Jag gillar den känslan när jag går och lägger mig på kvällen och känner att idag har varit en en dag då jag har har fått saker och ting överstökade och jag känner som en lättnad. Jag har hunnit med en hel del sen sist. Utöver dem vanliga vardagssysslorna så har jag tillbringat fredagskvällen hos Maya på förfest och sedan till Bringåsen för mötesfesten. En fest där alla hade sina olika dressar och tröjor vilket var roligt som vanligt!! På tisdagseftermiddagen spelade jag in en podd med tjejerna (till ett skolarbete ;)) och så har jag hunnit med att fira farmor med pappa och bröderna. Jag fick för någon dag sedan reda på att jag ska bli faster i augusti, hur kul?!????????

För att hålla koll på mitt liv lite bättre har jag också köpt en almanacka vilket var på tiden. & jag har även beställt hem lite kläder från både na-Kd och Nelly eftersom jag åker till Dubai om en veckan vilket jag ser framemot väldigt mycket.

Likes

Comments

Du är ju fantastisk

Likes

Comments

Helgen är borta och måndagen är äntligen passerad. Måndag för mig innebär 3 timmars lång samhällslektion och träning så det känns skönt att ha det överstökat.
På tala om helg så har jag hunnit med mycket den här helgen. Som jag skrev så var jag på inflyttningsfest i fredags och på lördagmorgon åkte jag upp till Åre och åkte skidor och åt god mat i backen på favoritstället 720 (tips!!) Åre bjöd på årets första riktiga dag med sol, minusgrader och manchester i backen; fantastiskt. Något som är mindre fantastiskt är att jag verkligen måste ta tag i att plugga matte till provet på torsdag. Jag har bara surrat bort lektionerna som vanligt så jag kan i princip ingenting så jag får skylla mig lite själv men men...vi höööres.

// Två av bilderna visar även ett besök på chokladfabriken för att testa nyheterna och även några inköp på stan i fredags. Fyndade två nödvändiga sminkprodukter, två halsband & två tröjor. Ena är dessutom smutsrosa och det var något nytt då min garderob endast består av grått och svart för tillfället.

Likes

Comments

Här ser ni bilder med otroligt dålig kvalité MEN det är innehållet som räknas. Jag hade en riktigt mysig kväll igår då Maya hade inflyttningsfest eftersom hon precis har flyttat till stan i en egen lägenhet som var hur fin som helst. Vi åt pizza och snackade goja och jag tycker att det är sånna stunder som är så himla älskvärda.

Likes

Comments

Jag har funderat mycket på vad jag ska välja för indviduellt val till hösten. Jag velar mellan naturguidening som dem flesta utav mina vänner också ska gå och det verkar som något annorlunda och inget jag skulle göra i vanliga fall men jag har också funderat på mentalträning eller att välja spanska för meritpoäng men känner att det kanske är något jag isåfall skulle välja till trean.

Juste, jag har valt inriktning också. För mig blev det beteende och det känns just nu bra eftersom psykologi lockar mig och det är spännande att få en bättre och klarare bild på hur vi tänker.
Imorgon ska jag jobba och sen är det ju i princip helg och på lördagen hade jag tänkt att utnyttja årskortet i Åre som jag köpte men endast åkt 5 åk i år, skräll.

// Bild från två veckor sedan då vi hade som uppgift att göra skillnad på ett eller ett annat sätt och jag och tjejerna delade ut godis på skolan. Snällt va?? Inget med saken att göra men tyckte det var en charmig bild så jag inte har delat med mig av här <3

Likes

Comments

Tjingeling. Idag är det en ovanligt bra dag. Trots att jag missade bussen och fick rusha till skolan och när jag väl kom dit, satte mig ner med andan i halsen så får jag en äppelskrutt kastad i nacken min hahah (??). MEN det är en bra dag ändå. Jag som alla andra ettor på skolan hade inga vanliga lektioner utan en temadag med föreläsningar och paneler om droger, träning, kosttillskott osv.. intressant faktiskt.
Efter det tog jag och Filippa vår tisdagsfika som har blivit allt mer som en vana. Fika blev det ännu en gång på mötet med Minerva och vi fotograferades även idag så det blir spännande att se bilderna sen!!
Innan jag går och lägger mig har jag lovat mig själv att ta tag i lite plugg men problemet är att jag har helt glömt hur man pluggar?!!! Behöver hjälp nu, hur gör man?

Likes

Comments

Heeeejssaan. Den här veckan har gått så fort och det känns så bra att ha både redovisningar och inlämningar som jag har gruvat mig för gjort. Jag slutade runt 12 igår så efter det lunchade jag med Mathilda, Alma, Daniel, Antonio, Emil, Filippa & Angelina. Mycket gott.

Det var tänkt att jag skulle till Spikis igår men tiden rann iväg och det blev inte av. Men istället så var vi hos Ebba hela kvällen vilket också var kul!!

Likes

Comments

Priset för världens sämsta går till mig. Jag har inte bestämt mig om jag vill fortsätta skriva inlägg eller inte för det känns väldigt tråkigt. Men om jag gör det så krävs det en förbättring haha.
Sist jag uppdaterade var jag i Spanien och någonstans där blev det ingen uppdatering.

Nog tjatat, tänkte sammanfatta min vecka lite snabbt. Jag har firat Jacob som har fyllt 17 år, ätit pizza X3 därav en gång på med pappsen på Vezzo. Jag har njutit av sovmornar och kollat på film, både High school musical och Titanic (två av dem snyggaste som finns, jack och troy<33) Besökt synoptik för att jag vill ha nya glajjor, jag tänker mig ett par runda men jag undrar om det skulle passa??

Jag har ätit frukost i soffan med Sofia och Petter framför jon Olssons vloggar.
Beställt kläder från Nelly vilket alltid är lika spännande när de kommer i brevlådan. Har även köpt ett par nya skor samt nya sminkprodukter från Anastasia.
Fotade en regnbågen imorse påväg till bussen och har hunnit med tre jobbpass den här veckan, mycket duktigt!

Det är i princip min vecka, hoppas eran har varit lika bra som jag tyckte min var. Kääärlek

Likes

Comments

Instagram@linneabergsten