Lite halvskeva bilder men det var det bästa jag hade haha...

I torsdags (5.1.2017) städade jag hela halva morgonen innan jag hoppade på bussen för att möta upp AC över en lunch @Raawka. Länge sedan jag träffat henne eftersom att hon varit på resa osv... bytte julklappar (är så trött på julen nu dock) och catchade up innan vi for på jakt efter en present AC skulle inhandla.

Sedan var det träning som gällde innan vi hämtade pizza med familjen och det var min torsdag lite snabbt (skulle egentligen bloggat om den dagen tidigare men hann inte så det fick komma upp nu) - Xx

Likes

Comments

Min lillasyster Fina fick den här boken Milk and honey till julklapp och jag hade sett bilder på texter ur den här boken på bland annat weheartit. Det här är alltså en engelska bok med texter, alltså typ citat osv... som ni ser på bilderna ovan. Den innehåller fyra "delar" som ni ser på tredje bilden: The hurting, The loving, The breaking & The healing. Som ni ser finns det också lite bilder på vissa texter.

Texterna handlar mest om kärlek men också om feminism, missbruk, våld och att överleva. Kan köpas bland annat här.

Likes

Comments

Fina vänner

2 filmcitat

Från min och Mandas mysfrulle

Kan d bli vår så jag får ha vårkläder någongång då?

Fast älskar ändå julbelysningen (även om jag är så sjukt trött på julen nu)

Ur Michaela Fornis "En bok om kärlek"

Likes

Comments

God morgon vänner! Eller ja, morgon... nu börjar det väl bli lite mera förmiddag.

Imorse vaknade jag redan 8:35 (!!), första gången det här lovet jag vaknat före 9. Sminkade mig till det senaste avsnittet av Mathilda och Andrea, tog bussen till stan och mötte upp Manda för att äta en frukost på 1h+k. Egentligen var tanken att Malva också skulle äta frulle med oss men hon fick lite förhinder så det blev bara jag och Manda. Mysigt att träffa henne en sista gång innan hon drar till London.

Frukosten vi åt hette start me up och den innehöll bröd, yoghurt, kaffe/te och apelsin/äppeljuice. Kostar 10 euro och det var helt gott, måste dock varna er för att yoghurten innehåller svarta vinbär.

För tillfället sitter jag och redigerar bilder medan jag lyssnar på en podcast, ha en bra tisdag - Xx

Likes

Comments

365 NEW DAYS, 365 NEW CHANCES

Igår firade jag in det nya året med Malva och Manda vilket var jättemysigt. Det var alldeles för länge sedan vi umgicks bara vi tre och att avsluta det gamla året och starta det nya med sina bästa vänner vid sin sida kändes perfekt.

Fixade god mat (matkoma oh mi oh my), pratadepratadepratadeochpratade, skrev en bucket list inför 2017, gick ut och gick vid tolvslaget för att kolla efter raketer och somnade sedan bredvid varandra efter 2. För att summera upp det lite kort.

Jag hoppas att ni alla hade en fin kväll igår och jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år - Xx


Likes

Comments

Bjuder på någon veckas gamla bilder i brist på annat.

Vi kan ju bara konstatera att jullov är så sickens skönt och välbehövligt, älskar att ha ledigt och inte behöva bekymra sig för någonting.

Lite kort om dagarna som gått: i onsdags drog jag på en pizza lunch i stan med familjen innan jag mötte upp Manda och vi gick omkring i stan en stund och kollade runt på mellandagsrean. Hittade en tröja och lite smink och sedan var det träning som gällde och lite serie tittas innan jag somnade.

Igår startade dagen med en promenad och senaste avsnittet av sanningens mammor i öronen innan jag for en sväng till Matilda före jag tog bussen (måste bara tillägga att jag älskar att åka buss haha, vet inte varför men så är det) till Manda och spenderade kvällen med henne och Tobias.

Min dygnsrytm är helt förstörd och tror det är anledningen till att jag känner mig så trött i hela kroppen. Men det är okej när man har lov. Och för tillfället är jag väldigt lycklig, älskar att jag flera gånger de senaste dagarna skrattat så mycket att jag börjat gråta. Livet. Xx

Likes

Comments

Snart, snart har vi nått årets sista dag och sedan kommer år 2016 aldrig tillbaka. Skönt kan jag tycka med ett nytt år. Känns som ett nytt kapitel i livet på något sätt. Är redo att lämna det gamla bakom mig och starta något nytt - bättre, hoppas jag.

Är tacksam över allt 2016 gett mig. Är tacksam för alla motgångar, brustna hjärtan och förtroende och allt som gått sönder och känts tungt och omöjligt i stunden. Tacksam för allt jag lärt mig och att jag fått växa och utvecklas som person. Visst har det funnits stunder som man helst av allt bara velat lägga sig ner och aldrig mer stiga upp igen och man gråtit så mycket att man inte kunnat andas och trott att man på riktigt kommer dö för att man är så ledsen.

Jag tror inte livet handlar om att undvika sådana stunder. Jag tror inte det handlar om att undvika att ge bort sitt hjärta till någon för att man är rädd att det ska gå sönder eller undvika att öppna upp sig till någon för att man är rädd att den personen ska svika ens förtroende.

Jag tror det handlar om att ge bort sitt hjärta så mycket och ofta man kan och att lita på andra människor och alltid tro det bästa om dem och att sedan om det skiter sig resa sig upp starkare än någonsin och lära sig av sina misstag.

För hur ska man kunna växa och utvecklas som person om man ska leva hela sitt liv och vara rädd för att gå sönder? Rädd för att göra misstag och rädd för att bli sårad och sviken?

Är inte det av våra mörka stunder vi lär oss?

Jag är tacksam för allt som varit jobbigt, men även tacksam för allt som varit rakt igenom roligt och härligt och stunder man bara känt kärlek i hela hjärtat och själen.

För alla gånger jag skrattat så mycket att hela magen värker och att jag börjat gråta. Alla fina, underbara människor som funnits där för mig i mina mörkaste stunder, men också i dom ljusa. För alla gånger jag lyckats med någonting, uppnått mål, varit lycklig i vartenda centimeter i min kropp och för alla fina minnen 2016 gett mig.

Jag tror inte att mitt liv kommer magiskt förändras för att vi byter år till 2017. Men jag tror att tiden kan förändra liv så otroligt mycket. Tror att tiden som kommer med 2017 kommer lära mig mer än jag kan nu och få mig att växa som person så att jag kan se tillbaka på den här stunden om ett år och vara tacksam över allt 2017 lärt mig.

Jag hoppas det blir ett bra år.

Ska försöka göra det till ett bra år i alla fall.


Likes

Comments