Fan jag blir sen, fan jag kommer bli jättesen, fan jag måste stressa som fan nu.. men istället för att stressa ställde jag mig och började böla.

Går in i väggen snart, orkar inte, ingen anledning till att fortsätta, vill inte.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​ska man fortsätta kämpa och bara fokusera på sig själv när det du gör blir glömt, och du måste börja om vid vare snedsteg? jag ger upp snart, finns det någon där ute som kan kan titta mig i ögonen och lova att det löser sig? finns det verkligen plats för så många människor på denna jord, jag börjar tveka.

Likes

Comments

Tankarna snurrar, det bara regnar och regnar. Bloggen har blivit drabbad tyvärr men allt blir förhoppningsvis lättare sen

Likes

Comments

Shiit vad de blev sommar helt plötsligt, skulle egentligen legat på stranden hela dagen med Victor, Selma och hennes två kompisar men Victor ville åka hem o hämta kläder och Selma skulle rida till stranden så de tar ett tag. Så vi ska ses där lite senare

Menmen just nu sitter jag hemma hos Victor medan han duschar, sen ska vi väl äta lunch och sen äntligen åka till stranden. Måste passa på att bli lite brun har inte lyckats med de alls under sommarn.

Föresten varför har bussar i förorter aldrig ac? Alla bussar i stan har de så man fryser, men man sitter fan som i en bastu när man åker bussarna utanför stan. Ush hatar det

Ni får en liten bildis puss puss

Likes

Comments

friii i 11 dagar sen börjar vardagen igen med skola,läxor och en jäävla massa plugg. Idag var sista jobbdagen för i sommar får se om jag jobbar några söndagar i augusti och september vet inte än. Kändes så skönt att de va sista dagen.

Fri i 11 dagar.. sjukt vad sommaren vart kort, vädret har även vart skit så jag är fortfarande lika blek som när sommaren började. Om jag har tur åker jag till Malta på höstlovet men de är sjukt oplanerat så antagligen inte. Aja vi får se.

Gud vad jag längtar men ändå har ångest för gymnasiet, känner att jag valt helt fel skola och linje, men att komma bort från grundskolan är helt underbart. shit nu när jag har mer tid ska jag försöka blogga mera också menmen vi får se ha de bra  

Likes

Comments

Jobba.. Fan då va de dax o jobba igen, som tur är bara 4a dagar men ändå, självklart är de jättefint och varmt väder just idag. Känner mig ganska dålig, fryser jättemycket men känner ju att det är varmt. Vill egentligen bara hem.

Tänker på så sjukt mycket saker just nu lixom de finns så mycket oklart lixom.

Ush nää Linnea mår fan inte bra

Likes

Comments

Just nu sitter jag med Victor ute i solen, såå sjukt mysigt att alla är tillbaka till och med mamma haha bara Oskar som inte är de typ.

Idag blir det träffa Sabina, Love, Cajsa och Victor och umgås lite, ska bli sjukt mysigt. Är skit dålig på att blogga nu men försöker göra så mkt jag hinner, vill hellre göra saker än att sitta och skriva hela dagarna

Ska försöka blogga mera sen pussisar

Likes

Comments

Sädat som en galning hela dagen eftersom att mamma kommer hem imorgon, så har damsugit, städat Tarzans bur, dammat, tvättat och borstade även Tarzan eftersom att han fäller så mycket vilket han hatar. Så har vart i full gång hela dagen i princip. Ska bara tvätta sminkborstarna, duscha och fixa naglarna sen är dagens planer klara.

Om jag har tur kommer även Victor hem till mig ikväll annars ska vi ses imorgon, guud vad jag saknat honom. Sjuukt taggad på det som är kvar på denna vecka, ska bara vara med kompisar och ha det kul :D såå taggad.

Åhh efter att vara ensam nästan konstant i två veckor va fan inte kul, märker hur mycket man saknat folk när man väl är social och träffar alla.

Känner hur hela jag är glad och så exited, jätte glad för att alla snart än hemma, glad för att mitt rum är rent, glad för att min kaninis är så snäll, glad för att jag snart kommer få träffa mamma igen och bara för att de är bra.

ni får ha deet jättebra pussisar

Likes

Comments

Idag har vart en bra dag, träffade Sabina och Cajsa och hann även ta massa selfies 😏 vi bakade Rocky road och hälsade på Tarzan och spelade Sims.. Vi gjorde massa roligt helt enkel.

Är så sjukt trött så ni får bara lite bilden Pussisar


Likes

Comments

Inte blivit något bloggande idag tyvärr, har behövt bara ta hand om mig själv och ta tag i saker idag. Känns jättebra nu, på något vis har jag en känsla om att allt kommer bli bra. Vet inte om känslan betyder bra imorgon eller bra om en månad eller kanske ett år? Men allt fallet på plats på något vis.

Efter de senaste sommarloven har jag alltid känt att jag lärt mig mycket och är ett steg närmare dit jag en dag vill komma, jag tror att jag lärt känna mig själv mera detta lov, de är ännu inte slut vilket jag är överlycklig över men på något vis känns det som jag vet mer.

Hoppas de jag skriver inte kommer ut på fel sätt eller något och att de blev lite luddigt, men idag har jag behövt tänka kanske bör göra de imorgon också? Än så länge vet jag inte, jag fokuserar bara på vad som händer just nu, Gnatt alla❤️

Likes

Comments