Smink

Före och efter, vad tycker ni? :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjatja sötnosisar!

En liten uppdatering om vad som hände i helgen äger idag rum på min blogg. :)

Vad hände i Fredags? Jag hade nämligen fest då för att jag fyller 18 år idag, yeey!! :D Det var en lyckad fest med mycket skratt!
Lördag var en chilldag med tandläkare och pizza med grabbzzzen, sedan talangmys på kvällen!
Och idag (Söndag) är det MIN 18 ÅRS DAG!!!! Fruktansvärt skönt måste jag säga! Det är som många nya dörrar i livet har öppnats (Deep jagvet men är det inte meningen att man ska vara det när man blir äldre? ;) )

Det blev pannkaksfrukost, en härlig morgonpromenad i solljuset med Nasse, kalas och självklart lite gym på det då jag även gjorde nytt PB i knäböj! Tog 65 kilo! :D

Förresten!! Jag vill dela med mig av hur det går i träningen och även när jag slår PB osv osv men då måste ni ha överseende med att jag inte är så stark och är en liten flicka, hehe ;) Jag har börjat bli mer "seriösare" i min träning nu den senaste tiden och är bara i början på denna resa, då blir det också roligare att kunna se min framgång, därför vill jag dela med mig av detta även om jag tycker att det är pinsamt att jag inte tar så mycket än ;)

Ojj nu blev det ett långt inlägg men behövde prata av mig lite och skriva detta. Det var allt för mig idag, hoppas ni får en trevlig kväll!
PussPuss

Likes

Comments

Träning

Yeeey! Jag klarade PB i marklyft!


I dagens träningspass körde jag rygg. En övning heter marklyft (Deadlift som min pojkvän tyckte lät coolare), där klarade jag personbästa yeey! För er som verkligen vill veta vad det var jag lyfte så var det 60 kg, kanske inte så mycket men mycket för lilla mig som väger 50 kg och inte har så mycket muskler i kroppen, hehe ;)
Det är ett steg i rätt riktning iallafall!

Jag hoppas att ni vill vara med på min resa genom träningen och få vara med om mina framgångar som jag kommer att få. ;)

Bilderna nedan är då från marklyften jag gjorde idag på gymmet. :)

Likes

Comments

Jag brukar vara sötsugen typ heeela tiden! Brukar du vara det?

Förut kände jag mig otroligt sötsugen så jag gick ner och rev ner hela köket duvet som man brukar göra, när man är sugen på något. Jag hittade ingenting! Trodde mitt liv var över, det jag hittade när jag rev ner hela köket var banan, äpple och lite olika fröer. Undrade vad jag kunde hitta på med det så jag gjorde mig en banansmoothie med linfrön i och sedan skärde jag upp frukterna och la på lite fröer där också.

Detta var mycket gott och det mättade också väldigt bra, man mättar sötsuget också så köket slipper gå sönder ännu mer haha! ;)

Det enda jag hade i var:

Smoothie: Youghurt (man kan välja själv vad man vill ha) och sedan banan, jag toppade detta med lite Linfrön.
Frukterna: Äpple, banan och lite fröer.

Som du ser är det väldigt enkelt och man kan ta det man har hemma. Jag brukar googla runt på nyttigare alternativ men det känns som man bara hittar komplicerade saker, varför inte bara ta frukt och lite fröer?
Istället för att köpa choklad 8 dagar i veckan som jag gör så kan jag börja köpa frukt istället åtminstone 1 dag i veckan! :)

See you later alligator, Linnea

Likes

Comments

Dags för första inlägget...Det blir en kort presentation om mig och bloggen.

Jag heter Linnea Björkdahl som du förmodligen redan har märkt. Jag fyller 18 år den 19 Mars så det är vääldigt snart, yeey taggataggatagga! Jag bor i Mariestad och går på Vadsbogymnasiet där jag läser Barn&Fritid.

På denna bloggen vill jag främst rikta in mig mot träning, smink och då o då kommer det lite annat.
Jag hoppas innerligt att du vill stanna kvar på min blogg, men ha tålamod för min ovana i att blogga, jag är trots allt ny på detta. Jag hoppas kunna ändra på detta med tidens gång.

Bilderna nedan visar en liten del av vad bloggen kommer att handla om! :)

Vi hörs, kramar Linnea

Likes

Comments

Nya inlägg