Vi fortsätter med OKTOBER...

Jag planerade mina veckor bra mycket finare än jag gör nu för tiden... // Pluggade // och Marias jättefina tavla kom och vardagsrummet blev komplett!!

Köpte min kappa som älsakr // gick ut och partade med mitt hjärta i mitten // bytte profilbild (viktigt)

Umgicks med Maria dag in och dag ut //lunchade med min fina mormor, världens piggaste åttioåring, så stolt att hon börjat titta på skam nu också!!

Hade en grym helg med dom här, utgångar varvades med bakisdater och nya utgångar. Vänner, mat och fest. Perfekt.

Maria och jag började besöka Uppsala mer, vi startade helgerna redan på torsdagarna hos tjejerna! Riktigt bra kvällar.

Klev på tentavecka och stängde in oss en vecka.

Gick ut och härjade med den här!

Annars åt vi tacos i vanlig ordning!

Oktober var en bra månad. Lite en mellan månad för mig, jag började få väldigt mycket ångest och förstod inte alls vart den kom ifrån. Efter en utekväll promenerade jag och Maria runt djurgården och sen bröt jag ihop totalt. Minns ni mitt inlägg Mänsklig som jag skrev i höstas? Jag tror att jag hade hållt andan lite för länge och allt som hänt under mitt år började komma ikapp mig. Det var så extremt skönt att bara släppa ut allt. Evigt tacksam att Maria stod bredvid mig i det här, hon blev liksom min stabila punkt på något sätt.

Vi går vidare till November...

Jag läste Michaela Fornis nya bok och grät i flera timmar // Maria och jag åt en väldigt givande lunch där vi pratade igenom allt som kändes jobbigt.

Man kan nog säga att det var först i November jag började ta tag i känslor och sorg påriktigt.

Farsdag kom och jag uppskattade min pappa mer än jag någonsin tidigare gjort <3

Var väääldigt mycket i Uppsala.

Agnes fyllde år och vi styrde brunch!! VÄRLDSKLASS

JAG KÖPTE LÄGENHET!!!!!!

Började tagga Maria i roliga citat på fb, det har spårat ut lite nu // typ världens bästa citat

November var en väldigt givande månad. Jag umgicks mycket med mina vänner, i Uppsala och i Stockholm. Jag bearbetade extremt mycket jobbiga saker och varje dag hade Maria och jag långa samtal om vad som kändes jobbigt och hur jag skulle försöka hantera det. Den 23de November skrev jag ett inlägg som heter "Final" där jag för sista gången skrev om allt som hände med pappa, hur jag hanterade det och hur allting har känts under processen. Det var som ett steg vidare för mig och samma dag på kvällen skrev vi kontrakt för min första lägenhet. FANTASTISKT.

Nu kommer sista månaden, DECEMBER:

Jag bockade av Paris med mamma första helgen i december. Föll pladask för Paris, vilken jävla stad! Helt såld.

Kom hem och var på date med Maria innan hon skulle bege sig iväg till en varmare breddgrad alldeles för länge.

Mitt i december fick pappa en ny hjärnblödning, det var såklart väldigt jobbigt. Man kämpar så mycket för att tänka framåt men baksteg gör det jävligt svårt ibland.

Vi firade jul hemma och tog det väldigt lugnt. Pappa var hemma från sjukhuset och alla kände sig nog väldigt tacksamma. Jag var så nöjd med mina julklappar, både som jag fick och som jag gav.

Firade nyår med mina vänner och hade en riktigt bra kväll!!

December blev en så konstig månad för mig, jag flyttade hem från Maria som jag bott hos hela hösten eftersom hon skulle åka iväg och sen så blev pappa dålig igen, det var mycket som hände och jag gick lite in i min egen bubbla och kan inte minnas så mycket egentligen. Hade en del väldigt roliga utgångar under jul och slutade 2016 med mina vänner på bästa sätt. Jag är glad att året är slut, jag är SÅ klar med 2016.

Likes

Comments

View tracker

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag började plugga på universitet, tog körkort, slutat röka och har köpt min första lägenhet.

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag brukar inte sätta nyårslöften på det sättet, körkortet var nog isåfall det jag kände att jag skulle prestera och det har jag ju gjort!

Dog någon som stod dig nära?
Nej, jag är så extremt tacksam att det här året inte har tagit någon ifrån mig, kanske är jag extra tacksam eftersom det var så jäkla nära.

Vilka länder besökte du?
England, Grekland och Frankrike!

