Inredning, Inspiration

Sagt och gjort, här är några av mina favoriter från pinterest just nu. Blir nog inte den sista inspirationstavlan jag lägger upp här heller. Älskar kombinationen av färgerna i dessa bilder, och när vi har flyttat ska jag också införskaffa mig en fikusplanta, så snygga!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte börja skriva lite här igen efter att ha rensat hela bloggen på innehåll.. För ett tag sedan så kände jag bara "been there done that" ang. bloggen och tog bort alla inlägg, dum som man va! Hade ju varit roligt att titta tillbaka och läsa om graviditeten osv. Men men! Nu blev det inte så, hur som helst är tanken att jag ska börja skriva lite igen och förhoppningsvis hålla bloggen vid liv ett tag. Känner att det i alla fall är värt ett försök nu när jag ändå har lust igen.

Nu är sommaren snart slut och hösten närmar sig verkligen fort, och som jag längtar! Inte bara för att hösten är den bästa årstiden på hela året, utan även för att vi får nycklarna till våran nya lägenhet då. Just nu hyr vi en tvåa och det börjar verkligen bli trångt här. Nya lägenheten har vi köpt och det är en ganska stor trea, så det ska bli skönt att flytta till någonting större. Dock så är det lite småfix vi vill göra innan vi flyttar in, nya tapeter oså, men det går förhoppningsvis ganska snabbt att fixa. Har så mycket ideér och tankar så lär säkert dela med mig av en hel del här i bloggen.

I samma veva som flytten så fyller även Stella år. Helt galet att hon blir ett helt år om mindre än 3 månader, ser henne fortfarande som min lilla bebis haha. Det ska bli så roligt att ordna med ettårs-kalas, dock så får vi nog skjuta upp kalaset någon vecka så vi hinner komma i ordning i lägenheten först.

Utöver flytt och kalas så har jag inte så många fler planer inför hösten, mer än att njuta och ta vara på mammaledigheten som tar slut i vår.

Likes

Comments