Header

Idag ringde min väckarklocka vid 05:30... En trött Linnéa steg då upp, trots att hon helst ville somna om, såhär en måndagsmorgon. Varför pratar jag om mig själv i 3e person? Haha. Iallafall idag börjar jag 07:45, tidigare än vanligt, då det kommer ett gäng med nya barn idag, dvs mer förberedelser än vanligt.

Ha en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag satte jag klockan på 07:30, så att jag ska va på gymmet när de öppnar. Det var ett tag sedan jag gymmade, så tänkte att det var dax nu, haha. Tänker mig att jag ska köra ben och rygg, men vi får se vad gymmet har att erbjuda idag.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Min midsommarafton spenderades hemma hos nära Ellinor. Vi lagade mat tillsammans, som förövrigt blev supergott! Sedan käkade vi jordgubbar och godis, samt badade jacuzzi, myys!!

Likes

Comments

Idag är det sista dagen före midsommar, samt sista dagen för denna veckans elever. Därför ska vi idag ha vattenkrig vilket ändå ska bli kul! Hoppas bara att solen håller i sig så att det inte blir allt förkallt.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Titta så glad jag blir av blommor, haha!

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg till jobbet, så det fick bli ett inspoinlägg, i brist på tid.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av lite bilder från paddlingen vi gjorde förra onsdagen. Bättre sent än aldrig ;)

Likes

Comments

Har helt glömt att berätta lite noggrannare om skolavslutningen, då jag har haft saker att göra hela tiden.

Iallafall, torsdagen den 15e juni, slutade jag skolan, 9an. Jag lyckades gå ut med A i alla ämnena, vilket jag är så glad över. Dessutom fick jag ta emot priset samtidigt med min barndomsvän Filippa, då hon också lyckades få A i allt. Kan inte förstå att vi har gott hand i hand ända sedan dagis, och att vi båda lyckades, med det näst intill omöjliga! Kan heller inte riktigt förstå att vi har sommarlov, kanske för att jag direkt började mitt sommarjobb.
Denna sommaren ska jag verkligen njuta av mitt lov!

Likes

Comments

Igår åkte vi ner till Gastro för att ta en fördrink med några vänner före vi skulle vidare på studentuppvakning, som för övrigt var rolig och mysig! Sedan kom vi hem vid midnatt, och herregud vad jag somnade fort!

Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen sommarlov. Dagen började med skolavslutning på skolan med stipendium- och betygsutdelning. Sedan åt jag och Elli lunch i stan och därefter gjorde vi oss iordning för att sedan gå på avslutningsmiddag vid 18. Det var gott och trevligt, men slutet var såklart sorgligt när man kramade alla "hejdå".

Aja, idag börjar mitt sommarjobb så förtillfället sitter jag på bussen påväg dit. Önska mig lycka till!

Ha en bra dag!

Likes

Comments