Header

​Imorgon är det Onsdag, men inte vilken onsdag som helst, för imorgon börjar jag skolan. Ska  bli ganska skönt att återgå till rutiner, men något jag inte ser fram emot är att sommaren snart är över. Har dessutom lyckas bli ganska så väldigt förkyld de senaste dagarna, förstår inte hur?! De senaste dagarna har det varit ganska varmt och soligt, och när det väl har regnat har jag hållt mig inomhus. Så atm drogar jag strepsils sugtabletter och nässpray, ska även försöka få i mig några koppar te med ingefära. 

Är otroligt nöjd med denna sommar, har hunnit med så mycket roligt och har vilat ut och laddat upp inför det värsta året i gymnasiet, eller det värsta kanske var o överdriva men iallafall det svåraste, sägs det iallafall. Har iallafall världens bästa tjejkompisar som jag får träffa varje dag och det gör livet lite enklare. 

Likes

Comments

Yaas! Som rubriken lyder, igår efter lunch begav vi oss mot Ullared. En lång bilresa på ungefär 4,5 timmar allt som allt. Vi kom fram till Ullared vid ungefär 19 tiden och tog en sväng inne på varuhuset Gekås och bara kollade läget inför nästa dag. Sedan åkte vi till vårt Bed & Breakfast, packade upp, satte på en film och gick sedan och la oss. Vi gick upp med tuppen för att åka till Gekås där vi shoppade loss i fyra/fem timmar! Efter det var både jag och Jesper lagom trötta men vi överlevde iallafall den långa bilresan hem. Får se om jag orkar filma en haul imorgon för har tre Ullared/Gekås påsar som väntar på att bli upp packade!

            //Linnéa

Likes

Comments

 

Har äntligen införskaffat mig en mineral fondation från bareMinerals! Fick ett presentkort på Kicks på min födelsedag, så gick till Kicks och frågade om hjälp att hitta rätt färg. Rekommenderar verkligen det, då jag tycker att det var jättesvårt att hitta en ton som passar och ser naturligt ut på mitt ansikte! Valde även den matta formulan då mitt ansikte blir väldigt oljigt fort, så det är ett extra plus i kanten att man kan välja mellan original formula och matte formula!

               //Linnéa

Likes

Comments

Sommaren är snart över och mitt sommarlov är slut om 10 dagar.. 10 dagar?! Fattar inte att tiden har gått så fort, har knappt gjort något denna sommar.

Här är iallafall en lista på lite saker jag vill hinna med innan sommaren är slut, några roliga men de flesta tråkiga men väldigt nödvändiga!! Vad är era planer inför resten utav sommaren?

1. Denna vecka åker jag & Jesper ned till Ullared, har redan en inköps-lista på minst 30 olika saker...
2. I samma veva vill jag göra en Ullared/gekås haul, antingen i bilder eller en video på min nya youtube kanal 
3. Storstäda och fixa ordning skrivbordet för skolstart
4. Köpa nya vita sneakers till hösten
5. Filma en roomtour!!
6. Planera en tjejkväll med middag och kul
7. Tänka ut lite roliga inlägg och videos till hösten
8. Verkligen inte glömma att ta hand om mig själv, så jag orkar en lång termin med massor av plugg.. 
9. Och sist men inte minst, njuta av den sista sommar solen!
          //Linnéa

Likes

Comments

Instagram@linneabjorkmans