View tracker
View tracker

Jag har väldigt svårt att förstå instruktioner, om jag inte får väldigt exakta och direkta instruktioner är det typ 90% chans att jag missuppfattar dem

Är dessutom expert på att missuppfatta vad en annan person menar när den säger en sak eller situationer osv... har MÅNGA gånger hänt att någon menat en sak och jag trott personen menat någonting helt annat...

Är en morgonperson, men jag pratar helst inte med någon innan jag fått mitt morgonkaffe - vill liksom gå lite omkring i min egna lilla bubbla tills det

Jag tänker väldigt mycket hela tiden, alldeles för mycket och det enda som egentligen kan få mig att helt och hållet släppa tankarna på någonting är att träna - det bästa som finns är att fara på ett riktigt tungt gympass och inte behöva tänka på någonting annat i någon timme

Mitt största beroende just nu är weheartit, är helt fast och skulle kunna sitta i timmar och bara kolla på bilder där i från

Två ord som verkligen inte beskriver mig är: noggrann och tålmodig

Tror väldigt starkt på ödet och att det finns en mening bakom allt.

Likes

Comments

View tracker

För ganska länge sedan (höstlovet hehe...) var jag ju på en kort dagtripp till Seinäjoki med familjen och där hittade jag denna bomber jacka. Älskar ju bomber jackor, är seriöst helt förälskad och äntligen fick jag en till min garderob. Den här är en helt vanlig svart och ganska tunn = kommer kunna ha den utomhus först på våren MEN tills dess kommer jag använda den flitigt inomhus tills dess, hihi.

Likes

Comments

Mina ansiktsuttryck beskriver bra min passion till mat, haha....

Jag gillar torsdagar, att sluta 1 och veta att imorgon är det fredag. Tog en fika med Manda på sweet efter skolan och jag måste bara säga hur god deras oreo kaka är. Jag älskar kakor och glass med oreo bitar i, mycket mer än att bara äta oreo kex. Dessutom var det fullt med ballonger i hela cafeét hihi. Att sitta och äta och prata om allt och inget med en bästa vän måste ju ändå vara bland det bästa som finns. Nu ska jag fixa undan lite läxor och ikväll ska jag ut och springa - Xx

Likes

Comments

"För du är tom och jag är tom, och hon sa: egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig. För jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid."

- Håkan Hellström

Likes

Comments

Idag är det tisdag och halva november har redan gått. Så sjukt egentligen, hur snabbt tiden går. Kan inte vänta tills det blir december, den bästa tiden på året ju!

Idag har jag i alla fall: lyssnat på Mathilda och Andreas senaste poddavsnitt, varit i skolan, fått ut ett engelska prov som gick relativt bra, slutat 1, satt ner flera timmar på att försöka förstå matte vilket kommer vara så värt till fredagens minitest och provet om någon vecka, försökt fota lite men det är så dåligt ljus den här tiden på året att resultatet blev lite halvdant och för tillfället sitter jag och kämpar med en biologi läxa. Ska göra klart den och sedan fixa lite mera blogginlägg - Xx

Likes

Comments

Zara Larsson släppte ju en ny låt häromveckan och jag älskar den! Tycker Zara över lag är så sjukt duktigt för hennes ålder och jag tycker det är kul att hon faktiskt har blivit så stor som hon blivit.

