Header

+ Blir långhelg pga Valborg. Har ni förresten några planer?

- Har engelska np idag.

+ Np delen känns däremot som en lite enklare del, då vi bara ska skriva!

- Varför har alla lärare lagt de stora uppgifterna nu i slutet!?

+ Slutar kl 11 idag, yey!

Ha det bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det sol, hur härligt? Vi har dessutom uteidrott för andra gången idag, så det är ju skönt att vi har tur med vädret!

Onsdagar känns alltid så korta då vi bar har "vanliga" lektioner fram till lunch, och idrott därefter. + så slutar vi ju iochförsig en halvtimme tidigare än vanligt, aja.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Contains affiliate links
1. / 2. / 3.

Tre superfina klänningar från Nelly.com. Klicka på länkarna eller på bilden för att komma till klänningarna. Min favorit är nog 1an.

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Lite inspiration såhär på morgonkvisten var verkligen behövligt för min del. Idag väntas engelska np, hör och läsförståelse.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

... bilkörning, bestod min eftermiddag av, roligt! Idag körde vi länge då vi kom till ställen av Helsingborg som jag aldrig varit i, haha, samt en kort (notera kort) sträcka på motorvägen. Plattan i mattan och så var man uppe i 95 km/h. Fort gick det, men kul var det!

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Nu blir det skola och vardag igen... denna veckan väntas Engelska np på tisdag och torsdag, herregud så mycket tid np tar, haha.

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Ja, det är ungefär det som dagen kommer bestå av. Först teoriprov sen nästsista bassängpasset före utedyk, spännande. Idag kommer vi iallafall öva livräddning, vilket jag tror kommer bli ganska jobbigt men ändå lärorikt.

Hoppas nu får en bra dag!

Likes

Comments

Det var en bra dag, fylld med mys (och lite skola såklart). Efter skolan drog jag och Ellinor ner till stan och fikade på koppi, mums! Tog hallon/rabarberpaj som vanligt, bästa som finns!!
Igårkväll var vi bortbjudna vilket bjöd på god mat och en otroligt trevlig kväll!

Hoppas ni hade en bra dag!

Likes

Comments

Då var veckan snart avklarad, och känslan att vara tillbaka i verkligheten känns väl såhär. Hade gärna spenderat några dagar till i Lissabon, men på ett sätt vill jag bara få terminen överstökad. Ska bli så otroligt roligt att ta ett steg i livet, komma vidare och inte bara fortsätta i samma spår. Dagen idag kommer bli ganska lugn och sedan ikväll är vi bortbjudna, mysigt!

Ha en bra fredag!

Likes

Comments

Idag står det kemi np på schemat. Sista delen i kemi, som även är laborationen. Lärarna framställer den som lätt, vi får väl hoppas på det.

Ha en fin dag!!

Likes

Comments