View tracker

Sista dagen är över och jag har tagit vara på den till fullo. Är fortfarande vit i ansiktet men har lyckats bränt fötterna. Det känns bra att åka hem ändå eftersom varje dag är den andre lik och jag börjar också (tro det eller ej) ledsna på pizza till både lunch och middag. Jag vill redan börja planera nästa resa då jag kommer längta tillbaka så fort jag kommer hem. Jag har pratat med Sofia om vi skulle kunna göra en resa tillsammans i sommar. Det är så otroligt mycket jag vill hinna göra så det är snart dags att börja planera. Vi får se vad hon säger, hoppas hon är på ;)
Jag är också less på sängarna här som ger mig ryggskott så jag längtar hem till min egna säng och duntäcken. Längtar också efter att få krama om tjejerna där hemma efter att jag inte har träffat dem på hela lovet (!!)
Puss och hej

Likes

Comments

Hellooo. Jag blir så himla less på mitt svennepigment för jag kan aldrig bli brun?? Dock har det bara varit två soldagar här men ändå, vill ju få färg...
På tala om ingenting så har jag lyssnat på Ed Sheerans två nya låtar idag och jag tycker verkligen dem är så bra. Jag tipsar om ett album som Spotify har gjort som heter "this is Ed Sheeran".

För någon dag sedan så åkte jag och mamma till min favoritplats här på Kanarieöarna som är en liten hjärtformad ö som är otroligt fin och dessutom så också otroligt goda smoothies!! Vi åker hem på onsdag så jag ska verkligen ta vara på den sista dagen imorgon, hadeee.

Likes

Comments

Och äntligen kom solen fram. Det har varit väldigt blåsigt och molnigt dem två senaste dagarna men idag var det superfint. Har i princip bara solat, badat, ätit och sovit dem här dagarna men det är så otroligt skönt. Hoppas ni har det bra där hemma ;) kääärlek

Likes

Comments

Bilder från @xenaoverdose @emitaz @angelicablick @olivecooke s instagram <3

Likes

Comments

Hello. Jag ligger just nu i sängen helt utslagen efter att jag inte har gjort någon nytta idag. Visst kan man bli trött av att sova för mycket??
Det är ju nytt år nu också, om någon hade missat det. Jag träffade många gamla vänner i lördags vilket var superkul men jag tycker faktiskt att nyår är en aning överskattat. Missade dessutom tolvslaget.

På mitt golv ligger kläder utspridda som för längesedan skulle ha packats i en väska eftersom jag och mamma åker till Stockholm ikväll och senare till Spanien. Så det är verkligen dags att ta tag i det!! Hörs <333

// En bild från ett bubbelbad i Åre för några dagar sedan, blir helt dagvill såhär på lovet, jag kan inte skilja på vad som hände för två dagar eller en vecka sedan. Men det är väl så det ska vara när man är ledig??

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har helt glömt att både ta bilder och att uppdatera då det har varit jul och instagram och bloggar har varit fullsmockade. Jag har varit i Åre ändå sen i torsdags och åker förmodligen hem på lördag morgon. Jag ska fira nyår i Östersund men planerna är fortfarande ytterst oklara, precis som det brukar vara.
Varje dag ser likadan ut för mig så det är inget spännande. Jag åker skidor, fikar, badar och bastar, sover... och så om och om igen. Men jag uppskattar det!!

Likes

Comments

Igår så fick vi lov och det firades med fest på kvällen i Spikis. Förfestade tillsammans med CA och kvällen bjöd på mycket dans, sång och roliga tävlingar. Det blev en tidig kväll för mig och idag har jag bara tagit det lugnt och kollat på serien skam och så har jag precis kommit fram till Åre. En bra början på lovet <3

Likes

Comments

Instagram@linneabergsten