Hej idag har jag inte gjort så mycket men jul feelingen har kommit nu. När jag vaknade på morgonen hade det kommit lite snö. Igår köpte vi en kungsgran och idag pyntade vi den. Varje år när vi pyntar våran gran går vi totalt crazy! Men man kan ju inte pynta en julgran utan jul musik så det lyssnade vi också på. Men på torsdag den 14/12 åker jag till Thailand. Vi åker till Landvetter kl 13:30 och flyger 18:00.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår hade jag feber på kvällen eller feber och feber hade jag kanske inte jag hade 38 grader.

Men idag har jag känt mig lite förkyld så jag var trött i skolan idag. Men jag hade iallafall inte feber. I skolan så fick vi glass på morgonen och kollade på film så det var inte helt fel. Men sen hade jag matte, sen rast och svenska. Jag slutade skolan 14:30. Efter skolan var jag med några kompisar och åt. Vi tog pommesfrittes tallrik och en cola. Sen följde min kompis mig hem. När jag var hemma åkte vi till stan och handlade mat.

Likes

Comments

Hej jag är en tjej som är 11 år och älskar mina kompisar och min familj. Jag vill starta en blogg för att kunna skriva om mig och vad jag gör, det hoppas jag ni kommer tycka om. Jag går i två sporter och det är ridning och fotboll. Jag älskar skolan. Men när jag var mindre blev jag mobbad av en tjej och en kille. Jag blev utfryst och de sa massor av fula saker framför allt av han. Men nu är allt bättre och alla i vår klass har blivit vänner nu det är liksom inget grupptryck längre.

Likes

Comments