usch. legat hemma och mått som en jävla kratta hela veckan. På alla vis. Allt som man äter blir till nått frätande miljöavfall mer eller mindre. Hoppas ni har det bättre än mig!

Likes

Comments

Mysi❤

Likes

Comments

Äntligen skaffat gymkort nu i ttown haha! Det är öppet jämt med tag & det ingår så det är perfekt. Tim känner han som äger gymmet också, så det känns bra haha. Ha en fin dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tisdag, usch mådde inte alls bra när jag vaknade så fick bli en hemmadag idag. Nya tag imorgon 🌸

Likes

Comments

Likes

Comments

Dessa sjuuukligt snygga "momjeans" med rawcut nertill, som jag vek upp idag iof. Så jävla sköna & moderna! Påminner lite om Levis. Hittade dessa för 50(!!!!) kr på h&m. Funderar på att köpa ett par till.. älskar dom. Perfekta måndagsbrallan!

Likes

Comments

19 åt fyllda men blir fortfarande väckt och sjungd för på födelsedagsmorgonen. Otroligt viktigt! Har världens finaste sambo❤

Likes

Comments

Vilken jävla fantastisk start på året ändå.
Måste ändå vilja säga att livet är förjävla härligt, trots kyla lite tidigare morgnar & att det har vart den fattigaste månaden på året haha... MEN nu är den över!
Säger hej till februari, födelsedag, ett väldigt roligt möte, en ev rolig kurs, många utgångar, mycket skratt & mycket kärlek. Så himla klyschigt, men hoppas alla gör 2017 till sitt eget år för de ska jag göra!

Likes

Comments

Kolla denna fina Matvåg signerat Leif mannerström!

Likes

Comments