Händer så mycket nu förtiden så vet inte ens vart jag ska börja. Får väl börja med att meddela att vår resa nu är bokad och den 1 mars lyfter flyget mot nya Zeeland, sedan mot Australien och avslutningsvis till Bali innan vi beger oss hemåt igen. Så fortsätta planering är nu i full gång. Sedan kan jag ju även berätta att jag nu bytt jobb, och bytt ut bullarna mot småbarn. Ja spännande att se hur det fortsätter... 😉 Men, att fika har jag allt hunnit med att göra, för hur bra är det inte att träffas över en kopp kaffe? Helt underbart om du frågar mig, speciellt under dessa gråa och regniga höstdagar. Sedan händer det väl en del jobbiga saker med, men det är när personer i ens närhet blir sjuka som man verkligen känner att man måste leva livet. Så säger bara fish, yolo, och carpe diem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Älskar utekvällar som dessa! Vi började kvällen med middag hos Emma som inleddes med en fördrink, hon hade gjort fläskfilégryta och ris, med hallonpannacotta-paj till efterrätt. MUMS! Därefter tog vi bussen till Kinna och hamnade på vår kära Kinna krog. Det är inte den bästa nattklubben, men när det är speciella evenemang så är stället guld värt då man träffar vänner som man numera inte har kontakt med annars. Kvällen blev i vilket fall riktigt lyckad och jag hade en kanon kväll. 

Likes

Comments

Off to London
Burgers and cocktails
Brekfast with a view
Kärlek till dig & denna stad.

Vilken resa!! Kan inte förstå att det nu nästan har gått en vecka sedan vi åkte... I studentpresent fick jag en londonresa av min syster och det var först nu vi båda kunde få en lucka i våra kalendrar. Vi åkte onsdag eftermiddag och kom hem i fredagskväll, vilket blev helt perfekt, fast några extra dagar hade aldrig skadat... Kan man få för mycket av den här staden?! Melina hade hittat ett riktigt bra hotell på Oxford street precis vid Marble Arch. Så shoppingen fanns nära till hands... Av rena slumpen hittade vi även en tvärgata där det fanns ett stort utbud av mysiga restauranger. Där fastnade vi för ett hamburgare ställe första dagen, sedan är det ju alltid obligatoriskt med fish and chips när man är i London så det fick det också bli ett stopp på under dag 2. För att inte spendera all tid på shopping och affärer så begav vi oss även till Westminster för att kolla in London eye och Big Ben. Hade en toppen weekend med min kära syster så en bättre present skulle jag inte kunnat få.

Likes

Comments

sol, musik, fika tillsammans med detta sällskapet
= svårslaget.

Igår var vädret helt fantastiskt så vi bestämde oss för att ta en picknick. Kan nu i efterhand meddela att det var en riktigt bra beslut, för vilken kväll vi fick!

Likes

Comments

Clara 19 år

I lördags fyllde Clara år och det skulle såklart firas! Det första man fick när man kom in var en shot och sedan var det bara att köra igång. Vi tog sedan en buss mot Göteborg, satte oss på pinchos för en drink, och fortsatte kvällen på Trädgårn. 

Likes

Comments

Planerat framtida resa...

Tiden bara rusar förbi och det känns som att man nästan aldrig hinner att ta sig upp till ytan för att hämta andan innan det är dags för något nytt. Men man ska inte klaga, de senaste dagarna har varit intensiva men roliga. Verkar även som att de kommande veckorna fortsätter på samma vis. Förra veckan bokade även jag och min syster en resa till London och vi åker redan den 21 september. Japp det gäller att hänga med i svängarna..

Likes

Comments

Fikaplanering...

Idag var jag och Ebba i Göteborg för att gå på möte med Kilroy. De hjälpte oss att organisera vår resa och ge oss otroligt mycket värdefulla tips. Efter några timmars diskuterande och framläggning över hur vi ska ta oss igenom våra länder så börjar det se väldigt lovande ut. När jag kom hem så snurrade hela huvudet av information, tankar och idéer, men nu är vi på god väg till att förverkliga vår drömresa.

Likes

Comments

Reservlaget 

Då var det äntligen dags för Rotekampen i Älekulla igen! I år var det över 600 personer som deltog och som vågade sig på att utmana detta vinnarlag. Hela förmiddagen gick vi runt kring Älekulla och var med om frågesporter, ihopsättning av figurer, vattentävlingar i bäckar, amerikansk fotboll, och mycket mer. Under vägen hann vi även med en del vätskestopp som gjorde ryggsäcken lättare och kroppen redo för fler utmaningar. På kvällen var det sedan dags för liveband på skyttepaviljongen, finns det något bättre?? Älskar att få höra alla gamla godingar live och kunna dansa med längs refrängen. 

Likes

Comments

I Söndags var i hos familjen Eliassons på en afternoon tea och trädgårdsfest. Var som att komma in i ett litet sagoland när man gick in i deras otroligt vackra trädgård. De bjöds på småkakor, bakverk, smörgåsar, scones och bubbel till det. Ett riktigt bra sätt att fira en söndags eftermiddag på.

Likes

Comments

Kräftis i Haby
Mot Varberg & Societen 

Vilken härlig kräftskiva vi fick i Haby! Vädret var på vår sida, så vi satt ute hemma hos Felicia där vi drack, åt och sjöng tills rösterna nästan försvann. När det sedan började mörkna och klockan började ticka iväg så begav vi oss till Varberg för att fortsätta natten. Hade en jätterolig kväll, men ibland kan det som sagt bli för mycket...

Likes

Comments