Är det något du saknat år 2016 som du vill ha år 2017?
Stabilitet, lite lugn och ro. 2016 har varit en levande orkan och nu är jag faktiskt väldigt trött, jag längtar efter stabilitet. Jag är så glad att jag har min lägenhet att fixa med, mitt plugg och alla mina fantastiska vänner och familj att prioritera och lägga ner tid på.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
26 februari, när pappa blev sjuk. 23 november, när jag skrev på kontraktet på lägenheten.

Vad var din största framgång 2016?
"Min personliga utveckling måste jag säga. Jag har utvecklats så extremt mycket som person. Jag tror nästan att 2015 är det året som jag lärt mig mest om mig själv"

Sådär skrev jag förra året på den här.. är det okej att skratta lite åt det idag? Om jag bara hade vetat vad jag skulle vara med om 2016. Min personliga utveckling under 2015 är INGENTING mot den utvecklingen och resa jag har gjort 2016. Jag har inte lärt mig om mig själv utan jag har lärt KÄNNA mig själv på ett plan jag aldrig någonsin gjort. Jag har satts på prov på ALLA plan. Jag har för första gången i mitt liv känt sorg och det har nog gjort att jag ser på livet och allt som händer på ett nytt sätt, jag ser mitt eget värde idag och prioriterar annorlunda. Min största framgång 2016 är kort sagt att jag tagit mig igenom det.

Sen att jag har slutat röka, det är jag jäkligt stolt över.

Största misstaget?
Att jag accepterade en relation som inte var rättvis. Ser det mer som en lärdom idag dock.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej faktiskt inte!

Bästa köpet?
Jag har köpt GRYMMA skor 2016. adidas stan smith, vans, mina klackar och mina mocka stövletter, alla fyra är faktiskt från & other stories. Annars har jag köpt mycket bra byxor. Ingenting stort egentligen.

Vad spenderade du mest pengar på?
Oj svårt, mat tror jag. Hyra i Uppsala.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När pappa fick komma hem från sjukhuset. Det var oslagbart. Sen Grekland & när jag fick reda på att jag vunnit budgivningen för lägenheten såklart!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2016?
Sweet Lovin, Closer & Don't let me down - the chainsmokers, Ber en bön - Ken Ring

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare absolut. Jag har nog aldrig upplevt smärta påriktigt förrän i år. Det har varit ett konstigt år för mig, för trots all misär och sorg jag gått igenom så har jag haft jag när jag väl varit glad varit VÄLDIGT glad. Men jag måste ändå säga ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag njutit mer av tiden innan pappa blev sjuk, istället för att gråta för en kille som inte brydde sig ett shit. Det är nog det önskar att jag gjort mer.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Skyllt på mig själv för saker. Stängt inne känslor och erkänna mig själv svag tidigare. Jag önskar att jag inte lagt ner så förbannat mycket tid på att låtsas må bra. Det har jag verkligen lärt mig det här året. Att våga erkänna mig själv svag och be mina medmänniskor om hjälp.

Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen. Umgåtts mycket med mina vänner och jobbat en del.

Blev du kär i år?
Jag trodde nog att jag blev det. Men såhär i efterhand så nej. Jag tror inte det. Jag var mer beroende av att ha någon annan vad jag var kär om jag ska vara ärlig. Sen i Grekland så blev jag förälskad men inte kär.

Favoritprogram på TV?
Asså SKAM. Världens bästa jävla serie. Börjar dock tröttna på hetsen om det sen det kom till Sverige, Agnes tipsade mig liksom om det i somras, Skam är sen gammalt liksom ;)

Bästa boken du läste i år?

förra året läste jag en bok. I år har jag fan läst fem böcker. Framgång bara det. Haha. Tror att den bästa var livet efter dig. Den plöjde jag på en solstol i Grekland, tårarna sprutade i slutet.

Största musikaliska upptäckten?
Oj vad svårt. Jag vet faktiskt inte. Jag har nog fått tillbaka min kärlek till Svensk musik det här året.

