Hundutställning i Kumla!

Chocolate chip cookies

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tycker man ska testa nya saker för att inte fastna i samma gamla vanor och bara stanna i sin "safe zone". Jag har nyss upptäckt en ny serie som jag aldrig skulle valt att kolla på om jag inte hade bestämt mig för att testa något nytt, och detta var något jag gjorde och jag kan säga att jag älskar denna serie! Att börja kolla på denna serie var ett riktigt bra beslut enligt mig!
Sen har jag nu även testat att måla mina naglar i en annan färg än vad jag oftast använder exempelvis grå, svart eller andra väldigt mörka färger, men denna gången har jag testat att måla dem i ljusrosa och jag gillar det skarpt!
(ursäkta de slarvigt målade naglarna)

Likes

Comments

Detta är min prins Scooby Doo. Han får mig att skratta när jag är ledsen, han får mig att känna mig lugn när han ligger och myser bredvid mig. Namnet Scooby Doo passar honom väldigt bra då han är väldigt har harig och rädd för väldigt mycket, plus att han är världens klumpeduns!
Scooby är en blandning av Maine coon som är en utav de största tamkattraserna i världen och ragdoll som är väldigt känd för att vara som en trasdocka när man håller på med dom och det passar väldigt bra in på honom.

Idag har jag varit på vårdcentralen då halsen har varit "a pain in my ass!" Jag fick veta att mina halsmandlar är inflammerade... Inte jätte kul men de sa att det läker och blir bättre av sig själv.
Nu på kvällen har jag och Oscar ätit pizza då båda varit så sugna på det i flera dagar! Plus att Oscar var så gullig och köpte redbull åt mig som jag nu dricker i min coola mugg!
Men ni får ha det bra så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Jag har världens bästa pojkvän!
Oftast när jag är sjuk blir jag väldigt sötsugen och det blev jag igår på kladdkaka...
Jag sa det till Oscar och då åkte han och köpte kladdkakan som heter cookies and cream, han är så himla go som pysslar om mig när jag är sjuk!!

Idag har jag varit hemma ifrån skolan igen eftersom jag är jättesjuk, så min dag har inte varit så händelserik. Men nu ska jag och Sessan mysa ner oss i sängen och kolla på det nyaste avsnittet av Pretty little liars! 
Men vi hörs snart igen!

Likes

Comments

God eftermiddag!
Idag är jag hemma och är jätteförkyld så denna dag händer det inte så mycket.
När jag vaknade i morse så var det första jag såg när jag kollade snö, väldigt mycket snö!  Jag älskar snö och tycker det är så fint så jag blev väldigt glad av den här synen (förstabilden).
På morgonen åt jag frukost och drack te för att lugna halsen, sen började jag kolla på ett avsnitt av Sleepy Hollow, sen har jag bara legat och mysigt i soffan med min stora kisse Sessan och även lekt lite med henne.
Jag tog en bild på vår katthörna här i hemmet så ni kan se vilken bra lekhörna de har!
Nu ska jag fortsätta med att kolla på Sleepy Hollow men vi hörs snart igen!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!
Mitt namn är Linnéa, jag fyller 19 nu i april och går sista året på gymnasiet. Jag går El och energiprogrammet med inriktning automation.
Jag bor i en lägenhet i den lilla staden Karlskoga med min sambo Oscar och mina tre söta katter som ni ser på bilden här över.
Jag älskar att baka så det är något som kommer komma upp på denna blogg. Jag älskar även att inreda och fixa här hemma så bilder kommer komma på det och en till sak som jag älskar är smink, att testa olika sminkningar och olika produkter!
Det var en liten presentation av mig och vad bloggen kommer att handla om så hejdå vi hörs snart igen!

Likes

Comments