View tracker

I måndags så var jag hos studio 9 och klippte och färgade håret. Klippte det som var slitet och färgade håret i en lite kallare ton men eftersom jag redan har varma toner så syns det inte lika väl. Jag är iallafall nöjd och det känns otroligt skönt med fräschare hår!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hello!! I fredags efter att jag gick en stund på stan mötte jag upp Sofia så åkte vi till mig och gjorde pizza och sen träffade vi några kompisar men det blev en hyfsat tidig kväll.
Uppskattade otroligt mycket sovmorgon dagen efter och inte tidig städning som dem andra lördagarna alltid har börjat med. Så i princip hela lördagen och också idag har jag spenderat mesta tiden i sängen vilket har varit skönt (och välbehövligt) <3333

Likes

Comments

Hello. Slutade vid 12 idag så gick och fikade med Angelina, Julia, Mathilda & Alma vilket var mysigt och gott och så tittade vi runt på stan en stund. Jag hittade inte så mycket intressant på stan men jag tänkte kika på Nelly för där hittar jag alltid massa fint!!

Likes

Comments

Jag har precis kommit hem efter en låååång dag av både skola och jobb. Om jag inte har nämt det tidigare så jobbar jag extra i receptionen på ett gym, superkul faktiskt och jag gillar att lära mig nya saker!
Imorgon är det fredag och jag tänkte fika med tjejerna från klassen på stan men planerna för kvällen är fortfarande oklara. Kärlek!!

Likes

Comments

Gissa om jag tog många bilder igår? Svar nej. MEN så kul det var när vi väl kom till Spikis!! Så himla roligt att alla verkligen går all in med temat!! Fler av liknande fester, tack!

Likes

Comments

TAGGA!!!! Jag har sett framemot den här festen så länge, det är hippiefest!! Det kommer bli så kul!! Jag hoppas att jag kommer att många bilder så jag kan visa imorgon.
Min sista lektion blev inställd idag så jag, Filippa, Mathilda och Alma lunchade på BBQ garden vilket var supermysigt.
Hoppas ni får en bra fredag, Kärlek

Likes

Comments

Hello. Den här dagen har varit så lång då jag började vid 8 och kom hem från skolan vid halv 6 eftersom vi har haft möte som alla andra tisdagar. Jag har också varit hos hälsocentralen idag för att kolla upp om det är något som är fel med min kropp eftersom jag har varit sjuk så många gånger dem två senaste månaderna. Just nu ligger jag i sängen och försöker plugga till ett engelskaprov som jag idag fick reda på att vi har imorgon ":)".
Jag får tänka på att det snart är fredag vilket innebär hippiefesten (!!) Jag är så otroligt taggad!! Vänta tills ni ska få se vad jag ska ha på mig; det kan vara det fulaste jag har sett haha!

Likes

Comments

Hello!! Jag har tidigare gjort den här taggen men jag tyckte att det inte skadar att göra den en gång till eftersom jag inte har något annat intressant att skriva om just nu. Jag blev taggad av fina @mathildawik & @alicegorans till Liebster award. Jag skippar att tagga andra eftersom alla jag kommer på redan har gjort det här ;)

Mathildas frågor:
1. Något du skulle vilja lära dig? Jag skulle vilka lära mig att redigera bilder bra vilket jag tycker är lite svårt men också väldigt roligt

2. Ett plagg du aldrig skulle bära? Haremsbyxor!!

3. När mår du som bäst? En fredagkväll omgiven av vänner eller familj

4. Vad gör du helst? Umgås med kompisar

5. Något du ofta gör? Sover, det har blivit en vana med en timmes nap innan middag.. Inte bra

6. Skulle du vilja åka framåt eller bakåt i tiden? Framåt

7. Har du några fobier? Jag har ingen speciell fobi utan jag är lite rädd för allt möjligt haha

8. Den låten som ger dig mest nostalgi? "Gubben i lådan"

9. Vilken huvudbonad bär du helst? Keps

10. Vad ville du bli som liten? Borgmästare (??)

11. Vilken tv-serie skulle du vilja tipsa om? Bron eller the Carrie diares


Alice frågor:
1. Vilket ljud är jobbigast? Väckarklockan på morgonen helt klart??

2. Vilken kvinna borde bli president i USA? Svår fråga, ingen aning faktiskt

3. Vad saknar din garderob? En långärmad tight svart klänning, ett par svarta klackar som är lätt att gå i, men också ett fint mjukis-set som jag har varit på jakt efter länge

4. Vad vill du vara känd för? Att vara smart hade jag valt utan tvekan

5. Vilken film skulle du vilja vara med i? High school musical haha

6. Vad är det värsta med vintern? Att efter vintern kommer de månaderna då snön är slask och vädret bara grått

7. Vad är ditt bästa partytrick? Har suttit och googlat "partytrick" i 15 min men inget av dem skulle jag lyckas med, tyvärr haha

8. En låt som inte borde få spelas längre? "Happy"

9. Vad äter du helst? Pizza, pasta eller Max

10. Vill du tatuera dig i framtiden? Nej

11. En artist du vill höra live? Drake

Likes

Comments

Instagram@linneabergsten