I lördags väckte han mig. Min andra halva & personen till höger på bilden ovan. 06:00. Han bad mig packa & ta på mig bekväma, men snygga, kläder. Sagt & gjort. Trettio minuter senare rullade vi mot tåget, som skulle ta oss till Stockholm. Den tidiga morgonen blev början på ett dygn av konstant lyckorus. Musikal på Göta Lejon, hotellfrukost, middag, shopping & syskonfika. Får nypa mig i armen när jag tänker på allt han faktiskt gör för mig. Min skatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jeans på jeans. Tygtofs. Hängselbyxor. Kängor. Nät. Lipline. Choker. Spice girls. You get it. Oktober välkomnades med födelsedagsfirande á la 90's. Det var Sofia som styrde upp det så fint. & Alltså - fan vad ett tema kan höja festfeelingen. Vill bara ha mer, helt enkelt.

Likes

Comments

Varit på vift en hel del den senaste tiden. Jag gillar det. Det är något fint med att ha många bollar i luften. Det gäller bara att balansera dem väl.
Förra helgen tillbringades i huvudstaden & bestod av den saliga blandningen ovan. Brunchmys, systerhäng, långpromenad i solen & bussåkning. Hann även pimpla en hel del cocktails innan helgen närmade sig söndag. Syster Sofie fyllde nämligen 25 nyligen, & det om något skulle givetvis firas. Det blev en fantastisk helg för själen, helt enkelt.

Likes

Comments

Tack H&M. Tack för att ni kämpar för en värld där identitetsvärde
inte skiljs åt pga. könstillhörighet.


Likes

Comments

Tisdag. Igen. Tänk vad fort det går.
​September går mot sitt slut och allt jag kan säga är tack.
Tack för all sol! Det är något speciellt med hösten. Så krispig och fin.
​Och modet. Holy Moly.

Helgen då? Ledig fredag + måndag innebar för mig en supersized helg.
​Den bjöd på allt från veganpizza och kräftskiva till Mathildamys och dop för
​älskade Juvlia. Tänk att en så liten människa kan sprida så mycket glädje.<3

Likes

Comments

Ny vecka & tisdag. En ledig och oproduktiv tisdag, dessutom. Har mest sovit ikapp jobbnatten
​och ätit äpplen från farmors äppelträd. Supereko.
Om någon timme ska jag trampa ner mot gymmet och samla endorfiner, innan Fiamys.
​Fintisdag, med andra ord!

& Hörni! Har suktat efter Silvana Imams LP sedan i våras,
​och förra veckan blev vinylsamlingen äntligen en skiva rikare.
​Han bara kommer och överraskar mig, en helt vanlig torsdag.
​Han är en guldklimp, min Marcus.

Likes

Comments

Efter regn kommer solsken, he said. Sagt och gjort. Helvetesfredagen blev till en fin lördag. Intressant det där, hur det ena dagen kan vara si & andra dagen så. Men tur är väl det. Kontraster är väl det fina med livet, i guess. Lördagen har i vilket fall gått i ett, utan att vara allt för påfrestande. Jag tycker om det. Mycket att göra men i lugn takt. Så att man får uppleva, men ändå må bra i stunden. Är ni med? Startade morgonen med ett träningspass, som i sin tur avslutades med en svettig cykeltur till mammas jobb. Efter lite mammahäng mötte jag upp älsklingsJohanna, innan jag till slut landade här. Nu trallar jag mest runt i lägenheten och funderar över allt & ingenting. Kvalitétstid med sig själv, ni vet. Man behöver det.

Ikväll ska jag & Marcus hem till hans familj på middag. Efter det vet jag inte vad vi ska hitta på. Är baksugen, men eftersom att skafferiet saknar ungefär 100% av ingredienserna så känner jag mig lagom motiverad. Weeell. Vi får se vad som händer. Nu ska jag tralla vidare!Förresten! Gör er själva en tjänst & lyssna på Calum. Kanske inte den mest fartfyllda lördagsdängan, men tolkningen är så himla fin.

Likes

Comments

Klockan är snart 1 och jag har inte kommit ur morgonrocken än. Fint ska det va'. Jag är faktiskt ledig idag, då jag jobbade i natt. Är inget stort nattjobbarfan egentligen to be honest., men vad gör man inte. Om en timme ska jag möta upp Fia utanför ett fik här i stan för lunch. Blir wok med fetaost för mig. Fan vad fint. Är en sån där som ofta bestämmer mig innan för vad jag ska äta. Måste liksom bli sugen på det långt i förväg för att kunna njuta extra mycket av det när jag sedan börjar äta. Fast gillar spontana luncher också, såklart! Trots att jag inte hinner genomföra min tankeprocess. Haha. Nu ska jag fara! P&K

Likes

Comments

Klockan 9:45 ringde min klocka i förmiddags. Jag hade nämligen blivit beordrad att ta emot min nya cykel, som skulle dyka upp någon gång mellan 10 och 12. Inte visste jag att paketet skulle vara 3x2 meter & väga omkring 300kg när jag tackade ja till uppdraget. Det är lätt att vara efterklok. Nåja. Cykeln fick jag i alla fall. I kartongformat. Så jävla bökigt? Varför kan man inte få cykeln färdigmonterad? Jezuz. Kartongen var hur som haver helt omöjlig att förflytta, så den står kvar där lastbilsspolingen lämnade av den. Mitt i trapphuset, det vill säga. Pappa kommer hem imorgon så jag får hoppas att han kan hjälpa mig montera ihop pärlan då. Och varför har jag köpt en ny cykel, undrar ni. JO, för att någon stackars själ stal min förra häromveckan, Så. Jävla. Surt.

Nu får det vara nog med cykelsnack. Jag har trots allt gjort mer än cykelärenden idag. Jag har t.ex. varit på föreläsning i 3h nu ikväll. Fett tråkigt tänker ni, men icke. Det var faktiskt jätteintressant och givande. Me like. I skrivande stund ligger jag i sängen & drömmer mig tillbaka till halluomi-lunchen. Kan förövrigt inte låta bli att fnittra åt de som uttalar det "haliåmi". Well. God natt!


Likes

Comments