Header
View tracker

Igår var jag, mamma och mormor på restaurang och sedan gick vi på teater, så så mysigt!!
Maten på restaurangen, alltså så sjukt god. Det var nog bland det godaste jag har ätit. Hade tänkt att äta sushi där men så blev det inte. Till förrätt tog vi tempura räkor, som låg på lite avokado och en sallad. Till varmrätt tog jag sedan teriyaki grillad lax som serverades med bland annat sötpotatis och sparris. MUMS!!

Hoppas ni får en bra lördag!

Likes

Comments

View tracker

Fredag, äntligen!! Idag kommer det först vara helt vanlig skola, med lite franska, so, matte och ws. Sedan lär jag gå hem direkt efter skolan, så det blir tyvärr inte min och Ellinors traditionella fredagsfikning, men men.

Mormor och morfar kommer sedan in till oss, då jag, mamma och mormor först ska äta på restaurang och sedan ska vi gå på teater. Det var riktigt längesedan jag var på teater så det ska bli riktigt mysigt.

Hoppas ni får en härlig start på er helg!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Hoppas ni mår bra, det gör iallafall jag! Idag är det torsdag, en relativt lugnt dag, med lite blandade lektioner.

Kände för ett litet inspoinlägg, som idag bara är svart och vitt. Brukar ju bara ha ljusa inspoinlägg, men svart och vitt är ju rött inspo det med!

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Nu ska vi snart bege oss till körskolan och så ska vi gå den här handledarkursen. Jag är ju snart 16 så jag får gå den redan nu.

Jag är verkligen så taggad på att snart få lov att börja övningsköra. Tycker det ska bli då roligt!

Aja, nu får vi hålla tummarna på att jag kommer lära mig mycket på kursen, men det tror jag, då jag inte har så mycket koll på trafikregler med mera.

Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

Godmorgon, onsdag och halva veckan är snart avklarad. Onsdagar är vår korta dag, slutar redan 13:45, så skönt. Lektionerna är också helt okej, lite engelska, no, ws och dagen avslutas med idrott. På idrotten ska vi nog ha pardans, vilket verkar roligt, men har aldrig provat det förut.

Efter skolan ska jag bara hem och plugga lite. I eftermiddag ska jag också göra en annan rolig sak, som jag kommer skriva om i ett senare inlägg här på bloggen, är så så taggad!

Hoppas ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

Jag ser verkligen fram emot denna terminen fram till sportlovet (iallafall). Vi har en massa roliga projekt, i svenskan ska jag och mina närmsta vänner göra en kortfilm, hur kul!? I bild ska jag också göra en film, denna om identitet, ska bli riktigt kul det med. Sedan i no:n har vi ett väldigt chill arbetssätt vilket känns superbra och i de andra ämnena är det som vanligt, men men, mycket kul iallafall!!

Kan det bli en bättre start på vårterminen?? Jag menar, jag går i 9an.

Hoppas ni också får en bra start på terminen!!


Likes

Comments

Go'kväll, hoppas ni har haft en bra dag, det har nämligen jag! Dagen började med skola som vanligt och skoldagen avslutades med wikipedia race. Det är alltid kul med små "aktiviteter" på skolan som rör alla, då stämningen blir så härlig! Efter skolan stannade jag kvar för att plugga tillsammans med Josse. Därefter drog vi till gymmet och gymmade lite, men hemskt va mycket folk det var, men sedan gick vi iallafall på ett steppass vilket var riktigt kul.

Nu är jag hemkommen, duschat, ätit lite samt druckit en kopp med varmt te, så nu är jag snart redo för att sova.

Sov gott!

Likes

Comments

...

Roliga händelser: Ska gå kurs på trafikskolan vilket jag verkligen ser fram emot. Sedan ska jag också äta på restaurang och gå på teater med mamma och mormor, vilket kommer bli så mysigt!

Mål: Träna 3 gånger, samt att bara snooza om en gång på morgonen.

Förväntningar: Att förstå hela Kalla Kriget, så jag känner mig väl förbered till provet vi har nästa vecka.

Prov: Inget faktiskt!

Att göra: Planera inför filmen som vi ska göra till svenskan, så så roligt!!

Borde: Börja på min engelska

Hoppas ni får en härlig vecka!

Likes

Comments

Tänkte börja göra sånahär inlägg där jag bara tar bilder under dagen och sedan lägger in de i ett inlägg, om det uppskattas dådå.
Men iallafall, det ni ser på bilderna är min frukost, träning, miljöbild, melli, plugg och lite kvällsfrukt.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Nu på morgonen får det bli ett snabbt inlägg, då jag ska dra hemifrån 09:30 för att gå till gymmet. Gillar verkligen att gå upp tidigt på morgonen och träna. Känner mig lite duktig då faktiskt, haha! Nej, men fördelen med morgonträning är ju att man har hela dagen framför sig, vilket jag älskar!

Nu måste jag fixa det sista,
Ha en underbar söndag!

Likes

Comments