Likes

Comments

Var är din mobiltelefon? Den ligger bakom mig på sängen på laddning

Var är din andra hälft? Har ingen "andra hälft", är en hel person i mig själv.
Ditt hår? Uppsatt i en tofs för tillfället, fluffigt och nytvättat.
Ditt humör? Trött men samtidigt väldigt rastlös, vill att någonting ska hända... liksom vad som helst, får till och med vara någonting dåligt och så är jag lite smått irriterad.
Din dagsplan? Har varit i skolan, ska skriva klart det här inlägget, äta, träna, fixa lite läxor och kanske se någon mysig film innan jag somnar.
Det bästa du vet? Att skratta så mycket att man får kramp i magen och börjar gråta, när det luktar sommar där ute, riktigt god mat, känslan efter en tung träning, den första snön och att vara kär i någon som är kär i en tillbaka.
Din dröm i natt? Ingen aning, minns att jag kom i håg vad jag drömde just när jag vaknade men har glömt den nu.
Ditt livsmål? Mitt högsta mål i livet är och har alltid varit att vara lycklig. Det tycker jag är det viktigaste. Jag vill också bli psykolog, skaffa familj och se så mycket av världen som möjligt.
Rummet du är i? Mitt rum haha.
Din hobby? Tränar friidrott cirka 5 gånger i veckan, annars tycker jag mycket om att hänga med vänner, fotografera när jag orkar och hinner och jag gillar att skriva men det är sällan jag tar mig tiden att sätta mig ner och bara skriva någonting jag själv vill skriva.
Din skräck? Blixtrar skrämmer mig så sinnes mycket och så har jag höjdskräck. Skulle dock mycket hellre befinna mig på en hög höjd i en halv timme än att vara ute och gå en halv timme när det blixtrar.
Var vill du vara om sex år? Leva studie livet fullt ut. Hoppas att jag har kvar kontakten med mina vänner jag har nu men att jag också träffat många nya och intressanta personer. Jag hoppas jag är lycklig, frisk och nöjd med livet.
Var var du igår kväll? Först på träning och efter det for vi med familjen en sväng till Smith´s Burger. Snacka om att jag hade matkoma haha.
Vad är du inte? Tålmodig! Har världens sämsta tålamod och blir rastlös när det inte händer någonting.
En sak du önskar dig? Ett par svarta over the knee boots.Tycker det är så fint. Letar efter de perfekta paren.
Var växte du upp? Born and raised in sundom.
Det senaste du gjorde? Tog bussen hem.
Dina kläder? En grå t-skjorta och ett par mörkblåa mjukisbxor.
Din tv? Äger ingen egen, kollar dessutom nästan aldrig tv utan mest från dator.
Ditt/dina husdjur? Två hundar, två katter (som hatar mig) och en kanin. Dock är ju alla inte mina utan mer "familjens".
Din dator? Trög, har säker massvis med virus. Borde antagligen skaffa ny men skaffade ganska just en ny "skoldator" så det får vara.
Din bästa ägodel? Min mobil för jag skulle inte klara mig utan den. Eller min kamera, använder den ganska flitigt.
Saknar någon? Nej, inte för tillfället.
Din bil? Har ingen.
Något du inte har på dig? En mössa.
Favoritaffär? BikBok och H&M.
Din sommar? För kort, för kall men väldigt lärorik och rolig på samma gång som vissa dagar var hemska.
Älskar du någon? Min familj och mina vänner.
Favoritfärg? Hmm... bär mest svart, grått och vitt hehe men tycker ljusblå är en fin färg.
När skrattade du senast? Efter skolan när jag stod och pratade med en kompis.
När grät du senast? Antingen måste det varit väldigt länge sedan eller så har jag förträngt det... har inget speciellt minne av det liksom? Senaste gången jag kan minnas att jag grät var i början av oktober men jag har troligen gråtit efter det någon gång också, eller?

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp till ett snötäckt landskap - vilket jag gillar. Älskar när den första snön kommer, allting blir så vackert och mysigt. Vill bara ut och pulka och ha snöbollskrig haha, blir verkligen som ett litet barn igen när den första snön kommer!

Annars har jag också haft en bra dag. Skolan gick snabbt och jag har varit på såå bra humör hela dagen. Var en sväng till Arnolds med Vera efter skolan och ikväll kommer AC till oss och sover över vilket kommer bli mys. Hoppas ni har en fin fredag & trevlig helg på er - Xx

Likes

Comments