View tracker

Tjena! Står och väntar på bussen i stan för har varit inne och köpt en ny laddare. Min gick helt plötsligt sönder igår, kan vi bara tala om att den höll i typ en månad? Galet ju. Hatar iPhone laddare och förstår mig inte på folk som lyckats behålla sin hel? Omöjligt ju.
Nu ska jag i alla fall hem och sedan ska jag till Tilde och Peter (min morbror och kusin) så ska jag mysa lite med dom och sen ska jag träffa Ella. Det är bara 5 dagar kvar av sommarlovet, tillåt mig att dö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag gjorde jag fransförlängning som jag pratat om. Blev så jäkla nöjd! Nu är jag fräsch till skolstarten. Jag gjorde på Jaenettes fransstudio och det kostade 800kr.

Likes

Comments

View tracker

gdmorgon! Idag är det fredag och jag ska göra mina fransar. Har tid halv 5 och det ska bli jätte kul. Man känner sig ju alltid så fräsch efter en liten förändring. Här får ni detaljer i mitt rum som jag fotade igår. Tyckte dock att bilderna blev lite för varma därför ser min tapet gul ut.. Den är beige med gulddetaljer. puss

Likes

Comments

​Detta är min favorit highlighter palett. Älskar den! Den är från Sleek Make Up och är deras "solstice" antar jag(?) om jag fattat rätt? Älskar att blanda de två highlighters längst ner. Det blir så fint. Fick den från Ella och Zara när jag fyllde år. Men vet att ni kan köpa den på HM. 

Likes

Comments