet mig min spilleglæde igen og jeg er topmotiveret. Jeg skal til møde i morgen hvor der skal planlægges nogle ting som VIRKELIG glæder mig til at dele med jer!!!!!! Det bliver for vildt.

Jeg træner lige pt et par gange om ugen hos min fantastiske fysioterapeut/træner Mikkel Hjuler hos Fysiq Royal, som jeg ikke anden kan end at rekommandere. Han har styr på det hele og jeg er langt foran mit program. I fredags testede vi mine svagheder som er mine ankler samt skadede ben. Vi fik nogle gode resultater og jeg fik overbevist mig selv om at jeg sagtens kan det her.

Likes

Comments