Header

Morgonkaffet och lite bläddring i en fin katalog från en ridsportbutik i närheten.

En söt Mac i morgonsolen.

Detta satt inte fel efter en varm dag! Gene kom hem med Starbucks till mig och Cassandra.

Mår så bra av att bara ära vegetarisk mat. Här en god sallad med soyaköttbullar som Gene fixade ihop efter en varm dag med nästan 30 grader varmt!

Hittade en mysig plats att prata med pappa på, hihi uppe på rutschkanan vid polen! Så fint. Saknar min familj <3

Jag har även kört bil för första gången här i USA! Jag och C tog en lång lunchpaus för att åka till Starbucks så jag passade även på att köra. Bra övning eftersom jag är lite osäker att köra i nya städer, vad är inte en bättre utmaning än ett helt nytt land då? Ge mig beröm tack.

Och en bild på min päron martini vid Malibu beach i söndags. Mums!

Och jag vet att min farmor läser min lilla blogg ifrån sin iPad vi gav henne i 80 års present - vilket imponerar mig.
Jag saknar dig och Alle, hoppas ni har det bra! Vi ses i sommar. Kram.

love, L

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Yes, då var han såld. Efter att vi gjorde en ny försäljningsvideo på honom (som jag la ut här på bloggen) så hörde många av sig och visade intresse. Det var lite först till kvarn och i onsdags dansade han igenom sin veterinärbesiktning och är alltså såld.

Dock kommer han att stanna kvar här för lite mer utbildning och träning vilket gläder mig. Är så glad att jag får fortsätta jobba med denna charmiga killen!
Så min uppgift nu är att försöka utbilda honom vidare, introducera honom för kommande uppgifter osv med hjälp utav Cassandra!

Likes

Comments

Sovmorgon, frukost vid poolen och en promenad upp i bergen - så började jag min morgon.

Vid lunch hade vi en visning på Mac, som skötte sig super!

Nu är vi påväg till Malibu för att äta lite god mat och njuta utav solen!
Hoppas ni mår bra hemma i Sverige <3

love, L

Likes

Comments

Här har ni lilla Mac som igår hoppade sin första bana någonsin! Tycker att han är jättetrevlig för att bara vara drygt 4 år. Idag har vi ännu en visning på honom och jag hoppas att han är lika duktig som han har varit hela veckan. :-)

Likes

Comments

Snälla Gene och Cassandra bjöd på middag igår.

. . .

Lördag och Mello har tävlat med min syster idag. Dem hoppade 1 meter och 110. Tyvärr har M börjat bli lite tråkig.. Hon ger liksom upp så fort hon kommer lite fel, i 1 meter? Det är så olikt henne. Antingen har jag förstört henne genom att vara för snäll emot henne så att hon lärt sig att det är okej att stanna eftersom ingenting händer.. Eller så har hon ont igen.

Jag är iallafall lugn då jag vet att min syster gör det allra bästa för Mellos del. Hon rider henne jättebra och är väldigt duktig på att läsa av hästarna! Så dem får väl prova en gång till och om det inte släpper blir det en vetcheck <3

Saknar henne lite extra mycket idag, min bästavän.
Tänk vad lätt allting hade varit om hästar kunde prata.

Likes

Comments

Att få spendera sin födelsedag i vackra Kalifornien är något jag är väldigt tacksam över. Dagarna går i ett. Det finns alltid någonting att göra här vilket får mig att må bättre än vad jag gjort på länge. Jag har inte tid att övertänka saker eller tänka på saker som jag inte borde tänka på. Det finns inte tid för ångest.

. . .

Idag efter att jag hade ridit alla mina hästar tog jag en promenad upp i bergen där jag och C red igår. Det är så himla fint här, finare än vad jag hade föreställt mig.

Nu ska jag sova till ljudet utav ylande präriervargar. Väldigt mysigt faktiskt.

Och jag för alla fina grattishälsningar idag <3
love, L

Likes

Comments

Före:

Efter:

Här är den söta lilla ungponnyn jag rider!
Baby Phat, som behövde sig en ordentlig makeover. Kanske om han inte såg ut som en vildponny längre så skulle han sluta uppföra sig som en. Mycket riktigt. Trotts att han såg väldigt förödmjukad ut har han skött sig suveränt sedan i måndags! Han insåg väl att det var dags att börja ta livet på allvar ;-)

Likes

Comments

Söndag och regn lovades. Vi planerade då att longera/promenera med hästarna på morgonen innan vi begav oss iväg på en liten shoppingtur.

Mac och Isaak fick sig varsin promenad medan ponnyn fick longeras lite lätt bara för att bli av med energi.

Därefter åkte vi till en ridsportsaffär. Jag behövde köpa ett par ridskor då mina hemma i Sverige är sönder och jag såg ingen mening med att ta med dem hit. Så min snälla mamma swishade över lite pengar till dem som en tidig födelsedagspresent. Jag har sagt att jag inte behöver något, jag får ju redan så himla mycket utav henne. Världens bästa mamma <3

Sedan tog vi även en liten rundtur i ett mall där vi även lunchade på ett koeranskt matställe. Massa grönt och vegetariskt - vilket föll mig perfekt i smaken. Jag han även springa en runda på Forever 21 och kika lite.


Nu är hästarna nattade och imorgon väntas äntligen ridning hela dagen igen. Jag ska även försöka mig på att göra en makeover på ponnyn så att även han kan vara snygg på bild ;-)


. . .

love, L

Likes

Comments

Dagens guldstjärna går till Mac som skötte sig fantastiskt bra på en av visningarna idag. Jag var lite nervös över att visa honom för en tränare och hans ryttare men det gick hur bra som helst! :-)


. . .

Likes

Comments