Bästa filmer du såg i år?
Den här är alltid lika svår. Glömmer liksom bort vad jag ser för filmer... Jag kan inte komma på någon sån där WOW film.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
hmm.. gud jag kan inte komma på vad jag fick i födelsedagspresent haha. Jag fick en liten högtalare fåra Booze, sen av mina fina vänner fick jag smink och underkläder minns jag.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Jag klev upp alldeles för tidigt och hade uppkörning kl 07.15. Klarade den, fick äntligen det där jäkla körkortet. Sen åkte jag till Uppsala och hade föreläsning, sedan åkte jag hem och mina bästa tjejer kom på middag. sen kom Mårten, Harald och Fabian ett tag. Det var verkligen en GRYM dag.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
"Aa om jag vunnit tre hundra miljoner så jag sluppit jobba så mycket" - förra året. Haha det är intressant hur erfarenheter formar en. I år hade jag kunnat GE tre hundra miljoner för att pappa skulle varit frisk. Garanterat det, mitt år hade varit fantastiskt mycket bättre om pappa inte blivit sjuk.

Vad fick dig att må bra?
Min familj och mina vänner. OVÄRDERLIGA. Jag vill gråta när jag tänker på hur stort vänskap är.

Vem saknade du?
I år saknade jag nog mig själv, det låter kanske konstigt men jag hade så svårt att acceptera vad som hänt mig och min familj att jag liksom inte kunde forma mitt nya jag. Någonstans på vägen så insåg jag att jag inte kommer hitta tillbaka till mig själv, utan jag kommer forma ett nytt jag. Det är så livet fungerar, när det händer stora saker, man hittar inte tillbaka, man lär sig att leva i det nya och accepterar att saker och ting förändras. När jag insåg det så slutade jag sakna mig själv och lärde känna mitt nya jag, och lärde mig att älska det kanske ännu mer än jag älskade mitt gamla.

De bästa nya människorna du träffade?
På något sätt så har det här varit ett år när jag kommit tillbaka till många gamla relationer. Jag tror att tryggheten i mina gamla nära vänner varit väldigt avgörande för mig det här året. Så de bästa människorna det här året är nog inte så nya egentligen.

Vilka länder ska du besöka år 2016?
England måste jag ju åka till. Sedan har Maria och jag pratat om Grekland i sommar. En weekend med mitt gäng vore också fett, blir kanske till hösten.

Likes

Comments

View tracker

Plötsligt ser du henne. Där är hon. Henne som du fruktat innan du ens vetat om att hon existerat. Henne som du förberett dig för under dessa år. Hon som han blev kär i. Där är hon. På din facebook-feed vad fan gör hon där? Du granskar bilden som kommit upp på ditt flöde. Hon ser inte alls ut som du föreställt dig. Du vet inte hur du hade föreställt dig henne men iallafall inte såhär.

Du väntar på att det ska börja bränna bakom ögonlocken, att ögonen ska tåras och du ska ringa din bästavän och gråta över att han blev kär i någon annan än dig och dessutom att hon inkräktar på ditt Facebook flöde. Men det bränns inte, det kommer inga tårar.

Inte ens en liten klump i magen, snarare en lättnad. En lättnad av att dina hjärnspöken nu har lämnat dig, att dina demoner och tomma hopp om att det en dag kommer bli ni inte längre finns. Du ser på dataskärmen och fram kommer ett leende.

Du har hela tiden haft rätt. Den fina, genuina personen som du tagit honom för under dessa år fanns där, du hade rätt. Han blev kär tillslut, men inte dig och det känns helt okej. Det känns nästan bra att det blev såhär, att han blev kär och du blev fri.Likes

Comments

Vi fortsätter med midsommar.. sista helgen i Juni som spenderades ute på en kompis landställe på Ingarö. Satan vad mysigt det var. Vi var ett stort gäng som åt god mat, badade, solade, åkte båt, drack gott en hel helg. Livets vänner de.

Jag lyckades knäppa årets sommarbild!!

Sedan går vi vidare till Juli. Varvade jobb med semester och umgicks mycket med mina nära och kära.

Mormor fyllde år och vi drog ihop alla syskon och barnbarn och hade en SÅ naja lunch

Jag åkte ut till Sandhamn en dag för att mysa med den här fina familjen. Min moster/gudmors familj! Älskar när dom kommer hit från staterna på sandhamn och man får en anledning att fly fastlandet och bara chilla på Sandhamn.

Jag festade nog en del i Juli också. Personer som jag inte träffat på länge kom till Sverige, vissa fick nog mitt lilla hjärta att banka extra hårt. Men det var en BRA månad, egentligen inget trubbel, visste nog innerst inne att det skulle ta slut efter det här.

Maria, Agnes och jag åkte ut till Blidö en helg. Så mysigt. Vi åt så mycket och så god mat, tränade, solade och laddade inför vår Grekland resa en vecka senare...

