hej, jag får be om ursäkt att jag inte lagt ut nått på väldigt länge. fast nu är jag tillbaka och jag hoppas ni förstår att ibland då har man lite mycket att gör. har bland annat haft skolan och så men nu lider det mot sitt slut i 9:an. så kommer ha mycket mer tid nu😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2016-09-12  kl. 20:10

Hej. idag har det varit en bra dag. Det började när jag vaknade kl.07:00 för att gå toll skolan.

Eftersom det är samtals vecka så slutar vi tidigt varje dag. Fast inte på fredag för då ska alla 8:or och 9:or till myntet (bio) och se på en sån här mobbing film eller så för att inse att det finns konsekvenser med allt vi gör.

Men idag hade jag bara 2 lektioner för min engelska vart inställd så jag slutade 11:50 men åt lunch innan jag gick hem.

när jag kom hem satte jag mig och ritade lite och lyssnade på musik, det är rätt lugnande. efter ett tag kände jag att jag måsta röra lite på mig så jag drog ut och gicck samtidigt som jag spelade lite pokemon go och pratade i telefon med en vän.

sen när jag kom hem satte jag mig och läste en stund och sedan kolla lite på youtube.


det var allt som hänt idag, hoppas ni har haft en lika bra dag som jag och vi ses igen i nästa blogg. :)

Likes

Comments

Hej, som ni se kommer detta handla om min pojkvän som överraska mig i helgen.
Så vi tar det får början.

Det var förra helgen som jag sa fråga honom om han kunde komma den här helgen och han skulle kolla det.
På onsdagen skulle jag få veta och jag var nästan säker på att han skulle få det.
jag var taggad hela veckan på det och sen säger han efter han tränat att dom ska spela en väldigt viktig match och att han måsta gå på den. så han kunde inte och jag vart ledsen jag menar vi hade inte träffats på 4 veckor.( distans)
Han sa att han kan komma nästa helg och eftersom mina föräldrar visste om det här så sa dom att han kanske inte kunde komma på ett tag och jag vart ännu mer ledsen.
hela torsdagen gick och nu var det fredag och jag skulle ha en speciell dag med skolan. jag gick bara till 14:00 då. efter jag slutat får jag ett sms av min mamma om att jag skulle komma hem direkt efter skolan, så jag vart lite fundersam och skicka
"okej, är det nått som hänt"
men jag fick aldrig något svar så jag vart ännu mer fundersam så jag åkte hem. när jag kom hem sa dom att jag skulle kolla mitt rum för det var stökigt och när ja kom in så var det inte stökigt. men när jag gick in mot köket kom min pojkvän fram och skrämde livet ur mig.
dels vart jag sur för att jag vart skrämd och sen så otroligt glad att han kom.

ibland kan man vara så kär så det nästan gör ont. men det kan vara än lättnad att vara så kär. när jag träffar honom varje gång så blir jag gladare än vanligt.
men när vi ska skiljas åt blir det en ledsen känsla men det blir mindre och mindre.

jag tycker lite olika om distans, jag både älskar och hatar det.
ibland kan det vara skönt att bara gå sakna någon /något, men även väldigt jobbigt.
men jag vill verkligen att han ska veta att jag älskar det han gör för mig för han gör väldigt mycket för mig och jag gör allt för honom med.

Likes

Comments

heeej, jag är tillbaka😊
idag ska jag berätta om mitt rum... för ungefär 4 år sen flyttade jag hit och tapeterna såg förfärliga ut... så vi bad om att vår hyresvärd att betala för en renovering i hela lägenheten.
(men förutom tapeter och golv i vissa rum så e det en stor och fin lägenhet)
men iallafall så sa han att han skulle göra det, men som sagt det hände aldrig. så tillslut vart min mamma arg och sa att hon skulle sätta in hyran någonstans där hon får pga att han aldrig fixar det.
så du tillslut med lite tjat så fick jag och min syster nya tapeter i våra rum och jag blev så nöjd. 😊😊😊 jag trivdes inte så mycket i mitt rum men nu så älskar jag det.

men vi har ej fått golvlister än men ja kan vänta lite till på det för det tänker man inte så mycket på😊

men vi fick sova i vårat vardagsrum medan dom höll på med våra rum och vi sov i vardagsrummet i typ 5nätter och under denna tid vart jag och min syster sjuk😂 så aa. på torsdagen vaknade vi och kände oss bra och skulle flytta in våra möbler och sätta upp våra saker på väggarna osv. men efter att ha dammsugit och skurat och burit in våra möbler var vi slut. så tavlor och hyllor och saker fick vänta i 2 dagar. men nu är allt öppet  😊

jag är så glad över det.
det var allt för denna gång vi ses snart 😊❤

Likes

Comments

Hej, jag trodde det var närmast omöjligt att bli sjuk i detta väder... men men...
Jag har varit sjuk sen i måndags efter skolan. Det är så tråkigt att vara sjuk, man har ju inget att göra.

