Header

Godmorgon! Igår var vi på LA equestrian center igen med Isaak och Missy. Jag groomade + longerade bara min lilla pojk medan Lehua red honom från start idag.
Försökte suga i mig så mycket information som möjligt medan jag stod och kollade ifrån marken. Jag vill så gärna kunna rida honom bra, men han är så svår och ibland känns det som att han är för svår för mig. Är iallafall glad att Cassandra låter mig rida denna fina hästen som min egna.


Idag ska det bli upptill 30 grader här, vilket jag egentligen inte har något emot. Men jag och värme passar inte så bra ihop - jag blir helt orklös. Så dagens fokus ligger på att få dem flesta hästarna ridna - Ponnyn, Jerezee, Rising Star, Isaak och Roman - innan det blir för varmt. Har laddat upp med lite frukost och kaffe i sängen, så nu ska jag bara byta om till mina svalaste ridkläder och bege mig ut till mina hästar <3

Hoppas ni har en bra dag.

love, L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I måndags förmiddag hade Cassandra en träning i Burbank med Missy. Även Baby Isaak fick följa med på lite äventyr denna gången!

Isaak är bara 4 år, väldigt fin men tyvärr väldigt spänd och svår riden. Därför tog sig Cassandras tränare sig tid till att rida honom lite. Jag red honom lite först så att hon skulle få se honom från marken först. Tanken är att hon ska introducera tävlandet för honom snart! Och vad roligt det var att se lilla Isaak med en Grand prix ryttare på sig! Han är verkligen så fin.

Det börjar även släppa för oss, lite mer för varje dag som går. Så två dagar i veckan framöver, måndagar och fredagar kommer Isaak ridas utav Lehua på LA equestrian center vilket jag tror kommer ge honom en rejäl skjuts i sin utveckling. Spännande att följa :-D

Likes

Comments

Isaak och Gracie påväg uppför berget. Utsikten där uppe är magisk!

En annan ridtur ute i Kaliforniens vackra natur. Denna gången genom vingården. Jag älskar vingårdar. Så att få uppleva en på hästryggen är väl något jag alltid drömt lite om hihi!

Likes

Comments

Försökte bota min kropp ifrån all verk igårkväll. Även ifall jaccuzzin inte lindrade smärtan fullt ut var det iallafall en härlig stund för själen.

. . .

Och jag önskade mig även en vegetarisk sallad med fejk kyckling till middag. Tänk att jag var så orolig över maten innan jag kom hit, så blev det så bra. Bättre än jag kunde önskat mig!

Hoppas ni mår bra <3

Saknar min Mello lite extra idag, mitt lilla lyckopiller.

love, L

Likes

Comments

Sänder en tanke från andra sidan jorden till alla drabbade och dess anhöriga. Alla som fick se och uppleva rädslan, skräcken och det hemska som hände i Stockholm under fredagseftermiddagen.

. . .

Mitt i allt detta hemska som hänt så blir jag så himla rörd över hur fantastiskt mitt hemland och dess människor är. Hur dem visar polisen, sjukvården och alla andra som gjorde/gör en stor insats en överväldig uppskattning. Att dem går ihop och hjälps åt, öppnade upp sina hem mitt i kaoset utan att visa något tecken främlingsfientlighet. Att vara självisk i en sånhär situation är det värsta brottet man kan begå enligt mig.

Ännu en gång har livets tagits ifrån någon helt oskyldig. Vardagsmat för andra länder. Något som varit så nära, men samtidigt så långt ifrån på samma gång. Världen, jag vägrar fortfarande ge upp hoppet på fred.

Likes

Comments

Som jag saknar henne.. Det har gått en månad nu och allt jag önskar mig för tillfället är att få slänga mig runt hennes hals i en stor kram.

. . .

Jag är så tacksam över min syster. Hon har verkligen tagit emot Mello som sin egna häst och jag vet att hon mår exakt lika bra hemma utan mig. Hon märker nog ingen skillnad alls.

Dessutom tävlade min syster henne under Ljungbys regionala meeting för några veckor sedan. Dem gjorde två fina rundor i 110!
Under lördagen hade dem ett riv i omhoppningen och på söndagen två.
Mello såg så nöjd ut, hon var precis som vanligt. Den där positiva, glada och snälla hästen som alltid vill göra det rätta. Så att hon skulle ha ont har vi lagt åt sidan nu. Jag minns hur svårt jag hade för att hitta knapparna i början på henne och jag minns även hur svårt det varit för andra att hoppa upp på henne - så att min syster hade lite problem under andra tävlingen med henne är egentligen inte alls konstigt. Jag är så himla imponerad över att hon klarar av henne så bra som hon gör efter att ha sätt både filmer ifrån träningar och tävlingar.

Nu har M bara fått ta det lugnt några veckor efter tävlingen, vilket jag tror hon behövde. Lite vila med inslag utav mysiga uteritter vill säga.

Älskade häst <3

love, L

Likes

Comments

Hur glad blir man inte utav en liten ponny? Jag och C tog en roadtrip genom Kalifornien igår och fick med oss denna fina killen hem. 6 år named Jerzee

. . .

Vi var inte hemma förens efter 3 på natten så snälla Genne fodrade hästarna medan vi tog en liten sovmorgon. Sedan var det bara att tvinga sig upp för att visa Splash för kunder vid 11 tiden. Jag han rida Rising Star innan och efter visningen reds även Isaak och Jamaica.

"Obligatoriskt roadtrip snack"

Frukost ute vid poolen <3

Ponnyn jag har nu, Baby Phat är en riktig superstar! Han har bara blivit riden i cirka 1 månad och hoppar redan banor, gör byten och takserar helt själv! Hoppas att denna killen är lika lättlärd - finns ju inget roligare än att rida ponny och drömma sig tillbaks till sina ponnyår :D


Hoppas ni har en bra dag <3

love, L

Likes

Comments

En ledig söndag och jag fick äntligen tid för en lång promenad!

. . .

Jag såg denna vägen på långt håll och beslöt mig för att "bestiga berget" hehe. Glad för det då utsikten där uppe var oslagbar. Som vanligt är det svårt att fånga samma vackra verklighet på bild.

Fin utsikt över byns vingård. Och jag som älskar vingårdar, dem är något bland det vackraste jag vet. Jag hoppas på en ridtur genom denna framöver!

love, L

Likes

Comments

Klockan är strax över halv 8 och jag ska precis börja fixa iordning första hästen för dagen. Idag vilar Mac, då vi tillsammans med hans nya ägare kommit överens om att han har vilodag på onsdagar och söndagar.

Så hästarna som ska ridas idag är Rising Star, Ponnyn och Isaak.

. . .

Det är redan soligt ute och vindstilla - äntligen! Vi fick sol igår också, men tyvärr massa blåst. Så idag ser jag fram emot att svettas lite ;-)

Hoppas ni har en bra dag, hörde att Sverige också bjuder på vårsol? :-D

love, L

Likes

Comments

Godmorgon från ridbanan! Kalifornien bjuder på sol idag efter en blåsig gårdag. Jag började min morgon med Mac. Han gick ett lugnt joggingpass på banan och sedan fick han skrittas av ute, runt kvarteret. Nu har jag 6 hästar kvar, Splash, Isaak, ponnyn, Rebecka, Rising Star och Roman!

Hoppas ni har en bra dag! Kram.

love, L

Likes

Comments