Så glad att jag har så mycket fina personer runt omkring mig.

I slutet av Juli åkte vi till Grekland... en resa som skulle bli någonting helt annat än vad jag någonsin kunnat förutse...

Vår semester började som en tantsemester ska börja. Vi gick upp tidigt, lapade sol hela dagarna och gick upp och spelade kort när solen slutade gassa, åt massa gott och sedan tog vi en tupplur innan det var dags för middag. Dagarna flöt samman och vi plöjde böcker och jag älskade varenda minut av det... En kväll skulle vi gå ut och äta och sen ville vi sjunga kareoke..

Vi hamnade på ett ställe som heter Eclipse, blev kära i varsin kille, och sedan blev den här resan någonting helt annat. Som tur var så hade vi bara tre dagar kvar innan vi skulle lämna Grekland och åka hem till Sverige (observera att killarna på bilderna har jag inte en aning om vilka det är, alltså inte våra kärlekar. haha)

Det hela slutade med att när vi stod på flygplatsen på måndagen och skulle checka in våra väskor så bestämmer jag och Maria oss för att vi minsann inte var klara med det här stället. Vi vinkar av Agnes och åker tillbaka till playan för ett par till dagars semester. Det kanske bästa och konstigaste beslutet jag tagit, men fasen vad glad jag är för det idag.

Om vi var kära när vi fyra dagar senare lämnade grekland? JA. Var det jobbigt att komma hem? JA. Kollade vi resor tillbaka enda in i Oktober? JAAAA. Haha jag skrattar så mycket när jag tänker på Grekland, hur bra det var och hur sjukt det var allting. Både Maria och jag har fortfarande kontakt med de här killarna då och då, jag röstar garanterat för att åka tillbaka nästa sommar..

När vi sedan kommit hem så tog jag snabba beslut och bestämde mig för att iallafall plugga till hösten.. Jag flyttade även hem till Maria och vi satte igång vår stora åstadkomma höst. Fasen vad jag är tacksam för den personen den här hösten.

Utplocka från Augusti. Det var ett gäng riktigt bra utgångar, värmen hängde med enda in i oktober om jag minns rätt.

Köpte mina bästa byxor i år. Alla mina kickflare från H&M (höger) och sen mina kickflare kostymbyxor från Zara (vänster).

September kom och Maria fyllde år. Vi firade med ett gäng hos Maria och brakutgång. Jag hade planerat att sjunga med tårta men låg istället och sov på soffan när Maria vaknade med en hink bredvid mig.. Fantastisk vän.

Sen gjorde vi mysfrukost och på kvällen gick vi ut och åt på Bouqerian. LOVE IT:

Typ såhär såg jag ut större del av tiden....

Skolan satte igång påriktigt och jag fick gå förbi den här vackra vyn varje dag påväg dit.

På AStrids makeupskola och blev sminkad...

Var med och hjälpte Micke på några plåtningar

På training med Dreamtrips // tyckte att jag var väldigt rolig som vanligt // min FÖRSTA rökfria utgång!!! 112dagar är det nu. Så stolt över mig själv

Det här blir FÖÖÖÖR långt så får ta årets tre sista månader i ett eget inlägg!! Puss

Likes

Comments

2016 började med att jag dansade in det nya året med mina bästavänner hemma hos mig. Vi var ett gäng som skrek oss hesa till gamla svenska låtar fram tills morgonen. Sedan åt vi världens bästa lunch på nyårsdagen på Broms, jag Viveka och alla mina favorit killar!!!

Annars då? Jag började plugga i Uppsala, pendlade första veckorna. Jag kampades med en massa känslor och beslut om relationer som skulle fortsätta eller avslutas. På min födelsedag så tog jag även det där efterlängtade körkortet!!!!

Nicolas var hemma på permis från Mali, lägenheten vi tillslut fick tag på i Uppsala och en bild från vårt pendlande...


Vi går vidare in i Februari... Jag och Agnes fick tillgång till lägenheten och livet i Uppsala började påriktigt

Sittningar varvades med myshäng hemma. Vi njöt av att vara sambos igen och insåg att studentlivet passade oss rätt bra

Vi brände av vår första hemtenta som gick bättre än förväntat // sen kom det här FANTASTISKA snapchat filtret in i mitt liv.