Sen så sover jag och min syster i vardagsrummet eftersom dom renoverar i våra rum så vi ska få de bra och fint😊 så ska jag har sovit här i vardagsrummet sedan i torsdags. Imorgon ska det bli ändringar på det då ska jag tillbaka till mitt rum😊

hoppas ni hare bra så ses vi i nästa blogg😊

Likes

Comments

​Hej, som ni ser är min kära samsung borta. Jag kan berätta storyn om det (lite kul faktiskt, men ändå inte)


Det var en vacker och väldigt bra dag och min kompis hade precis kommit så jag min syrra och min kompis tog en varsin glass och skulle gå ut.

Det var rätt varmt ute och jag hade en fin klänning, men iallafall så skulle vi dra upp till hemköp.När vi väl va på hemköp så gick min kompis och tog de hon skulle köpa och lika gjorde min syster, men när min syster skulle handla kunde hon inte men hon hade pengar på sitt kort så vi tre gick ut och hon skulle kolla i bankomaten, men våra kort funkar inte i alla så jag skulle testa så jag la min mobil på bankomaten men sen kom två andra kompisar och jag fick svårt att koncentrera mig på min mobil som bara låg där i solen så jag glömde den och vi gick. Vi gick mot coop till den bankomaten. men halvvägs så kom jag på att jag inte hade min mobil så jag rusa tillbaka men alla klaga på mig och när jag kom framm så var den borta. så aa min samsung galaxy s5 är borta. men imorgon får jag min samsung galaxy s7 edge:) så i några veckor nu har jag levt med en iphone 4 :( men nu ska detta ändras :) så I'm happy now 

när jag sa detta till mina föräldrar som har tjatat om att jag är mobilberoende som kanske stämmer lite så sa jag bara 

´´nu ser ni att jag inte e så beroende eftersom jag glömde den´´ så de fick sig ett gott skratt. Ja det var det som hände men vi ses snart igen :)

Likes

Comments

​Hej, jag får be om ursäkt för att jag inte lagt ut något på väldigt länge, men nu ska det bli ändring på det och jag är tillbakka på nytt. 

Jag hoppas att ni mår bra med det och så. så vi ses snart igen. :)

Likes

Comments

heeeej😊😄
I helgen är det, de alla väntat på!
DET ÄR KANIVAL😄😄

Från fredag till söndag.
massor av karuseller och ha skit kul.
jag ska vara med ett gäng vänner☺

den bästa karuseller är "break dance"

sen har jag sagt att jag ska åka en karusell som går upp och ner😣
(hehe höjdrädd😂)

iallafall kommer jag skriva va ja gjort och ifall de hänt nått roligt spännande☺
jag vet iallafall att ja å ett gäng brukar ta helium från svenska kyrkan och sitta och suga in de😂
skit kul faktiskt😊😂

iallafall ska jag ha en helt jävla grym helg och ni får en uppdatering efter helgen 😊
Bye bye ☺

Likes

Comments

Hej!
I'm back😈
Hehe! Jag tänkte komma med lite filmtips!
är en film tittare 😊👌
Vi kan börja med en skådis som jag älskar och hittils har alla hans filmer jag tittat på varit bra☺👌
och det är
Adam Sandler😍

Han har gjort många filmer!
Nu ska jag tipsa lite filmer som han gjort😊
som jag sätt på och tycker är bra😊
så låt oss börja😊

Vi börjar först med "50 first dates"

Filmen handlar om Henry, en kvinnokarl som lever på Hawaii och lever sitt liv genom att träffa kvinnor som är där på semester. Kvinnorna kommer och går ända tills den dagen Henry träffar Lucy, en vacker kvinna som han har en underbar date med. De skils åt med löftet om att träffas på samma restaurang och äta frukost nästa morgon. Allt verkar perfekt ända tills de möts på morgonen och det visar sig att Lucy inte har någon aning om vem han är eller något som hänt den senaste tiden för den delen. Det visar sig att Lucy lider av störningar i korttidsminnet efter en bilolycka för en tid sen. Men Henry är så tagen av henne att han beslutar sig för att försöka vinna hennes kärlek på nytt varje dag

