​Nu är dessa populära jeans tillbaka hos H&M igen efter att varit slutsålda en längre tid! Jag har velat ha dem länge så därför beställde jag äntligen ett par. Väntar även på ett paket av dem i en ljusare färg så detta kan inte bli fel!

Ni hittar jeansen här!

Likes

Comments

Åkte till Skrea strand idag med killen för att sola och bada. Det var stekhett på land och lagom temperatur i vattnet, helt perfekt alltså! 

Min helg har varit riktigt bra och jag hoppas att eran också varit det, kram!

Likes

Comments

Igår var det tacos med bästa Louise. Hon är verkligen en härlig prick som man kan prata med om allt mellan himmel och jord. Man kan verkligen säga att hon får en på bra humör med all sin energi! Senare på kvällen (läs natten) kom killen och hämtade mig, vilken gentleman!

I fredags var det after-work med härliga tjejer! Vi drack goda drinkar, åt mat, spelade spel och körde VR (vilket var riktigt häftigt)! Har ni inte testat spela det så borde ni verkligen göra det, riktigt roligt alltså!

Likes

Comments

Igår åkte jag och killen en sväng till Mio för att kolla efter en soffa. Jag var inställd på en Oxford men Simon var inte helt nöjd med den så jag fick ge upp... Vi gick omkring ett bra tag och provsatt de vi tyckte va fina och vi hade nästan bestämt oss för en när vi beslutade oss att ta ännu ett varv i butiken. Vi båda såg en soffa som vi tyckte var jättefin så vi provsatt den och gissa vad? Den var perfekt! Jätteskön att sitta i och fin att se på så nu har vi lagt en beställning. Det var dock väldigt lång leveranstid så vi kommer vara utan soffa i en månad haha, men ändå värt det!

Likes

Comments

Har jobbat hela dagen och nu har jag suttit och läst lite i STYLEBY. Tänkte snart ta tag i lite plugg med som jag som vanligt skjutit på ett tag!

Förresten, det bruna ni ser i bakgrunden är ett matbord som jag (med hjälp av killen...) snickrat ihop. Vi ska ha de vita stolarna till som jag i ett tidigare inlägg visat, det kommer bli perfekt! Längtar enormt mycket tills vi flyttar till lägenheten den 2:a augusti!

Likes

Comments