Agnes levererade det här filtret BÄTTRE ÄN NÅGON ANNAN

Mitt nya studentliv avbröts rätt drastiskt när pappa blev sjuk i slutet av februari. Från en dag till en annan skulle mitt liv aldrig bli sig likt igen. Jag rubbades totalt och gick in i någon totalt stängd överlevnadsbubbla.


Vidare till Mars... där handlade det egentligen BARA om att se till att pappa skulle överleva. Känns som jag spenderade mer tid på sjukhuset än hemma när jag tänker tillbaka på det men jag tror att jag lyckades balansera allting rätt bra.

Tiden gick till att umgås med min familj, mina fantastiska vänner och lära mig allt om aortadissektion...

Jag satte min första salastenta mitt i allt kaos och varierade mellan vänster och höger bild. Plugg & fest.

Mina tjejer kom från london och vi hade en brakutgång och en GRYM bakisdag.


Vidare till April som gick käpp rätt åt helvete det första som hände. Pappa som gjort fina framsteg trillade tillbaka till ruta ett när han drabbades av en hjärnblödning medan vi var ensamma hemma. Det är nog en av de värsta dagarna i mitt liv, efter den dagen han blev sjuk första gången.

Tillbaka på sjukhuset, utsikten från pappas rum och sen jag och världens bästa paps <3

Den här fantastiska människan kom hem från Australien och jag var SÅ glad för det!!!!

Mitt i mitt kaos bestämde jag mig för att klippa av mig halva håret.

Tiden gick så jäkla fort under våren och plötsligt var det maj... som startade med VÄRLDENS bästa valborgshelg!!! Alla tjejer kom och bodde hos oss i Uppsala och Stocken bjöd på tre dagars konstant festande.

Hängde fortfarande mycket med Harald under här perioden! Den här fantastiska utsikten har dom från sitt hus i Nacka...

Det vankades mer fest och jag och Agnes gick i nyansen... svart som vanligt

Fina kvällar i Uppsala och vinkvällar i Stockholm

Agnes och jag åt kanelbullar och brände av sista plugget.....

Annars minns jag Maj som en VARM månad. Satan vad varmt det var!!!

Promenerade med den fantastiska flickan....

SATAN vad gott det här var.

Det bästa med Maj var att pappa fick komma hem efter 82 DAGAR på sjukhus!!!!

Vidare till Juni.. Jag började med att åka till mina älsklingar i London.

Vi var ute och festade och åt fantastiskt gott bakiskäk, i vanlig ordning.

Annars njöt jag av sommaren... åkte båt med mina vänner, åt goda luncher på stan och gick på dagsfester. Jag minns att Juni var en fin månad.

Jag åkte med mamma och pappa till Karlsborg för att ta emot den här prinsen från Mali.

Rotade fram mammas gamla jeansjacka som blev mitt nyckelplagg under sommaren. Såg mest ut som ovan.

Det här var mitt första halvår.. Ett av de värsta åren i mitt liv men samtidigt så minns jag fina stunder. Jag fortsätter med resten av året kommande veckan!!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Jag har varit dålig på att blogga senaste veckan, pappas återfall har tagit hårt på mig och i kombination med julafton så har jag helt enkelt prioriterat annat. Idag är det tisdag och juldagarna är över. Kort summering så blev det jäkligt lugnt på julafton, var bara hemma med familjen och mös och i söndags vankades det FET utgång. Satan vad roligt jag hade, jag sov i Marias lägenhet i stan och trillade inte in där förrän 08.30!!!!! Helt galet. Sov bort hela måndagen och där är vi nu. Nu är det onsdag och två veckor kvar tills jag har min sista tenta på höstens termin, är jättestressad och MÅSTE börja plugga helst för tre veckor sedan. Viveka kommer hit så ska vi sitta hela dagen, så välbehövligt.

Tittar in här senare!!

Likes

Comments

Jag håller på att leta soffa till lägenheten och har länge suktat efter en mörkblå sammetssoffa och NU har jag hittat den!!!! På sista bilden ser ni soffan Blanco från MeliMelihome, den finns i exakt den mörka djupblå färg jag vill så jag är superglad. Nu ska jag bara maila och kolla om jag kan få komma och kolla på den i deras showroom. Jag håller på att kolla på kök också och kan inte bestämma mig om jag ska köra på gråluckor, tror det kommer bli så faktiskt. Det kommer bli skitsnyggt tillsammans med soffan.