Blended
Jim (Adam Sandler) är en ensam pappa med tre döttrar som han har en bra relation med, men han vet inte riktigt hur han ska hantera det. Lauren (Drew Barrymore) har lämnat ex-make som var otrogen mot henne upprepqnde  gånger och är nu en ensamstående mor till två söner, medan barnens far är sällan närvarande. En dag de går på en blind date, som dock går mycket dåligt, framför allt på grund av deras motstridiga personligheter. Men då chansen att både gå på semester samtidigt till samma plats i Afrika, på grund av ömsesidiga bekanta dem har avbrutit sin romantiska semester där. Under resan kommer de närmare varandras barn, och upptäcker också att de har mer gemensamt än de först antas

Dom här två filmerna har vissa saker gemensamt.
som ni kommer märka om ni kollar på båda filmerna😊

Grown ups 1
Fem barndomskamrater träffas efter många år på sin baskettränares begravning. Att dessa herrar numera är respekterade affärsmän, äkta män och fäder spelar ingen roll - när de möts igen blir de som barn på nytt. De bestämmer sig för att fira nationaldagen tillsammans med sina familjer i ett hyrt hus vid vattnet.

grown ups 2
Lenny och hans familj har flyttat tillbaka till den lilla staden där han och hans vänner växte upp. Den här gången är det dock de vuxna som drar lärdom av sina barn under en dag full av överraskningar: den sista dagen i skolan innan sommarlovet

Min låtsasfru
Den framgångsrike plastik-kirurgen Danny (Adam Sandler) raggar tjejer på krogen med en gammal vigselring. Allt går enligt planerna, han förför kvinnor genom att berätta om sin hemska fru, tills han träffar Palmer (Brooklyn Decker). De träffas på en fest och spenderar natten tillsammans, när han sedan ber henne ta hans visitkort ur hans byxor hittar hon vigselringen. Danny hamnar i en härva av lögner när han ljuger för Palmer om att han ligger i skilsmässa, Palmer insisterar att få träffa hans ex-fru och nu dras Dannys assistent Katherine (Jennifer Aniston) in i dramat och snart är hela Katherines familj inblandad och Danny måste bevisa för Palmer att han är en bra far till Katherines två barn. Denna udda låtsasfamilj hamnar på Hawaii, tillsammans med Dannys kusin, Eddie (Nick Swardson) som låtsas vara Katherines nya man. Långt ifrån kontoret lär sig denna ljugande skara att hjälpa och stötta varandra, allt för att Danny ska få sin Palmer. Nicole Kidman spelar Katherines ärkefiende sedan college

Click
Michael Newman (Sandler) är en arkitekt som bor ihop med sin fru Donna (Beckinsale) och två barn, Ben och Samantha. Michael har det stressigt med jobbet och har inte någon tid att tillbringa med sin familj. För att göra det lite enklare åker han till Bed, Bath & Beyond för att skaffa sig en universalfjärrkontroll. Där träffar han den mystiske Morty (Walken) som ger Michael en "universal" fjärrkontroll helt gratis. Michael upptäcker att den består av övernaturliga krafter som kan spola fram och pausa tiden. Med den lyckas Michael uppfylla sina behov men inser efteråt att saker och ting börjar gå för långt med tanke på fjärrkontrollens biverkningar.

Anger Management
Den mycket timide husdjurskostymdesignern Dave Buznik blir efter en flygresa falskt anklagad för att ha misshandlat flygvärdinnan och dömd till tjugo timmars terapi för att få bukt med sin vrede. Ledare för gruppterapin är den instabile Dr Buddy Rydell, som ständigt försöker provocera Dave och därför placerar honom med den aggressive Chuck. Chuck drar in Dave i ett slagsmål, vilket leder till att Dave hotas med ett år i fängelse, eller en hel månad tillsammans med Buddy. Under den månaden lyckas Buddy få Dave att misshandla en munk, kalla en bulimiker tjock, och misstänka att hans flickvän är intresserad av hennes extremt välutrustade killkompis - och som grädde på moset stjäl han Daves flickvän.

Det var alla film tips med Adam sandler och dessa filmer är riktigt bra😊👌
komentera om ni gilla de och vill ha mer filmtips om skådisar osv😊
hej då ha de bra👌

Likes

Comments

Heeej!😊
Idag har jag varit och tvättat massor av bilar☺

svenska kyrkans unge ska samla ihop pengar till att åka till koncentrationsläger  i Tyskland👌
så vi har tvättat lite bilar. det var skit kul😊
man har alltid kul med dom på Ku i Avesta😊

sen åkte jag hem och så för vi skulle till min bror och fira att hans sambo fyller år😊
det var kul och vi fick en jätte god tårta😊
Nu är vi påväg hem och när jag kommer hem ska en av mina kompisar komma på besök och sova över och det kommer bli kul😊👌
Hihi så vi kommer säcker sitta uppe hela natten men aja, sovmorgon iallafall (söndag😣)
Vi ses i nästa blogginlägg 😊👌
Bye bye😊

Likes

Comments