Likes

Comments

Födelsedagsfirande för finaste Ellan i lördags, som egentligen fyller år idag. Hade en supertrevlig kväll! Åter igen grattis till dig ❤️

Igårkväll såg jag fotboll i princip hela dagen och avslutade kvällen med fotbollsträning och söndagsmys med Ellan.

Likes

Comments

​Första matchen avklarad efter 7-8 års uppehåll. Det är som att börja cykla om på nytt, men det gick hyfsat bra ändå. Efter matchen gjorde jag, Dany och Hannzor hemgjorda pizzor. Istället för pizzadeg tog vi tortilla bröd istället. Rekommenderar starkt, snabbt, gott och enkelt. Vi var impulsiva så Hannzor och Elin gjorde supergod efterrätt. Avslutade med massa spel och skratt.

Likes

Comments

Idag tog jag helg, slutade kl 17. Umgåtts med Hannzor och Elin. Vi blev bjudna på tacos av Hanssons och senare givetvis besökte vi hemmakväll eftersom denna gång är jag riktigt värd det. Det har varit så himla mycket hela veckan, så har inte ens hunnit tänka på gottigheter vilket är ganska ovanligt.. och avslutade kvällen med lite bilkörning.

Ligger i sängen nu och ska försöka avrunda dagen. Imorgon far jag på min allra första fotbollsmatch efter 7-8 års uppehåll. Det ska bli såå roligt, men ack vad nervöst och spännande.

Likes

Comments

Mina internetköp plus en hummeljacka som jag ännu inte fått trots lång väntetid.. Fått byxorna men inte jackan.. Hur som helst.

Sista bilden förklarar att man tyvärr prioriterar bort powernap och helt plötsligt sätter sig framför Youtube för att kolla hur man klipper och "slipar" jeans. Här är resultatet iaf..

Trots brist med sömn och hektiskt dag har det varit en bra dag trots allt. Nuuu ska jag definitivt äta någonting snabbt och senare lägga mig för att sooovaaaaaa. 

Likes

Comments

Mötte upp Hannzor på stan, vi åt på Subland (vilket var alldeles för längesen jag åt där) och senare plockade vi upp Towa och tog snabba bilen mot Boden. Vi såg elitserie-val och såg Boden handboll ta hem första segern. Trots sen sängliggandes och orolig natt, hade jag en pigg och bra dag i slutändan.

Likes

Comments