Likes

Comments

Klockan är 11.12 och jag sitter i min säng. Jag torkar tårar som rinner från mina kinder efter att ha ramlat över ett inlägg (klicka) om sorg och att vara anhörig. Igår var jag på sjukhuset, vi åt lussebullar och drack te och pratade. Pappa mår bra egentligen, han fick ju en ny hjärnblödning i fredags. Det känns konstig att vara tillbaka på sjukhuset, jag spenderade så mycket tid där i våras men ändå känns det alltid tungt att gå igenom entrén. Sköterskan kom in och vi pratade lite om den krångliga situation pappa sitter i, han måste äta en medicin för sitt hjärta som han absolut inte får äta för sin blödning. Jag känner av hans frustration, att känna sig ändå pigg, ligga på sjukhus och ingen vet egentligen hur dom ska göra för bästa möjliga resultat.

När jag skulle åka därifrån igår så var hissen sönder, jag började gå ner de nio våningarna för att komma ner till utgången. När jag kom ner på våning fyra så var det som att jag frös till, jag tittade igenom dörren och slogs av en rejäl flashback. Det var här. Det var här jag kom in, igenom den kala korridoren sprang jag för att komma till röntgen där dom fastställde pappas aortadissektion. Jag öppnade försiktigt dörren och ställde mig framför hissen, det var här vi åkte ner till ambulansen, när vi sprungit från röntgen, ett helt läkarteam och jag och pappa på en säng. Jag fortsatte igenom korridoren och kom fram till ingången till röntgen, jag står egentligen bara och stirrar. Väggen motsatt mot ingången till röntgen, där satt jag på golvet förtvivlad och pratade i telefon med Agnes. Jag satte mig ner, drog upp benen mot mig och bara andades. På den plats där allting började och det enda jag kan tänka är kommer det någonsin att sluta?

Likes

Comments

Om man går upp för alla trapporna vid Sacre Coeur och fortsätter in på smågatorna så kommer till det här. Ett litet torg där det sitter en massa målare och målar samt säljer sina tavlor. Så harmoniskt att gå runt och titta på alla vackra tavlor och se när dom målar live. Det hade varit coolt att ha en sådan tavla hemma men dom var väldigt dyra och jag hittade inte någon som jag kände skulle vara hundra procent rätt.

Likes

Comments

Jag har nog aldrig haft ett så händelserikt år som jag har haft 2016. Jag satt och bläddrade igenom min gamla blogg och hittade ett inlägg från 20december 2015. Jag var med Fabian och var ledsen för att jag kvällen innan fått höra att killen jag tyckte om inte tyckte om mig på samma sätt. Jag ältade och ältade och fan vad jag hade svårt att acceptera det. Sådär cirka sex månader tog det för mig att förstå det. Idag när jag ser tillbaka på det så var jag aldrig kär i den killen, det var inga fjärilar i magen det var bara ett tappert försök till att hitta någon. Ett tappert försök till att bli kär. I samband med det här började jag träffa en annan kille igen, den enda personen som jag idag kan stå för att jag varit kär i. Jag visste att det inte var värt det, det skulle inte ta mig vidare i livet på något sätt. Idag har han träffat någon annan, det gör mig glad och kanske lite lättad, att han blev kär tillslut och jag kan få släppa det en gång för alla.

Efter det här året så har mina stora problem jag hade då blivit väldigt små, dom klassas inte ens som problem i mina tankebanor. Träffar jag en kille som jag tycker om, men som inte tycker om mig då är det bara att säga tack och hej. Det är liksom inte svårare än så. På ett sätt kan jag tycka att det känns lite sorgligt, som att jag växte upp på ett år. Jag tror det blir så när ens förälder blir sjuk. Att saker som var viktiga innan blir oviktiga nu och stora saker blir små. Idag oroar jag mig för hjärnblödningar och återfall medan jag då oroade mig för om killen jag visste var ointresserad tänkte på mig ibland. Jag har slutat fråga mig själv vad killar jag träffar tycker om mig och istället börjat fråga mig vad jag tycker om dom. Vilka av deras egenskaper gillar jag och får han mig at skratta? Kan jag inte komma på några bra svar på dessa frågor så kan jag plussa ett plus ett och inse att jag kanske inte tycker om honom ändå.

Det känns konstigt ibland att den delen av mig, den där dramatiska, hopplösa romantiker delen som älskade för hårt och hatade för starkt den är lite nertonad. Ibland känner jag den inte alls. Men jag tror inte att jag saknar den, den tog lite för mycket tid och energi som jag istället kan lägga på andra saker. Så på något vänster kanske det känns skönt faktiskt.

Likes

Comments