Header

Får inte nog av att bläddra igenom we heart it. Blir såå inspirerad!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag åker jag och alla 1or till lingvallen för ett "lära känna varandra läger". Har ju varit där många gånger förut, dock har jag ju tränar gymnastik där då. Men nu väntas två härliga dagar, som jag verkligen ser fram emot. Har inte velat fota så mycket nu ibörjan men ska försöka ta lite bilder iallafall.

Likes

Comments

Igår blev det fika på ginger - hälsobar, här i Helsingborg. Blev även en liten tur längs shoppinggatan, men då fikan tog så lång tid å var så mysigt hann vi dessvärre inte med så många butiker. Fick iallafall med mig en svart klänning hem, som jag tänkte ha på en middag med alla 1or och lärare.

Likes

Comments

Herregud, tänk att jag redan gått mina 3 första dagar i gymnasiet. Oj vad jag trivs, men fort har det gått!

Fredag: Idag är det först skola som vanligt. Det väntas en riktig naturdag, då vi kommer ha fysik, matte, biologi och kemi. Detta är första dagen då vi bara kommer ha lektioner, men trots det lär det ju inte bli som en vanlig dag, utan mer att vi ska lära känna våra lärare och få en snabb genomgång om ämnet, förväntningar, mm. Efter skolan lär jag väl göra något med kompisarna! sedan på kvällen ska vi hem till kusinerna, såå kul!!

Lördag: På lördag har jag faktiskt inget planerat, men lär väl behöva fixa några ärenden inför lägret vi ska på, på måndag.

Söndag: Vi kommer att fira min brors 18-års dag på söndag, då han fyller år på tisdag. Sen behöver jag också packa, men annars har jag inget planerat.


Detta lär väl bli den sista lugna helgen utan plugg, haha.

Likes

Comments

Ja, ungefär det stod på gårdagens schema. Studietekniken var en föreläsning på 3 timmar med en fikapaus efter 1,5h. Trodde inte att den skulle vara så intressant som den var, vilket var positivt. Lärde mig en del tekniker som jag verkligen kommer använda. Vi hade även matte och biologi, där vi mest gick igenom ämnet i sig och hur vi kommer att arbeta och så. Och inte minst, vi fick ut våra datorer igår, så skönt att de kom såpass tidigt!!

(Har tyvärr inga nya bilder att dela med mig av)

Likes

Comments

Igår var första dagen, och alltså herregud va nervös jag var!! När vi kom till skolan möttes vi av glada lärare, elever, cider och en röd matta som ledde oss uppför rulltrappan. Sen satte vi oss i "aulan" och rektorn och några andra började prata. Alla i "publiken" visste vad som väntade och satt nervöst och väntade. Vi skulle nämligen presentera oss själva uppe på scenen genom att säga namn, klass och något man gillar. Alla var så nervösa inför detta, men otroligt nog "sa ingen fel", haha. Sen fortsatte dagen med sin klass med rundvandring, lunch, ännu mer information och tillsist tårta i kärnanparken.

Det var verkligen en så bra dag!!

Likes

Comments

Idag ringde klockan 06:30, ja ni läste rätt 06:30... Jag börjar 10:00 och det tar ca 15 min att ta mig till skolan. Skulle väl kunna påstå att jag är en aning tidspessimist, men men, hatar stressiga morgnar!

Kl 10 börjar iallafall skolan och det ska bli riktigt skönt att få första dagen avklarad av gymnasiet!!

Hoppas ni får en bra dag!!

Likes

Comments

Jaha, då va det sista dagen på detta sommarlovet för min del. Imorgon börjar allvaret å skolan igen. Lite pirrigt är det väl att börja ny skola, få nya klasskompisar och lärare. Det har iallafall känts så bra på skolan när jag har skuggat å varit på öppethus, och så känner jag ju ganska många som går där å trivs!

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Ringde klockan imorse.... Dels för att jag fortfarande kanske har lite amerikans tidszon (9h back) i mig men också för att skolan snart börjar. Tycker att det är lika bra att träna på morgonen när man går upp så tidigt. Så kl 9:15 ska jag möta en kompis så ska vi gå å gymma tillsammans, kul!!

Likes

Comments

Har inte pratat så mycket om mitt gymnasieval, kanske för att jag inte riktigt har haft tid, hehe.. Men jag kom iallafall in på mitt förstahandsval, vilket är Natur på en skola som heter ProCivitas. Jag börjar på tisdag (om 3dagar), och jag ser faktiskt fram emot att börja skolan. Känns som att man kommer vidare, och som att det kommer vara en roligare tid, trots mer plugg!! Aja lär skriva om gymnasiet mer väl när jag har börjat!

Ha en fortsatt bra dag!!

Likes

Comments