Allmänt

Idag började vi dagen med en promenad till lekparken hela familjen. Nu känns det verkligen att hösten är på g, älskar det! Hur som helst, i lekparken var det roligare att titta på alla andra som sprang omkring istället för att ha roligt själv haha.. Varför gunga när man kan titta på alla andra liksom? I eftermiddag åker jag och Stella tillsammans med några av mina vänner och tittar på när P spelar match. Så nu håller vi tummarna för bra väder.

Imorgon ska vi åka till Ikea för att titta och planera inköp till nya lägenheten, nu är det verkligen nära! Om nästan en månad får vi nycklarna och kan börja fixa och flytta in. Känns helt galet att vi redan har väntat i ett halvår. Kommer verkligen att vara en lättnad när vi flyttat ut härifrån. Vi har letat efter den perfekta lägenheten enda sedan Stella låg i magen, och snaaart så är det äntligen dags.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Regn, regn, regn. Vi gör ingenting annat än att mysa om dagarna här hemma när det är regn och rusk ute. Lek och gos varvar vi med en och annan promenad med hunden. Jag är nog den enda som är glad över det "dåliga" vädret haha, men jag älskar verkligen hösten! Finns ingenting bättre än tända ljus och mysiga kvällar. Idag ska jag nog ändå försöka komma ner på stan, måste förbi ica för att hämta ut ett paket och sedan hämta upp lite leksaker jag fick tag på via en köp och sälj-sida. Känns så onödigt att köpa dyra leksaker för flera hundra när man kan komma över samma saker för en femtiolapp eller två. Leksakerna glöms ju ändå bort efter några månader haha.

Hade inte tackat nej till dessa som jag bakade förra veckan..

Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Sagt och gjort, här är några av mina favoriter från pinterest just nu. Blir nog inte den sista inspirationstavlan jag lägger upp här heller. Älskar kombinationen av färgerna i dessa bilder, och när vi har flyttat ska jag också införskaffa mig en fikusplanta, så snygga!

Likes

Comments

Allmänt

Tänkte börja skriva lite här igen efter att ha rensat hela bloggen på innehåll.. För ett tag sedan så kände jag bara "been there done that" ang. bloggen och tog bort alla inlägg, dum som man va! Hade ju varit roligt att titta tillbaka och läsa om graviditeten osv. Men men! Nu blev det inte så, hur som helst är tanken att jag ska börja skriva lite igen och förhoppningsvis hålla bloggen vid liv ett tag. Känner att det i alla fall är värt ett försök nu när jag ändå har lust igen.

Nu är sommaren snart slut och hösten närmar sig verkligen fort, och som jag längtar! Inte bara för att hösten är den bästa årstiden på hela året, utan även för att vi får nycklarna till våran nya lägenhet då. Just nu hyr vi en tvåa och det börjar verkligen bli trångt här. Nya lägenheten har vi köpt och det är en ganska stor trea, så det ska bli skönt att flytta till någonting större. Dock så är det lite småfix vi vill göra innan vi flyttar in, nya tapeter oså, men det går förhoppningsvis ganska snabbt att fixa. Har så mycket ideér och tankar så lär säkert dela med mig av en hel del här i bloggen.

I samma veva som flytten så fyller även Stella år. Helt galet att hon blir ett helt år om mindre än 3 månader, ser henne fortfarande som min lilla bebis haha. Det ska bli så roligt att ordna med ettårs-kalas, dock så får vi nog skjuta upp kalaset någon vecka så vi hinner komma i ordning i lägenheten först.

Utöver flytt och kalas så har jag inte så många fler planer inför hösten, mer än att njuta och ta vara på mammaledigheten som tar slut i vår.

Likes

Comments